Uzun bir aradan sonra merhaba
Taşınma telaşı yeni bir ise başlama filan derken uzun süre girmeye fırsatım olmadı bu arada kuzularımız 1 yasına geldi ve bizi doğumgünü telaşı sardı ben de dogumgunune bir fotoğrafçı çağırmak istiyorum tanıdık uygun fiyatli fotoğrafçı biliyormusunuz?
Çocuk olunca haliyle hayatımız değişti.Benim fikrim de hemen çocuk yapmamak yönünde.Çocuktan önce evlilik biraz oturmalı, eşler birbiriyle vakit geçirmeli.Biz Aden doğduğunda 4 yıllık evliydik.Belki geç olabilir ama bence en az 2 yıl olmalı.Sizin yapabileceğiniz şey bundan sonrasına bakmak sanırım.Verimli zaman geçirmek.
V
Bugün toplantı her zamanki gibi sıkıcıydı. Arada girip burayı okudum :) toplantı sonrası alışverişti şuydu buydu derken akşam oldu zaten. Oğlum çok huysuz. Sanırım alttaki diğer dişler geliyor yada yerleşiyor yada parti yapıyorşişkinlik var yani. Sürekl memede durmak istiyor. Park görürse ve durmazsak ağlıyor. Parklara daha çok salıncak yapılsın kampanyası başlatacağım :)))
Bu hafta bi de sınav görevlerim var oysaki ben kendimi doğum günü hazırlıklarına verecektim :/ daha alınacaklar bitmedi. Çok koşmam lazım çooook :)
Neyneyseyi göremedim sankim bugün dimi?? Borncum da dr dönüş uğrayacaktı uğramadı??? Nerdesiniz ey ahaliiii?? :)
Günaydın kızlarrrr...
Hepinize güzel bir gün diliyoruz teyzeleri.
evet bizimki ablası ne yapsa taklit etmeye başladı.sudaki hali çok keyifliydi.
bebekler için havuz,hamak, şart.
3.hyi bulamadım siz tamamalayınız
günaydın arkadaslar 7 temmuz dogumlu kızım var neredeyse kızım dogdugundan berı formu takıp etmekteyım kendı pc m olmadıgı ıcın arada kopukluk olur dıye yazmak fırsat olmadı ben saba 26 yasındayım bes yasında bı oglumla bıde kuçük kızım var eger aranıza alırsanız sızlerle konusmak güzel olacak nerdeyse cogunuzu tanıyorum
Hoş geldin canım.
ah canım beniiiim, bembeyaz süt kuzuuuuEki Görüntüle 742235 bir havuz macerasıda bizden
kaçış istanbul yönüne doğruysa, bana gel bacıııımGünaydınlar herkeseeeeee :)
Bugün evde temizlik var. Evden kaçmalı yani :)
tesekkur ederım nfk ısmım dogum lıstesınde vardı ordan kalmıstır aklında evet sızı bılıyorum senı hepten biliyorum erzurumluydun degılmı benım esımde erzurumlu ordan dıkkatımı çektı aysecıkte çok tatlı masallah
saba hatun, senin namın bundan gayrı 'bizim gelin' olaaa!.:112:
havlu?
allah ıyılıgını versın guldurdun benı sabah sabah erzurumun neresındesın canım 7yıllık gelınım ama daha gormedım erzurumu bıdahakı yıl gelecegım ınsallah çok merak edıyorum
hürriyet
ispir. köy ismi vermiyim, bi de tanış çıkarızzzz
erzurum aslında ahım şahım bi yer değil. her yer dağ taş, ne bi ağaç ne bi su var..
ama işte torpağım. geçen sene bi gittim, burnumun direği sızladı.. yine toprak çekiyor yaneee
benım esımde merkezlı canım sen erzurumda yasamıyomuydun aklımda oyle kalmıs :ya bu ara kızım hiç durmuyo hbep pacalarımda gezıyo kucak ıstıyo ne ıs yapabılıyorum ne bısey acaba bu ayların ozellıgımı aysecıkte de varmı oyle haller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?