Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

karakız teşekkkürler canım.rabbim yavrularmızı korusun.

çok yaşgünlerini kutlamak nasip etsin.resimleri kırpacağız diye bayağı bi uğraştık.:44:

karakız teşekkkürler canım.rabbim yavrularmızı korusun.

çok yaşgünlerini kutlamak nasip etsin.resimleri kırpacağız diye bayağı bi uğraştık.:44:

kırma kı aleyi göreydik

ecoşum yürüyor adımı geç bi ne pasta ne çörek yaptık 8 diş çıkardı diş buğdayı gerçi anne annesi yaptı ama öle kimseyi çağırmadık dağıttı sadece diş buğdayıda demedi kimseye bi garipmiyi neymmmm

O NE BÖCEĞİYMİŞ NOLDU ÖLDÜMÜ
balkona attım, bilmiyorum yaşıyordur heralde..
öyle zayıf çelimsiz bi şey değil, beni bile yer

amaan bacım, ben de yapmadım hiçbişey..
ne diş buğdayı ne başka bi şey, doğumgünü de kutlamıcaz, 'garip miyiz kız biiiz?'
elde yooook, avuçta yooook.. gelecekten koooork!

Son düzenleme:

çok fakirik kızzzzzzzzz bende doğum günü kutlamıcam babam gil gelcek ya işte bi pasta alırım anısı olsun diye

birde foto çekincez ailecek

benim kız balkondan leğeni almış gelmiş bulaşık makinasındanda iki çatal bi kaşık ohhh salonun ortasına oturdu ayyy çıldırcam

saba gelin, sen nerelerdesin bakiiiiim ?!

burdayım görümcecim nasılsınız ıkı gundur bakıp cıkıyorum mina cok hasta bogaz enfeksıyonu olmus hıç durmadı fırsat olmadı çok huysuz cadım dısarıda duruyo bıtek ne uyuyo ne yemek ıstıyo of cocuklar hasta ıken hersy cok zorlasıyo

Eki Görüntüle 743856

benim kız balkondan leğeni almış gelmiş bulaşık makinasındanda iki çatal bi kaşık ohhh salonun ortasına oturdu ayyy çıldırcam

masallah çok seker benım kızım da az once uyudu bende arkasını toplamaktayım yere dagılmıs bezler oyuncaklar ıcı acılmıs ıslak mendıller bıde oglumun oyuncakları uyurkende seve seve topluyo ınsan aklıma onları tek tek cıkarısı geldı gıdıp opup yuyandırıcam sımdı cadımı

Canım çok geçmiş olsun ya

Sen kızınla mezdekeleri yap sonra da çocuk nerden öğreniyo de!! Hahhahaha

Diş buğdayı, adım çöreği ; maksat etkinlik olsun :) bene yapın. Her türlü etkinliğe varım :) tabi bunu ilk defa duydum :))

Ne biçim ev ora ya??? Kocacığın söyle camlara sineklik taktırın. İğrenç ya, tiksinç ya, of ya. Ne kadan böcek severim :)

Süpürgeye çekince bi de süpürgenin ağzını bişile tıkamak lazımmış çünkü geri çıkabiliyolarmış :/ öghhhhh böcek.

Havalar ısındı, böcekler evleri istila etti.Bizim balkonun duvarını da karasinek gibi bir böcek istila etmiş.3 gündür ilaçlıyoruz bana mısın demiyorlar.Iyyyyy, balkona çıkamıyorum.

Eşim kasaplardaki mavi ışıklı bi alet var ya ondan alalım diyo eğer sivri sineği de öldürüyosa. Düşünsenize balkonda vızıt vızıt sesleri :)

Çilek soslu muhallebi yaptım okuldan gelince.Eşime de şakayla tatlıyı ben yaptım yemek de artık senden dedim. O da kabul etti.Ben de sesimi çıkarmadım.

Böyle anlatıp kıskandırma sinir etme insanı!! :) şaka canım seviniyorum adına :)

Olsun bak regl olmak iyidir, sağlıktır gezeceğine valizlere bakaydın gelinnnnnnnn

Eşinin alizini yapmak durumunda kalanlara pembiş tavsiyesi: bir keresinde pijamalarını unutun, bir diğerinde iç çamaşırlarını bizde herkes valizini kendi hazırlar. Niye acaba??? Hahahhah

Yaşasın nfk gezecekkkkk :)

Giderken niye ilaçlıyosunuz?? Çok mu böcek var :/??
Benim kız 7 buçuk gb uyuyup bu uykuyu sabaha bağlasın diye dua ediyorum. Gerçek olur mu ki?

Abartma sen de tam hayal dünyası modu oldu bu :)))) yani bak ben bile pozitif bakamadım olaya :)))

pembiiiş, iyice hazırlıklara daldın?
bi nefeslen bacım yahuuu!

Sorma canım ya. Alışverişten sonra gel ye, yedir derken arkadaş geldi süslemelere yardıma. Ama çocukla çok zorrrrrrrr. İşler de oyalayıcı olunca çok fena oldu. 1 şeklinde foto dizaynını, wanted afişini, doğum günü afişini, çubuklu stickerları, nazar boncuğu kutularının iç yazısını, gelen veletlere hediyelik abur cubur paketlerini ve ponponların yarısını yaptık. Balonları (gerizekalı) patafix ile yapıştıracaktım tavana yalan oldu; tutmuyo. Bantlıcam artık. Daha yarına da bir sürü süsleme varrrrrr. Ha bu arada akşam da oyuncakçıya gidip oğluşa doğum günü hediyesi aldık :) Allah'ım sana binlerce kere şükürler olsun bu güzellikleri yaşattığın için. Allah'ım isteyen herkese yaşatsın.

Bu arada oğluşum elimizdeki milkshaketen istedi. Ne de olsa pipetleniçemez diye verdik ağzına. Pipeti çekti!! Şaşırdım ve artık pipetli bardak almaya karar verdim :) tabi önce araştırmalıyım takık bi insan olarak. Ama bu olay bilr beni çok sevindirdi çünkü büyüdüğünün kanıtı yaaaaaa.

Merhaba kızlar,
2 gün önce bahsettiğim tayinim bursa karacabeye çıktı. Dua eden herkese çok teşekkürler. Allah razı olsun
Sevgiler

Aaaa çok çok sevindim. Dualarımız kabul oldu. Güzel günlerin olur inşallah orda :)

Eki Görüntüle 743772

vee yaşgünümüzü kutladık.

annemler az önce giitiler....

Oyyyyyyy çok tatlısın yavrum sennnn :) daha nice yaşlarını kutlayın inşallah. Pastaya da bayıldım. Ya ben oğluma ayakkabı giydirmiyim diyodum bi çorabı olsun zatn yürümüyo ve hava da sıcak; olmaz mı???

İçiniz geçmiş çünkü sizin ondannnnnnn. Sanki onuncu çocuklarını doğurdular da onu büyütüyolar :) alın bi pasta ve bikaç süsleme ile aile içinde kutlayın adamı sinir etmeyinnnnnnnnn

Eki Görüntüle 743856

İnsan böyle bişiye çıldırır mı hiç annesiiiiiiii??? :)

Canım çok geçmiş olsun.

Uyandırma tut kendiniiiii :)

pembecim teşekkürler canım.

bende sıcak olduğu için ayakkabi giydirmedim.

hatta çorabıda bir kaç poz çekindikten sonra giydirdim.

masada zor zaptettik.ayağınıda pastaya sürdü biraz:

pastayı parçalayacaktı neredeyse.kızım ise pastanın yazıları bana dönük olsun diye tutturdu.

pastayı çevirip durduk....papyondan da sıkıldı bizimki.resimden hemen sonra kostüm değiştirdi.

spor takılıyor

tatile giden salı pazarlarını talan eden nfk,mı söylüyor bunları

mekanmı tuttuk bacım.evde aile arasında bir yaşgünü.sizinkide pasta kesildikten sonra takı törenine geçilir ayol.

babaannesi ve nenesi ne takarlar kimbilir...

Havalar ısındı, böcekler evleri istila etti.Bizim balkonun duvarını da karasinek gibi bir böcek istila etmiş.3 gündür ilaçlıyoruz bana mısın demiyorlar.Iyyyyy, balkona çıkamıyorum.
O küçük küçük sinekler mi? Ya onlar bir yapışıyorlar bir yere sonra da kalıyorlar. Zor valla, umarım kurtulursun.

Görev tamamlandı by NFK
Çilek soslu muhallebi yaptım okuldan gelince.Eşime de şakayla tatlıyı ben yaptım yemek de artık senden dedim. O da kabul etti.Ben de sesimi çıkarmadım.
Valla süper

harikaa
yumurta bile kırsa, sana 'kebap' gelir
Aynen

Ne zaman bir işin varsa uyumazlar canım:))

Biz de Cumartesi yolcuyuz ve ne "tesadüf" bizim de hiçbir şeyimiz hazır değil

eşim maça gitti.
biz de ayşecikle yemeğimizi yedik..
o henüz topladığım evi önceki haline getirmekle meşgul

siz napıyonuz bakem?
Misafir vardı, onları da aldık yemeğe gittik. Çok iyi oldu

Hı hı beraber yaparsınız

Benim kız 7 buçuk gb uyuyup bu uykuyu sabaha bağlasın diye dua ediyorum. Gerçek olur mu ki?
Âmin diyelim :) inşallah gerçek olmuştur.

Merhaba kızlar,
2 gün önce bahsettiğim tayinim bursa karacabeye çıktı. Dua eden herkese çok teşekkürler. Allah razı olsun
Sevgiler
Hayırlı olsun. Bursa sevdiğim bir şehir, inşallah siz de seviyorsunuzdur ya da seversiniz.

Eki Görüntüle 743772

vee yaşgünümüzü kutladık.

annemler az önce giitiler....
Daha nice doğumgünlerini görün inşallah, yakışıklıya da maşallah .

Eki Görüntüle 743856

Yenir bu ya

Kesinlikle, inşallah çabuk iyileşir.

şuan koltukara kaysı sürüyprrrrrr
Eyvah

teşekkür ederim canım.
hepimizin bebeklerinin sağlıkla nice yaşgünlerini görelim..

Süpürgeye çekince bi de süpürgenin ağzını bişile tıkamak lazımmış çünkü geri çıkabiliyolarmış :/ öghhhhh böcek.
Süpürgeyle beraber kendisini balkona attım:) sabaha noldu bilmiyorum:)

Eşim kasaplardaki mavi ışıklı bi alet var ya ondan alalım diyo eğer sivri sineği de öldürüyosa. Düşünsenize balkonda vızıt vızıt sesleri :)

He he düşünemiyorum balkonda
Olsun bak regl olmak iyidir, sağlıktır gezeceğine valizlere bakaydın gelinnnnnnnn
Regl olamayanlara sor diyorsun
Eşinin alizini yapmak durumunda kalanlara pembiş tavsiyesi: bir keresinde pijamalarını unutun, bir diğerinde iç çamaşırlarını bizde herkes valizini kendi hazırlar. Niye acaba??? Hahahhah
Ben unutsam da yine eşimin valizinin büyük kısmı bana kalıyor. Ha eskiye oranla iyi, eskiden hiçbir şeyine karışmazdı
Ya maşallah, yazdığın işler küçük belki ama çoook oyalayıcı. İnşallah güzel geçer doğumgününüz.
Pipetli bardak / biberon lansinoh momma vardı. Ben kullanmadım ama tasarımını beğenmiştim. İşte bu:

İçiniz geçmiş çünkü sizin ondannnnnnn. Sanki onuncu çocuklarını doğurdular da onu büyütüyolar :) alın bi pasta ve bikaç süsleme ile aile içinde kutlayın adamı sinir etmeyinnnnnnnnn

İnşallah bakalım; çabamız o yönde :)

Çık tatlıymış bunlarrrrr. Yine de kullanıcı yorumları vsvsvsye bakmalıyım

Bu arada bugün ebebekte şuan dolapta olan pompamı gördüm. Yine duygulandım vallahi ne yalan söyliyim. İlk zamanlar ne zordu. Sütün geldi gelmedi, yetti yetmedi... Hepsi taaaaa 1 yıl önceydi :)

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)

Gün 5:30da başladı ama şimdi fırsat buldum yazmaya. Bugünkü işlerimi arz ederim: tatlıları ve böreği yapıp süslemeleri bitirmek ve salonu yarına hazırlamak. Yani gelemeyebilirim pek nfkcım kızma :)

Güzel bir gün olsun inşallahhhhhhhhhh :)

günaydın kızlar benim günüm yedi de basladı kocisi işe gönderdim mina mın kahvaltısını hazırlıyorum bide kahvaltıya yengemle teyzemı çagırdım hazırlık yapacagım ögleden sorada park planımız var parklara çok salıncak kampanyasına siddetle destek veriyorum benim cadıyı indiremiyorum kahkahalarla guluyo sallarken durunca basıyo çıglıgı basımızda oflaya poflaya sıra bekleyen anneler olmasa bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…