Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

benim telefonun soket yeri bozuldu. sarz almıyor. sabahtan beri sarzdaydi şu an %5 düştü.

Evet akşamki çay faslı kötü etkiliyo :/ sen yine iyi spor yapabiliyosun. Benim bileğim biraz yürüsem acıyo hala. Spor olmayınca da olmuyo bu iş. Ne güzel ramazanda koşu bandında yürüyodum :KK43: waaaaaaaaa diye anırarak ağlayasım ve çikolata yiyesim var :D
saldıkça salıyorum. boğazımı frenleyemiyorum madem, en azından az hareket etmem lazım.

Dun mesajimi dosedim yine telefonumun batarya az uyarisini dikkate almayip...ahada gonderdim derken tel kapandi..yazdiklarimida unuttum zaten:)
nfk cim cok isterdim bulusmaya gelmeyi ama haftasonu kuzenin ceyizi icin gelip geri donduk.aralik 10 gibi bikac gunlugune gelecem en erken tekrar..dugun haftasi..kismet baska zaman insallah
pembis benimde baskulle pek aram yok bu aralar..ama telde msj yazarken gobegimin ustunde yazabiliyorum dusun artik:)ama ben bebek icin yiyorum sut olsun diye..bahanem hazir nasilsa:)
pamukhelvaxim supurgeni gule gule kullan..sulu supurgeden bende muzdaripim..ayni seyi dusunuyoruz..bakalim biraz kullanayimdee
sağlık olsun bacım, sen aralıkta gelince beni bi ara :KK39:

kilodan bahsetme yavrum sen, daha yeni doğum yaptın. seninki bahane değil mazeret.
benim bahanem ne?:110:

Ayşecik için faaliyet başlasınnnnnn. Bize de foto gönderin.
En iyisi örtüsüz aslında.
örtüsüz de olmuyor bacım. bizim salon, salon gibi değil ki..
bi oturma odası havasında, o iki örtü de olmasa iyice evlikten çıkacak. :eek:

benim telefonun soket yeri bozuldu. sarz almıyor. sabahtan beri sarzdaydi şu an %5 düştü.
benim de öyle başladı. önce uzun süre takılı olmasına rağmen az şarj oluyordu.
tam dolu olması gerekirken, %30-40 şarj oluyordu. onu da birkaç dakikada yiyordu.
sonra fişe taktığımda hiç şarj olmamaya başladı. iki haftadır eşimin bataryasını doldurup idare ediyordum.
şimdi mecbur verdim servise..

sabahtan beri bi iş yapmadım. akşam hava kararmaya başlayınca kurulu bebek gibi başlıyorum işe :eek:
yemek yap, etrafı topla, süpür.. koşuşturmaktan başım ağrıdı. akılsız başın cezası.. :KK53:

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee.
Dün pertim çıkmış bir halde olunca erkenden uyudum oğluşu uyutup. Şimdi de kısırı yapmaya kalktım. Şu nöbet gününü de sağ salim atlatırsam benden iyisi yok ;)
Herkese güzel bir gün diliyorummmmm.

Gunaydın herkese
Bu ara gıremıyorum nedense. Sorsanız bı yogunlugum da yok ama bı turlu fıesat bulup yazamıyorum
Buyuk buluşmaya ben de cocuksuz gelmeyi dusunuyorum insallah. İngde takip edemedim ama eksiklerimi tamamlcimm:)

Günaydın , hayırlı cumalar hepimize...

Kızlar, salonunuza ne tür örtü kullanıyorsunuz?masaya, orta sehpaya vs. Benim önceki hint işi mi ne şu ince, pullu olanlardandı. Artık onları kullanmak istemiyorum.
Englishhome da incecik dantel görünümünde örtüler satılıyor , ben onlardan kullanıyorum , ütü istemiyor. Makinede yıkanabiliyor çok rahat kullanımı .. Leke de tutmuyor malum ufaklıklar boya ya da çikolata ile süslüyorlar onları :)
bu kadar buluşma sohbeti sonunda rüyamda pamukhelvanın kızını yolda gören nfk annesinin iş yaptığını öğrenince onu alır evine götürür ben de nfk dayım ne tesadüfse:)
Hayır olsun insallah , bu durumda nfk da bizim buralarda oturuyormuş galiba (;
iyi dedin pembiş bunlar sosyete anne:KK66: benim masa üstünde sehpa ve sandalyeler var örtü yerine:KK66:

Ve bolca oyuncak :D
Onlar bizde de var ama kıslar. Altından da yerlere doğru sarkmış bir garip örtü (; artık eve pat diye dalan komşu teyzeden bile utanmıyorum , napiyim çok dağınığız .. :)
slm canlar.. kısa bi çarşı turu yaptım. ufak tefek bi şeyler aldım.
ayşeciğe defter, boyama kitapları, elişi kağıdı aldım.
bizimkisi artık kv ye gidince lazımlığa oturmuyormuş, bi tane de oraya klozet adaptörü aldım
.

ben de yaşıyorum onu, sanırım üye seninle aynı sayfada değilse ismi yazmıyor..
ya da bilmediğimiz bi uygulama olabilir, gizli gezinti yapabilen üyeler falan.
ay, çok mu senaryo oldu bu dediğim ?:KK48:

isminden emin değilim ama heralde benimki de hint işi olanlardan.
bol taşlı, pullu, boncuk işlemeli. aslında çok kullanışsız hani üstüne bi şey konunca dengede durmuyor
ama 5 senedir kullanıyorum iyi dayandı. ayşecikten sonra boncuk namına biraz zayiat verdiler ama normal :KK53:
görüntüsü benim çok hoşuma gidiyor. ama daha sade bi şey düşünüyorsan; fransız dantel tarzı olan takımlar var.
bazısında çok hafif şeffaf pul işlemesi oluyor, kimisinde o da yok. ay gelinliğim geldi aklıma :cry:

aahahahahah:-)
sana güldüğüme bakma, ben de pembişleri görüyorum rüyamda.
buluşmaya geliyorlar, eşi bıdı bıdı ediyor. ben de kendi kendime diyorum ki;
'bin yılın başı bi buluşucaz, ne kadar çok konuşuyor.
dışarıdan da sakin ve anlayışlı görünüyor
ama zor adammış:63:' :KK70:

ahahahah, ne güldüm ya:KK48: doğru bi noktaya değindin.
benim yemek masası, konsol bir de zigon sehpanın üstünde var.
tahmin edeceğiniz gibi en sefil olan da zigonun üstündeki örtü :KK45:

:-):-):-):-):-)
Güle güle kullanın , aktiviteleriniz bol olsun ..
Gündemin konusu rüyalarımıza da yansımış, hayırlısı olsun bakalım rüyalar gercek olsaaa :KK66:
Dun mesajimi dosedim yine telefonumun batarya az uyarisini dikkate almayip...ahada gonderdim derken tel kapandi..yazdiklarimida unuttum zaten:)
nfk cim cok isterdim bulusmaya gelmeyi ama haftasonu kuzenin ceyizi icin gelip geri donduk.aralik 10 gibi bikac gunlugune gelecem en erken tekrar..dugun haftasi..kismet baska zaman insallah
pembis benimde baskulle pek aram yok bu aralar..ama telde msj yazarken gobegimin ustunde yazabiliyorum dusun artik:)ama ben bebek icin yiyorum sut olsun diye..bahanem hazir nasilsa:)
pamukhelvaxim supurgeni gule gule kullan..sulu supurgeden bende muzdaripim..ayni seyi dusunuyoruz..bakalim biraz kullanayimdee
Sehpa göbek mi :) o çoğumuzda var galiba. anne dediğin göbişli olur azıcık, boşverelim ..:)
Allah affetsin artık ben vicdan azabı duymaya başlamıştım . Yerdeki kirin çoğu ekmek kraker kırıntısı oluyor zaten ); sağolasın cnm ..
Istanbula gelince beni de ara nfk ile birlikte :)
Üçümüzde de aynı anda telefon şarj bozulma olayı. eşlerin suikastı mı nedir :)
benim de şarj aletimin kablosu temassızlık yapıyordu, neyse hemen koşup aldım yeni bir kablo da ; kavuştum telefonuma ..
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee.
Dün pertim çıkmış bir halde olunca erkenden uyudum oğluşu uyutup. Şimdi de kısırı yapmaya kalktım. Şu nöbet gününü de sağ salim atlatırsam benden iyisi yok :KK66:
Herkese güzel bir gün diliyorummmmm.
Iyi nöbetler ve de afiyet şeker olsun (;
Gunaydın herkese
Bu ara gıremıyorum nedense. Sorsanız bı yogunlugum da yok ama bı turlu fıesat bulup yazamıyorum
Buyuk buluşmaya ben de cocuksuz gelmeyi dusunuyorum insallah. İngde takip edemedim ama eksiklerimi tamamlcimm:)
Insallah cnm kolay gelsin sana da..

gününüz aydın, cumanız mübarek olsun canlar..
neneye geldik bugün, yeğenim de burda. ayşecikle kudur kudur baby :confused:

Günaydın , hayırlı cumalar hepimize...

Englishhome da incecik dantel görünümünde örtüler satılıyor , ben onlardan kullanıyorum , ütü istemiyor. Makinede yıkanabiliyor çok rahat kullanımı .. Leke de tutmuyor malum ufaklıklar boya ya da çikolata ile süslüyorlar onları :)

Hayır olsun insallah , bu durumda nfk da bizim buralarda oturuyormuş galiba (;

Onlar bizde de var ama kıslar. Altından da yerlere doğru sarkmış bir garip örtü (; artık eve pat diye dalan komşu teyzeden bile utanmıyorum , napiyim çok dağınığız .. :)

Güle güle kullanın , aktiviteleriniz bol olsun ..
Gündemin konusu rüyalarımıza da yansımış, hayırlısı olsun bakalım rüyalar gercek olsaaa :KK66:

Sehpa göbek mi :) o çoğumuzda var galiba. anne dediğin göbişli olur azıcık, boşverelim ..:)
Allah affetsin artık ben vicdan azabı duymaya başlamıştım . Yerdeki kirin çoğu ekmek kraker kırıntısı oluyor zaten ); sağolasın cnm ..
Istanbula gelince beni de ara nfk ile birlikte :)

Üçümüzde de aynı anda telefon şarj bozulma olayı. eşlerin suikastı mı nedir :)
benim de şarj aletimin kablosu temassızlık yapıyordu, neyse hemen koşup aldım yeni bir kablo da ; kavuştum telefonuma ..

Iyi nöbetler ve de afiyet şeker olsun (;

Insallah cnm kolay gelsin sana da..
Söylediğin iyi oldu canım bir bakayım.

Kizlar zumranin agzi pamukcuk olmus karbonatli su ile sil dedi doktor ama cok aglarsa diye korkuyorum annem yolda onu bekliyrm gogsume de surmem lazimmis yoksa tekrar eder dedi yasirde hic olmamisti sizin hic basiniza geldimi :/

Kizlar zumranin agzi pamukcuk olmus karbonatli su ile sil dedi doktor ama cok aglarsa diye korkuyorum annem yolda onu bekliyrm gogsume de surmem lazimmis yoksa tekrar eder dedi yasirde hic olmamisti sizin hic basiniza geldimi :/
Oğluşda da oldu mu olmadı mı anlamamıştık ama silmiştik karbonatlı su ile. Ağlamıyo çünkü yakmıyo. Sadece temizliyo. Temiz bi tülbenti parmağına doluyosun ve o suya batırıp yanak içlerine, dil ve dudağına sürüyosun. Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun.

Oğluşda da oldu mu olmadı mı anlamamıştık ama silmiştik karbonatlı su ile. Ağlamıyo çünkü yakmıyo. Sadece temizliyo. Temiz bi tülbenti parmağına doluyosun ve o suya batırıp yanak içlerine, dil ve dudağına sürüyosun. Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun.
Cok saolll aynen dedigin gb yaptim ama ne zaman gecerki acep gunde kac kez yapicam su an goruntu ayni hala emmekte cok zorlaniyo :(

Cok saolll aynen dedigin gb yaptim ama ne zaman gecerki acep gunde kac kez yapicam su an goruntu ayni hala emmekte cok zorlaniyo :KK43:
Her emzirme öncesi ve sonrası göğsünü de onun ağzını da siliyorsun diye hatırlıyorum. 3-4 güne geçmezse dr ilaç verir ve daha çabuk geçer. Ama inşallah gerek kalmayacak. Bu minik tospağalar anne sütü ile hemen toparlanıyolar ilk zamanlar biliyosun ;) Zümracan da toparlanacak inşallah.

born pembis anlatmış bizim büyük kizda olmuştu. silerken hiç aglamazdi. geçiyor merak etme su vermeyin diyorlar ama bir çay kaşığı kaynatilmis sogutulmus su verebilirsin.

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeee :) güzel bir haftasonu olsun inşallah. Soketi bozuk telefon kalmasınnnnnnnnnn :D
amiiiiiin!! ne yazıkki benimki önümüzdeki hafta gelecekmiş, gün de belli değil :KK47:

herkese günaydın, hayırlı huzurlu bi haftasonu diliyorum herkese..
ayşecik ve babası uyuyorlar. ben manyak gibi uyandım yine :KK53:

kahvaltı hazırlamadan size bakayım dedim.
born, bacım pamukçuk çoğu bebekte olan bi şey. ve karbonatlı suyun da ağzını acıtacağını sanmam.
ben yaşamadım, ama bu denli kokma, sen ne zorluklar gördün, yılmadın, bu ikinci beben bacııım!:KK74:

Back
X