Afiyet bal sekerr olsun
Biz dun ilk sebze corbamizi yedik ananesi yapmis kizima icine sogan brokoli havuc patates koymus birazds irmik kivami cok iyidi. korka korka verdim acaba ogurur mu ya begenmezde diye ama masallah sevdi ve yedi kalani mama kavanozuna koyup dolaba attim bugunde oglende benmari usulu isitip yedirdim. Artik her oglen degisik sebzeler kullanarak yediririm kizima.
bende şöyle yapıyorum ,biraz peynir(suda bekletilmiş),1 tatlı kaşıgı kadar pekmez,ıhlamır atıyorum iki parça çay bardağına ,3 tane cicibebe ,çeyrek yumurta sarısı,ıhlamurla cicibebeleri ıslatıyorum,bardagı yanıma alıyorum,kahvaltıyı biraz verdikten sonra ıhlamurdan veriyorum birkaç kaşık,bir de böyle deneyebilirsin.Benimkide ekmekli yaptığım zaman hoşlanmıyor,ama doktorda tam buğday ekmeği koy dedi,inşallah zamanla alışır.
Slm kızlar...
Kaç gündür giremiyorum. Nasılsınız?? Oğluşa kaşıkla su içirmek zor oluyor. Alıştırma bardağı almak istiyorum. Hangi marka almalıyım ve nasıl olmasına dikkat etmeliyim. Önerilerinizi bekliyorum. Herkese hayırlı geceler...
ben de göbekten sebep girdim bu işe..
resmen jöle gibi titriyor, kendimden hiç memnun değilim
aman sus sen.. her doğruyu söyleme bacım
ay inş
ben kv ile karşılıklı oturuyorum.
ilk gideceğim gün, bizdeydi çay içiyorduk.. dedimki spora yazıldım, günde yarım saat gidicem..
bana dediki,aa çok güzel, ben de spora gitmiştim, şöyle böyle..
sonra ne dese beğenirsiniz.. peki çocuk ne olacak?
fena sinirlendim, ama bi şey de demedim.
normalde sen git gez ben bakarım der, laf olsun diye mi diyordu anlamadım..
sonraları eşim beni spora götüreceği zaman aradı, anne gelir misin, spora gidicez diye..
işim var onu bitireyim, yatsıyı kılayım sonra gelirim diyo binbir nazla..
tamam ona sorup da yazılmadım spora, ama karşılıklı oturduğumuz da bi halta yaramıyor, tecrübe edildi
lakin her şeyin zamanı var, keser döner sap döner demişler
şimdi işten geliyor eşim, kızımla birlikte gidiyoruz, beni bırakıyor.
ayşecik de şanslıysak arabada uyuyor, uyanıksa eşim oyalıyor..
ben de koştur koştur girip çıkıyorum.. şimdilik böyle gidecek bakalım..
haftada bir gün kızkardeşimi çağırmayı düşünüyorum, yada anneme gidicem ordan gidicem spora.
istediği saatte amcaları da çok özlemiş biraz alıcaz diye ararken iyi..
canı isteyince çat kapı gel, otur sev hoplat zıplat.
hazır çocuğu herkes sever.
kimseye müdanam yok, kimseye güvenip çocuk doğurmadım.
7. günden sonra lohusalıkta bile yalnızdım.. biiznillah herşeye yeterim.
elimi kolumu bağlayan kızım, yoksa kimseye ihtiyacım yok hamdolsun..
Allah anne babama bile muhtaç etmesin..
mübarek gün ne de çok konuştum, töbe Yarabbi sen beni affet, ıslah et, nefsim kuduruk. ama sinir oldum valla
Canim gecmis olsun cok uzuldm bnce bi muayenne ettr sisti diosn isalh bisi yoktr cok dikkatli olmk lazm yaaa kasla goz arasnda neler yapiolrHepinize hayırlı geceler..dualariniza benim kuzumuda ekleyin..benim annem geldi çok mutluyum oglumda öyle..insaallah annem gidene kadar huyu değişmez..kızlar annem tahta oyuncak almış bizimkide kasla göz arasi boncugunu gözüne sokmuş gözünün ici nasıl kanlandi hatta bi kismi icten beyaz şişti.dr.uda aramadim bişey olmamistir insaallah sizde yaşayan varmi bu tarz bisey
ben her ay düzenli oluyorum ki
Biz dun ilk sebze corbamizi yedik ananesi yapmis kizima icine sogan brokoli havuc patates koymus birazds irmik kivami cok iyidi. korka korka verdim acaba ogurur mu ya begenmezde diye ama masallah sevdi ve yedi kalani mama kavanozuna koyup dolaba attim bugunde oglende benmari usulu isitip yedirdim. Artik her oglen degisik sebzeler kullanarak yediririm kizima.
Canim bizimki dişlerini cikarirken okadar mutsuzduki ben esimi miniks e gönderdim bizim eve yakin bi tane al gel dedim..oda öyle yapmis:) hic marka falan bilmiyorum yani.oturma yeri evet kumas cnm
Sagol tatlim gercekten zor bi donem ama alisiyorlar kolay kolay doktorumuz demisti bebekler gurme gibidir diye cok dogru sevdigi sevmedigi tatlar var mesela ben cam rendeyle elma armut rendeleyince mumkun degil yemio oguruyo hatta kusuyo artik kavanoz pure veriyorum onlari yiyor meyveleride sularini sikip oyle vericem artik biberonla icsin tazatazeooohh maşallahh kuzuya,kan olsun can olsun:))
ben de ilk kez bugün verdim,patates,havuç,pirinç.en basitinden başladım.ilk kaşıkta yüzünü ekşitti ama sonrasını seve seve yedi çok şükür :)
bakalım gün gün deneyerek ağız tatlarını bulucaz,yavrularımızında bi damak zevki var dimi :)
inşallah alışırlar bian önce,ek gıdaya geçiş gerçekten zor bi dönemmiş..
Slm cnm ben avent almistim ama bizimki icemedi onla cignedi ucunu agzinda cekmeyi bilemedi ben normal biberonla veriyorumSlm kızlar...
Kaç gündür giremiyorum. Nasılsınız?? Oğluşa kaşıkla su içirmek zor oluyor. Alıştırma bardağı almak istiyorum. Hangi marka almalıyım ve nasıl olmasına dikkat etmeliyim. Önerilerinizi bekliyorum. Herkese hayırlı geceler...
Cok zevkli canim agzi yuzu bulaniyo yemeklere kasigi tutuyo agzina sokuyo bende gule gule yediriyorum. valla canim ben insan icinde yedirmeye cekiniyorum cok yakinlar disinda bi masallaj dedikleri yok bide aamaaaaan nasi yiyo hapur kupur bi yasinda cocuk gibi diyolar cocuk bi hafta istahtan kesildi ya ben inaniyorum nazaraaynısını bende oğluma yediriyordum ama nedense son 3-4 gündür kıvamımı yoğun geliyor yada afacan yeni tatlarmı arıyor ne yemiyor çorba yoğurt verdim dün bayıla bayıla yedi meyve püresine saldırıyor ama çorbayı gördümmü ağzını kitliyor farklı sebzelerle yapıyoruz oysaki kerevizide denedim fasulyeyide herşeyi yiyordu birkaç gündür nazarmı aldı yavrum nedir isteksizleşti
ama kaşıkla birşeyler yedirmek çok zevkli değilmi insan daha bir doyduğuna ikna oluyor sanki :)
Cok zevkli canim agzi yuzu bulaniyo yemeklere kasigi tutuyo agzina sokuyo bende gule gule yediriyorum. valla canim ben insan icinde yedirmeye cekiniyorum cok yakinlar disinda bi masallaj dedikleri yok bide aamaaaaan nasi yiyo hapur kupur bi yasinda cocuk gibi diyolar cocuk bi hafta istahtan kesildi ya ben inaniyorum nazara
haklısın çok çabuk nazar alıyorlar ben farkediyorum ne zaman gündüz annem biri geldi oturmaya dese o akşam yemiyor içmiyor uyumuyor oku oku bir hal oluyoruz çocuğu anne babanın bile nazarı çok değermiş biz bile nazar edebiliyoruz sürekli dualarla korumak lazım başka hiçbirşeyden fayda yok benimkinde yavaş yavaş bir iştahsızlık başladı ama dişlerininde etkisi büyük uykuda inliyor bazen yavrum bir çaresi olmalı ya
eveeett cnm kız benim ki.
adı da Birce :)
Günaydın portakalım.. Çok geçmiş olsun canım.. Çok şükür kanda birşey çıkmamış.. Hayırlısıyla iyi olur inşaallah..günaydınnnnnnnnnnn
aynen bu durumdayım
Eki Görüntüle 614741
dün akşam gene ateşlendi kızım doktora götürdük grip başlangıcı olabilir dedi hafif boğazda kızarıklık görmüş
dişleri kabarmış ama diş ateş yapmaz dedi enterasanneyse kan tahlili yapalım ona göre antibiyotik veririz
dedi yaptırdık offf acayip ağladı yaa kızımneyse allaha şükür birşey çıkmadı kanda ateş düşürücü varmı dedi var dedik
bir de fitil yazdı ılık duş aldırın bunları kullanın en geç 2 güne kadar geçer geçmezse tekrar getirin dedi :26:
kızım huzursuz uykusu var ama uyuyamıyor yavrum benim eee tabi doğal olarak bizde ayakta işe zombi gibi geliyorum
neyse kızım iyileşsinde başka birşey istemem dün akşam kandildi sözde kuran okuyacaktım ama kısmet olmadı ona da üzüldüm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?