Önce kendi günahlarını temizle diyen yakın arkadaş

o zaman kimse
yemek paylasmasin alamayan yiyemeyen var
esini paylasmasin evlenemeyen var
annesini babasini kardesini paylasmasin vefat edenler var
cocugunu paylasmasin isteyipte olmayan var
evini, tatilini, kiyafetini, takisini, arabasini, gittigi yerleri kimse paylasmasin. hep birilerinin yapamadigi eksik kaldigi birseyler var cünkü.

karismayin insanlara ne olur, birakin insanlari.

Nice böyle arkadaşlara yol vermişimdir
Böyleleri tanıdıktır dost değil o yüzden
Mütevaziliğin paylaşmanın açın halinden anlamanın ayı olan ramazanın mantığı göteriş
Ramazanın mantığı budur normal zamanlara birşey demeyeceğim
3 5 canlıyı doyurun bir çocuğu sevindirin bir fakirin iftarıda sizden olsun
Ama yok işin gösteriş tarafı varken
İbadet-i gösteriş diyorum ben buna
Adam içinde bulunduğumuz bu günlerde
İftar daveti veriyor
Yada taziye çadırı kuruyor
Bunu bile düşünecek hasasiyet bilinç akıl artık ismini siz koyun yok yani

Son düzenleme:
Aslan burcu kadınları herkesi eleştirebilirler ama asla onları eleştiremezsiniz kincide değillerdir o yüzden çok uzun süre küs kalacağınızı zannetmiyorum benim ki öyle en azından :) ama iyi özellikleri o kadar fazla ki birbirimizi böyle seviyoruz ben kova burcuyum aşırı gamsız umursamaz yapı da bir insanım o bana söylenir de söylenir vır vır he he derim sonra hiç birşey olmamış gibi gülüp delirmeye devam ederiz :) sizin arkadaş nasıl biri bilmiyorum ama erkek olsun kadın olsun benim tanıdığım çoğu aslan burçları aşırı komik esprili insanlardır bazen kavga ederken öyle bişey söyler ki gülme krizine giriyorum

Siz olsaniz ne dusunurdunuz diye sormussunuz. Sizin haddiniz olmayan seyler konusunda arkadasinizi uyardiginzi, ustunuze vazife olmayan seylere karistiginizi dusunurdum. Ben sizi haksiz buldum bu konuda.

Iyi de size gore yanlis, ona gore degil. Bunu soylemek sizin haddiniz degil ki. Ben de hoslanmam her seyi paylasanlardan. Ama gidip de paylasma demem. Gormek hosuma gitmiyorsa akista gosterme secenegini secerim. Banane ki ne paylastigindan.

Burası sosyal medya. Insanlar istediğini istediği zamanda paylaşır. Ister çocuğunu ister özel hayatını ister vücudunu ister özlü sözleri ister yediği içtiğini kime ne?? Ha rahatsiz olunuyorsa ınstagram için ayarlar var. Hikayeyi gizle, profili anasayfada gösterme vb. Bu seçenekleri kullanabilirsiniz. Değil en yakın arkadaş yetişkin bir insanın anası babası bile karisamaz ne paylaştığına. Arkadaşlığın arkasına sığınıp gereksiz müdehale etmeniz hoş olmamış. Ve ben bunu sürekli yaptığınız için artık karşı tarafın patlayıp böyle bi cevap verdiğini düşünüyorum.

Benimde yemek paylaşımları hoşuma gitmiyor. Uzaklık koyun aranıza zarar gelmez..

Çevrem deki herkes böyle. Ben idare edersem ederim yoksa en kötüsü ben olurum eleştirirsem. Ama kendileri herşeyi derler. Ve ben naptım. Hepsinden soğudum. Yalnız takılıyorum tek başıma. Ben ve eşim bir de ailemiz. Başka kimsem yok

Ben de bir arkadaşımı böyle 3_4 yıl tepemde tasimistim. En sonunda silkeledim attım çok şükür. Ne kadar hafifledim anlatamam

Yemek paylaşan 10 yıllık bir dostum var. Kendisine günah-sevap muhabbetine girmeden, daha anlayışlı bir dil ile durumu dile getirdim. Alamayan olabilir, hamile veya çocuk görebilir. Kendini yerine koy sen de hoş bulmazsın gibisine anlattım. Çok şükür aramızda sizin ki gibi bir muhabbet geçmedi. Arkadaşım da yemek paylaşmıyor artık. Bu durum biraz empati duygusunun gelişmesiyle alakalı.

Ben sizi haksız buldum. Ne alaka her yerde yemek resmi karşımıza çıkıyor, hatta burada bile yemek resmi paylaşılınca tepki verenler var.
Yemek yarışmaları düzenleniyor bu sitede, insanlar niye üzerine vazife olmayan şeylere tepki gösterir hiç anlam veremiyorum.

Sadece arkadaşınızın paylaşım yapmaması ile maalesef çözülecek bir durum değil.Hele ki bu evde kalma sürecinde yemek,tatlı tarifleri havada uçuşurken...

Acilen arkadasligi birakmalisin

İşte ben de bunu anlayamıyorum herkese her şeyi derken iyi , kendilerine bir eleştiri gelince hemen sayıp dövme. E nasıl olacak böyle

İşte ben de bunu anlayamıyorum herkese her şeyi derken iyi , kendilerine bir eleştiri gelince hemen sayıp dövme. E nasıl olacak böyle
Sen de benim gibi yalnızlığı tercih edip diyeceksin ki ;
-“İnsanları tanıdıkça , hayvanları daha çok seviyorum”.

Çünkü kimseyi değiştiremezsin.

Uyarmanızı yanlış olarak görmedim. Özelden birebir uyarmışsınız zaten. Ben paylaşmak istiyorum, günah olduğunu düşünmüyorum diyip bitirebilirdi. Bu kadar sert çıkılacak bir şey yok. Ben olsam mesafe koyardım sanırım.

Amacım onu abes bir yanlıştan döndürmekti ve dediğim gibi ilk defa bir eleştiride bulundum ona karsi. Bana göre davranmasını beklemedigim için günah benim dedikten sonra peki o zaman dedim zaten
Bu düşünceniz bile sakat. Onun tepkisi biraz fazla olmuş olabilir ama biraz haketmişsiniz. Karar verebilecek olgunluktaki insanların davranışlarına müdahale edilmez.

Her zamanki gibi konu sahibine yüklenilmis ama bence haksiz degil.Sadece günah kelimesi muhatabı tarafindan yanlış yorumlanmis.O kelime olmasa belki daha umutlu bi konusma olabilirdi.Ama arkadas cok aymaz ve şimarık bence.Görgüsüzlugu saymiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…