- Konu Sahibi Aylinnnnnnn
-
Siz bir deridm var diye yaşadığınızı yazmışsınız herkeste kendince yorumlamış... ve yüzde doksandokuz eleştirdiyse bence hata ya üslubunuzda yada düşüncelerinizde... tehdit etmek yerine neden eleştirildim diye dşünsenize?
Ben açıkçası son durumu merak ettim, ne yapmaya karar verdi?
bende sordum cevap vermedi
Karar diye bir şey yok, kararım zaten belliydi, hala da belli..Sadece belli bir durumun fazla sorun olup olmayacağını sormuştum..Olay bu noktalara geldi...Olayın fazla uzadığını yazanlara sonuna kadar katılıyorum, sağlıcakla kalın, hoşçakalın...
Konu hakkinda söylemek istedigimi ilk sayfalarda söyledim ama yapilan bir kac yorum karsisinda sessiz kalamadim.
Ilk olarak burada acilan konulara, kendi fikir, görüs, düsünce ve yasam tarzlari ile cevap veren üyeleri ego tatmini ile suclayanlar olmus.
Bu nasil ego tatmini, hic tanimadigi insanlarin dertleri, SIKINTILARI yada üzüntüleri üzerinden ego tatmini yapildigini düsünecek kadar nasil sığ olabiliyorsunuz.
Konu sahibi arkadas;
Actiginiz ilk konuda müstakbel esinizin ailesi hakkindaki sözleriniz kabul edilemez.
Bu baglamda tepki gösterilmesi kacinilmaz.
Eger söylemeye calistiginiz, onlarin seviyesinin düsük, cahil, tabiri caizse adam yerine konmayacak insan olduklari degildi ise kusura bakmayin ama yaptiginiz buradan bakinca tam anlami ile adamlari yerin dibine sokmussunuz olarak görülüyor.
Simdi evirim cevirmeye gerek yok.
Yaptiginiz hatayi gördüyseniz ne mutlu size.
Yok görmedi de hala kendinizi hakli görüyorsaniz, yazik ne diyelim.
Konu hakkinda söylemek istedigimi ilk sayfalarda söyledim ama yapilan bir kac yorum karsisinda sessiz kalamadim.
Ilk olarak burada acilan konulara, kendi fikir, görüs, düsünce ve yasam tarzlari ile cevap veren üyeleri ego tatmini ile suclayanlar olmus.
Bu nasil ego tatmini, hic tanimadigi insanlarin dertleri, SIKINTILARI yada üzüntüleri üzerinden ego tatmini yapildigini düsünecek kadar nasil sığ olabiliyorsunuz.
Konu sahibi arkadas;
Actiginiz ilk konuda müstakbel esinizin ailesi hakkindaki sözleriniz kabul edilemez.
Bu baglamda tepki gösterilmesi kacinilmaz.
Eger söylemeye calistiginiz, onlarin seviyesinin düsük, cahil, tabiri caizse adam yerine konmayacak insan olduklari degildi ise kusura bakmayin ama yaptiginiz buradan bakinca tam anlami ile adamlari yerin dibine sokmussunuz olarak görülüyor.
Simdi evirim cevirmeye gerek yok.
Yaptiginiz hatayi gördüyseniz ne mutlu size.
Yok görmedi de hala kendinizi hakli görüyorsaniz, yazik ne diyelim.
Problem olur tabii de,aileyi tahlil etmekte biraz geç kalınmış.
Bu saatten sonra,sırf bu sebeple mantıken ayrılmak zordur.
Burada ne konular açılıyor,eşi bekarken ailesinin memleketine gitmezmiş,evlendikten sonra her izinde ailesine gitmek istiyor.
Veya bekarken aile bağları zayıfmış,evlendikten sonra anneci kesilmiş.
Yani erkek arkadaşının şimdilik sorun etmemesine kanmamak gerekir.
Aylinnn...Bu aile seni bu kadar rahatsız ediyorsa,ileride evlendiğin zaman eşinden de rahatsız olabilirsin.
Onların bazı alışkanlık ve davranışlarını eşinde de görebilirsin.
Ailesini tamamen ayrı kişiler olarak ele almamak lazım.Erkek arkadaşını büyütüp yetiştiren,ilk eğitimini veren kişiler onlar.
Onlarla görüşmemek veya az görüşmekle,bazı farklılıkları gözardı edemezsin maalesef.
konuyu yeni farkettim ama dün burada yorum yapanlardan biride bendim
asla hakaret etmedim ama yazdıklarımında arkasındayım
dünkü konudaki üslubunuz çok kötüydü
bugünkü tehtitvari konuşmanızda öyle yine
konu açmanız demek hoşunuza giden ya da gitmeyen bir sürü cevap almanız anlamınada geliyor
bunu göze alarak konu açmanıza tavsiye ederim
"Karar diye bir şey yok, kararım zaten belliydi, hala da belli..Sadece belli bir durumun fazla sorun olup olmayacağını sormuştum" demişsin.
Ben,çıkabilecek sorunları yazdım ama nedense görmezden geldin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?