onceliklerin boylesi

Ben ancak imrenirim böyle bir kadina koşulllar ne olursa olsun giyinmiş bakımını yapmiş.hamile olmak anne olmak insanliktan çikmak demek değil anne olunca kadin kendinden kadinligindan vazgeçmemeli .sonra millet ağlaşıyor kocam şöyle böyle yapti diyor ee sen anne oldum diye dizli eşofmanla evde gezersen süsleneni egolu görursen yapacak bisey yok

cevaplariniz icin cok tesekkurler, cok sey ogrendim

cok sasirdim bazi yorumlara, hele kiskandin diyenlere, tabii ki kiskandim bunu zaten kendim yazdim, ki dedigim gibi hos bir kadin demistim, yani ksikancliktan cok imrenme diyelim, zaten kendi kendimede masallahi cektim, merak etmeyin nazarim degmemistir :)

hamile derken de kendini salsin demek degildi niyetim, hamilelik zor bir donem, ki bu sicakken soguk, sogukken sicak olabilecegini bilmiyordum ki siz sagolun su an biliyorum. topukluda, zaten yuk tasiyorsun zor olur diye sasirdim, cok bel agrisi yaptigini biliyorum hamileligin, bunuda bu yuzden yorumlamistim.

ben hep usurum zaten, o yuzden evet baya bi lahana gibi giyinirim sicacik

niyetim goruslerinizi almakti, ki aynisini cabucak yapanlarda varmis zaten bravo onlara, ataga gecmeye pek gerek gormedim ama caniniz sagolsun

11 sayfaya gelecegini gercekten bilemezdim, ilahi KK! :)

Bende bu tarifindeki kadın gibiyim , diğerlerini bilmiyorum ama bu benim kendimi şarj etme yöntemim makyaj değil bu bakımım toplamı kendimi iyi güvende hissetmemi sağlıyor nasıl desem çocukluk battaniyem gibi. İnan kim dönmüş bakmış , bakmış mı bakmamış mı hiç umurumda değil.

Bakımlı kadın gördün sabah erkenden kalka bilmesini kendine bakmasını örnek vereceğin yerde ince çorabını topuklu ayakkabısını eleştirinince...bizimde sizin gibi kadınların anlamsız kıskançlığına yorum yapacak hak verdin

Hamile birinin bel ağrısından, buna rağmen giydiği ayakkabıdan size ne bize ne?
Bunu masaya yatırmanızdaki amaç nedir?
Bence tüm kötü fikriniz "başkaları baksın diye giyinmeye değer mi" demenizin altında yatıyor. Çevir kazı yanmasın.

kıskançlıktan öleceksin yalnız dikkat et. İsteyen istediğin giyer ister hamile ister yaşlı ister genç olsun istediği gibi giyinir süslenir bundan sana ne ki? Sen istediğini yap bu fesatlıkla kimse o asık suratına bakmaz anam önce içinin bakımını yaptır için güzel olsun.

Konu sahibi hic gerek yok hamile bir kadının makyaj ve topuklu giymesine bende görsem yadırgar doğru bulmam da
İnsan bazen hiçte hoş bulmadı ğı bir durumu en yakınına bile anlatamazken
Sadece doğru bulmayarak kalırız

Evet herkesin fikrine saygı duyarım
Ama neden
Neden doğru değil sizce hamile olunca ne değişiyor İnan'ın sadece merakımdan soruyorum

Hamile kadınlar etik kurulunda bilirkişisiniz galiba.

Hacı abla konuyu okuyunca hayatınızda eksik bişeylerin olduğunu düşünüp (yoksa niye milletin giydiğiyle uğraşasınız ki) eski konularınıza baktım, haftada kaç trip atarsınız gibi konularınız var. Naçizane kendinizi biraz sevin ve uğraşacak bir meşgale bulun (bu meşgale başkalarının hayatlarıyla ilgili olmazsa tam süper olur). O zaman aklınıza böyle şeyler gelmez ayrıca kendinizi de geliştirmiş olursunuz.
Hamiş: ben haftada üç trip atarım size de böyle tavsiye ederim. Bilhassa akşamları tok karnına trip atarsanız daha etkili oluyor.

Hamileyken üşünmez ateş basar çoğunlukla. Ben de ozenirim bakimli guzel hamilelere

Vallahi ben ilk 4 ay halsizlikten, sonraki 2 ay rahata alışmaktan şuanda da haftamın ilerlemiş olmasından topuklu falan hiç giymedim :) Ama giyene de saygım var. Demek ki kendini iyi ve dinç hissediyor ki giymiş, yoksa öyle ego için falan yapılabilecek şey değil, kolunuzu bacağınızı kaldıramıyorsunuz. Bazı hamileler ise daha dinç bile olabiliyor hamilelik dışı yaşamlarından, tuhaf bir şey göremedim...Keşke ben de dinç geçirseydim hamileliğimi.

Önceki hamileliğimde de şubat ayından başlamıştım etek-çorap olaylarına. Sıcak basıyor hamile iken, anlayamazsınız

Hamileliği yaşamak lazım yargılamak için hamle kadın üşümez yanar :) dogumdan önce bakımlı olmak hep iyi geliyor insana doğumdan sonra bir şr süre istesende olamıyorsun zaten bırakın insanlar istediği gibi giyinsin yaşasın şu hamileleri yargılamasak artık gerçi hamleler koca göbeklerini gizlesinler diyen bir kesim bile vardı bir aralar ne desek boş

Hamile iken pek usumezsin. Aksine sicak basar. Hormonlar zirvede calistigi icin sanirim.

Ayyy ne kadar kıskançsınız. Hamileyken hep topuklu giydim çünkü doktorum topuklu giymemi söyledi. Saçımı,makyajımı hepsini yaptım hala aynıyım. Sizin gibi kötü gözlerden,düşüncelerden Allah herkesi korusun

Ay bi an kendi hamileliğim aklıma geldi.
Hastalıklı insanlar gibi olmuştum.
Hayranım o bahsettiğiniz bayanlara.

Ne kadar güzel anlatmıssiniz kadını. Maşallah ona valla. Umarım nazarınız değmez. Kırıcı olmak istemem ama takdir etmeniz gereken şeyi ayıplar gibi tabir etmişsiniz.elalem ne derdeki elalem siz oluyosunuz sanırım. Ve o kadın elalemi hiç takmıyo.bakış açınız yanlış derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…