Milupa kavanozda organik sebze ve meyve mamaları var onlardan tattırabilirsin belki.bikaç kez aldım benimki çok beğendi. Tarhanaya da bayılıyor
meyve püresini denedim bikaç kaşıktan sonra öğürdü yemedi tarhana çorbasını 4 kez yaptım ama kesinlikle yemedi benim bildiğim bebeklerin en sevdiği çorba tarhana ama benim kızım onuda sevmedi. telefondan çizgi filim açıyorum ona bakarak yediriyorum aslında çok yanlış biliyorum ama bunuda yapmasam hiç yemiyor en azında böyle 30-40 cc yedirebiliyorum. adam gibi emse takmıycam am uyanıkken emmiyor
bende yokluğundan yakınırdım ama böylesi dahamı iyi bilemedim ki
Allahallah diş çıkarırken iştahsız olabilir belki, geçer inşallah..
kızlarr bugun süt iznim var evdeyım gırebıldım
oğluşum ıdrar yolu enfeksıyonu oldu(( sünnet olucak sanırım çıkacak idrar sonuçlarına göre.
aynı durumda olan yada olmuş varmı
neler yaşadınız
yok canım 2 aylıktı başladı sorunumuz uyanıkken emmedi uykuda emzirdim ek gıdaya geçince rahatlarım dedim ama ek gıdayıda yemiyor iştahsız bi bebek 6 ay 20 günlük 7.400 zayıf maalesef bu kiloyuda benim çabam ve inadım sayesinde aldı onun keyfini bekleseydim 6 kg anca olurdu
oğluşum ıdrar yolu enfeksıyonu oldu(( sünnet olucak sanırım çıkacak idrar sonuçlarına göre.
neler yaşadınız
neler yaşadınız
doğumdan sonra ilk aylarda sabah kalkardım, gögüslerim taş..
akmış akmış her yanım ıslak.. geceye doğru sönmüş balona dönerdi..
şimdilerde ise hiç o sertlik yok, uykudan kalkınca bile..
yumuşacıklar
kız emiyor, süt yok değil, ama niye böyle.. azalıyor sanırım artık:44:
sizinkiler de mi öyle?
La la laaaa la la laaaaaa:)
Sigarayı bırakmıştım bugün yaktım bi tane. Ama beceremedim pek. Eski tadını da almadım. Süt te yok. Kızım yemek te yemiyo. Tatil de harap oldu. Oturuyoz kv ile. Dışarı çıkmaya korkuyorum çocukla. Ama sanırım bu olayı aşmak lazım. Yarın bi deneme yapalım bakalım.
içme içme o kadar bırakmışsın bi daha başlama bence. caNIM çık gez dolaş al kızını neden korkuyorsun ki?
Doğru söylüyorsun. Hemen huysuzlanıyor zehir oluyor bana da hayat. Çıktığıma çıkacağıma pişman oluyorum. Birde hasta olmak üzere gb bu ara çıkarsam hasta olur diye tedirgin oldum.
Kendimce bazen sinirleniyorum ama aramızda böyle diyaloglar geçmiyor. Oda anlayışlı bir kadın üstüme gelmez anlatılanlar gibi. Geçinip gidiyoruz öyle:))nasıl yani ,hiçbir lafına kızmıyor musun?
hikmet sende o zaman
Evde koca bir poşet orjinal giresun fındığı var, üşenipte kırmadım ne zamandır. Ama madem süt yaparmış hemennnnn kırıyım fındıkları:)) bollll süt olsun inşallahŞu anda TRT HABERde fındığın anne sütünü artırdığı haberi var, giresun tipi 40gr fındık yiyen 90 annenin sütünde %10luk süt artışı gözlenmiş, benim gibi sütü azalan annelerin bilgisineeee
canım tam benzemese de ben de bugün eşime çok kırıldım sabah kaldırdım eşimi aşıya götürecez çocuğu yürüyerek gidelim diyo ya buz gibi araba ne için lazım şimdi işe yaramıcaksa diyorum arabaya sonra yer bulamıyo ya ondan! ben de dedim kalk oğlum biz gidelim babanın arabası limuzin ya ondan ben burda uzun olmasını heryere park edemez diye söyledim o da demez mi annen bekarken çok arabaları vardı ya sanki o kadar içime oturdu ki anlatamam havasını attığı araba da benim sakın yanlış anlamayın benim derken kp.in bana doğum hediyesi yani kendi paramla aldım falan demek istemiyorum ama çok kırıldım bu erkekler çok saçmalıyorrrrr
tebrikleeeeeeeeeeeer!
ben de heyecanla bekliyorum valla,
o kadarki.. babası benim kadar beklemiyor baba demesini
annem kaynanada, kuma damarı vardır der.
hakikaten öyle bazen sırf muhalefet olsun diye işin tersini yapıyorlar..
ayşecik ıh ııh sesler çıkarmaya başlıyor..
aaa bunun canı sıkıldı diyor, hayır diyorum, uyuyacak, birazdan gözlerini kaşımaya başlar..
böyle olunca hemen ilk işaretlerde uyutmak gerek yoksa çıldırıyor diyorum..
görmeniz lazım, şimdi her işaret gösterdiğinde eşime diyorki,
bak uykusu geldi, ben şıp diye anlıyorum, çözdüm bu çocuğu, hemen uyutmam lazım
kalkıyor, emzik ağzından düşmüyor..
aa bu çocuk aç, nasıl da emzik emiyor diyo.
hayır, alakası yok, uykusunu tam almadığı için emziği emmeye devam ediyor yoksa eline alıp oynamaya başlar diyorum.
aynısını yaşayınca eşime dönüyor, başlıyor hava atmaya,, bak sen biliyor musun niye emziği ağzından düşürmüyor..
ben biliyorum..
sonra huzursuz oluyor, mızıldıyor mızıldıyor,
nesi var bunun bi yeri ağrıyor diyo..
hayır diyorum, şu kadar gündür yapmadı birazdan kakasını yapar..
3 dk sonra çocuk başlıyor kaka yapmaya..
bizimki, maşallah sen ne çok biliyorsun diyo..
sonra aynısını kendi tutturunca,
eşime diyor ki,, bak işte tecrübe, ben çözdüm bu çocuğu..
bazen gülüyorum bu söylediğine..
çünkü hepsini bana sormuş, benden öğrenmiş,
bazen de sinir oluyorum
günün 24 saati gözümün önünde, gece ıh dese kartal gibi kalkıyorum..
benim kanım, benim canımdan can, çocuğumu benden daha iyi tanıdığını iddia etmesi garip bi durum.
inş öyle bi şey olmaz canım,
belki humana tarzı süt artırıcı bi şeyler içebilirsin..
30 ml kadar veriyorum..
cok saol bacım
ıyı aksamlar kızlar,
bugun hep kv lerden bahsedılmıs.bende dayanamayacağım,yazacağım.
benmkı gozetepe de oturur. yazın coruma gıder. ben doğum yapınca utandığı için geldı. 1 gece hastanede kaldı benımle.2 gece de evde kaldı. onda da bınbır bahaneler bulup, evıne gıdıp geldı. kızm 3 gunlukken gıttı. bır daha benı hıcc aramadı. oysa konuşmustuk.agustosun 25 ınde gelecektı. 2.5 gun annem, 2.5 gun de o bızım evde bakacaktı...
aramadı hıc...ben de o loğusa halımle her gun ona beddua ettım , durdum...
ınsan ya torununu hıc merak etmez mı... 3 gunlukken bıraktın, oldu mu kaldı mı... bu ınsanlık mı , bu ınsan mı sımdı?
sonradan öğrendım kızından. ıstamnbul dan coruma gıtıtgınde vardın mı dıye aramadıgıma kızmış. oğlu yanımda aradı gıttın mı dıye.. ayrıca ben de dusuncegım loğusa halımle...neyse ramazan bayramında falan bende ınadına aramadım, sız benı bebegımı dusunmuyorsunuz ben mı sızı dusunecegım.
kurban bayramının 3. gunu annem cok ısrar ettı. gıt artık gunahtır falan fılan. baskılara dayanamayıp gıttım... ayy ayy nasıl sevıyolar anlatamam gosterıs...hıc bakma konuları fala...,senın burada torunun var degıl mı? 15 gundur gormedıgın. nasıl ıyı mı dıye sorsana. kızının kızına 4 yasına kadar o baktı.
benım kızım her gun 6.30 da evden çıkıyor. kar soğuk yıyor. umrunda mı?
ama duşmez kalkmaz bı allah. gun gelecek, devran donecek. elbet onlar elden ayaktan dusecek. ben bunları asla unutmayacağım.
çok yazdım çok ama rahatladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?