Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Amin cumlemizin evladina ins

Dogurursun cnm merak etme dunyaya gelen buyuyor saglik olsun yetrki

Pembisim dogum gununuz tekeardan kutlu olsn guzel gecmesine cok sevindim darisi bizletin basina ins...tatile cikanlar da var iyi yolculuklar diler agustosu sabirsizlikla beklerim )

Pembisim dogum gununuz tekeardan kutlu olsn guzel gecmesine cok sevindim darisi bizletin basina ins...tatile cikanlar da var iyi yolculuklar diler agustosu sabirsizlikla beklerim )

Canım inşallah sizinkiler de güzel geçecek eminim :)

Siz de mi ağustosta tatil yapacaksınız?? Hemen temmuz bitsin ozaman :)

Bende basliyorum ufaktan hazirliklara hatta epeyce gec kaldm 24unde bzm dogum gunumuz..
Tatilimizde agustosun ikinci haftasi hem de 2 haftaaaaa )

Valla süsleri ne kadar erken hazırlasan okadar iyi şeklinde bir tavsiyem olacak :) sona kalınca hem yemekler hem süsler fena oluyo. Ama tabi afiş vs hazırlamayıp hazır süsler asılacaksa daha kolay olur. Bi de ben poraiyonluk olsun ve şirin görünsün diye mini cheesecake, mini pizza ve cupcake yapınca çok uğraştırdı. Ha bi de mercimek köftesi vardı uğraştırıcı :/

Ay ne güzel :) biz bayramda yine antalyadayız sonrasında 4 gece 5 gün otel ve belki az daha antalya ile dönüş. Ama şimdiden düşünmek istemiyorum çünkü okulun açılışına da yaklaşmış olacağız o vakitler :)

amiiin...evet gercektende cok cabuk gecıyor zaman sonra bı bakmısız evlenmısler
ama onlar bızım gozumuzde daha dun dogmus gıbı olacak

hayırlı yolculuklar kazasız belasız gıdın gelın ıns.

.pembe.hadı gozun aydın nasıl olcak derken bunuda atlattın kac kısı cagırdın kalabalıkmıydı masallah sana ya
imrendim valla neguzel hem d.gunu nu yaptn hem buraya yetıstın herkes gıbı bende merakteyım fotolaraD
buarada kac yasındsın acep bu kadar enenrjı aysındanmı kaynaklanıyo acaba arayanında dedıgı gıbı ver su
ıksırden bızede

Toplam 15 kişi idik canım. Yaşım 33 :) yapım böyle; yaşam enerjim yüksek (maşallah) :) ama bi bunalıma girsem kimse çıkaramaz valla hahahahha

Topikte pazar sükuneti!! :)

Dışarı çıkmıştık ve daha gezecektik ama ayakkabı ayağıma sen bir vur, oğluşum sen bir coş olunca eve döndük :/ zaten boluda gezecek yer yok. Bi de kene vakalarından dolayı korkuyorum da çayır çimene gitmeye :/ sanırım evde pinekleyeceğiz :)

İşte tam bana göre bi topik :) tüm tecrübeli anneler burda toplanmış anlaşılan arada bilgilerinizden faydalanabilirim bayanlar güzel anneler:)

kadın dolapların işini yapmıyormu bende temizlikçi çağırcaktım eşim dedi parayı bana ver ben yaparım gerçektende daha güzel yaptı

bi sildiği yeri 3 kere sildi
İstersen siler de o kadar işi bir günde bitiremez.

Dtk kız yap şu albümü de görelim meraktayız yada buluşalım kız bi ara özlemcr de gelir belkim

Kayseri bize 70-80 km.Gelmeyi isterim ama Aden ile biraz zor.Biraz büyüsünler olur ama.

Eşler evde olunca girilmiyor.Bir de bugün kv ile ramazan için haşhaşlı kömbe yaptık.Ramazan gelse de yesek.
Aden ile dışarı çkarbken favorim babet.Giymesi çıkarması kolay, düz.Kız daha keneler çıkmamıştır.

Bursa da cok bulutlu hava vardi arkasindan da yagmur indirdi feci sekilde biz de evdeyiz cnm sikildi belki yemekten sonra cikariz bakalim bende cok korkarim kenelerden simdi jucuk bebek te olunca hepten bi korkuyorum o yuzden gitmem cok yesillikli yerlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…