Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Napiosunz kizlarrr bugun asimiz kontrollerimiz vardi hepsi iyi gecti 9200 kg 70cm olmus gelisim testi de yapildi oda iyi cikti asida kuzum cok agladi asidan sonra uyudu hep atesi yoktu ama tedbiren eve gelince 1caykasigi minoset verdim simdi gene uyuyor ama keyifsiz degl oynuor guluyor masallh doktor kahvaltilara ve sebzelere geceblrsn dedi bizde yarindan itibaren gecmeyi planliorz hepsinden azar azar vericem baklm buarada sizleer napiosunz bakmdm tam gecmise birazdn bakrm canan oglun cokkk tatli cok yakisikli masallh

canım tam benzemese de ben de bugün eşime çok kırıldım sabah kaldırdım eşimi aşıya götürecez çocuğu yürüyerek gidelim diyo ya buz gibi araba ne için lazım şimdi işe yaramıcaksa diyorum arabaya sonra yer bulamıyo ya ondan! ben de dedim kalk oğlum biz gidelim babanın arabası limuzin ya ondan ben burda uzun olmasını heryere park edemez diye söyledim o da demez mi annen bekarken çok arabaları vardı ya sanki o kadar içime oturdu ki anlatamam havasını attığı araba da benim sakın yanlış anlamayın benim derken kp.in bana doğum hediyesi yani kendi paramla aldım falan demek istemiyorum ama çok kırıldım bu erkekler çok saçmalıyorrrrr
Şuan acayip sinirlendim.. Beyfendi çok geliyor diye interneti kapatacakmış.. benim tek eğlencem burası ne yapcam ben yaa...

canım benim de sütüm çok ama çok azalmıştı herkesin bir fikri var bu süt konusunda ama bana en iyi gelen cevizli yaz helvası gerçekten çok işe yarıyor kesin deneyin derim süt problemi yaşayan arkadaşlar...umarım eski performansa geri döner...
Benimde eşimle, ailemle, k.validemle çok sorunum oluyor ama dillendirmek istemiyorum canım.. Doğumdan sonra ilk defa 6 ay sonra gördüm ailemi düşün artık neler olduğunu..

Yaaa öyle deme lütfen...

libyanacım maşallah nasıl içinde tutabiliyorsun hem senin de benim gibi kimselerin yok yakınında ben anlatmadan duramıyorum dedikodu falan diye mi yoksa paylaşmak mı istemiyorsun
yaaa işte bu insanlar daha düğün zamanı insanın canını yakıyorlar sonra çok büyük saygı bekliyorlar oğlunu vermişmiş de....!!!ve de öz de değilmiş..ben zaten erkek annesi olduğum günden beri söylüyorum kimbilir ben nasıl bir kv. olucam ama işte bu kadar da saçmalamam diye düşünüyorum benimki de sürekli gribim ama ver hem benim gribim geçmez ki deyip duruyor sinir oluyorummmmmm

sağol canım afacanların hepsi birbirinden tatlı maşallah bir fırsat olsada bir araya getirsek :)

hayatta en zor şeyin onların görevi olduğunu sanıyorlar kadın zaten ev temizlemek çocuk bakmak yemek yapmak için yaratılmış bundan şikayet etme hakkımız yok ama onlar el üstünde tutulacak her daim bu kayıtsız şartsız birinci görevimiz kayıtsız şartsız itaat bu ne be azıcık anlayış hoşgörü kalmıyor bazen halil sezaiye bağladım bugün isyeannnnnnnnnnnn

Benimde eşimle, ailemle, k.validemle çok sorunum oluyor ama dillendirmek istemiyorum canım.. Doğumdan sonra ilk defa 6 ay sonra gördüm ailemi düşün artık neler olduğunu..
kan içtim kızılcık şerbeti derim diyosun..
maşallah..
ben konuşmadan duramıyorum işte..
bi kötü huyum var, yapılanı unutmuyorum..
sadece üstünü örtüyorum, zamanı gelince örtüyü kaldırıp hatırlıyorum..

canım, sık dişini.. iki günün kalmış, inş zaman hemen akıp geçer gidersiniz annene..

ben de karşı apartman istiyorum, ben deeeeeeee
aynı çatı olmasın da..
yan apartman olur, karşı apartman, çaprazdaki apartman, yolun başındaki apartman, köşe başındaki apartman..

ne kadar aynı binada oturan gelin-kv varmış bu topikte
sen mesafeyi koruyabiliyorsun madem, ne mutlu..
haftanın 3-4 günü full dışarda, buna rağmen akşamları çaya bizde..
haftasonları eşimle yalnız kahvaltı yaptığımız vaki değildir yanii

en büğyük mikrop sensin deseydn içinden
kız delüüüü

Napiosunz kizlarrr bugun asimiz kontrollerimiz vardi hepsi iyi gecti 9200 kg 70cm olmus gelisim testi de yapildi oda iyi cikti asida kuzum cok agladi asidan sonra uyudu hep atesi yoktu ...
oh maşallah oğluşuna, maşallah subhanallah

bu erkeklerin arada bi akılları stop ediyor bacım..
bu karda kışta bebeyi aşıya bebek arabasıyla götürelim demesi başka şekilde açıklanamaz, akıl tutulması

benim kv anlatırdı, ben 1-2 aylık gelinim o zaman..
ben kv kp e şöyle hizmet ettim, böyle baktım, şöyle temizledim evlerini, şöyle verdim ilaçlarını..
ölene kadar baktım, sildim süpürdüm.. onlar da benden razı vefat ettiler..

anneme de diyormuş aynı şeyleri.. sitemkar bi şekilde..
annem demişki, sen sağlıklısın dinçsin, hamdolsun kimseye ihtiyacın yok..
artık senin gibi gelinler yok.
hem benim ihtiyacım bile olsa, bugün gelinim gelsin benim işimi yapsın, hizmet etsin istemem..
kızım var, o yapar, yapmasa da Allah birine yaptırır, Rabbim kendi evladıma bile muhtaç etmesin falan..

demek kadının beklentisi o yani.. ben çektim, benim gelin de çeksin..
ben baktım, ettim, benim gelinim de bana koştursun..
oysa ki.. ne sen o kv sin, ne ben senim!

hem ne gereği var, anlattığı 30 sene önceki mevzu.
yıl olmuş 2000küsür.. aynı gelinliği bekle..
herkesin parası ayrı, evi ayrı, hesabı ayrı.. sağlığında işinde.. niye ben sana çalışayım..

biz de mi böyle olacağız acep?!
bu günleri unutup kv'lik yapacağız gelinlere damatlara

Kp sana doğum hediyesi araba mı aldı borntobemotherrrrr çooook şanslısınnnnn
Haklısın cena gerildikçe gerildik ok gibi camı kırıp fırlayabilirim hahaha
Sallayın kızlar saygıyı elden bırakmadan kötüyle kötü olmadan göçüp gidelim ne iyi insandı desinler.. çekemeyen anten taksın

doğumdan sonra ilk aylarda sabah kalkardım, gögüslerim taş..
akmış akmış her yanım ıslak.. geceye doğru sönmüş balona dönerdi..

şimdilerde ise hiç o sertlik yok, uykudan kalkınca bile..
yumuşacıklar
kız emiyor, süt yok değil, ama niye böyle.. azalıyor sanırım artık:44:
sizinkiler de mi öyle?

ben genellikle eşimin ailesile iyi anlaşırım kolay kolay laf sokmam kimseye ama damarsızımdır sagım solum belli olmaz kızdırcak bişi yapan olursa sölerim lafımı gerekirse tatlı tatlı gerekirse dan die genelde severim ama iyi insanlardır onlarda bana bayılırlar bigün olsun kötü laflarını işitmedim hep beni savunurlar överler...ama insan evladı yeri gelıo kendi anasına kardeşine bile kızıo oyüzden olur arada çatışmalar boşverin millet herşeye bi cevap vermeye kalksan ohoooo katil olursun sonunda vala herkez birbirini yerrr zaten ölümlük dünyaa basit şeyleri büyütmeyin o anda kalsın ....herkezzz konuşmuş bu konuda bnde bişi demeden edemedm vala nacizane fikrim bu işinize karıştırmayın kimseyi ama konuşsunlar varsın sonuçta herkezn bi fikri var siz uymak zorunda deglsnz yetişme tarzından sanırım anam babam bile bişi dese ben gene bildigimi istedigimi yaparım kiii anem bilir beni bişi yaparken kızma kızım ama bölee bölee olmasn derr ahhh anacugum ahhhh memleketim özledim yavvvv yaram depreşti uzaktayken anlaşılıomuş kıymetlerii

benmde öleedi şimdi yumuşaklar ama ozamnlar ufaklardı şimdi büyüdüler bi dikişte bitiriolar sütleri belkide azalıodr ama onlara yeterli oo süt artık büyüolar başka şelerde yiycekler arayı kapatcaklar sıkıntı etme cenacım yumuşakta olsa gögüsler süt gelıo sonuçta

ya benim durum bu 15 tatilde iyice vahim çünkü eşim de memur ve her tatilde sürekli başımda bu size iyi birşey gibi gelebilir ama ben eşler arasında bile özlem olması gerektiğini düşünüyorum böyle çok dipdibe olmak hoşuma gitmiyo şimdi 15 gün hep başımda sürekli herşeyi denetler. benimki de tek görevim onlar sanıyor hepsi aynı demekki !!!

yok bebek arabası ile değil yürüyerek bir de !!!
işte sen yine kız annesi olacaksın yani ayşeciğe bir kardeş daha gelmez ise ben eminim çok fena bir erkek anası olurum ama yanıma almam yakınıma demek istedim yani ister istemez sıkıntı çıkıyor benim kaynanam da mesela hiç anlatmaz ama eşim benim annem babanneme şöyle baktı şöyle sıkıntılar çekti sen bi çıkıp temizliğini ütüsün yap yemek götür ben yeminle kendi evimin işlerini çocuktan zor görüyorum öncesinde de hep çalışıyordum hiç evde oturmadım yani bizdeki sıkıntı asıl eşte...
canım demin de yazdım aynı benim de öyeydi işte helva nacizane tavsiyem çok işe yarıyor...

"işinize karıştırmayın kimseyi ama konuşsunlar varsın sonuçta herkezn bi fikri var siz uymak zorunda deglsnz "
Çok haklısın

töbee.. etrafı insan dolu eşi var, akrabaları var.. yine de gelin ilgilensin istiyor demek..
kadın dinçse, sağlıklıysa neden gelin onun işini yapsın yaa?!
gerekirse bi kadın çağırın temizlesin..
ama yoooo, onlar gelini hem oğullarına eş, hem torunlarına ana, hem kendilerine yaren, hem işlerine hizmetçi alıyorlar..
kişi zaten samimiyetle gelinine sevdirirse kendini, gelin kendi düşer yapar.. ama böyle yaptrımlar, dikteler, insanın gururunu zedeliyor.
Rabbim sen koru böyle kayınvalide olmaktan..

eşine de hiiiiiiiiiiiçbi şey demiyorum, ev, eş, iş, bi afacanla hala hanımına annesine iyilik yaptırmaya çalışıyor ya, pes!
çok istiyorsa kendi çıksın yapsın ütüsünü, temizliğini, töbe bi şey demicem dedim yine döküldüm..
neyse ben kaçanzi, namazı kılmamışım, dedikodu yapıyorum, bi de oruçluyum güya..
Allah affetsin beni, bizi:26:

merhaba kızlar valla buraya takılmayı çok istememe rağmen zaman bulamıyorum gelen giden bu ara yoğunum birde kızım beni öldürcek hiç bişey yemiyor naapcağımı şaşırdım ek gıdaya alışacağına sanki dahada uzaklaşıyor. Sadece uykuda emiyor cenanın dediği gibi artık göğüslerde sünmüş şekilde dün bütün gün ne emdi ne yedi akşam üstü 4 den sonra biraz yoğurt ve meyve suyu verdim sonrada hep emzirdim ama göğüslerde süt yok sanki sağlam bir emdi sonrakilerde resmen fos göğsümü verdim allahım kafayı yiycem kızım biberon almıyor kaşıkla veriyorum meyve suyunu bile çoğunu akıtıyor çorba yemiyor kahvaltı yoğurt ve meyve suyunu çok az yiyor milupanın kaşık mamasınımı denesem diyorum pirinçlimi tahıllımı daha iyi acaba ?? hangisini denesek tavsiyesi olan varmı? En azından yatmadan önce yediririm (tabi yerse) biraz karnı doyar. O kadar üzülüyorumki hiç bişey yemeden içmeden aç oturuyor öyle

kızlarr bugun süt iznim var evdeyım gırebıldım
oğluşum ıdrar yolu enfeksıyonu oldu (( sünnet olucak sanırım çıkacak idrar sonuçlarına göre.
aynı durumda olan yada olmuş varmı
neler yaşadınız

Milupa kavanozda organik sebze ve meyve mamaları var onlardan tattırabilirsin belki.bikaç kez aldım benimki çok beğendi. Tarhanaya da bayılıyor

bundan yıllar yıllar önce kardeşim 6 aylık sünnet olmuştu ben hatırlamam pek ama annem daha çabuk iyileşti diyor çok korkma hepimizinki olacak sadece çağancık biraz küçükken olmuş olur hepsi bu daha çabuk kapanır yarası daha az acı çeker inş eltimin bebeğinede doktor sünnet dedi onlarda ilaç kullandı beklemedeler

bende yokluğundan yakınırdım ama böylesi dahamı iyi bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…