Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Milupa kavanozda organik sebze ve meyve mamaları var onlardan tattırabilirsin belki.bikaç kez aldım benimki çok beğendi. Tarhanaya da bayılıyor

meyve püresini denedim bikaç kaşıktan sonra öğürdü yemedi tarhana çorbasını 4 kez yaptım ama kesinlikle yemedi benim bildiğim bebeklerin en sevdiği çorba tarhana ama benim kızım onuda sevmedi. telefondan çizgi filim açıyorum ona bakarak yediriyorum aslında çok yanlış biliyorum ama bunuda yapmasam hiç yemiyor en azında böyle 30-40 cc yedirebiliyorum. adam gibi emse takmıycam ama uyanıkken emmiyor

Son düzenleme:

Allahallah diş çıkarırken iştahsız olabilir belki, geçer inşallah..

bende yokluğundan yakınırdım ama böylesi dahamı iyi bilemedim ki

Çok bilinmeyenli bi denklem sordun şimdi arkadaşım:)
Kocanın surat ifadesine o günkü haline tavrına senin moduna .. Herşeye göre değişir .bu sorunun 1 dk önceki cevabıyla 1 dk sonraki tutmaz:)

Allahallah diş çıkarırken iştahsız olabilir belki, geçer inşallah..

yok canım 2 aylıktı başladı sorunumuz uyanıkken emmedi uykuda emzirdim ek gıdaya geçince rahatlarım dedim ama ek gıdayıda yemiyor iştahsız bi bebek 6 ay 20 günlük 7.400 zayıf maalesef bu kiloyuda benim çabam ve inadım sayesinde aldı onun keyfini bekleseydim 6 kg anca olurdu

Son düzenleme:

çokk geçmişş olsunn cnm.

Kilosu standartlara göre gayet iyi canım
Keyfi yerindeyse sorun yok demektir
Beğendiği tatları araştırmaya devam edeceksin işte annelik.. Keşke herşeyden hapur hupur yeseler değil mi :)

gecmiş olsun baharcımmm işallah sonuçlarınız iyi çıkar ...

erkek bebekler sünnet sonrası rahatlıyor sorun ortadan kalkıyor benim kızımda 1 aylıkken olmuştu doktor bi merhem verdi 1 hafta kullanık çok şükür bidahada olmadı.

Dr kadir tuğcu yu tanımayan yoktur
Bebeklere 4. Aydan sonra inek sütü verebilirsiniz demiş
Ek gıdalarına katmayı düşünüyorum bünyesi alışsın

aynen bende o hallerimi düşünerek azaldı diyorum nerde o taş gibi göğüsler duş alırken bile damla damla akardı bi ayda bi paket göğüs pedi bitirmiştim şimdi yumuşacık helva ben denedim ama işe yaramadı bende aynı halen

La la laaaa la la laaaaaa:)

Sigarayı bırakmıştım bugün yaktım bi tane. Ama beceremedim pek. Eski tadını da almadım. Süt te yok. Kızım yemek te yemiyo. Tatil de harap oldu. Oturuyoz kv ile. Dışarı çıkmaya korkuyorum çocukla. Ama sanırım bu olayı aşmak lazım. Yarın bi deneme yapalım bakalım.

içme içme o kadar bırakmışsın bi daha başlama bence. caNIM çık gez dolaş al kızını neden korkuyorsun ki?

içme içme o kadar bırakmışsın bi daha başlama bence. caNIM çık gez dolaş al kızını neden korkuyorsun ki?

Doğru söylüyorsun. Hemen huysuzlanıyor zehir oluyor bana da hayat. Çıktığıma çıkacağıma pişman oluyorum. Birde hasta olmak üzere gb bu ara çıkarsam hasta olur diye tedirgin oldum.

Doğru söylüyorsun. Hemen huysuzlanıyor zehir oluyor bana da hayat. Çıktığıma çıkacağıma pişman oluyorum. Birde hasta olmak üzere gb bu ara çıkarsam hasta olur diye tedirgin oldum.

Canim biz ev gezmesine degilde avm lere gidiyoruz genelde bizim kiz orda gezmeyi seviyor sende bi dene bakalim bebek arabasiyla gezmek hosuna gidebilir ama hasta olmak uzereyse cikmamak en iyisi tabi bu aralar. ins bisey olmaz kizina hastalik zor biz gecirdik antibiyotiksiz gecmedi

ıyı aksamlar kızlar,
bugun hep kv lerden bahsedılmıs.bende dayanamayacağım,yazacağım.
benmkı gozetepe de oturur. yazın coruma gıder. ben doğum yapınca utandığı için geldı. 1 gece hastanede kaldı benımle.2 gece de evde kaldı. onda da bınbır bahaneler bulup, evıne gıdıp geldı. kızm 3 gunlukken gıttı. bır daha benı hıcc aramadı. oysa konuşmustuk.agustosun 25 ınde gelecektı. 2.5 gun annem, 2.5 gun de o bızım evde bakacaktı...
aramadı hıc...ben de o loğusa halımle her gun ona beddua ettım , durdum...
ınsan ya torununu hıc merak etmez mı... 3 gunlukken bıraktın, oldu mu kaldı mı... bu ınsanlık mı , bu ınsan mı sımdı?
sonradan öğrendım kızından. ıstamnbul dan coruma gıtıtgınde vardın mı dıye aramadıgıma kızmış. oğlu yanımda aradı gıttın mı dıye.. ayrıca ben de dusuncegım loğusa halımle...neyse ramazan bayramında falan bende ınadına aramadım, sız benı bebegımı dusunmuyorsunuz ben mı sızı dusunecegım.
kurban bayramının 3. gunu annem cok ısrar ettı. gıt artık gunahtır falan fılan. baskılara dayanamayıp gıttım... ayy ayy nasıl sevıyolar anlatamam gosterıs...hıc bakma konuları falan acılmadı... acar mı?
sonra ben 2 defa daha gıttım.
bugun benı aradı. esımın telı kapalıymıs. konuşma su:
- ne yapıyorsun
- hiç evdeyım. siz ne yapıyosunuz
-suat evde mı?
- yok değil, gelınce aratırıım.
-ıyı akşamlar
- ıyı akşamlar

bakın sımdı bu hayvan degıl mı? senın burada torunun var degıl mı? 15 gundur gormedıgın. nasıl ıyı mı dıye sorsana. kızının kızına 4 yasına kadar o baktı.
benım kızım her gun 6.30 da evden çıkıyor. kar soğuk yıyor. umrunda mı?

ama duşmez kalkmaz bı allah. gun gelecek, devran donecek. elbet onlar elden ayaktan dusecek. ben bunları asla unutmayacağım.

çok yazdım çok ama rahatladım...

nasıl yani ,hiçbir lafına kızmıyor musun?
hikmet sende o zaman
Kendimce bazen sinirleniyorum ama aramızda böyle diyaloglar geçmiyor. Oda anlayışlı bir kadın üstüme gelmez anlatılanlar gibi. Geçinip gidiyoruz öyle:))
Evde koca bir poşet orjinal giresun fındığı var, üşenipte kırmadım ne zamandır. Ama madem süt yaparmış hemennnnn kırıyım fındıkları:)) bollll süt olsun inşallah

Doğum hediyesimiiiiiii arabamııııı süpermiş senin kp, arabam var da çok şükür babam sağolsun bana eşim bir doğum hediyesini çok gördü

Teşekkür ederim tatlım darısı başına diyeyim açıkcası etrafımda ki herkes ilk baba dediğini duyunca bana üzülmedin mi biz olsak çıldırırız dediler buna babamızda dahil :) ama ben kompleksli olmadığım için ve Allah ın izniyle yavrum ana da baba da diyeceğinden üzülmedim aksine çok mutlu oldum evladım konuşmuş bundan daha büyük mutluluk mu olur..canım Cena cım sende de kompleks olmadığını görüyorum en kısa zamanda bu mutluluğu tatmanı diliyorum :))))

ay kızlar bende yazayım azcık bende ilk evlenince 8 ay altlı üstlü oturdum Allahım düşmanıma vermsin hiç iyi bşey değil bi de yeme içme bi yerdeydi çoı kötüydü ya ben bide çalışmıyordum eşim işte bütün gün ben aşağıda yukarı kendi evime çıkartmazlardı çıkacak olsam ne işin var otur burda derlerdi temizlik yaqpayım azcık falan derdim kim oturuyo senin evinde de pislendi derdi kv akşam yemekten sonra evimize çıkmak isterdik biz evimize çıkıyoruz diyemezdik eşimle karın ağrıları çekerdik söylemek için binbir güç söylerdir çay için öyle çıkın sanki evimizde çay yok çaydanlıık yok neyse çay içerdik ee hadi biz çıkıyoruz ee meyve yeyin pofffffffff deli ederdi kv hep biz onla oturalım isterdi eşim artık yorgunluktan uyuya kalırdı kanepede tabi erken kalkıyo onu kaldırıp evimize çıkartıcam kv otur otur ne kalktın diyo ya pes adam işten geldiği üstüyle uyuya kalmış gece olmuş 12 daha otur diyo ya öyle bi manyak kadın tabi o gecenin sabahı bi kavga çıktı eşimle aramızda ama iyice çıkdırmıştım artık bi bağırdım bi bağırdım hepsini duydular senin anan şöyle senin anan böyle ama deli ettiler beni ya neyse o günler çok geride kaldı eşimin işi değişti başka şehire taşındık 2,5 yıldır da ayrıyız çok şükür...

Günaydınlar herkese. Sabah müdavimi de ben oldum buranın:) dışarda karla karışık yağmur var. Annemi doktora götüreceğim bugün inşallah kızım sıkıntı çıkarmaz. Dua edin kızlarr. Amaaan bu havada da insan parmağını oynatmak istemiyor emmeee yapacak birşey yok(

Lohusalıkta yapılanlar unutulmuyor
Ben bunu bilir bunu söylerim..
Ben de lohusalığımı yalnız geçirdim aman boşver ne güzel kafa dinledik..
Büyüklük sende kalsın gün gelir devran döner..onlar çocuklarımızın babaanneleri, hayat boyu ilişkileri sürecek .benim babaannemin yeri ayrıydı kim bilir annem nelerine kızmıştır ama hiç bana yansıtmadı.. Şimdi rahmetli oldu babaannem bazen anlatıyor da kendi kaynanamı görüyorum resmen:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…