Kv konusunda sabah sabah ben de çok dertliyim.Hatta bomba gibiyim.Dün kvlere gitmiştik.Kızımı uyuttum 40 dakikasonra uyandı.Ne zaman onlara gitsek çok mızmız oluyor.Yine mızmızlanmaya başladı.Kv, eltim ve ben oturuyorduk.İşte dedi bu çocuğu ayağında sallasan böyle olmaz uykusunu almadan uyandı onun için böyle yapıyor.Ben ki doğduğundan beri özellikle ayakta hiç sallamadım.Çoooook zor. Uyuduğu oldu, ağladı.Yine sallamadım.Ben hayır 6 aydır sallamadım bundan sonra da sallamam dedim.Ben işe başlayınca siz de sallamayın dedim.Ben sallarım dedi.Kendilerine yakın olsun diye girdiğimiz biz evden çıkıp baśka bir eve girmiştik.Ben de dedim ki valla sallayacaksanız ev sahibi falan olmak gözümde değil ücretsiz izne ayrılırım.Hala bana diyor ki bütün torunları salladık ne var.Bu sırada eşim başka odadaydı.Hemen çocuğu hazırladım sinirle.Eşime gidiyoruz dedim ve kalktık.Evde durumu eşime anlattım.Annesine kesin direktif verecekmiş ama yine de güvenmiyorum.Anneme söyleyeceğim o baksın.Yoksa gazetelerde okursunuz ben kv katili olurum. Kadını boğmak istiyorum.Haaa bir de benim kız çok yaramazmış.Offfff ne yazdım ya...
heee asıl merak ettiğim günde ne kadar su veriyorsunuz ben ne kadar versem benim paşa içiyor fazlasında sıkıntı olur mu acaba siz nasıl ve ne kadar veriyosunuz
Kv konusunda sabah sabah ben de çok dertliyim.Hatta bomba gibiyim.Dün kvlere gitmiştik.Kızımı uyuttum 40 dakikasonra uyandı.Ne zaman onlara gitsek çok mızmız oluyor.Yine mızmızlanmaya başladı.Kv, eltim ve ben oturuyorduk.İşte dedi bu çocuğu ayağında sallasan böyle olmaz uykusunu almadan uyandı onun için böyle yapıyor.Ben ki doğduğundan beri özellikle ayakta hiç sallamadım.Çoooook zor. Uyuduğu oldu, ağladı.Yine sallamadım.Ben hayır 6 aydır sallamadım bundan sonra da sallamam dedim.Ben işe başlayınca siz de sallamayın dedim.Ben sallarım dedi.Kendilerine yakın olsun diye girdiğimiz biz evden çıkıp baśka bir eve girmiştik.Ben de dedim ki valla sallayacaksanız ev sahibi falan olmak gözümde değil ücretsiz izne ayrılırım.Hala bana diyor ki bütün torunları salladık ne var.Bu sırada eşim başka odadaydı.Hemen çocuğu hazırladım sinirle.Eşime gidiyoruz dedim ve kalktık.Evde durumu eşime anlattım.Annesine kesin direktif verecekmiş ama yine de güvenmiyorum.Anneme söyleyeceğim o baksın.Yoksa gazetelerde okursunuz ben kv katili olurum. Kadını boğmak istiyorum.Haaa bir de benim kız çok yaramazmış.Offfff ne yazdım ya...
merhaba herkese .. oğlumun damakları o kadar kotu oldu kı cocuk aglamaktan helak olduuu yaaaa
tuğçe bende de durum aynı hala çıkaramadık sürekli mız mızzzzzzAhh ahh su disler bi ciksa zeynebcm dun uyuyamdm sabha kadr suan zombi gibiyim...kiyamam omurcuge yaaa bizmkide kasimaktan helak oluo vala
harika görünüyor canancım maşallah hep böyle keyifli nice yaşları olsun inşallah...mrb kızlar, dün miniğimin yarı yaş gününü çekirdek aile içinde kutladık minik bir pasta aldı babamız bende bikaç muffin yaptım oğlumada muzlu muhallebi minik kutlamamızı yaptık
Eki Görüntüle 617609 Eki Görüntüle 617610 Eki Görüntüle 617611 Eki Görüntüle 617612 Eki Görüntüle 617613
yakışıklımın yolculuk keyfini nasıl buldunuz teyzeleri
ya benımkı kasıkla verırsem ıcıo ama bıberonla hıc bısey agzına almıyor ya delı olacagım gecelerı ozellıkle mama veremıyorum kendı sutumlede cabuk uyanıo bı turlu bıberona alısmadı kıslar bı tavsıyesı olan varmı geceleri sabaha kadar süreklı kalkıo zombı gıbı gezıyorum evde
bencede annene ver canım
bu arada 6 aylık çocuk çoğu şeyden anlamıyor yavrum zehir versen içer ne yaramazlığını görmüş :26:
ilknurrrrne güldüm yazına.haklısın kız saf tertemizler şimdiden ne yaramazlığı.öyle hazır bebeyi herkes sever.konusmaya gelince oğlumun yavrusu demeyi biliyorlar
hamilelik güzel doğum güzel ya sonrası.su cok bilmişler olmasa hayat dahada güzel.anam bi onlar biliyo cocuk bakmayı bizim aklımız yok.nasıl olduysa işte hamile kalıp doğurmusuzherkes seviyor cocuğu ama eğitimini verecek tek kişi bence anne.bende ayakta salladım bişey olmaz dediler alıştı suan sırt ağrısından duramıyorum daha 25 yasındayım sağdan sola dönerken inliyorum resmen.kaynanam benden diri
Bana da tepkin biraz çok gb geldi ama düşündümde sonradan iyi yapmışsın. Baştan böyle davranmassan sonra önünü alamıyorsun.Kv konusunda sabah sabah ben de çok dertliyim.Hatta bomba gibiyim.Dün kvlere gitmiştik.Kızımı uyuttum 40 dakikasonra uyandı.Ne zaman onlara gitsek çok mızmız oluyor.Yine mızmızlanmaya başladı.Kv, eltim ve ben oturuyorduk.İşte dedi bu çocuğu ayağında sallasan böyle olmaz uykusunu almadan uyandı onun için böyle yapıyor.Ben ki doğduğundan beri özellikle ayakta hiç sallamadım.Çoooook zor. Uyuduğu oldu, ağladı.Yine sallamadım.Ben hayır 6 aydır sallamadım bundan sonra da sallamam dedim.Ben işe başlayınca siz de sallamayın dedim.Ben sallarım dedi.Kendilerine yakın olsun diye girdiğimiz biz evden çıkıp baśka bir eve girmiştik.Ben de dedim ki valla sallayacaksanız ev sahibi falan olmak gözümde değil ücretsiz izne ayrılırım.Hala bana diyor ki bütün torunları salladık ne var.Bu sırada eşim başka odadaydı.Hemen çocuğu hazırladım sinirle.Eşime gidiyoruz dedim ve kalktık.Evde durumu eşime anlattım.Annesine kesin direktif verecekmiş ama yine de güvenmiyorum.Anneme söyleyeceğim o baksın.Yoksa gazetelerde okursunuz ben kv katili olurum. Kadını boğmak istiyorum.Haaa bir de benim kız çok yaramazmış.Offfff ne yazdım ya...
Evet zor ama alışıyorsun canım. Sonrada benim gb şaşkın şaşkın geziyorsun ortalarda. Ben kimim ben neyim diye.günaydınnnnn herkeseee.biliyosunuz artık bende çalışan anneyım giremıyorum sıksık.
ev iş bebek eş süt sağmak yemek okadar zorkı
işe başlayacaklar vardı
çok zor günler sizi beklıyo
kolay dersem kandırmıs olurum
sizi çok özledim geçmişi sondan başlayarak okuyabıldıgım kadar okuyorum :))))
Kızım enneeeee dediğinde Benim eşimde bana küsmüştü. Hemde ciddi ciddi. Manyak bunlar yaaa. Oturun siz ilgilenin, siz oynayın zaman geçirin baba desin çocuk alla allaaaaabizim kız anne anne diye ortada dolanıyor eşim benle küstüüüüüü neymiş ben öğretiyormuşum çocukk bana sarılıyormuş ona sarılmıyormuş
Allah aşkına el kadar çocuğa ben mi öğreteyim öğretsemde anlarmı
neyse 2 3 gündür bababa diyor memnun olmuyor neymiş ilk ben anneyi ğretmişimde ezber yaptrırmışım resmen ondan öğrenmiş
kvdem dün aradı ecoş kimi seviyor babasnı demi diyor
laf sayıf kapatcaktım düşük tehlikem olduğundada dengesiz çok seviyesiz bir laf söylemişti
sanki çocuk tek onun çocuğu
Ammmaaaaannn! Bu diş olayı pek zor heraldee ya. İyice gözümü korkuttunuz. Bizde daha bişi yok. Ama bugün çok iştahsızdı ondan mı acepp?( herşeyi dişe yoruyorum ama uzuuun zamandır tık yok:))merhaba herkese .. oğlumun damakları o kadar kotu oldu kı cocuk aglamaktan helak olduuu yaaaa
Vay vayy keyfi pek yerinde maşallah. Çok tatlııımrb kızlar, dün miniğimin yarı yaş gününü çekirdek aile içinde kutladık minik bir pasta aldı babamız bende bikaç muffin yaptım oğlumada muzlu muhallebi minik kutlamamızı yaptık
Eki Görüntüle 617609 Eki Görüntüle 617610 Eki Görüntüle 617611 Eki Görüntüle 617612 Eki Görüntüle 617613
yakışıklımın yolculuk keyfini nasıl buldunuz teyzeleri
canım haklısın insan kendi düzenini oturtmak istiyor olmayıncA üzülüyorsun ama bu kaçınılmaz annendede benzerleri olacaktır mesela annem doğalgazı pek açmaz baştan anlaştım dedim çocuğu kat kat giydirme doğalgazı ben öderim hala çocuk bir giyiniyor zıbın üstüne yün kazak üstüne yelek deliriyorum her akşam aynı şey çocukmuş üşürmüş o çok sıcağı sevmezmiş dayanamazmış haftasonu eve geldimmiçocuk bayram ediyor hafifliyor bu daha bir tanesi ben katlanamadığım için işi bırakma kararı aldım malesef engel olunamıyor ya alışacaksın yada evden vazgeçeceksin ben bir süre beklemeye aldım ev alma işini ama annende bazı konularda bildiğini okuyacaktır ne yazıkki bu kaçınılmaz oluyor geçen akşam mantı yediriyor çocuğa şok oldum bşey dedimmi kırılıyor 3 gün konuşmuyor eşimde ona bişey demiyor beni yiyip bitiriyo zor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?