Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Yusuf defne hoşgeldin canım..:3: Bebişine de Maşaallah çok tatlı çıkmış..:16:

hoş bulduk cnm ara ara girip bakıorm ama yazmaya vakit bulamıorm.oğlanla babası uyuda rahatladım.Nasılsınız bakalım.Eskişehir e gelmişsin sanımr burda mısn döndün mü ?

eşini bilmem de aslanla uğraşmak biraz zorlayıcı olabilir..
hayatımda üç aslan tanıdım, ikisinden nefret derecesinde uzağım..:19:
üçüncüsüyle de evliyim:1:

özgürlük konusunda yaylar özgürlüğüne düşkündür den bi tık gerideyim..
ama alanıma müdahaleden hoşlanmadığım aşikar:19:

geçen bi şey oldu,, eşim babamın maddi durumuna atıfta bulundu..
tabi ağa .. nın kızısın yaparsın alırsın dedi..
ben de ne falancanın kızıyım, ne filancanın eşiyim, ben ''cenayım''
yatişkinim, bireyim, yeterim dedim..
adam şöyle kaldı :53:

gece gece güldürdün beni o ne bakış öyle ama güzel cevaplamışsın gerçekten :19: ben en çok özgürlükçü yönünü gördüğüm için ablamın ondan dolayı düşündüm ama herkeste farklılık gösterir tabiiki..Oğlumun aslan olmasını ben de hiç istememiştim ama yengeci 2 gün ile kaçırdık kimisi yengeç erkeği de hiç çekilmez diyor ama ne kadar aslan tanıyorsam dediğim dedik hep ilgi onlarda olsun lider olsunlar istiyor çok çakışacaz gibi geliyor oğluşla ama yerimm ben onuu oyyy kuzucuğum uyudu şimdik ama özledimmm :16:

Ya bu arada kızlar şu anne bebek çocuk fuarı varmış ya yeşilköyde giden, daha önce giden ya da gidenden bilgi alan var mı? elimde bilet yok bileti olmayanlar da girişte 10 lira ödüyormuş e ben gidersem zaten kimbilir nasıl harcama yaparım ama çok da merak ettim çok da uzak bize oğlan hasta zaten eşimin de sınav görevi var açık liseler için olan sınavlarda görev çıkmış o gelip biz gidene kadar çok da geç olur ama çok seviyorum öyle yerleri gezmeyi sabah bıraksalar akşam alamazlar beni kocamı da batırırım :52::52:

Gunaydin anneler ve tatli bebisleri.
Oglan uyandi doyurdum .kalktim borek yapiyörum .kahwaltiya gelcek kaynim.uyku gozumden akio inanin yarin dgl ertesi gun gdyor k.peder .cepten griyorum unutmadan sorayim bu evllik çzelgelerini nasil yaptiniz gecmiste warsada okuyamiorum.oglumun bugun kontrolu war ozelde.
Kizlar guzel bi olay oldu . temmuz anneleri topignde tanistgm telde yuzyuze gorustgm bir dost edindim kemdime kendisi izmirde yasior 1.5 senedir gorusuyoruz.onun yanina tatile gonderio esim beni sewgliler gunu hediyesi.ucak bletlerimi de aldim . 15subatta gdioru:46:m

herkese günaydın hayırlı hafta sonları herkese:3:

ben yay burcuyum..:51:
bazılarınız için burç konusunda tahminlerim var..
söyliyim bakem tutacaaaağ mı:1:

busmai: başak-aslan (oğlak da olabülü:37:)
libyana: kova-balık
karakız: terazi
born : balık-terazi-ikizler ?..

kim ne burcuysa söylesin bakim!:130:

ben TERAZİYİM :40:

geçmiş olsun inş iyi haberini bekliyoruz

kulağı soğukmu aldı acaba borandada olmuştu 3 aylıkken rüzgar çarpmıştı bikaç gün calpol verdim yoksa uyuyamıyordu sonra kendiliğinden geçti küçük olduğundan doktor damla vs verme demişti aman yanılıp anne sütü falan damlatma bana çok söyleyen oldu allah korusun kulağı %50 zarar görüp duymayanlar olmuş bu yüzden korkulacak bişiy değil canım geçer bikaç güne öpüyorum ecoşu

valla topikte gördüğüm bayanlar arasında çalışıpta senin gibi aktif olabilen birine daha rastlamadım tebrik ediyorum herşeye yetişiyorsun bide pazarda çalışıyorsun çifte tebrik ediyorum idolümsün

inceliyorum şimdi avantajlı bişeye benziyor aslında tamda almam gereken böyle bişiy haftasonları annemden eve getirebilirim en azından yada dışarda yemeğe gittik yanıma alırım fonksiyonel ama sırtı ayarlanmaması hoşuma gitmedi 1 yaştan itibaren kullanılabilir diyor zaten özelliklerinde bide benim gördüğüm fiyat 160 tl civarlarında ayaklı modellerden alta kalır yanı yok gibi tabi karar senin uygun fiyata bulursan aslında güzel ama dediğim gibi bizimkilerin sırtını ağrıtabilir şuan

canım teşekkür ederim ama her şeye yetişemiyorum maalesef bu ara bir yoğunluk var yani işyerinde yıl sonu hesapları yılbaşı hesapları eşimin doğum günü falan derken böyle denk geldi yani:34:

sağol canım iyiyim çok şükür. kac haftalık oldum hesabi kacirdim. haftaya randevum var o zaman belli olur cinsiyette inşallah bende teraziyim bu arada kızim balık, oğlum yengeç

canım ne yaptın sen Central hospıtale gıdıyormusun hangı doktorda karar kıldın ?

kızlar ben dün akşam gittim eşime hediye baktım ve aldım fazlada vaktim yoktu 1 saat içinde hallettim :34:

kızım babasına bir kazak aldı annesi de babasına deri ceket aldı:16:
dün akşam verdik hediyeleri değiştirirsek hafta sonu halledelim dedim
deri ceket birazcık büyük geldi onu değiştircez

kızım hediyesini verirken hediye poşetini eline verdim kızım da bir güzel tuttu:1:
babasına uzattık biricik kızından erken doğum günü hediyen dedik
içine de hazır not kağıtları vardı "herkes baba olabilir ama senin gibi babişko olmak zordur" diye bir not atmıştık
çok hoşuna gitti:16:

neyse cenacım fikrin için tekrar teşekkür ederim burdan yine :54:

bebek fuarını sormuş bir arkadaş bizde bugün oraya gitsek mi gitmesek mi karar veremedik bizim bir tandık var şu an fuarda
gitsek biletlerimiz hazırdır ama yok çok uzak yaaa:37:
gittiğimize değermi bilemedim neyse bir bakarız artıkım yol bizi nereye götürürse bugün :34:

Günaydınnn kızlar güzel bir gecenin arkasından kargalar bile uyanmadan sabahın köründe uyandı oğluşummm:))

şu ozellıkler yazıyor canım
Baby Max Loco Mama Sandalyesi P008

3 pozisyon Ayarlanabilir sırt dayanağı
Beş noktalı emniyet kemeri
Çıkarılabilir çift tepsi
Çok pozisyon ayarlanabilen Yükseklik ayarı
Leke tutmaz kumaş
Ayarlanabilir mama tablası
yatabılıyo yanı.nasıl sence ıyımı bu Baby Max Loco Mama Sandalyesi P008 - NovaBazar | memnuniyetle | Kaliteli online alveriin adresi.
Marka olarak bilmiyorum ama özellikleri gayet güzel bence cnm
Denedim herşeyi biraz önce ağlayarak uyudu :( sinirlerim harap oldu mama verdim içmedi emzirmeye çalıştım istemedi... Kilo alımı 2 hafta önce iyiydi 1 ayda 800 gr almış zorlama istemiyorsa diyor ama o zaman bu kadar kötü durumda değildik haftaiçi aşımız var tekrar sorucam :(
Kilo alımıda çok iyiymiş cnm geçen ay, diş çıkarma döneminde iştahsızlık olabiliyor bizdede yaşandı. Öyle bir durum olmasın cnm
Oglan uyandi doyurdum .kalktim borek yapiyörum .kahwaltiya gelcek kaynim.uyku gozumden akio inanin yarin dgl ertesi gun gdyor k.peder .cepten griyorum unutmadan sorayim bu evllik çzelgelerini nasil yaptiniz gecmiste warsada okuyamiorum.oglumun bugun kontrolu war ozelde.
Kizlar guzel bi olay oldu . temmuz anneleri topignde tanistgm telde yuzyuze gorustgm bir dost edindim kemdime kendisi izmirde yasior 1.5 senedir gorusuyoruz.onun yanina tatile gonderio esim beni sewgliler gunu hediyesi.ucak bletlerimi de aldim . 15subatta gdioru:46:m
Ayyyy ne güzel cnm sanada büyük bir değişiklik olur rahatlarsın valla:))) hangi arkadaşımız topikten??

Eki Görüntüle 609796

barbarino etimekden bahsetmişsin bu bebek ekmeği aynen etimek gibi.

çorbada kahvaltıda kullanabilirsin.bebeklere özel..
aa cok ıyı bu canım her markette varmıdır bugun bakayım hemen etımek kullanıyodum ben.

canım aynısının farklı desenlisi var biz de çok kullanışlı al derim.Biz bir çok mama sandalyesine baktık öyle aldık.

Eki Görüntüle 609798
aldım canım özellıklerı cok ıyı maşallah tosunaa çok yakısıklıı saçlar yakıyo benım oğlumun saçı çok az :)

Son düzenleme:
Herkese hayırlı sabahlar..Güzel bir hafta sonu olur İnşaallah..:16:

hoş bulduk cnm ara ara girip bakıorm ama yazmaya vakit bulamıorm.oğlanla babası uyuda rahatladım.Nasılsınız bakalım.Eskişehir e gelmişsin sanımr burda mısn döndün mü ?
Evet canım döndüm.. sen geldin aklıma orda ama tam olarak nerde oturduğunu bilmediğimden gelemedim.. birde epeydir buraya da yazmıyordun haberleşme imkanı olmadı..:31:

Canım ben linkini özelden atarım sana ordan bakarsın..
:34: Bu arada kimmiş o kişi merak ettim..:52: Ben Cena'ya gitmek istiyorum havalar biraz güzelleşsin.. eşimden rica edeceğim.. Tabi cena kabul ederse..:30:

Son düzenleme:
aaa benim oğlan aslan mı? :53: 22 ağustos doğumlu ama burda aslan gösteriyor oysa başak özellikleri taşıyor maşallah çok sakin bir bebek sağ gösterirken sol mu vuracak benim oğlum yoksa:1:

senin oğlan tam geçiş döneminde doğmuş anlaşılan canım.. aslandan başağa geçiş zamanı oluyor 22 ağustos..:34:

canım aynısının farklı desenlisi var biz de çok kullanışlı al derim.Biz bir çok mama sandalyesine baktık öyle aldık.

Eki Görüntüle 609798

maşallah oğluna çok tatlı, benim oğlana benzettim biraz bir de adaş çıktılar bu da benim yusuf keremim

$100_3849.webp

bizim 6. ay yeni doldu, bir iki gündür veriyorum kahvaltı namına bi şeyler..
pekmez sulandırıp içine ekmek içi atıyorum, yediriyorum..
yumurtanın da 1/4ünü azıcık sulandırıp verdim bu sabah..
peynir konusunda muallaktayım..
labne daha hafif ve katkısız diyorlar
eşim de keçi peyniri alalım, daha faydalıdır diyor..
ama onun da kokusu çok kötüymüş.. tadı da ona paraleldir sanırım :100:
acaba evdeki tam yağlı peynirden versek, ağır mı gelir :44:
bilmiyorum siz ne peynirleri veriyorsunuz?
ben başlamadım kahvaltıya ama dr labne dedi daha tuzsuzmuşş

ben de kahvaltıya yani başladım labne peyniri veriyorum tahıllı mamaya karıştırıyorum severek yiyor. bi barkadasım süte bi kaşık yoğurt koyup evde çökelek yapıyormuş ben de denicem tecrübelerimi aktarırım size.
cenacım bu arada benim oruç 22. gün oldu kaldı 8. gün kısa (erzurum da 16:15 de akşam ezanı okunuyor:) ) bi de çalıştığım için vakit çabucak geciyor. tüm oruç tutanlara Allah kolay versin. oruçlarını kabul etsin inşallah. benim için dua edin de namaz borçlarımı da bitirivereyim.
peynirde yağlı olmasından ziyade en önemlisi tuzsuz olması o yüzden labne peyniri öneriyorlar canım.

benimde namaz + oruç borçlarım var ama hepsi bekliyo
çook vaktimin olduğunun garantisi varmış gibi :50::50:
sizi görünce hevesleniyorum bu hafta salı cuma hariç tutmayı düşünüyorum salı misafirim var cuma yolculuk :51:
bende uzunderedeyim evet erzurumda ezan erken okunuyo bi kolaylık tabii :51:

ben yay burcuyum..:51:
bazılarınız için burç konusunda tahminlerim var..
söyliyim bakem tutacaaaağ mı:1:

busmai: başak-aslan (oğlak da olabülü:37:)
libyana: kova-balık
karakız: terazi
born : balık-terazi-ikizler ?..

kim ne burcuysa söylesin bakim!:130:

cena beni de tahmin et
neden etmedin :22:

kızlar herkese opucukler
gecmısı okuyamıyorum :(((
hıcc vaktım olmuyo
sızın fıkrınızı almak ıstedım
bu mama sandalyesı nasıl sızce
gecıktım ama alıcaz mecbur

http://www.novabazar.com/images_buyuk/f20/Baby-Max-Loco-Mama-Sandalyesi-P0_69020_1.jpg
çok hoş gözüküyo bence :1:

eşim ve ben başak burcuyuz.

ben bütün özelliklerini taşıyorum burcumun.

esprili gülmeyi güldüreyi seven.

titiz(temizlik yaparken camsille çamaşır makinasının camını silen)

sirke manyağı oyuncaklarda dahil herşeyi dezenfekte etme merakı.bi activex reklemında oy:34:nayamadım:36:

biraz gıcık,fazlaca herşeyi eleştirme.ama başaklar çok evine ailesine düşkün oluyor.:1:

eşimle biz bi hafta evden çıkmadan durabiliriz.bebek olunca bu özellik işe yarıyor.asosyal değiliz yanlış anlaşılmasın

kızımda başak olacaktı maalesef on yedi gün önce doğdu aslan ama yükseleni başakmış.oda neyse

yükseleni alçalanı.oğlum yengeç...:38:

canım bende çamaşır makinesinin camını silerim hep titiz miyim ben şimdi
sanki değilim ama temizliğe önem veririrm herkes gibi:24::24:

Eki Görüntüle 609798
maşallah çok da tatlı yaa :nazar:

ne güzel zeynepcim inşallah iyi gelir sana eğlenirsin :8::8:

Son düzenleme:
bi de kendimden bahsedeyim
dün dr a gittim dediki ameliyat :53:
ben iki üç gün hastanede yatırırm falan dedi
dedim nasıl yaniii :52:
şaşırdım kaldım ben yatamam ki dedim bebeğim var küçücük
hadi zorlasak ona eşim baksa ki çalışıyo
bana kim bakıcak hastanede
dedik o iş yaş illa gerekirse anneme gidince yaptırırm
tecrübeli arkadaşlar sağdan soldan duyanlar varmı
yatırıyolar mı normalde yoksa ben antika bi dra mı rastladım :43::43: