Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Sonunda bugün "aramızda bebek var" filmini izledik eşim evdeydi bütün gün;burda kar yağdı hafiften.
ben filmi beğendim ama eşim biraz sıkıldı doğal olarak:) çünkü kadının doğumla değişen hayatı ,bunalması ,şaşkınlığa düşmesi,eşiyle değişen ilişkisi..hep bizim yaşadığımız şeyler.
yine de iyi oldu, çünkü "demek bu süreci her çift yaşıyormuş " dedi eşim.
akşama da beraber yoğurtlu adana yaptık ,yedik. şimdi çikolatalı puding kaşıkliycaaaz

Canım eşinle nasıl izledin o filmi yaa... :26:Ben izleyemezdim...

Canım zaten biz arkadaşlarımla plan yapmıştık onlarla görüşmeye dünden hazırım araya salça olan o kadınlar çook ama çok sinirliyim eşimle papaz olduk o değil çünkü müsait olmadığımızı söyle demiştim ben tanımıyorum eşlerle haber göndermişler !!!
Bende sinir olurdum senin yerinde olsaydım... Hiç sevmem öyle emrivaki yapan insanları...
Bennn deeee geçmişi bile okuyamıyorum sinirden öylece bakıyorum ekrana

Canım öncelikle hoşgeldin ve çok geçmiş olsun mesaj attım gördün mü bilmiyorum...
Memleket dediğimde kocaeli 2 saatlik mesafe daha da sık gideceğim...
Gezeceğimmmmm görürsün sana neler edeceğimmmm hobaaaa

fırında sütlaçı da 2 hafdtadır niyetleniyorum sütlaçı da 1,5 ay felan önce aldım haa

neyse garnitürü yaptım Allahtan

geceye doruda sütlaç inşallah

Canım bana bu tarifi veren kişi iki bardak koyuyormuş ben cesaret edemeyip bir bardak koyuyorum. Cıvık olmuyo dediğin gibi malzemeleri ona göre koymak lazım.

bende isterim bende bendee.

Tabi hemen yollayalım :) bu soğukta donmazsa tabi.

Canım biz zaten 9 yıllık evliydik bi de o bekletseydi halimiz harap olurdu :)

Mercimek çorbası verdim kendimize yaptığımdan ama sevmedi. Domates çorbasını sevdi ki ben sırf salça ile yaparım. Ya diyorum ya benim psikolojim bozuldu ona ayrı yemek yapıp yememsinden. Şimdi hiç değilse pişmiş olanı yediriyorum diye rahatım. Bi de doktorumuz dedi ki 9 aylık olunca evde pişenlerden yiyebilir özel bir şeye gerek yok. Ama tabi az tuzlu ve yağlı olacak. Ben de 8,5 aylık diyerekten olaya girdim :)

Aman bence kimse bişi bilmez çünkü bir sürü kayınvalide var ve çoğu değişik(!) tavırlar içindeler :) seni bulamazlar

Bugün yaptığım minik köstebek pastam... (porsiyon şeklinde)
Eki Görüntüle 660067 Eki Görüntüle 660068 Eki Görüntüle 660069

Afiyet bal olsun. Ben de bir arkadşta yiyip bayılmıştım. Ama ona gıcık olduğum için tarifini almamıştım :) neyseki cahidede olduğunu görüp kaydetmiştim telefona

Ben yerinde olsam içeri almaz biz tam çıkıyoruz derdim. Çünkü zaten görüşmediğim insanların hayatımı mahvetmesine izin vermem simir bozucu olurdu. Bi de kırılsalar da bana ne derdim. Kötü müyüm?? Bilmemmmm :)

Ayyy yarın yine p.tesi miiiiiiiii????
Kar tatili olaydı iyiydi

ecrin nisa babasından bana benden babasına giderken bırakıyor 1 2 adım atıyorrr bendende tutunup kalkıyorrr

ama koltuğa nasıl yetişip kalkcak aklım almıyor

benim ısrarım üzerine bizde o filmi izlemiştik geçen hafta, benim eşimde çok sıkıldı kadın doğuma girmemişti bile. ama ben anne karnında yolculuk diye bir belgesel tarzı film var onu izlettim. bu filmde ona benziyor biraz. doğumdan sonra neler oldu izlemediğim için başka yorum yapamıyorum.

canım eşim puanımı artırdı bugün
iyiye doğru gidiyoruz vites olayını çözdüm şimdi geri vitese çalışıyroum o da iyiye gidiyo
olacak inşallah az kaldı tek başıma kullanmama
bize yürüteci kaynanam almıştı daha çocuk doğmadan ve sormadan
ben koymadım koymamaya kararlıyım eşim koyayım dedi 5 dk koyuyo ara sıra 5 dkyı geçmiyo
zaten oğlum da sevmiyo ağlıyo bende "aferin sana annecim" diyorum

ecrin nisa babasından bana benden babasına giderken bırakıyor 1 2 adım atıyorrr bendende tutunup kalkıyorrr

ama koltuğa nasıl yetişip kalkcak aklım almıyor

bizde de eşim adım atsın diye uğraşıyo ama daha dengesini sağlayamıyo
biz elinden tutunca yürüyo koltuklaara hiiiç yanaşmıyo
aynnen bana tutunarak kalkıyo ama koltukta icraat yok
maşallah ecoşaa

walla bişey diyimmi, eşimle yeni evlendik birkaç ay sonra bayram oldu. eşim bayramda da çalıştığı için yoğunluktan dolayı bayramı evde dinlenerek geçirdi tatil olduğu zamanı ve sabahın köründe komşular geldi. zil çaldı ama uyuyorduk ikimizde gecelikliyiz eşim açtı kapıyı. birsürü kafa içeri bakıyor. direk kusura bakmayın şimdi müsait değiliz sonra gelin dedi gönderdi onca insanı ve hiçbirini tanımıyoruzda yani. ilk defa geliyorlar. gittiler saat 11 di yanılmıyorsam yine geldiler. bizde kalkmıştık artık zaten kahvaltımızı yaptık üzerimizi giyindik. bide böyleleri var yani..

harikasın canım. ha gayret kullan canım sende araba. çok zevkli valla. benim arabam yokta eşiminkini arada bir kaçırıyorum. kaçıran kaçırana zaten.
Karakızz maaaşallah ecoşa yürümeyi başarcak valla. yürüyünce anlatırsın artık yaramazlıklarını.

Ayyy yarın yine p.tesi miiiiiiiii????
Kar tatili olaydı iyiydi
artık kar tatili bekleme bence. bundan sonra yağan kar atıştırmalık olur. keşke tatil olsaydı sende bebişle başbaşa birazdaha kalsaydın. resmi tatiller yaklaşıyor artık.

yaaa bu salça ve domates olayı 1 yaşından sonra değilmi. birazda o yüzden bizimkilerden yedirmiyorum. yemekleri bende çok yağlı yapmam. tuzuda çok kullanmamda salça katmazsam olmuyor. henüz salçalı vermek istemiyorum.

oglum bu ay sadece 200 gr almış yaw

çok hareketlendi, hiç durmuyo bi orda bi burda. zaten iştahsız da, yemiyo bişi beni de cok emmiyo.. alamadı tabi kilo piffff

bizimki kendinin değil bizim yemeklerin tadını daha cok begeniyo

doğumdan sonra kadın yorgun, eşine karşı soğuk, bakımsız hale geldi. eşi anlamıyor onu,kızıyor..sonra kavga ettiler evi terketti kadın, annesine gitti. yaa herkesin yaşadığı şeyler güzel noktalar yakalamışlar:)sonu güzel bitti ama

Pembehipopotam sen ne diyosun yaa 9 yıl mı? vay be 9 yıl başbaşaydınız yani ne güzel!
biz de 3 yıl başbaşaydık

Canım eşinle nasıl izledin o filmi yaa... :26:Ben izleyemezdim...

oglum bu ay sadece 200 gr almış yaw

çok hareketlendi, hiç durmuyo bi orda bi burda. zaten iştahsız da, yemiyo bişi beni de cok emmiyo.. alamadı tabi kilo piffff
bu aylarda kilo alımı yavaşlıyor diye biliyorum. normaldir seninkide. her geçengün daha hareketliler gerçekten. hızlarına yetişmek zor. özgürlüklerine bir kavuşsalar, kendi başlarına yürüyünce artık bizde onlara ayak uydururuz.

bizimki kendinin değil bizim yemeklerin tadını daha cok begeniyo
evet burdada söylüyorlar pembehipopotamın bebeği,karakızın bebeği normal evde pişen yemekleri yiyorlarmış. valla ben hala sebze haşlayıp püre yapmaya devam ediyorum. et parçacıklarını yutamaz, sebzeler yumuşak olsada yutacağı kıvamda değil diye düşünüyorum. sindirimide kolay olur ne bileyim. yavaştan veriyorum bende ama sadece yoğurtlu çorbayı pirinçli yiyor.

iyi geceler. yavaştan bende yatayım. gece mesaisi başlar birazdan. ne uyursam kar. öpüyorum hepinizi. rahat bir gece geçirin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…