cevaplariniz icin cok tesekkurler, cok sey ogrendim
cok sasirdim bazi yorumlara, hele kiskandin diyenlere, tabii ki kiskandim bunu zaten kendim yazdim, ki dedigim gibi hos bir kadin demistim, yani ksikancliktan cok imrenme diyelim, zaten kendi kendimede masallahi cektim, merak etmeyin nazarim degmemistir :)
hamile derken de kendini salsin demek degildi niyetim, hamilelik zor bir donem, ki bu sicakken soguk, sogukken sicak olabilecegini bilmiyordum ki siz sagolun su an biliyorum. topukluda, zaten yuk tasiyorsun zor olur diye sasirdim, cok bel agrisi yaptigini biliyorum hamileligin, bunuda bu yuzden yorumlamistim.
ben hep usurum zaten, o yuzden evet baya bi lahana gibi giyinirim sicacik
niyetim goruslerinizi almakti, ki aynisini cabucak yapanlarda varmis zaten bravo onlara, ataga gecmeye pek gerek gormedim ama caniniz sagolsun
11 sayfaya gelecegini gercekten bilemezdim, ilahi KK! :)
Hamile birinin bel ağrısından, buna rağmen giydiği ayakkabıdan size ne bize ne?cevaplariniz icin cok tesekkurler, cok sey ogrendim
cok sasirdim bazi yorumlara, hele kiskandin diyenlere, tabii ki kiskandim bunu zaten kendim yazdim, ki dedigim gibi hos bir kadin demistim, yani ksikancliktan cok imrenme diyelim, zaten kendi kendimede masallahi cektim, merak etmeyin nazarim degmemistir :)
hamile derken de kendini salsin demek degildi niyetim, hamilelik zor bir donem, ki bu sicakken soguk, sogukken sicak olabilecegini bilmiyordum ki siz sagolun su an biliyorum. topukluda, zaten yuk tasiyorsun zor olur diye sasirdim, cok bel agrisi yaptigini biliyorum hamileligin, bunuda bu yuzden yorumlamistim.
ben hep usurum zaten, o yuzden evet baya bi lahana gibi giyinirim sicacik
niyetim goruslerinizi almakti, ki aynisini cabucak yapanlarda varmis zaten bravo onlara, ataga gecmeye pek gerek gormedim ama caniniz sagolsun
11 sayfaya gelecegini gercekten bilemezdim, ilahi KK! :)
ya bu dert degilde goruslerinizi merak ettim
bugun ise normalinden erken gittim, 6 gibi 2 saatlik bi tren aldim. treni beklerken yanimda hamile bir kadin duruyordu, saclar, makyaj yapilmis, hava sifir derece ve o kulotlu corap ve topuklu giymisti. herkes bakiyordu, hos bi kadindi. ama dusundum de hamile halinle ne kadar erken kalktinda o sac makyaj o kadar yapildi, hamileyken topuklularla nasil rahat ediyosun, ben on kat giyinmistim dondum, o kulotlu corabiyla elbisesiyle ve tekrar hamile haliyle usumedi mi. yada butun bunlar millet donup bana baksin diye deger mi. artik kiskandim mi, yoksa kendimi mi sorguladim acaba bende boyle yapsam diye anlamadim, ama bence degmezdi ego oksamaya o kadar emek
Evet herkesin fikrine saygı duyarımKonu sahibi hic gerek yok hamile bir kadının makyaj ve topuklu giymesine bende görsem yadırgar doğru bulmam da
İnsan bazen hiçte hoş bulmadı ğı bir durumu en yakınına bile anlatamazken
Sadece doğru bulmayarak kalırız
Konu sahibi hic gerek yok hamile bir kadının makyaj ve topuklu giymesine bende görsem yadırgar doğru bulmam da
İnsan bazen hiçte hoş bulmadı ğı bir durumu en yakınına bile anlatamazken
Sadece doğru bulmayarak kalırız
Vallahi ben ilk 4 ay halsizlikten, sonraki 2 ay rahata alışmaktan şuanda da haftamın ilerlemiş olmasından topuklu falan hiç giymedim :) Ama giyene de saygım var. Demek ki kendini iyi ve dinç hissediyor ki giymiş, yoksa öyle ego için falan yapılabilecek şey değil, kolunuzu bacağınızı kaldıramıyorsunuz. Bazı hamileler ise daha dinç bile olabiliyor hamilelik dışı yaşamlarından, tuhaf bir şey göremedim...Keşke ben de dinç geçirseydim hamileliğimi.ya bu dert degilde goruslerinizi merak ettim
bugun ise normalinden erken gittim, 6 gibi 2 saatlik bi tren aldim. treni beklerken yanimda hamile bir kadin duruyordu, saclar, makyaj yapilmis, hava sifir derece ve o kulotlu corap ve topuklu giymisti. herkes bakiyordu, hos bi kadindi. ama dusundum de hamile halinle ne kadar erken kalktinda o sac makyaj o kadar yapildi, hamileyken topuklularla nasil rahat ediyosun, ben on kat giyinmistim dondum, o kulotlu corabiyla elbisesiyle ve tekrar hamile haliyle usumedi mi. yada butun bunlar millet donup bana baksin diye deger mi. artik kiskandim mi, yoksa kendimi mi sorguladim acaba bende boyle yapsam diye anlamadim, ama bence degmezdi ego oksamaya o kadar emek
Ne kadar güzel anlatmıssiniz kadını. Maşallah ona valla. Umarım nazarınız değmez. Kırıcı olmak istemem ama takdir etmeniz gereken şeyi ayıplar gibi tabir etmişsiniz.elalem ne derdeki elalem siz oluyosunuz sanırım. Ve o kadın elalemi hiç takmıyo.bakış açınız yanlış derimya bu dert degilde goruslerinizi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?