günaydın herkese kızlar uzun bir ara oldu sanırım anca gelebildim
Eki Görüntüle 619156
melisa hasta oldu daha önce bahsetmiştim ateşi var diye dişleri kaparmıştı falan ama hala çıkan birşey yok
doktora götürdük iki gece üst üstte kan ve idrar tahlili yaptılar gribal enfeksiyon başlangıcıymış
idrar yollarında da iltihap çıktı offf neyseki ateşi falan atlattık ama öksürük ve balgam kaldı çocuk öksürmekten bir hal
oluyor geceleri tam uyuyacak öksürük tutuyor falan yani baya uykusuz ve yorgun günler geçirdik neyseki yavaş yavaş düzeliyor
kuzum gülen yüzü soldu şimdi şimdi keyfi yerine gelmeye başlıyor aay aman onlar hasta olmasınlarda insanın o öksürdükçe canı acıyor
dışarı çıkarmayız etmeyiz evde nasıl üşütür bu çocuklar anlamam neyse ki biraz daha iyiyiz allaha şükür
benimde sütüm azaldı:26:
birde üstüne eşim arabaya yakıt alırken arabamız dizel motorin koyacağına pompacı kurşunsuz benzin koymuş 2-3 gün araba servisde olacak herhalde
bugün otobüsle geldim işe havalarda soğuk herşey üst üstte geldi yani neyse benden bu kadar
hııım bu arada kayınvalıdeler konuşulmuş herkesde aynı sorun ama ne yapalım daha kötüsü olmasın bari
aynı aynı hepsi aynı bunların..ıyı aksamlar kızlar,
bugun hep kv lerden bahsedılmıs.bende dayanamayacağım,yazacağım.
benmkı gozetepe de oturur. yazın coruma gıder. ben doğum yapınca utandığı için geldı. 1 gece hastanede kaldı benımle.2 gece de evde kaldı. onda da bınbır bahaneler bulup, evıne gıdıp geldı. kızm 3 gunlukken gıttı. bır daha benı hıcc aramadı. oysa konuşmustuk.agustosun 25 ınde gelecektı. 2.5 gun annem, 2.5 gun de o bızım evde bakacaktı...
aramadı hıc...ben de o loğusa halımle her gun ona beddua ettım , durdum...
ınsan ya torununu hıc merak etmez mı... 3 gunlukken bıraktın, oldu mu kaldı mı... bu ınsanlık mı , bu ınsan mı sımdı?
sonradan öğrendım kızından. ıstamnbul dan coruma gıtıtgınde vardın mı dıye aramadıgıma kızmış. oğlu yanımda aradı gıttın mı dıye.. ayrıca ben de dusuncegım loğusa halımle...neyse ramazan bayramında falan bende ınadına aramadım, sız benı bebegımı dusunmuyorsunuz ben mı sızı dusunecegım.
kurban bayramının 3. gunu annem cok ısrar ettı. gıt artık gunahtır falan fılan. baskılara dayanamayıp gıttım... ayy ayy nasıl sevıyolar anlatamam gosterıs...hıc bakma konuları falan acılmadı... acar mı?
sonra ben 2 defa daha gıttım.
bugun benı aradı. esımın telı kapalıymıs. konuşma su:
- ne yapıyorsun
- hiç evdeyım. siz ne yapıyosunuz
-suat evde mı?
- yok değil, gelınce aratırıım.
-ıyı akşamlar
- ıyı akşamlar
bakın sımdı bu hayvan degıl mı? senın burada torunun var degıl mı? 15 gundur gormedıgın. nasıl ıyı mı dıye sorsana. kızının kızına 4 yasına kadar o baktı.
benım kızım her gun 6.30 da evden çıkıyor. kar soğuk yıyor. umrunda mı?
ama duşmez kalkmaz bı allah. gun gelecek, devran donecek. elbet onlar elden ayaktan dusecek. ben bunları asla unutmayacağım.
çok yazdım çok ama rahatladım...
babam yakın zamanda bana araba almaya yeltendi, eşime söyledim, hoş karşılamadı.Doğum hediyesimiiiiiii arabamııııısüpermiş senin kp, arabam var da çok şükür babam sağolsun bana eşim bir doğum hediyesini çok gördü
seninki de ayrı bi ..... mış!!!ay kızlar bende yazayım azcık bende ilk evlenince 8 ay altlı üstlü oturdum Allahım düşmanıma vermsin hiç iyi bşey değil bi de yeme içme bi yerdeydi çoı kötüydü ya ben bide çalışmıyordum eşim işte bütün gün ben aşağıda yukarı kendi evime çıkartmazlardı çıkacak olsam ne işin var otur burda derlerdi temizlik yaqpayım azcık falan derdim kim oturuyo senin evinde de pislendi derdi kv akşam yemekten sonra evimize çıkmak isterdik biz evimize çıkıyoruz diyemezdik eşimle karın ağrıları çekerdik söylemek için binbir güç söylerdir çay için öyle çıkın sanki evimizde çay yok çaydanlıık yok neyse çay içerdik ee hadi biz çıkıyoruz ee meyve yeyin pofffffffff deli ederdi kv hep biz onla oturalım isterdi eşim artık yorgunluktan uyuya kalırdı kanepede tabi erken kalkıyo onu kaldırıp evimize çıkartıcam kv otur otur ne kalktın diyo ya pes adam işten geldiği üstüyle uyuya kalmış gece olmuş 12 daha otur diyo ya öyle bi manyak kadın tabi o gecenin sabahı bi kavga çıktı eşimle aramızda ama iyice çıkdırmıştım artık bi bağırdım bi bağırdım hepsini duydular senin anan şöyle senin anan böyle ama deli ettiler beni ya neyse o günler çok geride kaldı eşimin işi değişti başka şehire taşındık 2,5 yıldır da ayrıyız çok şükür...
çok geçmiş olsun canım.. ama atlatmış heralde, günden güne daha da iyi olacak inş..melisa hasta oldu daha önce bahsetmiştim ateşi var diye dişleri kaparmıştı falan ama hala çıkan birşey yok
doktora götürdük iki gece üst üstte kan ve idrar tahlili yaptılar gribal enfeksiyon başlangıcıymış
idrar yollarında da iltihap çıktı offf neyseki ateşi falan atlattık ama öksürük ve balgam kaldı çocuk öksürmekten bir hal
oluyor geceleri tam uyuyacak öksürük tutuyor falan yani baya uykusuz ve yorgun günler geçirdik neyseki yavaş yavaş düzeliyor
kuzum gülen yüzü soldu şimdi şimdi keyfi yerine gelmeye başlıyor aay aman onlar hasta olmasınlarda insanın o öksürdükçe canı acıyor
dışarı çıkarmayız etmeyiz evde nasıl üşütür bu çocuklar anlamam neyse ki biraz daha iyiyiz allaha şükür
benimde sütüm azaldı:26:
birde üstüne eşim arabaya yakıt alırken arabamız dizel motorin koyacağına pompacı kurşunsuz benzin koymuş 2-3 gün araba servisde olacak herhalde
bugün otobüsle geldim işe havalarda soğuk herşey üst üstte geldi yani neyse benden bu kadar
hııım bu arada kayınvalıdeler konuşulmuş herkesde aynı sorun ama ne yapalım daha kötüsü olmasın bari
ah bacıııııım!!!!amma kv zede topikmişiz herkes için için yanıyormuş meğer
e bende geri kalmayayım bari :))
.....
ben de aynı şeyi bir iki kere yaşadım, kısa süreli oldu, sonra hemen buldum.Selimin emziğini kaybettim evin içinde başım büyük belada:18:
Bu olayları bir de kv lerin eltilerin görümcelerin ağzından dinlemek isterdim.. :)
Selam kızlar dün nasıl kaynatmışsınız bütün kaynanaların kulağı çınnn çınnn çınlamıştır
Sizleri okudukça nasıl şaşırıyorum anlatamam, nasıl kv ler varmış ya Allah yardımcınız olsun. Bizde altlı üstlü oturuyoruz ama çok şükür böyle problemlerimiz hiç yok.
cincon maşallah kuzuya, bizimde dün yarım yaşımız doldu. Selim de artık 1/2 yaşında
Sütüm gidiyor benimdeeeeee
merhaba kızlar valla buraya takılmayı çok istememe rağmen zaman bulamıyorum gelen giden bu ara yoğunum birde kızım beni öldürcek hiç bişey yemiyor naapcağımı şaşırdım ek gıdaya alışacağına sanki dahada uzaklaşıyor. Sadece uykuda emiyor cenanın dediği gibi artık göğüslerde sünmüş şekilde dün bütün gün ne emdi ne yedi akşam üstü 4 den sonra biraz yoğurt ve meyve suyu verdim sonrada hep emzirdim ama göğüslerde süt yok sanki sağlam bir emdi sonrakilerde resmen fos göğsümü verdim allahım kafayı yiycem kızım biberon almıyor kaşıkla veriyorum meyve suyunu bile çoğunu akıtıyor çorba yemiyor kahvaltı yoğurt ve meyve suyunu çok az yiyor milupanın kaşık mamasınımı denesem diyorum pirinçlimi tahıllımı daha iyi acaba ?? hangisini denesek tavsiyesi olan varmı? En azından yatmadan önce yediririm (tabi yerse) biraz karnı doyar. O kadar üzülüyorumki hiç bişey yemeden içmeden aç oturuyor öyle
şurada 3-5 sene var,, durun bakalım, sonra başka gelinlere damatlara karışacak bu kv ler..
benimki mesela.. 2 kaynım bi görümcem var, görücem bakalım, kime nasıl davranıyor..
Benimde bir tane gorumcem var cena beddua etmeyi sevmem hani surekli söylüyorlar ya biz sana şöyle düğün yaptik böyle gelinlik aldik diye oysa herseyi icimde koydular.kizima bile dogru dürüst sevinemedim neymis cok heves etme iyi degilmis hamileyken dusermis.madem bu kadar iyiler benimde tek duam allah onlarida kendileri gibilerle karsilastirsin.o gunleride bana göstersin. Sap doner keser doner gun gelir hesap doner
şurada 3-5 sene var,, durun bakalım, sonra başka gelinlere damatlara karışacak bu kv ler..
benimki mesela.. 2 kaynım bi görümcem var, görücem bakalım, kime nasıl davranıyor..
ayşecikten yeni inciler..
arkası dönükken ismi söylendiğinde hııııh!diyor
demez, demez de içinden geçirir ya.. anlasın o yeter..Aman onlar bilmez ki yaşananların kimin ahından olduğunu
Bize gelip kızım sana şöyle etmiştim hakkını helal et demez ki
bizimki de henüz bi hece falan söyleyemedi..Yavrucuk:) ne şanslıyız hamdolsun daha neler göreceğiz
Bizimki daha bilinçli bakışlarından belli ama konuşma emaresi yok henüz 2 gündür bi cırlama tutturdu gidiyo:)
ben ısırıcam da, ısıramıyorumBen onun hiiihhh diyen dillerini severim
libyanacım maşallah nasıl içinde tutabiliyorsun hem senin de benim gibi kimselerin yok yakınında ben anlatmadan duramıyorum dedikodu falan diye mi yoksa paylaşmak mı istemiyorsun
İkinize birden cevap vereyim..kan içtim kızılcık şerbeti derim diyosun..
maşallah..
ben konuşmadan duramıyorum işte..
bi kötü huyum var, yapılanı unutmuyorum..
sadece üstünü örtüyorum, zamanı gelince örtüyü kaldırıp hatırlıyorum..
Maşaallah ayşeciğe..ayşecikten yeni inciler..
arkası dönükken ismi söylendiğinde hııııh!diyor
Oğlumun diş buğdayını da yaptık darısı doğum gününeEki Görüntüle 619296 Eki Görüntüle 619295 Eki Görüntüle 619294
Bu ne güzel pasta bayıldımmmmOğlumun diş buğdayını da yaptık darısı doğum gününeEki Görüntüle 619296 Eki Görüntüle 619295 Eki Görüntüle 619294
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?