Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

doğum öncesine kadar benim adetlerim 7-8 gün sürerdi, bunun 5 günü full kanama ile geçerdi.
şimdiyse; 5-6 gün falan sürüyor, ilk 3 gün kanama, sonra akıntı şeklinde damla damla..

çok normal birde ben de 7 8 gün dolu dolu olurdu şimdi 3 4 gün felan.

kızlar günaydın hayırlı cumalar rabbim gönlünüzdeki leri nasip etsin günahlarımızı affetsin

akşam arabistandan yoğurt getirmiş üst komşumun annesi umreden zemzem ve hurma Allah kabul etsin yoğurt mayaladım taş gibi tutmuştu demn baktım

ama şekerini fazla attım sanırım:18:

cumanız mübarek olsun.

bu gün aşı olduk.3 aşı vuruldu oğluşuma

Ben de geçen gün pompayı kutusuna kaldırırken benzer duygulara kapılmıştım. Zaman geçiyor
Yorumlara bak, buraya da yaz:) ben de düşünüyorum çünkü buna benzer bir şey..
Allah kolaylık versin canım, oğlunun da akıllı durmasını bu mübarek günde Allah'tan isteyelim :)

Yoğun bir gün desene, kolay gelsin.

Evet, küçük küçük.Kaç gündür ilaçlıyoruz.Tamam hepsi öldü diyoruz.Ertesi gün tekrar aynı manzara.Niye benim balkonum ya...Yapışık şeyler.
Lavanta yağı iyi olur diye duymuştum, bir dene istersen.

Acaba kime
Bu arada sağlıkla gidin gelin inşallah. Biz de 4 gün yokuz:)

Işler beni bekler saba kaçar iyi günler sizlere
Kolay gelsin.

Eşekten düşeni en iyi kim anlar?... O hesap yine de ne yapsalar destekliyor ve güdülüyoruz
Ya maşallah ne güzel uyumuş.

Hadi bakalım inşallah en güvenlisini en hesaplıya alırsınız.

ne kabayımm... günaydın herkese...:44:

bugün büyük gün... az bişiler kaldı evde toparlanıp yola koyulmak günü... kv ye yerleşiliyor bugün... hayırlı güzel tatil olsun inşallah...
Hayırlı yolculuklar canım. İnşallah güzel geçer yolculuğunuz ve kv'de vaktiniz

Âmin canm.
Yoğurda şeker mi atıyorsun mayalarken?
Bu arada afiyetle yeyin inşallah.

cumanız mübarek olsun.

bu gün aşı olduk.3 aşı vuruldu oğluşuma
Sizin de mübarek olsun.
Hangi aşılar var?

Selam kızlar
Eşimin dedesi vefat etti evvelki gün dün de cenazesi vardı. ben de çok severdim kendisini.. Eşimle beraber oturduk ağladık..
Sapasağlamdı, birden oldu,86 yaşındaydı ama kafası tıkır tıkır çalışıyordu dinçti ,kimseye yük olmadan gitti.. İnsanın ailede büyüğü olması çok güzel birşey,kıymetini bilmek gerek.. ziyaret ederdik ama keşke daha fazla vakit geçirseydik diyorum. Keşke,keşke,keşke..
Bana "torunumuza çok iyi bakıyorsun gelin hanım,Allah razı olsun" demişti. O kadar hoşuma gitmişti ki bu sözü; 6 aylık bir anneydim o zaman..
Benim dedem alzheimer hastası o yaşıyor,ama eşimin dedesi gitti. Hayat.

Tubaal Allah sabırlar versin, babanın çektikleri günahına kefaret olmuştur tertemiz gitmiştir bu dünyadan inşallah.. Hepimizin gideceği adres orası;orda sonsuz mutlulukla beraber yeniden kaldığınız yerden devam edersiniz inşallah..
busmai; sende ameliyat sonrasi bel ağrısı oldu mu? bende oglusta da olmustu ama ne zaman gecti hatırlamıyorum:44:
olmadı bende canım ama başağrısı için bol bol kahve iç demişti
Âmin canım, ben abartı olduğu için değil, bana mantıklı gelmediği için anne demiyorum. Anne denmesi dini bir şey değil zaten, oldukça geleneksel bir yaklaşım.

Hayırlı olsun.
Ben geleneğe uymak için değil,"anne" "baba" dememle mutlu olsunlar diye o şekilde hitap ediyorum. Oluyorlar da.
Anne derken onu anne olarak görüyorum anlamına gelmiyor, fakat bu bizi görünmez bir bağla bağlıyor ve yaklaştırıyor. Bu da bir gerçek.
maşallah ona nice yıllar dilerim yakışıklıya

canım çoğu zaman denemeye vakit olmuyor kıyafetleri çarşıda bu miniklerle..
amin
eşin ne diyor bu duruma

anneler hiçbirzaman kızlarını yeterli görmez
ama kızlarına başkası laf söylerse de söyletmezler
sen çok alemsin ya smashcake in provasını mı yaptırdın bi de
bu arada orkid yerine Kotex kullan derim ,daha pamuklu yapısı var.

neyse ki bizde korunma derdi yok

ne gezmesi canım yaa sabah anneme bıraktım cenazeye gittim,akşam da tevhid vardı evinde, keremle gittim perişan etti beni bi de sıcaktı kalabalıktı mahvoldum ağlayarak döndüm eve sinirden
cenazede salak köylü karıları bi de beni inceliyorlardı gıcık oldum..
biri diyor ki "çalışıyor musun"
yok, dedim
öbürü hemen laf sokuyor
"ne çalışacak baksana kocası gül gibi bakıyor ona" suratını görmeniz lazım fitne fışkırıyor
duyan da sanacak ki cenazeye ferrari'yle gittim.

maşallah eşim köyün en popüler genciymiş galiba

oo koçum benimmm.. nerelisiniz kız
yoksa senin oğlun da Oflu mu kerem gibi
çok geçmiş olsun
bence eşin bebeği alıp dışarı çıksın sen hazırlan rahat rahat
Eki Görüntüle 743772

vee yaşgünümüzü kutladık.

annemler az önce giitiler....

Merhaba kızlar,
2 gün önce bahsettiğim tayinim bursa karacabeye çıktı. Dua eden herkese çok teşekkürler. Allah razı olsun
Sevgiler
harika bursa süper tebrikler mutluluklar
siz nereyeeee
geçmiş olsun
kolay gelsin
Bu arada bugün ebebekte şuan dolapta olan pompamı gördüm. Yine duygulandım vallahi ne yalan söyliyim. İlk zamanlar ne zordu. Sütün geldi gelmedi, yetti yetmedi... Hepsi taaaaa 1 yıl önceydi :)

dün tevhidde etli pilav baklava meyve suyu dağıttılar
kerem de pipetle içti ilk kez

Son düzenleme:

Âmin canm.
Yoğurda şeker mi atıyorsun mayalarken?
Bu arada afiyetle yeyin inşallah.

Sizin de mübarek olsun.
Hangi aşılar var?

sağol canım evet ilk defa mayaladım tuzda katan var bakalım nasıl olcak taş gibi duruyor ama

Birazdan doktora gideceğiz.11. ay kontrolü için.Bakalım Adiş hanım kaç kg ve cm olmuş.

canımm bizde bugun 11 aylık olduk aynı gün doğduk demi bende sağlık ocağına gitcem babası gelsinde camiden haberleşelim

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah. Kim önce kim sonra belli değil, hayırlı bir hayat ve hayırlı bir ölüm versin Rabbim...
Herkesde durumlar farklı. Kayınvaldemin sevdiğim yönleri de vardır, takdir ettiğim de ama "anne " diyebileceğimi sanmıyorum. Allah da dağına göre kar veriyor, benim "anne" dememi gerektirecek bir durum olmadı bizde. Ben de eşimden öyle bir şey istemedim, aklıma gelmedi:)

evet epey popülermiş kadınların içinde kalmış
seni bunaltmışlar epeyce, millet cenazeye sosyalleşme için gelince öyle oluyor sanırım. kim ne yapmış nerede vs.
alamanya alamanya benim gibisini bulamanya
dün tevhidde etli pilav baklava meyve suyu dağıttılar
kerem de pipetle içti ilk kez
ben de bir pipet denemesi yapsam iyi olacak

Bir yönden de faydalıymış da denebilir. Nerden baktığınla da ilgili.
Oğlum suçiçeği aşısı oldu, çiçek geçirmedi. Kızım aşı olamadı ve hasta oldu. Hastalık dönemi zor muydu: evet. Geçti mi geçti çok şükür. Su çiçeği ağır bir hastalık değil, daha ağır hastalıklar için bu riski almalı mıyız? İşte buna vereceğin cevapla ilgili..

sağol canım evet ilk defa mayaladım tuzda katan var bakalım nasıl olcak taş gibi duruyor ama
Hımm ben hiç tuz veya şeker katmadım. Ben de evde mayalıyorum. Güzel oluyor ev yoğurdu, çok severim.

fikir oldu dikkate alacagım çok kapsamlı araştırmamıstım ben anadolu yakasındayım saraçhane fatih tarafındaydı degılmı canım

busmai basın sagolsun canım rabbim sabır versın benım dedemde sag 85 yasında ama masallahı çok korkuyorum ona bişey olacak diye

kayın validelerden konu açılmıs belki benimki türünün son örnegi ama kendi annemden çok severim huyunu hep en büyük yardımcım en büyük sırdasım destegım olmustur çok seviyorum onu on yıl oldu esimle tanısma nısan evlılık toplamı bir gün tartısmamız olmadı allaha sükür kayınpederimde öyle rabbim onlara uzun ömür versin

bizde ailecek sıkıntılı günler geçırmekteyız görümcem isteyerek üçüncü çocuguna hamile kaldı su an dördüncü ayda ama bebegın kafasında kocaman kitle beynının içinde sıvı kalbindede sorun cıktı doktorlar sen dogurcam desen bile karnında olur senı zehirler di.yo alıncak mecburen kocaman can

Amin canım, maşallah
Ben kendi yaşıtlarımla bile çok sıkı fıkı ilişki kurmadığım için kayınvalide ile çok zor

benim kızımda 7 temmuzda dogdu 8 ıne ası gunu verdı saglık ocagı vermedımı gunu sıze
Ya bizi kızamık aşısı için çağırdıar, ben erken olduğu için yaptırmadım. Doğal olarak gün de alamadım. Haftaya yolculuktan gelince artık inşallah.

Üzüldüm, Allah görümcene ve ailesine yardım etsin. Zaten almışsınızdır ama yine de yazmak istiyorum: lütfen farklı doktorlardan görüş alın. Nasılsa hepsi aynı doktor diye düşünmemek lazım. Anne karnındaki bir şey bu, doğmadan hiçbir çok gelişmiş cihaz %100 şöyledir diyemez. Annenin can sağlığı kesinlikle önemli ama farklı doktorlar aynı görüşü desteklediğinde bir karar alın derim. Hassas çok hassas mevzular:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…