Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım ben ıyıyım oğlum bıraz huysuz .. oyun oynamalarımız anne baba gel demelerımız basladı cok sukur cok tatlı olduk yaaa resım atcam sımdı

gözünüz aydın her ikinizin de darısı tüm temmuz annelerinin başına eminim çok güzel bir duygudur benimki de bazen anne gibi şeyler söylüyor ama daha çok şu şekilde annnnnn ne :) yirim ben onları ya da ben uyduruyorum bilmiyorum ama gerçekten her anları bambaşka bir mutluluk tüm yorgunluğu unutuyor işte o anlarda insan...

Tesekkürler darisi basiniza Yok tatlim sen uydurmuyorsundur onun sonunda Anne cikacak bak gör bizimki 2 gündür B harfine takmisti ve sonunda agzindan Baba yi cikardi :)

Bu arada bir tarifte ben vereyim cici bebelerinize muz ve elmayi dilimleyip üstüne azicik su 1,5 tatli kasigi irmik koyup pisiriyorum blendrdan gecirip ogluma yediriyorum bayiliyor biraz pütürlü oldugu icin cigneme yutma konusunda da kendini gelistiriyor tavsiye ederim ayrica bunun icine ben pistikten sonra azicik pekmez koyuyorum benim oglan ayirt etmiyor sükür

Günaydınlarrrr.... Tatilimin ilk günü. Kızım biraz ateşli gb. Diş te olabilir. Bi iki kere hapşurup öksürdü. Belki üşütmüştür. Bilemiyorum. İştahı da yok. (

Havuç patates brokoli karnıbahar la bi çorba yaptım içine bi tane kuşbaşı yada minik tavuk parçası atıyorum pişince çıkarıyorum onu. İrmik yada pirinç ekliyorum. Daha doğrusu evde ne varsa sebzelerden katıp karıştırıyorum. Bizimki sebze yiyor şükür. Birde bebek için tarhana vermişti arkadaşım ona bayılıyor. Tavsiye ederim drlarda öneriyor tarhanayı. Bazen de ona uygun yayla çorbası yapıyorum. Bunları yiyor.

Sağol canım. Kendini yetersiz hissetmen için hiçbir sebeb yok. Bu doğal bir süreç bence. Ek besine ilk geçtiğimde ( ki benimki çok iştahsız bi çocuk) ekbesini de yemicek diye çok önyargılıydım.başlarda yemedi de zaten. Ağzını kilitleyip tükürüyordu verdiklerimi. Hatta 2 hafta kadar bıraktım ara verdim hiç ekbesin vermedim. Sonra yeniden vermeye başladım. Sonra anladımki benim kız meğer tatlı sevmezmiş. Şimdi çorbaları, özellikle yoğurdu çok seviyor. Sende bunaldıysan bi süre ara verebilirsin. Sonra yeniden denersin. Bende işe yaradı belki sende de yarar.

Sabah sabah içimi dökeyim bari:) ya ben tam çocugun uykusu var diyorum ya annem ya kv onda hiç uyuyacak göz yok diyorlar 5 dk sonra çocuk uyuyor onlarada kapak oluyor. Ben diyorum acıktı acıkmadı diyorlar. Onlar acıktı diyor kızım acıkmamış oluyor. Ama ben ne dersem tersini söylemelerine uyuz oluyorum. Suratım hemen asılıyor dediğimi de yapıyorum zaten. Ama sinirlenmiş bulunuyorum bi kere. Akşam kızın ateşi var gb dedim kv olur mu ya çocuk üşüyor dedi bi ölçtüm 37.9 çıktı. Halaaa bana diyor ki bu çocugun ateşi yok. Benimle çok idalaşıyor. Bi kıyafet alıyorum ya bu büyük diyor yada bu küçük. ( hepsi tam oluyor o ayrı) eğer ben bişeye küçük dediysem tersini söylüyor. İlla giydirip gözüyle görecek. Kadın artık bana gıcık mı oluyor ne? Ben kendi çocuğumu tanımıyorum bunlar tanıyor arkadaş! Aslında çok iyi bi kadındır ama iyi niyetini kaybetti sanırım:) yada bu kv lik içgüdüsel:)))

günaydın kızlar nasılsınız? kızım ikinci dişini çıkarıyor epey huysuz uyumuyor emmiyor ateşi de var

Canım maalesef oluyo bunlar ve insan gıcık oluyo kim daha çok biliyor yarışına dönüşüyor.tamam lohusalıkta cahildik bişey diyemedik ama artık herşeyleri bizden sorulur. Bildiğinden şaşma. kötü biri değil diyosun o zaman iyi niyetle söylediğini düşün, HE de geç . yoksa sinirden kendini yediğinle kalırsın.

Son düzenleme:
Cincon yeni kararın hakkında hayırlı olsun. Bir an bile pişmanlık duyma, senin ve oğlunun adına sevindim

Ne anne ne de baba Bi kere ilkönce oğlum demesi lazım çünkü en çok duyduğu kelime o:)

Anlasilan Senin kuman da kayinvalidenmis Kapak olayina cok güldüm tatlim elbette kendi cocugunu senden daha iyi taniyacak kimse yoktur belki de kv den bu kapak olayini icinde cok büyütmüstür icten ice isi inada bindirmistir bu senin sucun ya da onun art niyetliliginden degil hakli cikamamasini hazmedememistir takma kafana canim gül gec zamanla düzelir

Günaydınlar hanımlar:)
Akşama oğlanı kv ye bırakıcam annemle beraber bayanlara özel olan bir sünnet düğünNe katılcaz. Kv nin yapması gereken sütünü içirip uyutmak inşallah becerebilir, çok endişeleniyorum. Eşime diyorum sende evde ol yardımcı olursun benim annem yapar cnm nolcak diyor. Annen alışık değil ama uyutmaya diyorum yapar yapar diyor. İnşallah bir sorun çıkmaz. Bende aylardır birikmiş olan kurtlarımı dökeceğimmm:118:

Günaydın cnm, geçmiş olsun. Beşki diştir genelde o belirtileri gösteriyor çünkü.
Tarhana benimde aklımda annem sölüyor yapalım diye. Hep aynı şeyleri yapıyorum çocukta sıkılmıştır kesin yeni şeyler denemek lazım:)
Kv den bahsetmişsin, genelde büyüklerde öle bir huy oluyor. Uyuyacak alıyım diyorum bende kv ye hiç uyuyacak göz yok kuduruyor diyor, alıyorum dakikasında gözlerini kapamış oluyor Selim. Biz anneleri tabiki herşeylerini biliyor anlıyoruz, boşver iddalaşma sende.

günaydın kızlar nasılsınız? kızım ikinci dişini çıkarıyor epey huysuz uyumuyor emmiyor ateşi de var
Günaydın cnm hayırlı olsun dişiniz, yapıyor öle belirtiler bizdede vardı. Topiğin en dişlisi benim canavar 6 tane dişimiz var

Son düzenleme:
Günaydınlar hanımlar:)
Akşama oğlanı kv ye bırakıcam annemle beraber bayanlara özel olan bir sünnet düğünNe katılcaz. Kv nin yapması gereken sütünü içirip uyutmak inşallah becerebilir, çok endişeleniyorum. Eşime diyorum sende evde ol yardımcı olursun benim annem yapar cnm nolcak diyor. Annen alışık değil ama uyutmaya diyorum yapar yapar diyor. İnşallah bir sorun çıkmaz. Bende aylardır birikmiş olan kurtlarımı dökeceğimmm:118:

Günaydın cnm, geçmiş olsun. Beşki diştir genelde o belirtileri gösteriyor çünkü.
Tarhana benimde aklımda annem sölüyor yapalım diye. Hep aynı şeyleri yapıyorum çocukta sıkılmıştır kesin yeni şeyler denemek lazım:)
Kv den bahsetmişsin, genelde büyüklerde öle bir huy oluyor. Uyuyacak alıyım diyorum bende kv ye hiç uyuyacak göz yok kuduruyor diyor, alıyorum dakikasında gözlerini kapamış oluyor Selim. Biz anneleri tabiki herşeylerini biliyor anlıyoruz, boşver iddalaşma sende.

Günaydın cnm hayırlı olsun dişiniz, yapıyor öle belirtiler bizdede vardı.Topiğin en dişlisi benim canavar 6 tane dişimiz var

Sana da günaydin canim hey masallah ogluna

Ne anne ne de baba Bi kere ilkönce oğlum demesi lazım çünkü en çok duyduğu kelime o:)

Haklisin tatlim ama hangi harf üstüne yogunlasiyorsa o kelimeyi söylüyorlar ama senin ki de ilginc bir tespit olmus

cok ama cok gecmis olsun umarim en az sikinti ile atlatirsiniz bu durumu bizde daha bir tane bile dis yok

Darısı başımıza canım.Dilli olacak bebekler kendini belli etmeye başladı.Dikkatimi çeken erkek bebekler konuşmaya başladı.Bizim kızlar yandı desenize.

Kızlar bu ek gıdaya geçiş ne zorlu bir süreçmiş.2. Dönem çalışmaya başlayacağım için kızımı 7.30 gibi emziriyorum sonra 10 gibi ek gıda.Ama benimki ağzını kilitleyip yemiyor.Biraz önce çorba verdim yemedi.Meyve püresi yaptım onu da yemedi.Yoğurdu hiç yemiyor.Şimdi de aç aç uyuyor.Nasıl olacak bilmiyorum.Sabahlarım Kızıma bir şeyler yedirmeye çalışmakla geçiyor.Benim için sorun yok da ben olmayınca nasıl olacak bilmiyorum.Çok iştahsız ya.Azıcık babasına çekseydi böyle olmazdı.

Darısı başımıza canım.Dilli olacak bebekler kendini belli etmeye başladı.Dikkatimi çeken erkek bebekler konuşmaya başladı.Bizim kızlar yandı desenize.

Amin tatlim Sen merak etme erkek bebeler konusmada aceleci olabilir ama son noktayi kiz bebeler koyar nasil olsa büyüdükten sonra da öyle olmuyor mu

Sonunda kayserideyiz. Kızım bu sefer çabuk alıştı. Gülücükler.. Kahkahalar... Kv lerdeyiz tatil sonuna kadar. İnşallah hepimizin tatili iyi geçer.
Oh ne güzel, kızına da sana da değişiklik olur.Benim de pazartesi kardeşimler ve annemler gelecek.Sabırsızlıkla bekliyorum.

Bildiğimden şaşmıyorum ama insan sinirleniyor işte:)ama şimdi anlatırken gülesim geldi duruma:) çocuk iddaa konusu oldu iyi mi:))

Benimki çabuk sıkılıyor. 2. Gün bile aynı çorbayı zorla veriyorum. Nerden bulayım hergün yeni tarif. Uydurup uydurup yapıyorum. Bi arada semiz otuyla çorba deneyeceğim. Ama bi türlü alamadım.

minita canım sağ ol.senin bebişin maşallahı var.

Sana da günaydin canim hey masallah ogluna

Sağolun teyzeleri, darısı başınıza

benim sütüm çok azaldı dünden beri sağıyorum önceki çıkanların yarısı zar zor çıkıyor. Malum ek gıdalarımızda öğün halini almadığından mama veriyorum takviye olarak. 6 ayımızı dolduruyoruz ama genede sütüm bitmesin istiyorum

Geçmişi okudum da emekleyen ve emeklemeye çalışan bebişler var.Benim kız tembel sanırım.Kime çekmiş bu tıfıl ya.Biz daha ancak yuvarlanıp duruyoruz.Bir de örümcekle evi turluyoruz.Çok iyi çöp karıştıyoruz.Birkaç gün okumadım emekleyenler, konuşmaya başlayanlar.Hemen gidip benim böcüğü kaldırıp çalıştırmaya başlayayım.Popusunu devirp yatmasınnnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…