kızlar gecen sene hamıleydım ve merakla sızın doğumlarınızı hıkayelerını beklerken hatta en sona karakız kalmıştı ne zman dogurucam dıye dıye
temmuz ayına gırmek uzereyız bebeklerınız geldı 1 yasına zaman ne kadar çabukta gecıyor
rabbım evlatlarınıza nıce mutlu uzun hayırlı bı yasam nasıp etsın
sızlere vatana mıllete hayırlı evlat olsunlar ınsalla
ne güzel siz doğurdunuz büyüttünüz bile.. biz de kurbanlık koyun gibi doğum sıramızı bekliyoruz :) başımıza neler geleceğinden habersiz öylee bekliyoruz bakalım:) bu başlığı okudukça size çok özeniyorum :) ben de bunları yaşayabilecekmiyim acaba diyorum..
Bu arada günaydın herkese.... Bugün sanırım pikniğe kahvaltıya, oradanda eşim dışarı çıkarsa bizi de ananeye bırak dicez. Bugünki planımız bu bakalım.
Şu aryanın kahvaltı faslını hiç sevmiyorum yaa:/
Pembisim dogum gununuz tekeardan kutlu olsn guzel gecmesine cok sevindim darisi bizletin basina ins...tatile cikanlar da var iyi yolculuklar diler agustosu sabirsizlikla beklerim)
Canım inşallah sizinkiler de güzel geçecek eminim :)
Siz de mi ağustosta tatil yapacaksınız?? Hemen temmuz bitsin ozaman :)
Bende basliyorum ufaktan hazirliklara hatta epeyce gec kaldm 24unde bzm dogum gunumuz..
Tatilimizde agustosun ikinci haftasi hem de 2 haftaaaaa)
amiiin...evet gercektende cok cabuk gecıyor zaman sonra bı bakmısız evlenmıslerkızlar gecen sene hamıleydım ve merakla sızın doğumlarınızı hıkayelerını beklerken hatta en sona karakız kalmıştı ne zman dogurucam dıye dıye
temmuz ayına gırmek uzereyız bebeklerınız geldı 1 yasına zaman ne kadar çabukta gecıyor
rabbım evlatlarınıza nıce mutlu uzun hayırlı bı yasam nasıp etsın
sızlere vatana mıllete hayırlı evlat olsunlar ınsalla
yok bacım ya, ayşecik sağolsun bugün hiç durmadı.
ben kaçanziii. sabah erken çıkıcaz.
çarşambaya kadar olmayacağım, ben yokken güzel güzel oynayın, kavga etmeyin, terli su içmeyin ve bol bol yazın
hakkınızı helal edin, sizleri seviyorum. Allaha emanet olun..
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, slm ve dua ile.
.pembe.hadı gozun aydın nasıl olcak derken bunuda atlattın kac kısı cagırdın kalabalıkmıydı masallah sana ya
imrendim valla neguzel hem d.gunu nu yaptn hem buraya yetıstın herkes gıbı bende merakteyım fotolaraD
buarada kac yasındsın acep bu kadar enenrjı aysındanmı kaynaklanıyo acaba arayanında dedıgı gıbı ver su
ıksırden bızede
İşte tam bana göre bi topik :) tüm tecrübeli anneler burda toplanmış anlaşılan arada bilgilerinizden faydalanabilirim bayanlar güzel anneler:)
İstersen siler de o kadar işi bir günde bitiremez.kadın dolapların işini yapmıyormu bende temizlikçi çağırcaktım eşim dedi parayı bana ver ben yaparım gerçektende daha güzel yaptı
bi sildiği yeri 3 kere sildi
Dtk kız yap şu albümü de görelim meraktayızyada buluşalım kız bi ara özlemcr de gelir belkim
Bu arada günaydın herkese.... Bugün sanırım pikniğe kahvaltıya, oradanda eşim dışarı çıkarsa bizi de ananeye bırak dicez. Bugünki planımız bu bakalım.
Şu aryanın kahvaltı faslını hiç sevmiyorum yaa:/
Konu sahibi fame ama kendisi yok.buarada minita nezamandır yok famede yok zeynepde yok
Topikte pazar sükuneti!! :)
Dışarı çıkmıştık ve daha gezecektik ama ayakkabı ayağıma sen bir vur, oğluşum sen bir coş olunca eve döndük :/ zaten boluda gezecek yer yok. Bi de kene vakalarından dolayı korkuyorum da çayır çimene gitmeye :/ sanırım evde pinekleyeceğiz :)
Topikte pazar sükuneti!! :)
Dışarı çıkmıştık ve daha gezecektik ama ayakkabı ayağıma sen bir vur, oğluşum sen bir coş olunca eve döndük :/ zaten boluda gezecek yer yok. Bi de kene vakalarından dolayı kor kuyorum da çayır çimene gitmeye :/ sanırım evde pinekleyeceğiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?