Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar bir şey soracagım. gece yatarken bebeginizin içindeki kilotlu çorabı çıkarıyormusunuz. evimiz kolariferlii biraz sıcak oluyo. bana ablanın biri çıkarda yatır çok rahat eder diye.

kızlar bir şey soracagım. gece yatarken bebeginizin içindeki kilotlu çorabı çıkarıyormusunuz. evimiz kolariferlii biraz sıcak oluyo. bana ablanın biri çıkarda yatır çok rahat eder diye.
Ben çıkarıyorum. Kendimden yolaçıkıyorum hiç sevmemişimdir o çorapları. Kaşındırır hep. O yüzden çıkarıyorum. İlla da soğuk olduğunu düşünüyorsam 2 kat patikli pijama giydirîyorum. Bu arada uzun zamandır yoktun galiba? Nasılsın? Bebiş iyi mi?
Herkes nereye gitti?:44::44:

Burdayızzz! Dönüp dolaşıp siteye uğruyoruzz.

Son düzenleme:

canım günaydın,
bu topicte en kalın gıydırenlerden bırı benımdır belkı ama ben kilotlu çorap hiç giydirmiyorum. kendimden pay çıkarıyorum. ben butun gun asla yun corapla duramam. kaşıntıdan olurum. hem doktorda onermedı bana.

benım halim gercekten vahım...gecen gun sıcaklığın -20lere düştüğü moskovada yasayan arkadasım 10 aylık kızının fotoğrafını göndermiş. ben kızımı yazın nasıl gıydırdıysem oyle gıydırmıs... sıcağa alıştırmayın dıyolar buna ınanıyorum ama ....ben yapamıyorum. içim kalın gıydırınce rahat edıyor. bır de terlemıyor zaten.

Son düzenleme:
Ben külotlu çorap sadece dışarı çıkarken giydiriyorum bunalıyo çünkü. Evde de kısa çoraplarını bazen ayağı hava alsın diye çıkarıyorum 10_ 15 dk falan,mutluluktan uçuyor hemen ayaklarını ağzına sokuyor:) artık bazen yatarken de çıkarmaya başladım ayağını nasılsa üstünde yorgan var

amanınn kızlar ben ne bileyimm üşür diyee gece kilotlu çorop biraz yünlüü pijama altı ve üstüne çorap
ben baya abartmışım sanırım. gündüz de aynı duruyoruz evin içiden..odasıcaklıgıda 24 aşağı düşmüyo.

Son düzenleme:

İyi olmanıza sevindim canım. Geçenlerde aklıma gelmiştin ne yapıyor acaba diye düşündüm. Hepimiz aynı bebeklerle birlikte hayatımız koşturmaca oldu. Bizde ancak buraya girip kafa dağıtıyoruz

Son düzenleme:

Off baya sarıyosun sen bunalır çocuk yaa ..hasta olur diye hepimiz korkuyoruz ama hasta olmak vücut dirençlerini arttırıyor bu da bi gerçek. Yavaş yavaş azalt giydiklerini, birden çıkarma

ben kız kardeşimdeyim :)

ben de cıkarmıyorum kulotlucorabı.ev kaloriferli.ama gece ustunu açıyor benımkı.o nedenle korkuyorum üşütür diye

merhaba kızlarrr bende kusur kalmıyım.herkes külotlu corap hakkında yorum yapmıs.yatarken giydirmeyi bırakın dısarıya giderken bile giydirmiyorum.teyzem almıs 2 sefer giydirdim pantolonun altından ama cok kasındıryor.kendiimi yavrumun yerine koyuyorumda aman Allahımmm düşünemiyorum bile.kaşınsa bile kaşınamaz helede gece yatarken.benim evim merkezi sistem evim hamam gibi oluyor ve yatak odamın vanasını bile tamamen kapatıyorum boğazımız kurumasın diye ...yavrumada gerdanını acıkta bırakmıcak pijama takımı giydiriyorum kısa corap bile giydirmiyorum hem yatağa girdiğini anlasın hemde fazla sıcağa alışmasın diye.gündüzleride sırtında sadece bir yelek.bebekleri fazla sıcak tutmayın iyice giydirip havale gecirtmektense(Allah korusun),üşüsünler nacizane tavsiyem kızlar bana kızmayında

ben burdayımmmm

bende hiç giydirmiyorum aynen yaz bebekleri ya daralıyo en küçük şeyde zaten benimki inanılmaz terliyo giydirsem ne hale gelir düşünemiyorum

bu aralar gerçekten çok sessiz kızlar gece uyurken çorapları çıkarmaya başladınız mı yahu ben hala başlamadım demin çorap konusu konuşulunca aklıma geldi acaba çıkarsam daha mı az terler yafrum

Kulotlucorap konuslus bn gecede gundzde giydrmiorm sadece disari ciktgnzda gydruirm zaten evsicak ben kisakollu dolaniorm oglana yelek dahi giydirmiyrm vala zaten ole bile terliiolar malum cok hareketliler hem bunalmasinlar diymi rahat harekt etsnler eviniz sicaksa kat kat giydrmyn kizlar bisick olmz

bu aralar gerçekten çok sessiz kızlar gece uyurken çorapları çıkarmaya başladınız mı yahu ben hala başlamadım demin çorap konusu konuşulunca aklıma geldi acaba çıkarsam daha mı az terler yafrum

Bnde corapla yatriorm aslinda ev sicak ama bilemdm simdi cikarablar varmis bnde cikarsammiki

heee asıl merak ettiğim günde ne kadar su veriyorsunuz ben ne kadar versem benim paşa içiyor fazlasında sıkıntı olur mu acaba siz nasıl ve ne kadar veriyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…