canım ben cıkarmıyorum oğlum da bnım gıbı vucudu zor ısınıyooobu aralar gerçekten çok sessiz kızlar gece uyurken çorapları çıkarmaya başladınız mı yahu ben hala başlamadım demin çorap konusu konuşulunca aklıma geldi acaba çıkarsam daha mı az terler yafrum
evım cok sıcak olmadfıgı için klalın gıydırıyorummmKulotlucorap konuslus bn gecede gundzde giydrmiorm sadece disari ciktgnzda gydruirm zaten evsicak ben kisakollu dolaniorm oglana yelek dahi giydirmiyrm vala zaten ole bile terliiolar malum cok hareketliler hem bunalmasinlar diymi rahat harekt etsnler eviniz sicaksa kat kat giydrmyn kizlar bisick olmz
zor da olsa bakmaya calısıyorummm buraya .Ovvv zeynepcim nasilsinkuzum...
ne kadar içerse o kadar verıyorum canımmmmheee asıl merak ettiğim günde ne kadar su veriyorsunuz ben ne kadar versem benim paşa içiyor fazlasında sıkıntı olur mu acaba siz nasıl ve ne kadar veriyosunuz
canım ben cıkarmıyorum oğlum da bnım gıbı vucudu zor ısınıyooo
evım cok sıcak olmadfıgı için klalın gıydırıyorummm
zor da olsa bakmaya calısıyorummm buraya .keloğlan izliyoruz
heee asıl merak ettiğim günde ne kadar su veriyorsunuz ben ne kadar versem benim paşa içiyor fazlasında sıkıntı olur mu acaba siz nasıl ve ne kadar veriyosunuz
Ek besinlerin ardindan 30ml veriorm gerisi emzirmyle gecio bnm
ne kadar içerse o kadar verıyorum canımmmm
bu aralar gerçekten çok sessiz kızlar gece uyurken çorapları çıkarmaya başladınız mı yahu ben hala başlamadım demin çorap konusu konuşulunca aklıma geldi acaba çıkarsam daha mı az terler yafrum
Kızlar en sıkı giydiren benim heralde.kilotlucorap giydiriom herdaim.bacagi bazen soğuk oluyo..citcitli bady ince penye takım giydiriom uyaninca biraz yelek..ama ben ayagini sicak tutuyorum.icim öyle rahat edio.hep büyükler derlerya ayağıni sicak tut diye.bide arkadas sIcaktan zarar gelmezmis adama:)..
Bu arada bende su olcmuyorum ara ara veriom o nekadar içmek isterse
canımm yenı goruyorum daha gıremıyorum cunkuben de bikaç gündür vermeye çalışıyorum. bulamaç halde miktarca daha fazla yer ama..
ben ayrı ayrı veriyorum. yumurta sarısını az sulandırıyorum kolay yutması için.
henüz peynir vermedim..
pekmezi de sulandırıp içine biraz ekmek içi ya da etimek atıyorum o şekilde bayıla bayıla yiyor..
geçen gün barbarino muydu acaba,:44:
bi kahvaltı bulamacı söylemişti, ıhlamurlu bulamadım, canımcım tekrar yazar mısın acep?:26:
cnm ben bunu aldım cok memnnunumSlm kızlar...
Kaç gündür giremiyorum. Nasılsınız?? Oğluşa kaşıkla su içirmek zor oluyor. Alıştırma bardağı almak istiyorum. Hangi marka almalıyım ve nasıl olmasına dikkat etmeliyim. Önerilerinizi bekliyorum. Herkese hayırlı geceler...
hahahahBen de bir tane kisa kollu citcitli badi, bir tane uzun kollu citcitli badi, ustune ince bir badi, ustune pamuklu bir yelek, külotlu Çorap, eşofman, kisa corap giydiriyorum
kendin mi karar verdin bu ölçüye canım doktorun falan mı söyledi
kızlar bir şey soracagım. gece yatarken bebeginizin içindeki kilotlu çorabı çıkarıyormusunuz. evimiz kolariferlii biraz sıcak oluyo. bana ablanın biri çıkarda yatır çok rahat eder diye.
amanınn kızlar ben ne bileyimm üşür diyee gece kilotlu çorop biraz yünlüü pijama altı ve üstüne çorap
ben baya abartmışım sanırım. gündüz de aynı duruyoruz evin içiden..odasıcaklıgıda 24 aşağı düşmüyo.
tebrikleeeeeeeeeeeer!Merhaba kizlar oglum ilk defa konustu BABA dediiii:118: birde artik emekler pozisyona gectik yaylaniyoruz daha ama gözlerime ve kulaklarima inanamadim ne güzel bir duyguymus bütün bunlar...dogdugu günden daha mutlu bir günüm lamaz derken evladim bana her ayri döneminde ayri mutluluk tattirdi Rabbimize sükürler oolsun
annem kaynanada, kuma damarı vardır der.Sabah sabah içimi dökeyim bari:) ya ben tam çocugun uykusu var diyorum ya annem ya kv onda hiç uyuyacak göz yok diyorlar 5 dk sonra çocuk uyuyor onlarada kapak oluyor. Ben diyorum acıktı acıkmadı diyorlar. Onlar acıktı diyor kızım acıkmamış oluyor. Ama ben ne dersem tersini söylemelerine uyuz oluyorum. Suratım hemen asılıyor dediğimi de yapıyorum zaten. Ama sinirlenmiş bulunuyorum bi kere. Akşam kızın ateşi var gb dedim kv olur mu ya çocuk üşüyor dedi bi ölçtüm 37.9 çıktı. Halaaa bana diyor ki bu çocugun ateşi yok. Benimle çok idalaşıyor. Bi kıyafet alıyorum ya bu büyük diyor yada bu küçük. ( hepsi tam oluyor o ayrı) eğer ben bişeye küçük dediysem tersini söylüyor. İlla giydirip gözüyle görecek. Kadın artık bana gıcık mı oluyor ne? Ben kendi çocuğumu tanımıyorum bunlar tanıyor arkadaş! Aslında çok iyi bi kadındır ama iyi niyetini kaybetti sanırım:) yada bu kv lik içgüdüsel:)))
inş öyle bi şey olmaz canım,Sağolun teyzeleri, darısı başınıza
benim sütüm çok azaldı dünden berisağıyorum önceki çıkanların yarısı zar zor çıkıyor. Malum ek gıdalarımızda öğün halini almadığından mama veriyorum takviye olarak. 6 ayımızı dolduruyoruz ama genede sütüm bitmesin istiyorum
30 ml kadar veriyorum..heee asıl merak ettiğim günde ne kadar su veriyorsunuz ben ne kadar versem benim paşa içiyor fazlasında sıkıntı olur mu acaba siz nasıl ve ne kadar veriyosunuz
canımm yenı goruyorum daha gıremıyorum cunku
kahvaltı şöle.ben etımekle yapıyorum ama dilanaz cicibenın kızarmıs etımek gıbı bebek ekmeklerı var dedı onlardan aldım kipadan.yarın onu kullanıcam daha vıtamınlı cunku.
yarım etımegın kenarlarını bıçakla kes ortasını ahşap havanda ez
sonra ıhlamurla ıslat sulandır bıraz
ıcıne cok az 8/1 yumurta sarısı ve 2 çay kaşığı labne peynırı koy
ıyıce çatalla bulamaç yap püre gıbı yedır bayılacak :) içine az pekmez ve dövülmüş cevizde koyan varmıs ben koymuyorum ama daha.
ben hergun yapıyorumm doktora sordum cok guzel bı kahvaltı aynen devam dedı.öptümm senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?