Evet günah kelimesini kullanmam yanlış oldu sanırım. Tabi 10 yıldır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyince ne demeye çalıştığımı anlar diye düşünmüştümHer zamanki gibi konu sahibine yüklenilmis ama bence haksiz degil.Sadece günah kelimesi muhatabı tarafindan yanlış yorumlanmis.O kelime olmasa belki daha umutlu bi konusma olabilirdi.Ama arkadas cok aymaz ve şimarık bence.Görgüsüzlugu saymiyorum bile
Çok yüz bulmuş o sizden. Benim huyum bu işine gelirse diyen tipleri hiç sevmiyorum.Herkese merhaba.
10 yıllık çok samimi bir arkadaşım var. Eşi de arkadaşım liseden arkadasiz.
Şimdi size geçen gün yasadigimiz olayı anlatacağım ve objektif yorumlar yapmanızı istiyorum.
Bu arkadaşım sosyal medyada çok çok fazla yemek fotoğrafı paylaşıyor aklınıza gelebilecek her şeyi.
Ben de ramazanda kuzum bari ramazanda paylaşma günah diye diyorum hamiledir çıkamaz canı çeker vs sana günah olur dedim o da günah benim dedi. Ben de peki o zaman dedim.
Aradan 4 gün geçti başka yakın arkadaşlarımızın olduğu grupta konuşurken bu konuyu acti. İşte benim yaptığım günah değil de nerde yaziyor günah oldugu vs . Benim orada anlatmak istediğim günah sevap olayı değil zaten yanlış bir şey olmasıydı onu anlatmaya calismistim. Seni yakın gördüğüm için uyarmak istedim bu kadar bir şey yok dedim. Sonra başladı bu sen beni uyaramazsin yargı dagitacagina önce kendi gunahlarini temizle dedi. Ben de ben günahsız oldugumu iddia etmiyorum ki zaten dedim ama ben hep bu üslupla konusuyorum. Bu yine devam etti herkes kendine baksın ben sana he diyip geçmem beni başkasıyla karıştırma vs dedi. Bende üslubun yanlış ama bak dedim o da yok yanlış değil vs dedi. Ben bu arkadaşımın 10 yıldır her şeyde yanındaydım. He karakteri böyle tartışırken herkese ağır konuşur ama 10 yıl sonunda bu kadar ağır konusmasi bana çok fazla geldi. Yani arkadaşlık yakınlık böyle olmamalı . Hep pofpoflayinca her şey güzel ilk elestiride her şeyi silecek şekilde konuşulmamali. Genelde onlarda toplanirdik hep artık mesafe koymayı düşünüyorum çünkü çok kırıldım. Bu zamana kadar demek ki hep ben iyi yaklastigim hiçbir şeyini elestirmedigim için böyle devam edebilmısiz. Siz olsanız ne düşünürsünüz ?
Neden yanlış olsun. Keşke görgüsüzde deseydiniz. Yediği içtiği her haltı paylaşanlar banada garip geliyor.Evet günah kelimesini kullanmam yanlış oldu sanırım. Tabi 10 yıldır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyince ne demeye çalıştığımı anlar diye düşünmüştüm
Bu sitede katılmadığım ve gerçekten dar görüşlü bulduğum bazı yorumlara nadir olmak üzere beğenmedim ifadesi bıraktım. Her seferinde yorum sahibi üşenmedi, dar görüşlülüğün gereği olarak geldi benim yorumlarımdan birini eksileyip gitti.
Çocuk musunuz? Neyi yarıştırıyoruz? Nedir bu hareketin amacı? Forumun normali mi bu, hakikaten anlayamadığım için meselenin özünü bilen üyelere soruyorum.
(Konunu sabote eden yorumum için özür dilerimreedd )
Arkadaşlar bir kısımda yanlış yaptığımı zaten kabul ediyorum ben. Soylemeseydim banane tabiki. Bunu sadece din amaçlı soylemedim yanlış bulduğum için söyledim bana gere yanlis olduğunu da belirttim. Benim takildigin kısım şurası ; diyelim ki ben ilk defa hata yaptım ona söyledim bunu ki samimiyetimize güvenip söyledim. Hemen böyle ağır mi konuşuluyor ? Yoksa ben mi zayıf kaliyorum ? Ki kendisi de herkesi eleştirir yani ben onun bir şeyini elestirince tü kaka olacaksam sadece onun huyunda giderken iyiysem eee hani dostluk arkadaşlık yakınlık ?
İyiymiş.Ben gülüyorum artık onlara. Bi de bunun beğenmedim ifadesi bırakınca gelip zibilyon tane mesajını bulup beğenmeyen ya da her gördüğü yerde beğenmedim kasan versiyonları var ki onlar daha komik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?