Hepimizin bunalım günleri oluyo canım çocuk 3 yaşına falan gelince rayına giriyormuş herşey
BACIM BİZ O VAKİTLERİ GEÇTİK
nasıl sıcak nasıl sıcak eşim artık geceleri çalışcak hep gündüzleri evde
dün size özenip salon halısını topladım dip köşe girdim en son perdeleri çıkarıyordum cam siliyordum güyaaa
bi bacağımda ecoş onla nasıl iş yaptımya gece bacakalrım ağrıyrodu vallahi
neyse kalkimde iş yapım kociş evde akşam 8de gitcek dışarıda çıkarız
12 gün akşamları sadece 3 saat geliyrodu eve hiç ne özel hayatımız kalmamıştı özel hayatı bırakın dışardan biri gibiydi akşa konuştk birbirimize sevgili saygılı olalım 2 yıllık evliyiz sonuçta demesinmiii
çocuk bizi yıprattı çocuk olmamalıydı
bende zaten istemiyordum ama şimdi canımın içi o istiyrodu hatta çocuk kendine çok bağlanayım diye
Çok geçmiş olsunGunaydin kizlar bin kere yazdm yollayamadim cok ozledk sizi pc acicm uzun uzun yazicm ins telden yasir izin vermuyo cok ateslendi bogazinda aft denilen yaralar varmis doktora gidiyoruz donunce ayrintilari verip gecmisi daha iyi okucam ins
:))))Anammmm, kuzuya bak.Ohhh, sefanız olsun.Bir de pipetli bardakla anne sütü koysaydın yanına.
Ben de keremi yıkadım küvette cıp cıp oynadı uyuyo şimdi ne yapıcaz bu su kuşlarıyla:)))ahahah
he ya, şöyle şemsiyeli bardakta
cıp cıp oynadı, şimdi emerken uyuyakaldı. valla iyi oldu bu havuz. iyiki almışız..
ay çok güzell görünüyo ayşecik. bizim babamızda almış netten ama sorma sanırım içine kendi girecek. 2,25 boyu 50cm derinligi 800 lt su alıyomş . biz son katta oturuyoruz ve terasımız var oraya koyacagız ama ben ayrı yetten küçük alacagım çarşıya çıktıgımda. o kocaman şey sürekli doldur boşalt baş olur mu .
ay çok güzell görünüyo ayşecik. bizim babamızda almış netten ama sorma sanırım içine kendi girecek. 2,25 boyu 50cm derinligi 800 lt su alıyomş . biz son katta oturuyoruz ve terasımız var oraya koyacagız ama ben ayrı yetten küçük alacagım çarşıya çıktıgımda. o kocaman şey sürekli doldur boşalt baş olur mu .
inş bacım inşşBu arada nfk pembiş örneğinde gördüğün gibi tatilde bile olsan gene en büyük yük annenin, yanında birini götürmeye hiç lüzum yok!
Ayşenin hasta oldgnu sanmıyorum sıcak bişeyler içir bugün bakalım..
burası da aynen, kavruluyor.ayy evinn içi çok sıcakkkkk... klima yok vantlötörde yokk televizyonn bozukk. ayşe hanımm ciyak ciyakk ötüyoooo ..
ayy evinn içi çok sıcakkkkk... klima yok vantlötörde yokk televizyonn bozukk. ayşe hanımm ciyak ciyakk ötüyoooo ..
Çocuk olunca haliyle hayatımız değişti.Benim fikrim de hemen çocuk yapmamak yönünde.Çocuktan önce evlilik biraz oturmalı, eşler birbiriyle vakit geçirmeli.Biz Aden doğduğunda 4 yıllık evliydik.Belki geç olabilir ama bence en az 2 yıl olmalı.Sizin yapabileceğiniz şey bundan sonrasına bakmak sanırım.Verimli zaman geçirmek.
BACIM BİZ O VAKİTLERİ GEÇTİK
nasıl sıcak nasıl sıcak eşim artık geceleri çalışcak hep gündüzleri evde
dün size özenip salon halısını topladım dip köşe girdim en son perdeleri çıkarıyordum cam siliyordum güyaaa
bi bacağımda ecoş onla nasıl iş yaptımya gece bacakalrım ağrıyrodu vallahi
neyse kalkimde iş yapım kociş evde akşam 8de gitcek dışarıda çıkarız
12 gün akşamları sadece 3 saat geliyrodu eve hiç ne özel hayatımız kalmamıştı özel hayatı bırakın dışardan biri gibiydi akşa konuştk birbirimize sevgili saygılı olalım 2 yıllık evliyiz sonuçta demesinmiii
çocuk bizi yıprattı çocuk olmamalıydı
bende zaten istemiyordum ama şimdi canımın içi o istiyrodu hatta çocuk kendine çok bağlanayım diye
Ohhh ne güzel abla kardeş oynamışlar.Ablası kardeşini oynatıyor sanırım.bizde havuz sezonunu açtık bugün.
bizimkiler banyoda girdiler.abla kardeş...
zor çıkardık...
burası da çok sıcak evde ekmek yok inip almaya halim yokk
Karakız sen de beni teselli etkerem şimdi uyanır diye korkuyla bekliyorum,gene yapışır bacaklarıma Allahımm ne zormuş annelik ya annem "ben anneyken senin gibi yakınmıyordum" diyor,biz mi çok tembeliz,şımarığız anlamadım ki
gerçekten dtk 1 yaş ne demek!
zaman akıp gidiyor, Allah sonumuzu hayretsin..
Valla şimdi güzel çocuk bakanların hakkını yemeyelim. Mesela benim birçok arkadaşım gidiyo anası ile kv ile ve mis gibi tatil yapıyo. Çocuk bakabilecek birileri lazımSeker portakalı ne biçim olmuş ya Allahtan sağ salim eve döndünüz
Nerde canım yaaa çıkamadım haftasonu kalabalıkdiye şimdi de üşeniyorum hala karasızım bugün için
Hepimizin bunalım günleri oluyo canım çocuk 3 yaşına falan gelince rayına giriyormuş herşey
Sen Ecoşsuz bi hayatı düşünebiliyo musun artık? Yok.
O zaman olmamalıydı deme, çocuklar herşeyi hissedermiş.. Biz 3 senelik evliyiz ama çocuk doğunca tüm denge altüst oldu,6 senelik evli olsak da aynı şey olacaktı, herkesin hayatı tepetaklak oluyo ; bebekli bi hayat can veriyor evliliğe farkında olmasak da çok yorulsak da
Çok geçmiş olsun
:))))
Ben de keremi yıkadım küvette cıp cıp oynadı uyuyo şimdi ne yapıcaz bu su kuşlarıyla:)))
Bu arada nfk pembiş örneğinde gördüğün gibi tatilde bile olsan gene en büyük yük annenin, yanında birini götürmeye hiç lüzum yok!
Ayşenin hasta oldgnu sanmıyorum sıcak bişeyler içir bugün bakalım..
kızlar hepinize merhaba...kaç gündür giremedim.kız kardesimin mezuniyeti vardı,mezun oldu banada uğradılar 2 gün kudurduk yahyayla.darısı okuyan herkesin basına..sizde baya kaynatmısınız yine,
aysecikle baslıyım; bu cimcimenin sosyete,kimseyi takmayan hallerine deli oluyorum.dünya umrunda değil anamhavuz bimden alacaktım yahyama fırsat olmadı..bu fotoraftan sonra hemen alıp cekeyim teyzeleri baksın..
ecoşa masallah;yürümeye baslamış.karakızcım kusura bakma canım iletişime gecemedim daha senleinşallah oda olacak
elifnaz;cok sevindim canım.Allah analı babalı büyütsün..inan daha doğum ve sonrasının yorgunluğu var gibi omuzlarımda.sanki dün doğum yapmısım gibi.iyi altından kalktın.Rabbim yardımcın olsun..
kızlar saka makada bu minnaklar kocaman oldular..1 yas ne demek?
bide bir resim gördüm paylasmak istedim sizlerle
annelik ah annelik suna bakın
ayy evinn içi çok sıcakkkkk... klima yok vantlötörde yokk televizyonn bozukk. ayşe hanımm ciyak ciyakk ötüyoooo ..
burası da çok sıcak evde ekmek yok inip almaya halim yokk
Karakız sen de beni teselli etkerem şimdi uyanır diye korkuyla bekliyorum,gene yapışır bacaklarıma Allahımm ne zormuş annelik ya annem "ben anneyken senin gibi yakınmıyordum" diyor,biz mi çok tembeliz,şımarığız anlamadım ki
gerçekten dtk 1 yaş ne demek!
zaman akıp gidiyor, Allah sonumuzu hayretsin..
Uzun bir aradan sonra merhaba
Taşınma telaşı yeni bir ise başlama filan derken uzun süre girmeye fırsatım olmadı bu arada kuzularımız 1 yasına geldi ve bizi doğumgünü telaşı sardı ben de dogumgunune bir fotoğrafçı çağırmak istiyorum tanıdık uygun fiyatli fotoğrafçı biliyormusunuz?
Eki Görüntüle 742235 bir havuz macerasıda bizden
Ohhh ne güzel abla kardeş oynamışlar.Ablası kardeşini oynatıyor sanırım.
Ay burda evin karşısındaki parkta da salincak yok oğluşu götürüyorum oyuncaklara dokunuyo çocuklara bağırıyo bişeye binemeden dönüyoruzValla şimdi güzel çocuk bakanların hakkını yemeyelim. Mesela benim birçok arkadaşım gidiyo anası ile kv ile ve mis gibi tatil yapıyo. Çocuk bakabilecek birileri lazım
Kardeşinin mezuniyeti hayırlı olsun :)
Ben resim falan göremedim ya(
Oyyyyy çok feci bir ortam. Burda dışarda hava sıcak ama ev içi serin çok şükür.
Bi kere eskiler hiçbişi takmıyolarmış ki!! Araştırma yok bişi yok. Biz onu duy araştır bunu duy araştır beynimizi şişiriyoruz bi yandan. Diğer yandan maşallah çocuklar zamane veledi; kumandaya baıp tv yi kontrol ediyo açıldı mı diye örneğin :)
Eviniz de işiniz de hayırlı olsun. Fotoğrafçıları gezeceksin soracaksın bence :))
Oyyyyy çok tatlısın sennnnnnn :)
Bugün toplantı her zamanki gibi sıkıcıydı. Arada girip burayı okudum :) toplantı sonrası alışverişti şuydu buydu derken akşam oldu zaten. Oğlum çok huysuz. Sanırım alttaki diğer dişler geliyor yada yerleşiyor yada parti yapıyorşişkinlik var yani. Sürekl memede durmak istiyor. Park görürse ve durmazsak ağlıyor. Parklara daha çok salıncak yapılsın kampanyası başlatacağım :)))
Bu hafta bi de sınav görevlerim var oysaki ben kendimi doğum günü hazırlıklarına verecektim :/ daha alınacaklar bitmedi. Çok koşmam lazım çooook :)
Neyneyseyi göremedim sankim bugün dimi?? Borncum da dr dönüş uğrayacaktı uğramadı??? Nerdesiniz ey ahaliiii?? :)
Oyyy maşallah çoook tatlıııEki Görüntüle 742235 bir havuz macerasıda bizden
evet bizimki ablası ne yapsa taklit etmeye başladı.sudaki hali çok keyifliydi.
bebekler için havuz,hamak, şart.
3.hyi bulamadım siz tamamalayınız
aryam canım bazen olabiliyor böyle zamanları çocukları ne olduğunu anlayamıyorsun bir türlü o zamanda nazara vuruyorsun ama bence onunda etkisi mutlaka oluyordu neyseki geçmiş aman bir daha geri gelmesin mümkünse o halleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?