Önemli açıklama-Aileler arası eğitim uçurumu

ben bu soruma cevap beklıyorum hala??????

bayılan bir smle vardı nerden kaldırlarki onu ancak o ifadeederdi beni şimdi
önce sinirli sinirli aç konuyu ver veriştir
insanlar eleştirincede gel burda masum masum eleştirenleri suçla
garipsiniz vallahi hadi size iyi gunlerrrr...

Benim sizinle derdim yok, cevap bile yazmamıştım size, alıntıyı da başkasına yazdığımdan almışssınız..Sözde saygısızlığım size değilken nedir bu öfke? Beni 'yargılamak' Allah'a kalmış hanımefendi, size değil!! Önce kendi üslubunuza bakın!!!

konuyla çok alakasız olmakla birlikte
o öğretmen benim okulumun eski öğretmeni
adam zaten adı çıkmış çapkın ayarsız umarsız biri

peki kıza ne demeli biliyor musunuz
o kızın da öğretmenleri çevresi biliyor işte
o olayda zorlama yok karşılıklı çarpık bir ilişki var
o yaştaki çocuğu kandırmak elbette ki suç ahlaksızlık
ama kimse de demesin kız daha çocuk aklı başında değil diye

konuyla bağlandığı çok güzel bir yer var ki demek ki hiçbir şey dışardan görüldüğü gibi değil
acaba o evde o akşam ne konuşuldu neler yaşandı da 8.5 yıldır zaten durumu bilen arkadaş böyle bir ikileme düştü

Sayfalarca konuşuldu aynı mevzular..Sonuca varmayı bırakın, iyice kötüye sardı..İyi akşamlar..

yanı o kadar egıtımlısınız ama sorulan soruya verdıgınız cevap bu oylemı?????konunuzda sızde sadece zaman kaybısınız ıyı akşamlar...

ne yani şimdi 14 yaşındaki çocuk öğretmenine aşık oldu diye
35 yaşındaki üstelik 7 yaşında kız çocuğu olan bir öğretmen onu kaçırmakta haklımı
daha fazla şaşırtamazdınız beni

önemli olan bana yapılan degil..once acın konuyu hakaretleri sıralayın insanlara.. sonra 1 tane daha.. masum masum tavırlar.. benim üslubum karsımdakine göre.. Allah'a kalmıssa siz kimi ne cürretle kültürsüz cahil diye yargılıyorsunuz? kendilieri okumamıs ama ogullarının egitimi için çalısmıs insanlar oldugu için mi? sizin yaptıklarınız Allah'ın kitabında mı yazıyor?

Bu ne şimdi!

14 yaşında bir çocuğa ne demeli sizce?

Bu nasıl bir düşünce tarzı?

Ben diyorum 14 yaşındaki bir kız henüz çocuktur ve kendi kararlarını veremez.Kandırılmaya da müsaittir.

Öncelikle ailenin yarısının hukukçu olmasına niye değindin onu anlamadım sevgili üye arkadaşım..

Öncekii konundakii kelimeleri kullanışınla bu konundaki kelimeleri kullanışın arasında dağlar kadar fark var o konuda bir anlaşalım önce.

''gerçekten benim ailemden kültürel olarak -aşağılamak için söylemiyorum ama- bana batacak seviyede düşük düzeyde ve şiveli ve cahil konuşmaları vardı''

İnsanlarıı şivesine ve konuşma tarzlarına göre cahil diye nitelendirmeniz hiç hoş değil. Ayrıcaa siz diğer konunuzda bu tarz açıklamalar yapmayıp konuyu havada bırakmışsınız.Erkek arkadaşınıza ailenle aramda sıkı bir bağ olmazsa bozulma vs. demişsiniz bunu nasıl anlattığınızı yazmışsınız burada.Fakat diğer konunuzda erkek arkadaşımada durumu anlattım oda beni destekliyor anlıyor tarzında bir cümle kurmuşsunuz.Nasıl anlattığınızı nerden bilebiliriz.bana batacak seviyede seviyede düşük ve şiveli konuşmalı Cahil diye nitelendiriyorsunuz bu insanları sonuçta..

Bir diğer konu insan ailemin yarısı hukukçu , bende hukukçuyum vs. diye burdaki üyelerin gözünü korkutamazsınız , burası özgür bir platform zatenn eleştirinin dozunu kaçıran kişiler banlanır.Sizin hukuki işlem başlatmanızı gerektirecek bir durum olmaz.

eleştirilere açık değilseniz buraya konu açmazsınız olur biter.

Sevgilimle 8,5 senedir çıkıyoruz. İkimizin kültürel ve sosyal yapısı şahsi düzeyde uyumlu, iyi anlaşıyoruz. Ama maalesef aileler arasında fark var ancak bizim durumumuzdaki yöresel kültür farkı değil..Şöyle ki, onun ailesi ilkokul mezunu benimkiler üniversite ve çok kültürlü insanlar..Adet ve örflerimiz benzer ama tabii onun ailesi biraz daha mütevazi..Geçtiğimiz hafta beni istemeye geldiler, babasıyla ilk defa tanışmış oldum (anne, abi vs tanıyordum) ve gerçekten benim ailemden kültürel olarak -aşağılamak için söylemiyorum ama- bana batacak seviyede düşük düzeyde ve şiveli ve cahil konuşmaları vardı..Ailem sen bilirsin diyor, karşı çıkma durumu yok çok içlerine sinmese de ama ne kayınvalidem ne kayınpederim ne kayınbiraderim ve eşi oturup sohbet edebileceğim, sevgi duyup özleyebileceğim, sık görüşmek isteyeceğim insanlar değiller...Gerçekten anne-baba demek istemiyorum, mesafeli kalmak istiyorum, sevgilim de buna çok bozulmuyor ve anlayışla karşılıyor..Sizce bu durum beni mutsuz eder mi sorun yaratır mı? Moralim çok bozuk...

iyi ki aşağılamamışsın...
size göre kültür neye göre değerlendirilir acaba?? üniv mezunu olup, dünyadan haberdar olmamak mı? yoksa ılk okul mezunu olup bilgi haznesi gibi olmak mı??
oturup ınsan gıbı konustun mu aılesıyle? hemen karar verdin cahil olduklarına..
cnm neye nasıl bakarsan, o da sana öyle bakar unutma.
ben üniv mezunu olup örümcek ağı beynıyle yasayan ve fıkır olarak sadece sıyasetten başka bir şey bılmeyen ınsanlar tanıyorum...
üniversıte de kültür değil, meslek öğretıyorlar.

diğer mevzunu bılmedıgım ıcın, alıntı yapmak ıstedım..

teşekkürler gerçekten herkes ilkokul mevzusuna takmış diyenler
aşşağılama yok sadece fikrini söylemiş diyenler bir zahmet okusunlar

ikiniz de söylemek istediğim şeyi çok iyi biliyorsunuz
ben adam haklı mı dedim şimdi
neden illa kulp uydurulabilecek şeyleri alıyorsunuz
adam şerefsizin daniskası
hepimiz biliyoruz genç kızlar öğretmenlerine aşık olurlar
burda öğretmenin yapması gereken bellidir
ama mesele o değil
dışardan gördüğümüz gibi değil hiç bir şey

şöyle bir konu açılsaydı mesela
gençlik ne hale geldi
13-15 yaşındaki gençler ne durumda diye
o zamanki yorumları da görürdük

Seyyahalemi kıza ne demeli diye sormuşsun ya; 14 yaşındaki kıza örneğin "eş ve gelin" dememeli...çocuk demeli.ergenliğin başlarında,aklı bir karış havada,kendisine yakınlık gösterecek herhangi bir erkeğe (üstelik bu erkek öğretmeni,onun için ulaşılması zor olan kişi) bazı hisler besleyebilecek,sağlıklı kararlar alamayacak yaşta bir çocuk o..genç kız bile değil henüz.karşılıklı çarpık bir ilişki değil mesleğimizin yüz karası rezil bir öğretmen ve öğretmenine aşık olduğunu sanan zavallı bir kız çocuğu var.

konu sahibi arkadaşım,üzerine fazla gelinmiş olabilir ama birşeyi de söylemenin bir üslubu vardır.ne anlatmak istediğini yanlış cümlelerle anlatırsan tepki alman da kaçınılmaz olur.

burasının yanlış bir forum olduğunu söylemişsiniz eğer öyleyse bu foruma niye üyeliğiniz devam etmekte çok şaşırtıcı doğrusuuu.marjinal 'in yorumlarını okudum.Kendisi kk nın genellikle eğitimsiz ve sosyal statüsü düşük çevrelerden üyeler barındırdığını savunuyordu yanlış hatırlamıyorsam.lise - ortaokul mezunu üyeler var demişti sanırım.Ve bu üyeleri bir derdim var cılar diye nitelendirmişti.Çoğunluğu bilemem fakat eğitim seviyesini kıstas görenlerden değilim. lisans mezunuyum matematik öğretmeniyim.Ailemde üniversite mezunuu.Fakat hiç bir zaman insanları eğitim seviyelerine konuşma tarzlarına göre sınıflandırmayıı öğrenmedim ailemden..sizin yanlış forum diye nitelendirdiğiniz forumunun üyesiyim bir derdim varcıyım HErgün İnsanlar nasıl sorunlar yaşıyor , nelerle mücadele ediyor diye bu bölüme girip bazen okuyorum bazen yorum yapıyorum.Bazen de kendi sorunlarımı paylaşıyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…