- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi Aylinnnnnnn
-
ben özellıkle bi soru sormak ıstıyorum erkek arkadasınız yada nısanlınız sızın aılenız hakkında sızın yazdıklarınızı yazsaydı sız ne dusunurdunuz acaba şimdi olduğunuz kadar sakin olabılcekmıydınız???bence bunu bır duşunun sonra buradakı bırcok yoruma hak vereceksınız zaten
senin derdin ne bizimle? bununla ilgili kaçıncı yorumun. madem oyle buradakiler de istediği gbi cevap verir, konuyu istediği gbi algılar, istediğini söyler! kimseye soracak değiller. bu kadar da olmaz. saygısızca cümleler kurdunuz çirkin uslubunuzla yargılandınız. siz de begenmeyince ne diyeceginizi şaşırdınız!!!
ben bu soruma cevap beklıyorum hala??????
tabiki eğitimli olalım okuyalım çocuklarımızı özellikle kızlarımızı okutalım
ama bilmem nerenin üniversitesini bitirdi diye burnuda kaf dağına çıkmasın bir zahmet
hepimiz insanız şivesi var diye ilk okul mezunu diye kimseyi aşşalamasına izin vermeyelim
eğitimle insanlık olmuyor malesef
tvde bas bağırıyorlar 35 yaşındaki öğretmen 14 yaşındaki kızı kaçırmış
öğretmenin abisi doktor diğer bir abisi öğretmen ablalarıda eğitimli insanlar ama gelin görünki bu rezilleğe hepsi göz yummuş
14 yaşındaki biz kıza gelinim diye hitap ediyorlar 70 gündür bir anne baba kızından ayrı eriyip bitiyor
nerde şimdi eğitim nerde görgü nerde kültür nerde insanlık...
Sayfalarca konuşuldu aynı mevzular..Sonuca varmayı bırakın, iyice kötüye sardı..İyi akşamlar..
konuyla çok alakasız olmakla birlikte
o öğretmen benim okulumun eski öğretmeni
adam zaten adı çıkmış çapkın ayarsız umarsız biri
peki kıza ne demeli biliyor musunuz
o kızın da öğretmenleri çevresi biliyor işte
o olayda zorlama yok karşılıklı çarpık bir ilişki var
o yaştaki çocuğu kandırmak elbette ki suç ahlaksızlık
ama kimse de demesin kız daha çocuk aklı başında değil diye
konuyla bağlandığı çok güzel bir yer var ki demek ki hiçbir şey dışardan görüldüğü gibi değil
acaba o evde o akşam ne konuşuldu neler yaşandı da 8.5 yıldır zaten durumu bilen arkadaş böyle bir ikileme düştü
Benim sizinle derdim yok, cevap bile yazmamıştım size, alıntıyı da başkasına yazdığımdan almışssınız..Sözde saygısızlığım size değilken nedir bu öfke? Beni 'yargılamak' Allah'a kalmış hanımefendi, size değil!! Önce kendi üslubunuza bakın!!!
konuyla bağlandığı çok güzel bir yer var ki demek ki hiçbir şey dışardan görüldüğü gibi değil
acaba o evde o akşam ne konuşuldu neler yaşandı da 8.5 yıldır zaten durumu bilen arkadaş böyle bir ikileme düştü
teşekkürler gerçekten herkes ilkokul mevzusuna takmış diyenlerSevgilimle 8,5 senedir çıkıyoruz. İkimizin kültürel ve sosyal yapısı şahsi düzeyde uyumlu, iyi anlaşıyoruz. Ama maalesef aileler arasında fark var ancak bizim durumumuzdaki yöresel kültür farkı değil..Şöyle ki, onun ailesi ilkokul mezunu benimkiler üniversite ve çok kültürlü insanlar..Adet ve örflerimiz benzer ama tabii onun ailesi biraz daha mütevazi..Geçtiğimiz hafta beni istemeye geldiler, babasıyla ilk defa tanışmış oldum (anne, abi vs tanıyordum) ve gerçekten benim ailemden kültürel olarak -aşağılamak için söylemiyorum ama- bana batacak seviyede düşük düzeyde ve şiveli ve cahil konuşmaları vardı..Ailem sen bilirsin diyor, karşı çıkma durumu yok çok içlerine sinmese de ama ne kayınvalidem ne kayınpederim ne kayınbiraderim ve eşi oturup sohbet edebileceğim, sevgi duyup özleyebileceğim, sık görüşmek isteyeceğim insanlar değiller...Gerçekten anne-baba demek istemiyorum, mesafeli kalmak istiyorum, sevgilim de buna çok bozulmuyor ve anlayışla karşılıyor..Sizce bu durum beni mutsuz eder mi sorun yaratır mı? Moralim çok bozuk...
iyi ki aşağılamamışsın...
size göre kültür neye göre değerlendirilir acaba?? üniv mezunu olup, dünyadan haberdar olmamak mı? yoksa ılk okul mezunu olup bilgi haznesi gibi olmak mı??
oturup ınsan gıbı konustun mu aılesıyle? hemen karar verdin cahil olduklarına..
cnm neye nasıl bakarsan, o da sana öyle bakar unutma.
ben üniv mezunu olup örümcek ağı beynıyle yasayan ve fıkır olarak sadece sıyasetten başka bir şey bılmeyen ınsanlar tanıyorum...
üniversıte de kültür değil, meslek öğretıyorlar.
diğer mevzunu bılmedıgım ıcın, alıntı yapmak ıstedım..
teşekkürler gerçekten herkes ilkokul mevzusuna takmış diyenler
aşşağılama yok sadece fikrini söylemiş diyenler bir zahmet okusunlar
ne yani şimdi 14 yaşındaki çocuk öğretmenine aşık oldu diye
35 yaşındaki üstelik 7 yaşında kız çocuğu olan bir öğretmen onu kaçırmakta haklımı
daha fazla şaşırtamazdınız beni
Bu ne şimdi!
14 yaşında bir çocuğa ne demeli sizce?
Bu nasıl bir düşünce tarzı?
Ben diyorum 14 yaşındaki bir kız henüz çocuktur ve kendi kararlarını veremez.Kandırılmaya da müsaittir.
Konu sahibi Aylin Hanım, bir önceki konunuza da yorum yapmıştım... Gelen diğer yorumlara da sizin adınıza oldukça üzüldüm. Çünkü kimse ne demek istediğinizi anlayamadı, anlayabilen bir marjinalfaydalı isimli hanımla birkaç hanım daha oldu, onun dışındaki herkes yüklendikçe yüklendi. Zaten neden bu kadar yüklendiler marjinalfaydalı isimli hanım söyledi. Yanlış bir platforma yanlış bir konu açtınız. Şimdi yine birçok arkadaş dalgaya almaya abuk sabuk şakalar yapmaya ciddiyetten uzak saldırgan yorumlara devam edecek. Bu da onların tarzı, yapacak bir şey yok ciddiye almamaktan başka. Gerçi böyle bir yorum yazmakla hata ettim, ben de ban'lanabilirim (!) ama düştüğünüz zor durumu görünce yorum yazmadan edemedim. Hukuki işlem konusunda da haklısınız, pek bir bayılır bizim insanımız düz mantıkla bakıp alaya almaya, yüklenmeye...
konu sahibi arkadaş araya ailesinin yarısının hukukçu olduğunuda sıkıştırmayı unutmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?