Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bu aralar gerçekten çok sessiz kızlar gece uyurken çorapları çıkarmaya başladınız mı yahu ben hala başlamadım demin çorap konusu konuşulunca aklıma geldi acaba çıkarsam daha mı az terler yafrum
canım ben cıkarmıyorum oğlum da bnım gıbı vucudu zor ısınıyooo

evım cok sıcak olmadfıgı için klalın gıydırıyorummm

Ovvv zeynepcim nasilsinkuzum...
zor da olsa bakmaya calısıyorummm buraya . keloğlan izliyoruz

canım ben cıkarmıyorum oğlum da bnım gıbı vucudu zor ısınıyooo

evım cok sıcak olmadfıgı için klalın gıydırıyorummm

zor da olsa bakmaya calısıyorummm buraya . keloğlan izliyoruz

Bzmki bayilio tvye ama izletmiorm pek sakincali deglmi zeynepcm bnm pasada yeni uyandi baklm biz napcaz:)

Mrb kizlar soyle bi gecmise baktimda kulotlu corap bende giydirmiyorum evde uzun kollu badi ustune uzun kolku pamuklu ust altina esofman alti o kadar disari cikcagimiz zaman icine pamuklu bi tayt giydiriyorum. usumesin bacaklari diyezaten sicagi sevmiyo hic hemen terler yelegide sadece uykudan uyandigi zaman giydiriyorum ev sicak oluyoge nelde suda gunde 30 ml bile icmiyodur herhalde

teşekkür ediyorum tüm cevaplar için ayrıca da çok ihmal edenler var yoklama alicimmm mesleki dürtülerimi kabartmayın benim gece gece nerelerdesiniz bakimmmm

Kızlar en sıkı giydiren benim heralde.kilotlucorap giydiriom herdaim.bacagi bazen soğuk oluyo..citcitli bady ince penye takım giydiriom uyaninca biraz yelek..ama ben ayagini sicak tutuyorum.icim öyle rahat edio.hep büyükler derlerya ayağıni sicak tut diye.bide arkadas sIcaktan zarar gelmezmis adama:)..

Bu arada bende su olcmuyorum ara ara veriom o nekadar içmek isterse

ne kadar içerse o kadar verıyorum canımmmm

Benim.ki.hic icmiyo.yagerci ben hala ek gidayada baslamadim ya kizlar siz.nasil.yazmaya vakit buluyonuz tel diyede yazamiyom gerci.birde ki.corap ben hic.giydirmedm ev 21 derece 2 kat pijama.giydiyom ben bu annelik isini becermicem galiba kocama da diyom ben den karisi.olmazmis diye)

bu aralar gerçekten çok sessiz kızlar gece uyurken çorapları çıkarmaya başladınız mı yahu ben hala başlamadım demin çorap konusu konuşulunca aklıma geldi acaba çıkarsam daha mı az terler yafrum

Benim.oglaninda sadece ayaklari terliodu canim doktor.dedi ki sicakliyodur ev isina.dikkat et.cok.diydirme bugunlerde terlemio.

Ben de bir tane kisa kollu citcitli badi, bir tane uzun kollu citcitli badi, ustune ince bir badi, ustune pamuklu bir yelek, külotlu Çorap, eşofman, kisa corap giydiriyorum

canımm yenı goruyorum daha gıremıyorum cunku
kahvaltı şöle.ben etımekle yapıyorum ama dilanaz cicibenın kızarmıs etımek gıbı bebek ekmeklerı var dedı onlardan aldım kipadan.yarın onu kullanıcam daha vıtamınlı cunku.
yarım etımegın kenarlarını bıçakla kes ortasını ahşap havanda ez
sonra ıhlamurla ıslat sulandır bıraz
ıcıne cok az 8/1 yumurta sarısı ve 2 çay kaşığı labne peynırı koy
ıyıce çatalla bulamaç yap püre gıbı yedır bayılacak :) içine az pekmez ve dövülmüş cevizde koyan varmıs ben koymuyorum ama daha.
ben hergun yapıyorumm doktora sordum cok guzel bı kahvaltı aynen devam dedı.öptümm senı

İyi geceler arkadaslar

Gecen burada yazmıştım kizim cokkkkk huysuz diye dısı çıkmıştı gece surekli ağlayan uyanıyordu her 15 dakikada bı. Halil sezai gibi isyan diye diye dolaşıyordum:) sonra ek gıdayı bırakıyım bı dedim gazdan mı dişten mı emin olayım.ek gıdayı bıraktım oh dün gece iyi bı uyku çektik valla meğerr dişten değilmiş . Gazdanmis. Emmek icin uyandığında bile aglayarak uyanmadı ( ki bu aralar çığlık çığlığa uyanmak moda olmustu) emzirdi. Anında uyudu. Ay superdi uyku valla dunyanın en güzel şeyi gece uykusu:)

Buarada kızımda kabizlik yoktu günde 2kere kaka yapiyordu. Buna rağmen gaz oluyodu nedense. Şimdi ek gıdaya tekrar başlamak istemiyorum. Uykusuz gecelere dönmek istemiyorum. Gaz yapıca sebzeleri de yedirmiyorum oysaki( brokoli karnıbahar vs) bana bı akıl verin ben şimdi Nazım benim kizim hazır degil mı ki ek gıdaya acaba

kızlar bir şey soracagım. gece yatarken bebeginizin içindeki kilotlu çorabı çıkarıyormusunuz. evimiz kolariferlii biraz sıcak oluyo. bana ablanın biri çıkarda yatır çok rahat eder diye.

canım benimki erkek olduğundan kilotlu çorap giydirmiyorum tavsiye etmiyorlar çok nadir karda kışta çıkacaksam belki evde genelde eşofmanın içinden ince bir eşofman ve genelde bir ince bir kalın çorap bana kalsa tek giydiricemde annem ayakları sıcak olsun diye çıkarttırmıyor ama geceleri kimse karışamaz nasılsa yorganla yatıyor çıkarıyorum çoraplarını rahat ediyor yavrum

tebrikleeeeeeeeeeeer!
ben de heyecanla bekliyorum valla,
o kadarki.. babası benim kadar beklemiyor baba demesini

annem kaynanada, kuma damarı vardır der.
hakikaten öyle bazen sırf muhalefet olsun diye işin tersini yapıyorlar..

ayşecik ıh ııh sesler çıkarmaya başlıyor..
aaa bunun canı sıkıldı diyor, hayır diyorum, uyuyacak, birazdan gözlerini kaşımaya başlar..
böyle olunca hemen ilk işaretlerde uyutmak gerek yoksa çıldırıyor diyorum..
görmeniz lazım, şimdi her işaret gösterdiğinde eşime diyorki,
bak uykusu geldi, ben şıp diye anlıyorum, çözdüm bu çocuğu, hemen uyutmam lazım

kalkıyor, emzik ağzından düşmüyor..
aa bu çocuk aç, nasıl da emzik emiyor diyo.
hayır, alakası yok, uykusunu tam almadığı için emziği emmeye devam ediyor yoksa eline alıp oynamaya başlar diyorum.
aynısını yaşayınca eşime dönüyor, başlıyor hava atmaya,, bak sen biliyor musun niye emziği ağzından düşürmüyor..
ben biliyorum..

sonra huzursuz oluyor, mızıldıyor mızıldıyor,
nesi var bunun bi yeri ağrıyor diyo..
hayır diyorum, şu kadar gündür yapmadı birazdan kakasını yapar..
3 dk sonra çocuk başlıyor kaka yapmaya..
bizimki, maşallah sen ne çok biliyorsun diyo..
sonra aynısını kendi tutturunca,
eşime diyor ki,, bak işte tecrübe, ben çözdüm bu çocuğu..

bazen gülüyorum bu söylediğine..
çünkü hepsini bana sormuş, benden öğrenmiş,
bazen de sinir oluyorum
günün 24 saati gözümün önünde, gece ıh dese kartal gibi kalkıyorum..
benim kanım, benim canımdan can, çocuğumu benden daha iyi tanıdığını iddia etmesi garip bi durum.

inş öyle bi şey olmaz canım,
belki humana tarzı süt artırıcı bi şeyler içebilirsin..

heee asıl merak ettiğim günde ne kadar su veriyorsunuz ben ne kadar versem benim paşa içiyor fazlasında sıkıntı olur mu acaba siz nasıl ve ne kadar veriyosunuz
30 ml kadar veriyorum..

cok saol bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…