Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Seker portakalı ne biçim olmuş ya Allahtan sağ salim eve döndünüz
Nerde canım yaaa çıkamadım haftasonu kalabalıkdiye şimdi de üşeniyorum hala karasızım bugün için
Hepimizin bunalım günleri oluyo canım çocuk 3 yaşına falan gelince rayına giriyormuş herşey
Sen Ecoşsuz bi hayatı düşünebiliyo musun artık? Yok.
O zaman olmamalıydı deme, çocuklar herşeyi hissedermiş.. Biz 3 senelik evliyiz ama çocuk doğunca tüm denge altüst oldu,6 senelik evli olsak da aynı şey olacaktı, herkesin hayatı tepetaklak oluyo ; bebekli bi hayat can veriyor evliliğe farkında olmasak da çok yorulsak da

Gunaydin kizlar bin kere yazdm yollayamadim cok ozledk sizi pc acicm uzun uzun yazicm ins telden yasir izin vermuyo cok ateslendi bogazinda aft denilen yaralar varmis doktora gidiyoruz donunce ayrintilari verip gecmisi daha iyi okucam ins
Çok geçmiş olsun
Anammmm, kuzuya bak.Ohhh, sefanız olsun.Bir de pipetli bardakla anne sütü koysaydın yanına.
:))))
ahahah
he ya, şöyle şemsiyeli bardakta

cıp cıp oynadı, şimdi emerken uyuyakaldı. valla iyi oldu bu havuz. iyiki almışız..
Ben de keremi yıkadım küvette cıp cıp oynadı uyuyo şimdi ne yapıcaz bu su kuşlarıyla:)))
Bu arada nfk pembiş örneğinde gördüğün gibi tatilde bile olsan gene en büyük yük annenin, yanında birini götürmeye hiç lüzum yok!
Ayşenin hasta oldgnu sanmıyorum sıcak bişeyler içir bugün bakalım..

Kocacın sizi de düşünmüş işte :)))

kızlar hepinize merhaba...kaç gündür giremedim.kız kardesimin mezuniyeti vardı,mezun oldu banada uğradılar 2 gün kudurduk yahyayla.darısı okuyan herkesin basına..sizde baya kaynatmısınız yine,
aysecikle baslıyım; bu cimcimenin sosyete,kimseyi takmayan hallerine deli oluyorum.dünya umrunda değil anam havuz bimden alacaktım yahyama fırsat olmadı..bu fotoraftan sonra hemen alıp cekeyim teyzeleri baksın..
ecoşa masallah;yürümeye baslamış.karakızcım kusura bakma canım iletişime gecemedim daha senle inşallah oda olacak
elifnaz;cok sevindim canım.Allah analı babalı büyütsün..inan daha doğum ve sonrasının yorgunluğu var gibi omuzlarımda.sanki dün doğum yapmısım gibi.iyi altından kalktın.Rabbim yardımcın olsun..

kızlar saka makada bu minnaklar kocaman oldular..1 yas ne demek?
bide bir resim gördüm paylasmak istedim sizlerle
annelik ah annelik suna bakın

Eklentiler

• $999327_566042956774814_495296863_n - Kopya.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 44

bu bile büyük sayılır. 114.25 ebatlarında.
yazlığa gidince 1,5 yaşındaki yeğenimle rahat girerler içine..

3 boğum var ya resimde, bir boğumun yarısına kadar su koydum, 25 litre alıyor.
demek hepsini doldursak 150 lt su gider, o da ancak yazlıkta olur

Son düzenleme:
inş bacım inşş

bizde havuz sezonunu açtık bugün.

bizimkiler banyoda girdiler.abla kardeş...

zor çıkardık...

ayy evinn içi çok sıcakkkkk... klima yok vantlötörde yokk televizyonn bozukk. ayşe hanımm ciyak ciyakk ötüyoooo ..

Son düzenleme:
ayy evinn içi çok sıcakkkkk... klima yok vantlötörde yokk televizyonn bozukk. ayşe hanımm ciyak ciyakk ötüyoooo ..

burası da çok sıcak evde ekmek yok inip almaya halim yokk

Karakız sen de beni teselli et kerem şimdi uyanır diye korkuyla bekliyorum,gene yapışır bacaklarıma Allahımm ne zormuş annelik ya annem "ben anneyken senin gibi yakınmıyordum" diyor,biz mi çok tembeliz,şımarığız anlamadım ki

gerçekten dtk 1 yaş ne demek!
zaman akıp gidiyor, Allah sonumuzu hayretsin..

Uzun bir aradan sonra merhaba
Taşınma telaşı yeni bir ise başlama filan derken uzun süre girmeye fırsatım olmadı bu arada kuzularımız 1 yasına geldi ve bizi doğumgünü telaşı sardı ben de dogumgunune bir fotoğrafçı çağırmak istiyorum tanıdık uygun fiyatli fotoğrafçı biliyormusunuz?

Çocuk olunca haliyle hayatımız değişti.Benim fikrim de hemen çocuk yapmamak yönünde.Çocuktan önce evlilik biraz oturmalı, eşler birbiriyle vakit geçirmeli.Biz Aden doğduğunda 4 yıllık evliydik.Belki geç olabilir ama bence en az 2 yıl olmalı.Sizin yapabileceğiniz şey bundan sonrasına bakmak sanırım.Verimli zaman geçirmek.

Ben de hep düşünüyorum eskiler o kadar çocuğu nasıl büyütüyormuş diye.Biz bir tanesine zor yetiyoruz.

Valla şimdi güzel çocuk bakanların hakkını yemeyelim. Mesela benim birçok arkadaşım gidiyo anası ile kv ile ve mis gibi tatil yapıyo. Çocuk bakabilecek birileri lazım

Kardeşinin mezuniyeti hayırlı olsun :)

Ben resim falan göremedim ya (

Oyyyyy çok feci bir ortam. Burda dışarda hava sıcak ama ev içi serin çok şükür.

Bi kere eskiler hiçbişi takmıyolarmış ki!! Araştırma yok bişi yok. Biz onu duy araştır bunu duy araştır beynimizi şişiriyoruz bi yandan. Diğer yandan maşallah çocuklar zamane veledi; kumandaya baıp tv yi kontrol ediyo açıldı mı diye örneğin :)

Eviniz de işiniz de hayırlı olsun. Fotoğrafçıları gezeceksin soracaksın bence :))

Oyyyyy çok tatlısın sennnnnnn :)

Bugün toplantı her zamanki gibi sıkıcıydı. Arada girip burayı okudum :) toplantı sonrası alışverişti şuydu buydu derken akşam oldu zaten. Oğlum çok huysuz. Sanırım alttaki diğer dişler geliyor yada yerleşiyor yada parti yapıyor şişkinlik var yani. Sürekl memede durmak istiyor. Park görürse ve durmazsak ağlıyor. Parklara daha çok salıncak yapılsın kampanyası başlatacağım :)))

Bu hafta bi de sınav görevlerim var oysaki ben kendimi doğum günü hazırlıklarına verecektim :/ daha alınacaklar bitmedi. Çok koşmam lazım çooook :)

Neyneyseyi göremedim sankim bugün dimi?? Borncum da dr dönüş uğrayacaktı uğramadı??? Nerdesiniz ey ahaliiii?? :)

Ohhh ne güzel abla kardeş oynamışlar.Ablası kardeşini oynatıyor sanırım.

evet bizimki ablası ne yapsa taklit etmeye başladı.sudaki hali çok keyifliydi.

bebekler için havuz,hamak, şart.

3.h yi bulamadım siz tamamalayınız

Ay burda evin karşısındaki parkta da salincak yok oğluşu götürüyorum oyuncaklara dokunuyo çocuklara bağırıyo bişeye binemeden dönüyoruz
Şu an parklı lokantalar keşfetme modundayım buldum bikaç tane
Oyyy maşallah çoook tatlııı

evet bizimki ablası ne yapsa taklit etmeye başladı.sudaki hali çok keyifliydi.

bebekler için havuz,hamak, şart.

3.h yi bulamadım siz tamamalayınız

Sen bulamadıysan biz hiç bulamayız

Valla neydi o yaa, tanıyamadım kendimi de çocuğuda(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…