- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
K.validen haklı canım.. bence de bazı şeyleri söylememek gerekiyor kocişlere..valla yakalanırsam güveni sarsılır diye ben de çoğu şeyi söylerim..geçen kayınvalidem bile uyardı..
altın küpem vardı solmuştu,kuyumcuya geri götürdüm. birşey yapamayız dediler yarı fiyatına geri verdim,onu anlattım.eşim kızdıkv de sonra çekti beni kenara. "kızım o senin küpeni nerden bilecek herşeyi söyleme kocana,sinirleniyor sonra sen de üzülüyorsun" "he valla" dedim "suç bende " bu sefer kv lafı dinleyeyim bari nihohohohoh
eşin oyalıyormuş işte ne güzel.bence de kimseye muhtaç etmesin Allah..ben de hiç minnet etmiyorum ona buna bırakmaya.
geçen arkadaşım dedi ki "boşver yüzsüz ol, bırak bebeğini onlara git.ilerde bunlar unutulup gidiyor, sen gurur yaptığınla kalıyorsun.."
ne bileyim hiç tarzım değil.
Elhamdulillah canım bende iyiyim.. Senin bebiş kız sanırım.. Adı ne bakalım..
kaç gün gidiyorsun ve kaç saat sürüyor cnm ?
ben de senin gibi eşimle kızı alıp mı gitsem:))
ezan okundu :)))))))
Annesi kayınvalidesi yakında olupta yardımcı nasıl olmuyorlar hiç anlamıyorum valla. Benim kv üst katımda annemde çok yakınımda. Haftada 2 gün 1 saatliğine kv ye bırakıp Selimi hemen spora gidipyrum. Uzun süreli bir işim varsa annem bize geliyor bve Selimle ilgileniyor. Annem müsait değilse benim ananem bile bakıyor Selimciğe düşünün yani. Sanırım çok şanslıyımmmmRabbime sonsuz şükürler.
Oruçlu arkadaşlar Allah kabul etsin, dualarınızda bizi de unutmayın
öncelikle merhaba:)
spiralin bazı sorunlara yol açtığını duymuştum ama bu kadarını tahmin etmiyordum,sanırım sen de ara ara kanamalara neden oluyor öyle mi?normalmiymiş bu durum dr ne diyor?
umarım kısa zamanda bi düzene girer.
bi sonuç almak için asgari haftada üç gün gitmek gerek..
yarım saatlik istasyon çalışması şeklinde oluyor. aletle cardio çalışma aralarda egzersizler antrenör yönlendiriyor zaten.
sonra 5 dk esneme egzersizlerini yapıyorsun.. giriş çıkış toplam 40-45 dk yani
yanlı alarmmış sprial yüzünden
inşallah uygun fiyata alırsınız canım darısı başımıza olsun bariBuradan birşey daha öğrenmiş oldum saol canım bilgin için...
tuğçecim biz bugün ilk kahvaltımızı ettik hiç tecrübeli değilim yani bu konuda ama doktor aldığı kadar ver almazsa ısrarcı olma zorla alması gereken bişey olarak algılar falan dedi bi de aç olduğu anda ver dedi ve keyfi yerindeyken yani biliyorum teoride onlara söylemesi kolay ama ben henüz tecrübe edinemedim umarım tekrar eski iştahına döner bebişin...
ben zaten çok sürükleyeceğimi zannetmiyorum babası evde hep o sürüklesin işi neşaka bi yana herkes baya memnun ya inşallah biz de alalım da rahatlayım bari
çook memnun olduk dilerim arkadaşlığınız hep böyle sıcacık devam eder Rabbim bebişlerinizi de sizlere bağışlasın...
biz de bugün saraçhaneye gitmeyi planladık eşim işten gelmek üzere eğer hava kötü gitmeyelim falan demezse ben bilgileri paylaşırım sizlerle inşallah alıp geliriz de mis gibi mamişleri yeriz oradaaa
anlamadım adet olduğunamı üzülüyorsun sen şimdi bebişmi istiyorsun kuzum al borana bak ecoş yetmiyorsa üzüldüğün şeye bak üstüne parada vericem valla bak :)) akşamdan akşama alırım oğluşumu en az ecoş kadar kudurgandır kendisi hiç yadırgamazsın eminim
yok candancım ben adet olmadığıma üzülüyorum 29 unda normalde adet günnüm dün adet belirtisi geldi ama malesef sonradan dank etti ağır kaldırdım ondan olmuştu.
allah allah neden hala olmadın acaba ben 1 ay evvel oldum ama bütün vücudumdaki hantallık şiş gitti yenilendim resmen inş bir an evvel olurda kurtulursun canım
ben de organik yumurta veriyorum hatta meyvalarını ve pekmezini de organik aldı babası ama kızımız beğenmedimi organik falan dinlemiyor maalesef
ıhlamur hiç denemedim onu da denerim.bitki çaylarından pek haz etmez benimki,gaz problemi yüzünden anason,kimyon,rezene aklımıza ne geliyosa verdik bıktı yavrum.ama ıhlamur farklı,sever inşallah:)
Herkese gunaydin, mevlid kandilimiz kutlu olsun
Allah kabul etsin, oruç tuttum ben bugün bakalım inşallah sütum etkilenmeden tutabilirim
Fatmaazra benim Kv bu yuruteci almış ama kizim daha ilerleyemiyor , içinde durmaktan ve çıkardığı seslerden çok keyif alıyor
Eki Görüntüle 613865
Busmai celal ile ceren fena değildi, güldük eğlendik yani onemliolan askimlbaşbaşa vakit geçirmekti
Feyza ellerine saglik canım hepsinde çok guzel görünüyor ama ben pogacalara bayıldım, tarifini istiyorum
Şeker portakalı cem yilmazın filmne gittinmi, nasıldı? Haftasonunda ona gitsek abartmış olurmuyuz acep
Biz dun ilk sebze corbamizi yedik ananesi yapmis kizima icine sogan brokoli havuc patates koymus birazds irmik kivami cok iyidi. korka korka verdim acaba ogurur mu ya begenmezde diye ama masallah sevdi ve yedi kalani mama kavanozuna koyup dolaba attim bugunde oglende benmari usulu isitip yedirdim. Artik her oglen degisik sebzeler kullanarak yediririm kizima.
ben de göbekten sebep girdim bu işe..
resmen jöle gibi titriyor, kendimden hiç memnun değilim
aman sus sen.. her doğruyu söyleme bacım
ay inş
ben kv ile karşılıklı oturuyorum.
ilk gideceğim gün, bizdeydi çay içiyorduk.. dedimki spora yazıldım, günde yarım saat gidicem..
bana dediki,aa çok güzel, ben de spora gitmiştim, şöyle böyle..
sonra ne dese beğenirsiniz.. peki çocuk ne olacak?
fena sinirlendim, ama bi şey de demedim.
normalde sen git gez ben bakarım der, laf olsun diye mi diyordu anlamadım..
sonraları eşim beni spora götüreceği zaman aradı, anne gelir misin, spora gidicez diye..
işim var onu bitireyim, yatsıyı kılayım sonra gelirim diyo binbir nazla..
tamam ona sorup da yazılmadım spora, ama karşılıklı oturduğumuz da bi halta yaramıyor, tecrübe edildi
lakin her şeyin zamanı var, keser döner sap döner demişler
şimdi işten geliyor eşim, kızımla birlikte gidiyoruz, beni bırakıyor.
ayşecik de şanslıysak arabada uyuyor, uyanıksa eşim oyalıyor..
ben de koştur koştur girip çıkıyorum.. şimdilik böyle gidecek bakalım..
haftada bir gün kızkardeşimi çağırmayı düşünüyorum, yada anneme gidicem ordan gidicem spora.
istediği saatte amcaları da çok özlemiş biraz alıcaz diye ararken iyi..
canı isteyince çat kapı gel, otur sev hoplat zıplat.
hazır çocuğu herkes sever.
kimseye müdanam yok, kimseye güvenip çocuk doğurmadım.
7. günden sonra lohusalıkta bile yalnızdım.. biiznillah herşeye yeterim.
elimi kolumu bağlayan kızım, yoksa kimseye ihtiyacım yok hamdolsun..
Allah anne babama bile muhtaç etmesin..
mübarek gün ne de çok konuştum, töbe Yarabbi sen beni affet, ıslah et, nefsim kuduruk. ama sinir oldum valla
haklısın kardeşimde bindi aylarca şükür hiçbir sorun olmadı zaten annem çok dikkatlidir bütün gün gözünü üzerinden ayırmaz o konudada rahatım işte tek düşündüren beni ayakta duramaması sırtı ağırır diye korkuyorum belki 1 ay daha sonra daha uygun olabilir şuanda durduğu yerde durmuyor zaptetmek çok zorlaştı bir sağa dönüyor bir sola dün döndüğü yerden tırmanıp sırtını kaldırdı şok oldum tam kalkacakmı derken yıkılıverdi kuzum :)) yakındır onuda yapacak gibi maşallah çok gayretliler afacanlar dediğin gibi belki yürütecede alışır hemen mama sandalyesiyle beraber onuda alıyım ben en iyisi seninkinin markası neydi oturak kısmı kumaş değilmi zararı olur falan diyorlar ama seninki rahat ediyorsa sorun yok demekki markasını söylersen bir bakayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?