daha ilginç fotoğrafları var ama yüzünü kırpamadım..
Eki Görüntüle 744726
evet canım, inş bursaya gidiyoruz yarın sabah.
benim de tatilden maksimum bi beklentim yok, tebdili mekanda ferahlık vardır, bu bana yeter
anacım zaten bu bizimkiler hep aynı..aynen bendede daha neler varda koyamıyorum buraya..sizden esirgediğimden değil herkesin görmesini istemiyorum..ama ilerde albüm yapıcam arkadaşlarım tanısın oğlumu ve beni:)
kızlar selamlar..iyisinizdir umarım..babamız carsıda.bizde evdeyiz herzamanki gibi..kayseri coookk sıcak.rabbim kolaylık versin
mahmut kerim ve efeye maşallah subhanallah...rabbim acılarını göstermesin. hayırlı,sağlıklı uzun ömürler olsun inşallah..
busmaicimben Kayseriliyim ama yillisi değilim
esimde Artvin Hopalı..bizde Karadenizli olduk mecburen..oğlumun kanında var.horon tepiyo.kayınvalidem görse delirir..oy yavrumun yavrusu diye..esim cevizmiş torunuda ceviz içiymiş..bende ağzına yanayım gazel oluyorum bu durumda
kızlarbeni kınamayın..ay bu nasıl anne..bulaşık makinesiyle oynarmı çocuk.ıyy hiç hijyenik değil...tehlikeli demeyin...biz böyle yasıyoznot:bıçak çatal yok makinada..anası mutfakta yemek mama sandalyesinde oturmamak için ağıt kaldıran yahya..
Eki Görüntüle 744713
kızlar selamlar..iyisinizdir umarım..babamız carsıda.bizde evdeyiz herzamanki gibi..kayseri coookk sıcak.rabbim kolaylık versin
mahmut kerim ve efeye maşallah subhanallah...rabbim acılarını göstermesin. hayırlı,sağlıklı uzun ömürler olsun inşallah..
esimde Artvin Hopalı..bizde Karadenizli olduk mecburen..oğlumun kanında var.horon tepiyo.kayınvalidem görse delirir..oy yavrumun yavrusu diye..esim cevizmiş torunuda ceviz içiymiş..bende ağzına yanayım gazel oluyorum bu durumda
kızlarbeni kınamayın..ay bu nasıl anne..bulaşık makinesiyle oynarmı çocuk.ıyy hiç hijyenik değil...tehlikeli demeyin...biz böyle yasıyoznot:bıçak çatal yok makinada..anası mutfakta yemek mama sandalyesinde oturmamak için ağıt kaldıran yahya..
Eki Görüntüle 744713
daha ilginç fotoğrafları var ama yüzünü kırpamadım..
Eki Görüntüle 744726
kınamak ne demek aynı aynısının tıpkısı bende de var
ateş, bacım. niçin öyle hırçın ısırıyor acaba?:26:
ayşecik diş çıkarma döneminde dediğin gibi ısırıyordu, hem de ne ısırmak.
kimi zaman kendimi tutamayıp bağırıyordum, o da korkup ağlıyordu, alışkın değil ya..
kaç kez kanatmıştır
ama o bi dönemdi, şimdi çok nadir ısırıyor. emmesi bitmek üzereyken oynuyor o sırada falan..
emmeyi bırakıyor diye korkma, inş öyle bi şey olmaz.
ısırması başka bi derdi olduğunun gösteriyor sanki.:44:
Kolay gelsin canim senin kdr heyecanli ve merakliyix bugun gunlerden efe...
Dogim gununuz kutlu olsun cnm dogru diyosun zaman cok cabuk geciyor oyle boyle derken koca kisi devirdik
herkese hayırlı hafta sonları
bugün her zamanki gibi çalışıyorum
busmai canım dedeniz için allah rahmet eylesin mekani cennet olsun inşallah:26:
tubaal hatırlamazmıyız canım senibu arada baban vefat etmiş rabbim tüm günahlarını affetsin mekanı cennet olsun size allah sabırlar versin inşallah:26:
nfk bursa yolları gözükmüş sizede ne güzelgüle güle gidin gelin inşallah
tek başına avmde yapmışsın hangisine gittin optimumamı? her yer sezon indirimine girmiş sanırım bir bakınmak lazım gerçektende ben kendimi tutuyorum diyorum şimdi doğum gününde hediye olarak genelde kıyafet geliyor çok fazla olmasın dedim tabii dün gene kızıma ayakkabı aldım o ayrı
pempişimayyyy bugün doğum günü DOĞUM GÜNÜ KUTLU olsun paşasın nice yaşlarını görün inşallah mutluluk ve huzurla inşallah çok güzel bir doğum günü olur fotoları bekliyrouz
aryam kayınvalide evine yerleşmişsin hadi bakalım tatil başladı senin için senin kayıvalidede yemekleri sana yaptırmazsa oooo sende pempiş gibi rahat edesin bari
dilanaz canım çok güzel olmuş doğum gününüz nice mutlu yıllara papyonunu yesinler onun
bizim doğum günü belli oldu 6 temmuz cumartesi günü yapıyoruz ve evde yapıyoruz yarın bütün gün yağmurlu olacakmış haftaya cumartesi yağmurlu pazarda parçalı bulutlu gösteriyor riske atmayıp evde yapmaya karar verdik bakalım temizlik yapmaya başladım evde
neyse bayram temizliği ile birlikte çıkar diyorum ama mutlaka doğum gününden sonra daha fena bir temizlik gerekmez inşallah:26:
salonun yerini değiştireceğiz dün yarısını boşalttk evde adım atacak yer yok offf bugün o işi bitirsek yarında nikah var arkadaşın oraya gitcez doğum günü için birkaç süs alacağız falan birkaç kişiyi çağırdık bakalım çok kalabalık olmayalım aile içinde olalım diyoruz ama zaten öylece 25 kişi oluyoruz birde geçen diş buğdayına komşuları çağırmamıştık onlarıda çağırmak lazım sanırsam biraz yorucu geçecek sanırım bakalım hayırlısıbir dahada 4 yaşında kutlarım artık
huzurlu sağlıklı uzun bir ömür dilerim
iyi ki doğdun Efe.Sağlıklı yaşların olsun...
dilanaz sizinde dogum gununuz kutlu olsun saglıkla sevgıyle buyusun inş.sezonu sız actınız hadı baklım
pembiş ogluşunun gogum günü kutlu olsun daha nice nice yaslara hep beraber inşallah sağlıkla sıhhatle buyusun
:119::119::119:
tatil başlasıııın!
şu zamanda çocuk istemediği halde süt koruyor diye tedbir almayan kadın aptaldır.
Rabbim kimseye vermesin. çok zor imtihanlar bunlar.
ben de tarama testlerini falan yaptırmadım..
dün eşime söyledim, bakalım bugün ne yapacak.
ona biraz tuzlu geldi parası, muadili yok mu muhabbeti yaptı..
en son inerken bi amca illa yardım edicem dedi. etti de sağolsun.
ama ben yapabiliyormuşum zaten.. hıııh!
valla bizimkilerde gelin 'mutluluk sebebi'.
kızlarını gelinleri kadar tutmazlar belki de. sanıyorum biraz soylarının devamı sağlayan kadın olmaları sebebiyle.
şimdi amcam oğluna gelin arıyor. çıldırıyor, gelin gelecek, o ne isterse alıcam, araba isterse araba da alayım.
bak hanım, öyle kv lik yapmak yok, gelinime karışamazsın, ne isterse onu alır onu döşer evine..
daha gelin ortada yok, hayalleri mutlu ediyor adamcağızı
saol bacım, inş..
evet optimuma gittim, kadıköy diye yola çıkmıştım. çok rüzgar vardı, gözüm kesmedi.
birçok yerde %50 ye varan indirimler var, kanz da 5. ürüne %50 indirim falan yazıyordu, bakmadım.
ben zaten bu senenin alışverişini yapmıyorum bacım, seneye yazın giyeceği kıyafetleri alıyorum.
sen de dediğin gibi bekle bi gör bakalım, bir sürü kıyafet geliiiirsonra yine bakarsın, alışveriş illa ihtiyaçtan yapılmaz
pembişim, hazırlıklar son gaz.. parti zamanı yaklaştıkça heyecan da stres de artıyordur..
hadı bakalım, çok uğraştın, emek verdin. inş düşündüğün gibi güzel bi parti olacak.
topikteki en güzel parti olacağı kesin. süper anneee!
efeemmm, doğum günün kutlu olsun canım benim..
Rabbim sana sağlıklı uzun ömürler versin..
güzel yazılar yazsın
ben ecoşun yürümesine alışamadım sabah işe dalmışım biri paçamdan tutuu bi çığlık attım
tembihledim artık babababab diye gelcek
Eki Görüntüle 744713
alın işte minik dötler kulubunden sonraaa
Eki Görüntüle 744734 Eki Görüntüle 744735 Eki Görüntüle 744736
bi de bulaşıkçı bebeler grubumuz olacak desenize.. yükleyin anacığım yükleyin
Eki Görüntüle 744737 Eki Görüntüle 744738
inan senin heyecanın beni sardı..Parti evinden bildiriyorum. Sabahın köründen beridir yeni oturdum emzirme vesilesi ile. Herşey hazır. Bi tek börek pişecek. Pizzaları da yaptım valla soğuk soğuk yesinler bana ne :)))) birazdanduşa girip sonrasında kuaföre gitmeyi planlıyorum. Bir ömür boyu kalacak olan fotolarda bi cins çıkmam inşallah :)) en kısa zamanda da fotoları yüklerim inşallah buraya. Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkr ediyor ve öpüyoruz sizleri Efecikle :))
Ne guzel baslamis senin ufaklik yurumeye bizimki siraliyor 30 sn kadar desteksiz duruyor ama bakalim ne zaman yuruyecek gec olsunda guc olmasin
kayseri coookk sıcak.rabbim kolaylık versin
Eki Görüntüle 744713
karakız seni cok iyi anlıyorum tatlım..benimde annem geldi gecen kardeşimin mezuniyetinde..onlar gelmeden önce bayram temizliği yaptım..annemde cok titizdir..esim diyoki annenden korktuğun kadar azcıkda kaynanandan korksan diyo
ben ecoşun yürümesine alışamadım sabah işe dalmışım biri paçamdan tutuu bi çığlık attım
tembihledim artık babababab diye gelcek
Eki Görüntüle 744713
C.ertesi temizliğe kadın gelecek ben de dolap içlerinden başladım.Çocukla iş yapmak ne zor yahu.Giremezsem bilin ki iş yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?