Merhaba kizlar oglum ilk defa konustu BABA dediiii:118: birde artik emekler pozisyona gectik yaylaniyoruz daha ama gözlerime ve kulaklarima inanamadim ne güzel bir duyguymus bütün bunlar...dogdugu günden daha mutlu bir günüm lamaz derken evladim bana her ayri döneminde ayri mutluluk tattirdi Rabbimize sükürler oolsun
canım ben ıyıyım oğlum bıraz huysuz .. oyun oynamalarımız anne baba gel demelerımız basladı cok sukurcok tatlı olduk yaaa resım atcam sımdı
gözünüz aydın her ikinizin de darısı tüm temmuz annelerinin başına eminim çok güzel bir duygudur benimki de bazen anne gibi şeyler söylüyor ama daha çok şu şekilde annnnnn ne :) yirim ben onları ya da ben uyduruyorum bilmiyorum ama gerçekten her anları bambaşka bir mutluluk tüm yorgunluğu unutuyor işte o anlarda insan...
Havuç patates brokoli karnıbahar la bi çorba yaptım içine bi tane kuşbaşı yada minik tavuk parçası atıyorum pişince çıkarıyorum onu. İrmik yada pirinç ekliyorum. Daha doğrusu evde ne varsa sebzelerden katıp karıştırıyorum. Bizimki sebze yiyor şükür. Birde bebek için tarhana vermişti arkadaşım ona bayılıyor. Tavsiye ederimDemek ondan oldu sağol cnm
Ayyyy ben seni yerim, inan önce kartpostal resmi falan sandım. Maşallah
Ben boyattım cnm birkaç kez çok şükür br sorun yok
Yok cnm fazla değildi patates havuç brokoli yapmıştım, ilk defa verdim diye ağır geldi hralde.
Çorbasına neler katıyorsun peki sen??
kızlar bu ek gıda olayı beni bitirdi kendimi ilk kez doğum yapmış gibi bilgisiz yetersiz ve çaresiz hissediyorum üzerine uykusuzlık eklendi dişimiz de hala yok ben de adet olmadım hırlaması da devam ediyor tam 15 gün oldu çok şikayet ettim mübarek gün elhamdülillah huzurumuz yerinde ben ücretsiz izindeyim ama tüm öğretmen arkadaşlarıma iyi bir sömestr diliyorum
Sabah sabah içimi dökeyim bari:) ya ben tam çocugun uykusu var diyorum ya annem ya kv onda hiç uyuyacak göz yok diyorlar 5 dk sonra çocuk uyuyor onlarada kapak oluyor. Ben diyorum acıktı acıkmadı diyorlar. Onlar acıktı diyor kızım acıkmamış oluyor. Ama ben ne dersem tersini söylemelerine uyuz oluyorum. Suratım hemen asılıyor dediğimi de yapıyorum zaten. Ama sinirlenmiş bulunuyorum bi kere. Akşam kızın ateşi var gb dedim kv olur mu ya çocuk üşüyor dedi bi ölçtüm 37.9 çıktı. Halaaa bana diyor ki bu çocugun ateşi yok. Benimle çok idalaşıyor. Bi kıyafet alıyorum ya bu büyük diyor yada bu küçük. ( hepsi tam oluyor o ayrı) eğer ben bişeye küçük dediysem tersini söylüyor. İlla giydirip gözüyle görecek. Kadın artık bana gıcık mı oluyor ne? Ben kendi çocuğumu tanımıyorum bunlar tanıyor arkadaş! Aslında çok iyi bi kadındır ama iyi niyetini kaybetti sanırım:) yada bu kv lik içgüdüsel:)))
Sabah sabah içimi dökeyim bari:) ya ben tam çocugun uykusu var diyorum ya annem ya kv onda hiç uyuyacak göz yok diyorlar 5 dk sonra çocuk uyuyor onlarada kapak oluyor. Ben diyorum acıktı acıkmadı diyorlar. Onlar acıktı diyor kızım acıkmamış oluyor. Ama ben ne dersem tersini söylemelerine uyuz oluyorum. Suratım hemen asılıyor dediğimi de yapıyorum zaten. Ama sinirlenmiş bulunuyorum bi kere. Akşam kızın ateşi var gb dedim kv olur mu ya çocuk üşüyor dedi bi ölçtüm 37.9 çıktı. Halaaa bana diyor ki bu çocugun ateşi yok. Benimle çok idalaşıyor. Bi kıyafet alıyorum ya bu büyük diyor yada bu küçük. ( hepsi tam oluyor o ayrı) eğer ben bişeye küçük dediysem tersini söylüyor. İlla giydirip gözüyle görecek. Kadın artık bana gıcık mı oluyor ne? Ben kendi çocuğumu tanımıyorum bunlar tanıyor arkadaş! Aslında çok iyi bi kadındır ama iyi niyetini kaybetti sanırım:) yada bu kv lik içgüdüsel:)))
Günaydın cnm, geçmiş olsun. Beşki diştir genelde o belirtileri gösteriyor çünkü.Günaydınlarrrr.... Tatilimin ilk günü. Kızım biraz ateşli gb. Diş te olabilir. Bi iki kere hapşurup öksürdü. Belki üşütmüştür. Bilemiyorum. İştahı da yok.(
Havuç patates brokoli karnıbahar la bi çorba yaptım içine bi tane kuşbaşı yada minik tavuk parçası atıyorum pişince çıkarıyorum onu. İrmik yada pirinç ekliyorum. Daha doğrusu evde ne varsa sebzelerden katıp karıştırıyorum. Bizimki sebze yiyor şükür. Birde bebek için tarhana vermişti arkadaşım ona bayılıyor. Tavsiye ederimdrlarda öneriyor tarhanayı. Bazen de ona uygun yayla çorbası yapıyorum. Bunları yiyor.
Günaydın cnm hayırlı olsun dişiniz, yapıyor öle belirtiler bizdede vardı. Topiğin en dişlisi benim canavar 6 tane dişimiz vargünaydın kızlar nasılsınız? kızım ikinci dişini çıkarıyor epey huysuz uyumuyor emmiyor ateşi de var
Günaydın cnm, geçmiş olsun. Beşki diştir genelde o belirtileri gösteriyor çünkü.Günaydınlarrrr.... Tatilimin ilk günü. Kızım biraz ateşli gb. Diş te olabilir. Bi iki kere hapşurup öksürdü. Belki üşütmüştür. Bilemiyorum. İştahı da yok.(
Havuç patates brokoli karnıbahar la bi çorba yaptım içine bi tane kuşbaşı yada minik tavuk parçası atıyorum pişince çıkarıyorum onu. İrmik yada pirinç ekliyorum. Daha doğrusu evde ne varsa sebzelerden katıp karıştırıyorum. Bizimki sebze yiyor şükür. Birde bebek için tarhana vermişti arkadaşım ona bayılıyor. Tavsiye ederimdrlarda öneriyor tarhanayı. Bazen de ona uygun yayla çorbası yapıyorum. Bunları yiyor.
Günaydın cnm hayırlı olsun dişiniz, yapıyor öle belirtiler bizdede vardı.Topiğin en dişlisi benim canavar 6 tane dişimiz vargünaydın kızlar nasılsınız? kızım ikinci dişini çıkarıyor epey huysuz uyumuyor emmiyor ateşi de var
Günaydınlar hanımlar:)
Akşama oğlanı kv ye bırakıcam annemle beraber bayanlara özel olan bir sünnet düğünNe katılcaz. Kv nin yapması gereken sütünü içirip uyutmak inşallah becerebilir, çok endişeleniyorum. Eşime diyorum sende evde ol yardımcı olursun benim annem yapar cnm nolcak diyor. Annen alışık değil ama uyutmaya diyorum yapar yapar diyor. İnşallah bir sorun çıkmaz. Bende aylardır birikmiş olan kurtlarımı dökeceğimmm:118:
Günaydın cnm, geçmiş olsun. Beşki diştir genelde o belirtileri gösteriyor çünkü.
Tarhana benimde aklımda annem sölüyor yapalım diye. Hep aynı şeyleri yapıyorum çocukta sıkılmıştır kesin yeni şeyler denemek lazım:)
Kv den bahsetmişsin, genelde büyüklerde öle bir huy oluyor. Uyuyacak alıyım diyorum bende kv ye hiç uyuyacak göz yok kuduruyor diyor, alıyorum dakikasında gözlerini kapamış oluyor Selim. Biz anneleri tabiki herşeylerini biliyor anlıyoruz, boşver iddalaşma sende.
Günaydın cnm hayırlı olsun dişiniz, yapıyor öle belirtiler bizdede vardı.Topiğin en dişlisi benim canavar 6 tane dişimiz var
Ne anne ne de baba Bi kere ilkönce oğlum demesi lazım çünkü en çok duyduğu kelime o:)
günaydın kızlar nasılsınız? kızım ikinci dişini çıkarıyor epey huysuz uyumuyor emmiyor ateşi de var
Darısı başımıza canım.Dilli olacak bebekler kendini belli etmeye başladı.Dikkatimi çeken erkek bebekler konuşmaya başladı.Bizim kızlar yandı desenize.Merhaba kizlar oglum ilk defa konustu BABA dediiii:118: birde artik emekler pozisyona gectik yaylaniyoruz daha ama gözlerime ve kulaklarima inanamadim ne güzel bir duyguymus bütün bunlar...dogdugu günden daha mutlu bir günüm lamaz derken evladim bana her ayri döneminde ayri mutluluk tattirdi Rabbimize sükürler oolsun
Darısı başımıza canım.Dilli olacak bebekler kendini belli etmeye başladı.Dikkatimi çeken erkek bebekler konuşmaya başladı.Bizim kızlar yandı desenize.
Oh ne güzel, kızına da sana da değişiklik olur.Benim de pazartesi kardeşimler ve annemler gelecek.Sabırsızlıkla bekliyorum.Sonunda kayserideyiz. Kızım bu sefer çabuk alıştı. Gülücükler.. Kahkahalar... Kv lerdeyiz tatil sonuna kadar. İnşallah hepimizin tatili iyi geçer.
Bildiğimden şaşmıyorum ama insan sinirleniyor işte:)ama şimdi anlatırken gülesim geldi duruma:) çocuk iddaa konusu oldu iyi mi:))Canım maalesef oluyo bunlar ve insan gıcık oluyo kim daha çok biliyor yarışına dönüşüyor.tamam lohusalıkta cahildik bişey diyemedik ama artık herşeyleri bizden sorulur. Bildiğinden şaşma. kötü biri değil diyosun o zaman iyi niyetle söylediğini düşün, HE de geç . yoksa sinirden kendini yediğinle kalırsın.
Günaydınlar hanımlar:)
Akşama oğlanı kv ye bırakıcam annemle beraber bayanlara özel olan bir sünnet düğünNe katılcaz. Kv nin yapması gereken sütünü içirip uyutmak inşallah becerebilir, çok endişeleniyorum. Eşime diyorum sende evde ol yardımcı olursun benim annem yapar cnm nolcak diyor. Annen alışık değil ama uyutmaya diyorum yapar yapar diyor. İnşallah bir sorun çıkmaz. Bende aylardır birikmiş olan kurtlarımı dökeceğimmm:118:
Günaydın cnm, geçmiş olsun. Beşki diştir genelde o belirtileri gösteriyor çünkü.
Tarhana benimde aklımda annem sölüyor yapalım diye. Hep aynı şeyleri yapıyorum çocukta sıkılmıştır kesin yeni şeyler denemek lazım:)
Kv den bahsetmişsin, genelde büyüklerde öle bir huy oluyor. Uyuyacak alıyım diyorum bende kv ye hiç uyuyacak göz yok kuduruyor diyor, alıyorum dakikasında gözlerini kapamış oluyor Selim. Biz anneleri tabiki herşeylerini biliyor anlıyoruz, boşver iddalaşma sende.
Günaydın cnm hayırlı olsun dişiniz, yapıyor öle belirtiler bizdede vardı. Topiğin en dişlisi benim canavar 6 tane dişimiz var
minita canım sağ ol.senin bebişin maşallahı var.
Sana da günaydin canim hey masallah ogluna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?