Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın anneler ... off vala sütümmü azalıo acaba diyorum geliyor alında fakat bu aralar doruk bi huzursuz diştendir diyorum bazen henüz patlataamadı yoksa süttenmi diyorum ama günde 2 bazen 3kez kaka yapıor çişide normal öfff bilmıorm kafayı yiycem son 1haftadr gece uykularım haram oldu yanımda yatırıorm vala gece 15kez kalkmak zor gelıor yanımdakende farksız degl meme agızda uyumak istıor iki çekıor dönüor 2çekıor dönüor uykusunda mıyaklıor uyurken aglar gbi sesler çıkarıor kontrolümüz 24ünde doktora daha danışmadım gündüz uykuları desen onlarda çok kısa bazen yarım saat bazende 15 20 dk koca insan gbi uyumuyor emziği verdm agzına şimdide öle geldim yoksa meme aranıyor offff kafayı yiycem vala hiç böle degldk gene bi atakmı diyrm diyorumda diyorum böle olanınız varmı banada bi akıl tavsiye bişiler verin morallerim çok bozuk![]()
Canım cok gecmıs olsun Allah hepımızın evlatlarını korusun buyuduler artık dıkkat etmek lazım kanepeye koyarsanda yanına yastıklar koyarkadaşlar bugün çok kötü bişey oldu. bebeğim koltuktan düştü. koltukta oturtmuştum
onu bende mutfağa gitmiştim. 2 dk sonra paaat diye bi ses ve ağlama nasıl koştum anlatamam...
çıngırağının peşine atlamış resmen yaa hayatımda böyle bi korku yaşamadım ben çook kötüydü yaa![]()
Allahtan çok vurmamış ama iz bile yok şu anda ama ne olur siz dikkat edin ben yaptım siz yapmayın.
Iyı aksamlar kızlar.. Buhar makınası almak ıstıyorum aranızda kullanan var mı tavsıyelerınızı beklıyorumamam
Süper ya bende masaj yaptırmak istiyorum İstanbuldamisin?Onerebilecegin bir yer var mı?Önümüzde ki ay spora başlıyorum yazıldım 6 aylık paket,evde kendim yoga yapıyorum ama biraz eforlu yapmalıyım artik :) biraz hayata dönmek lazım di mı ama!
kendi mama yemek istyor deli edyor herşeyi kendi tutmak istiyor :26:
Bende özledim seninle muhabbet etmeyi.. ha doğurdu ha doğurcaktı derken.selam kızlar geçmişe çok bakamadım.bugun ceylin e diş kaşıma şeyisi aldıydım.steril olsun diye kaynattım bi güzel,yamuldukullanamadan
D
siz nasılsınız,iyisinizdir inşallah.ben hamıleyken burda aylak aylak yazıştıgım gunlerı özledim be ya,koşturmaktan resmen bi tarafımda yumurta kaynıyor,
evet canım,ıstanbuldayım,anadolu yakasındaysan önerebılırım gittiğim yeri.
Maşaallah kuzucuğa..Televizyon mu izliyor o fıstık..
![]()
bizim de başımıza gelmişti 3. aydayken canım.poposunda çatlak varmış ondan dedi cocuk cerrahısı ama ben ertesi gun sonucları beklerken zor ettim yani sabahı,muhtemelen öyle bir seydır senınkı de gecmıs olsunKızlar benimde oğlum akşam üzeri kakasını yaptı bu aralar çok mukuslu olduğu için kakası kontrol edeyim diye bezini inceledim ki ne göreyim kan hemen doktorumuzu aradım oda kaka tahlili yapılması lazım dedi kakasını yaptıktan yarım saat içinde yapılması gerekiyormuş tahlilin az önce yaptı çok şükür eşim hemen gitti yarım saat sonra sonuç çıkacakmış yarın sonuçlarla birlikte doktora gidicez bakalım inş kötü bişey çıkmaz ben nerdeyse 1 aydır gripim bi türlü iyileşemedim bide üstüne bronşitim azdı ilaçta kullanamıyorum bu yüzden hala iyileşemedim acaba ondan olabilirmi ki
arkadaşlar bugün çok kötü bişey oldu. bebeğim koltuktan düştü. koltukta oturtmuştum
onu bende mutfağa gitmiştim. 2 dk sonra paaat diye bi ses ve ağlama nasıl koştum anlatamam...
çıngırağının peşine atlamış resmen yaa hayatımda böyle bi korku yaşamadım ben çook kötüydü yaa![]()
Allahtan çok vurmamış ama iz bile yok şu anda ama ne olur siz dikkat edin ben yaptım siz yapmayın.
teşekkür ederim canımm..
bende de var bebek mendilleri ama eşim çok pimpirikli.. bir iki kez silince artık mikrop üretiyordur,
kağıtla bir sil ve at diyor bana.. sanırım ben de alıştım, tembellik yapıyorum işte..
iki kez elma verdim ben.. ilkinde daha sevmiş gibiydi, ikincisinde 3 küsür saatlik açlığın ardından vermeme rağmen
zorla içti ve sonrasında hepsini kustu..
brokoli ve ıspanak konusunda haklı olabilirsin.. ben de ne yapabileceğime bakarım.. kabak da olabilir mesela.. :44:
henüz seçme durumları yokken sebzeye ve yoğurda ağırlık vermek istiyorum..sebebi bu..
ara ara meyve de vericem sonuçta..
Bakışlarından..evet nerden bildin![]()
bizim de başımıza gelmişti 3. aydayken canım.poposunda çatlak varmış ondan dedi cocuk cerrahısı ama ben ertesi gun sonucları beklerken zor ettim yani sabahı,muhtemelen öyle bir seydır senınkı de gecmıs olsun
ay cok gecmıs olsun,benım kızım da dusmuştu 2-3 hafta önce,allah korusun cümlesini
canım bence kabak kullanma cunku hepsi hormonlu,daha cok mevsim sebzelerini tercih et,ben pırasa karnıbahar kereviz ıspanak falan kullanarak yapıyorum çorbalarını.bir de yulaf katıyorum pirinç yerine cunku kabız oluyor pirinçle,yulaf daha ıyı geliyor.mesela ıspanak havuç yulaf,ya da karnıbahar havuç yulaf gibi.. havuç ve yulaf mutlaka var bir de yanına yukarıda saydıgım sebzelerden bırını katıyorum.bugun yaptıgıma bir iki yaprak maydonoz da kattım mesela.bir de bir iki damla saf zeytın yagı katıyorum pişirdikten sonra.ceylin de çorbaları basta yemıyordu ama 1 hafta sonra yemeye basladı,emınım kızın da tadına alısacaktır bi kaç gun sonra.elmayı da çok tercih etme onun yerıne armut,yumusak olanalrdkabız yapıyor
evet nerden bildin![]()