- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
Ben çıkarıyorum. Kendimden yolaçıkıyorum hiç sevmemişimdir o çorapları. Kaşındırır hep. O yüzden çıkarıyorum. İlla da soğuk olduğunu düşünüyorsam 2 kat patikli pijama giydirîyorum. Bu arada uzun zamandır yoktun galiba? Nasılsın? Bebiş iyi mi?kızlar bir şey soracagım. gece yatarken bebeginizin içindeki kilotlu çorabı çıkarıyormusunuz. evimiz kolariferlii biraz sıcak oluyo. bana ablanın biri çıkarda yatır çok rahat eder diye.
Herkes nereye gitti?:44::44:
Herkes nereye gitti?:44::44:
kızlar bir şey soracagım. gece yatarken bebeginizin içindeki kilotlu çorabı çıkarıyormusunuz. evimiz kolariferlii biraz sıcak oluyo. bana ablanın biri çıkarda yatır çok rahat eder diye.
Ben çıkarıyorum. Kendimden yolaçıkıyorum hiç sevmemişimdir o çorapları. Kaşındırır hep. O yüzden çıkarıyorum. İlla da soğuk olduğunu düşünüyorsam 2 kat patikli pijama giydirîyorum. Bu arada uzun zamandır yoktun galiba? Nasılsın? Bebiş iyi mi
çok şükürr iyiyizz. pekk giremiyodumm girsemdee okuyupp çıkıyorduumm. kızlaa çok ugraştırıyoo bu aralr.. biberon almıyo ekk gıda pekk yemiyoo bii meyve pürelerini severek yiyor.onunlaa uğraşıyomm bidee aöff sınavınaa çalışmaya çalışıyorumböylee geçiriyoruzz evde vakiti
bundan sonra bende çıkarayım kilotlu çorabıı. birazz deneyeyimm o şekilde.
Ben külotlu çorap sadece dışarı çıkarken giydiriyorum bunalıyo çünkü. Evde de kısa çoraplarını bazen ayağı hava alsın diye çıkarıyorum 10_ 15 dk falan,mutluluktan uçuyor hemen ayaklarını ağzına sokuyor:) artık bazen yatarken de çıkarmaya başladım ayağını nasılsa üstünde yorgan var
[
çok şükürr iyiyizz. pekk giremiyodumm girsemdee okuyupp çıkıyorduumm. kızlaa çok ugraştırıyoo bu aralr.. biberon almıyo ekk gıda pekk yemiyoo bii meyve pürelerini severek yiyor.onunlaa uğraşıyomm bidee aöff sınavınaa çalışmaya çalışıyorumböylee geçiriyoruzz evde vakiti
bundan sonra bende çıkarayım kilotlu çorabıı. birazz deneyeyimm o şekilde.
amanınn kızlar ben ne bileyimm üşür diyee gece kilotlu çorop biraz yünlüü pijama altı ve üstüne çorap
ben baya abartmışım sanırım. gündüz de aynı duruyoruz evin içiden..odasıcaklıgıda 24 aşağı düşmüyo.
ben kız kardeşimdeyim :)Herkes nereye gitti?:44::44:
kızlar bir şey soracagım. gece yatarken bebeginizin içindeki kilotlu çorabı çıkarıyormusunuz. evimiz kolariferlii biraz sıcak oluyo. bana ablanın biri çıkarda yatır çok rahat eder diye.
ben burdayımmmmHerkes nereye gitti?:44::44:
merhaba kızlarrr bende kusur kalmıyım.herkes külotlu corap hakkında yorum yapmıs.yatarken giydirmeyi bırakın dısarıya giderken bile giydirmiyorum.teyzem almıs 2 sefer giydirdim pantolonun altından ama cok kasındıryor.kendiimi yavrumun yerine koyuyorumda aman Allahımmm düşünemiyorum bile.kaşınsa bile kaşınamaz helede gece yatarken.benim evim merkezi sistem evim hamam gibi oluyor ve yatak odamın vanasını bile tamamen kapatıyorum boğazımız kurumasın diye ...yavrumada gerdanını acıkta bırakmıcak pijama takımı giydiriyorum kısa corap bile giydirmiyorum hem yatağa girdiğini anlasın hemde fazla sıcağa alışmasın diye.gündüzleride sırtında sadece bir yelek.bebekleri fazla sıcak tutmayın iyice giydirip havale gecirtmektense(Allah korusun),üşüsünler nacizane tavsiyem kızlar bana kızmayında
burdayımmm canım sessz sessız bakınıyorummmbibakim dedim ama kimsecikler yok heralde :)
burdayımmm canım sessz sessız bakınıyorummm:
bu aralar gerçekten çok sessiz kızlar gece uyurken çorapları çıkarmaya başladınız mı yahu ben hala başlamadım demin çorap konusu konuşulunca aklıma geldi acaba çıkarsam daha mı az terler yafrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?