- 18 Temmuz 2016
- 4.753
- 13.223
- 208
Aslan burcu kadınları herkesi eleştirebilirler ama asla onları eleştiremezsiniz kincide değillerdir o yüzden çok uzun süre küs kalacağınızı zannetmiyorum benim ki öyle en azından :) ama iyi özellikleri o kadar fazla ki birbirimizi böyle seviyoruz ben kova burcuyum aşırı gamsız umursamaz yapı da bir insanım o bana söylenir de söylenir vır vır he he derim sonra hiç birşey olmamış gibi gülüp delirmeye devam ederiz :) sizin arkadaş nasıl biri bilmiyorum ama erkek olsun kadın olsun benim tanıdığım çoğu aslan burçları aşırı komik esprili insanlardır bazen kavga ederken öyle bişey söyler ki gülme krizine giriyorum
Siz olsaniz ne dusunurdunuz diye sormussunuz. Sizin haddiniz olmayan seyler konusunda arkadasinizi uyardiginzi, ustunuze vazife olmayan seylere karistiginizi dusunurdum. Ben sizi haksiz buldum bu konuda.Herkese merhaba.
10 yıllık çok samimi bir arkadaşım var. Eşi de arkadaşım liseden arkadasiz.
Şimdi size geçen gün yasadigimiz olayı anlatacağım ve objektif yorumlar yapmanızı istiyorum.
Bu arkadaşım sosyal medyada çok çok fazla yemek fotoğrafı paylaşıyor aklınıza gelebilecek her şeyi.
Ben de ramazanda kuzum bari ramazanda paylaşma günah diye diyorum hamiledir çıkamaz canı çeker vs sana günah olur dedim o da günah benim dedi. Ben de peki o zaman dedim.
Aradan 4 gün geçti başka yakın arkadaşlarımızın olduğu grupta konuşurken bu konuyu acti. İşte benim yaptığım günah değil de nerde yaziyor günah oldugu vs . Benim orada anlatmak istediğim günah sevap olayı değil zaten yanlış bir şey olmasıydı onu anlatmaya calismistim. Seni yakın gördüğüm için uyarmak istedim bu kadar bir şey yok dedim. Sonra başladı bu sen beni uyaramazsin yargı dagitacagina önce kendi gunahlarini temizle dedi. Ben de ben günahsız oldugumu iddia etmiyorum ki zaten dedim ama ben hep bu üslupla konusuyorum. Bu yine devam etti herkes kendine baksın ben sana he diyip geçmem beni başkasıyla karıştırma vs dedi. Bende üslubun yanlış ama bak dedim o da yok yanlış değil vs dedi. Ben bu arkadaşımın 10 yıldır her şeyde yanındaydım. He karakteri böyle tartışırken herkese ağır konuşur ama 10 yıl sonunda bu kadar ağır konusmasi bana çok fazla geldi. Yani arkadaşlık yakınlık böyle olmamalı . Hep pofpoflayinca her şey güzel ilk elestiride her şeyi silecek şekilde konuşulmamali. Genelde onlarda toplanirdik hep artık mesafe koymayı düşünüyorum çünkü çok kırıldım. Bu zamana kadar demek ki hep ben iyi yaklastigim hiçbir şeyini elestirmedigim için böyle devam edebilmısiz. Siz olsanız ne düşünürsünüz ?
O günah bu günah demedim ki. Oradaki olay da günah olayı değil aslında zaten yanlış yaptığını anlatmaya calismak. İlk defa dediğim bir şey ayrica. O kadar yıllık arkadaşa böyle tepki vermek gerçekten normal mi ?
Çevrem deki herkes böyle. Ben idare edersem ederim yoksa en kötüsü ben olurum eleştirirsem. Ama kendileri herşeyi derler. Ve ben naptım. Hepsinden soğudum. Yalnız takılıyorum tek başıma. Ben ve eşim bir de ailemiz. Başka kimsem yokHerkese merhaba.
Şimdi size geçen gün yasadigimiz olayı anlatacağım ve objektif yorumlar yapmanızı istiyorum.
Bu arkadaşım sosyal medyada çok çok fazla yemek fotoğrafı paylaşıyor aklınıza gelebilecek her şeyi.
Ben de ramazanda kuzum bari ramazanda paylaşma günah diye diyorum hamiledir çıkamaz canı çeker vs sana günah olur dedim o da günah benim dedi. Ben de peki o zaman dedim.
Aradan 4 gün geçti başka yakın arkadaşlarımızın olduğu grupta konuşurken bu konuyu acti. İşte benim yaptığım günah değil de nerde yaziyor günah oldugu vs . Benim orada anlatmak istediğim günah sevap olayı değil zaten yanlış bir şey olmasıydı onu anlatmaya calismistim. Seni yakın gördüğüm için uyarmak istedim bu kadar bir şey yok dedim. Sonra başladı bu sen beni uyaramazsin yargı dagitacagina önce kendi gunahlarini temizle dedi. Ben de ben günahsız oldugumu iddia etmiyorum ki zaten dedim ama ben hep bu üslupla konusuyorum. Bu yine devam etti herkes kendine baksın ben sana he diyip geçmem beni başkasıyla karıştırma vs dedi. Bende üslubun yanlış ama bak dedim o da yok yanlış değil vs dedi. Ben bu arkadaşımın 10 yıldır her şeyde yanındaydım. He karakteri böyle tartışırken herkese ağır konuşur ama 10 yıl sonunda bu kadar ağır konusmasi bana çok fazla geldi. Yani arkadaşlık yakınlık böyle olmamalı . Hep pofpoflayinca her şey güzel ilk elestiride her şeyi silecek şekilde konuşulmamali. Genelde onlarda toplanirdik hep artık mesafe koymayı düşünüyorum çünkü çok kırıldım. Bu zamana kadar demek ki hep ben iyi yaklastigim hiçbir şeyini elestirmedigim için böyle devam edebilmısiz. Siz olsanız ne düşünürsünüz ?
Herkese merhaba.
İşte ben de bunu anlayamıyorum herkese her şeyi derken iyi , kendilerine bir eleştiri gelince hemen sayıp dövme. E nasıl olacak böyleÇevrem deki herkes böyle. Ben idare edersem ederim yoksa en kötüsü ben olurum eleştirirsem. Ama kendileri herşeyi derler. Ve ben naptım. Hepsinden soğudum. Yalnız takılıyorum tek başıma. Ben ve eşim bir de ailemiz. Başka kimsem yok
Sen de benim gibi yalnızlığı tercih edip diyeceksin ki ;İşte ben de bunu anlayamıyorum herkese her şeyi derken iyi , kendilerine bir eleştiri gelince hemen sayıp dövme. E nasıl olacak böyle
Bu düşünceniz bile sakat. Onun tepkisi biraz fazla olmuş olabilir ama biraz haketmişsiniz. Karar verebilecek olgunluktaki insanların davranışlarına müdahale edilmez.Amacım onu abes bir yanlıştan döndürmekti ve dediğim gibi ilk defa bir eleştiride bulundum ona karsi. Bana göre davranmasını beklemedigim için günah benim dedikten sonra peki o zaman dedim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?