- Konu Sahibi Aylinnnnnnn
-
Tavsiyeleriniz ve paylaşımınız için çok teşekkürler, sevgiler
arkadaş cahil konuşmaları vardı diyor, bu konuşmaların ne olduğu konusunda bizi aydınlatsa biz de cahil olup olmadığını düşünür veya düşünmezdik.
ilkokul mezunu cahil olacak yada üniversite mezunu alim olacak diye bir kaide yok.
arkadaşım var üniversite mezunu bazen konuşurken çok sevdiğim halde cehaletinden ötürü sıkılıyorum.
ilkokul mezunu kuzenlerim var, aynı köyde yaşadıkları halde bazılar kitap olsun araştırma olsun kendilerini geliştirmişler onlarla konuşmaktan bir arada olmaktan zevk alıyorum ama diğerlerinin muhabbetine 1 saat katlanamam.
bunun eğitimle alakası var, ancak eğitim alamamış eşit değildir ki cehalet. ki benim bir teyzem var, hiç okula göndermemiş babası, kendi kendine kardeşlerinin kitaplarından okumayı, matematiği öğrenmiş. hergün gazete okumuş, kitap okumuş.
oturur doktorlarla, mühendislerle muhabbet eder. oğlu şuan üniversitede profesör. bazı şeyler hiç okumadan da olur, bazı şeyler okusan da olmaz.
nitekim, erkeğin babası konuşurken gerçekten cehalet aktıysa sözlerinden konu sahibini haklı bulurum. ancak sırf şivesi var diye, ilgi alanları farklı diyeyse bu tavrı, o halde kendisi de okumuş ama cahil kalmışlardandır bana göre.
Aylin ben erkek olsam seninle evlenmezdim. Yani o kadar dedittiriyorsun insana. Bir kere su tesekkur isini birak. Bize bir aciklama yap. Aciklama yapmiyorsanda tesekkur etme. Kimse senden tesekkur beklemiyor.
Merhabalar!
Ben dünkü yazdığım yorumların arkasındayım ve yalnıs bir şey yazdigimi düsünmùyorum.
Bu arada hepimize dava açacakmışsınızya, bende türkiyeye gelemiyordum zaten.
Biraz memleket havasıda almış olurum. :)
Ha puda pi hakaret değildur da espiridur espiri
Ne gadan da ciddiye alaysinuz herşeyi Aylinnnnn hanum.
Size bir açıklama yapmak zorunda filan değilim. İstediğime de teşekkür ederim.
Tavsiyeleriniz ve paylaşımınız için çok teşekkürler, sevgiler
Hepinize dava açmak??? Geçen sefer olduğu gibi olay yorumlar üzerinden alakasız bir şekilde söylemediğim şeylerle aksettirilmeye başlandı. Hakaret etmediyseniz yorumunuza teşekkürler geçen sefer ki.Hoşçakalın.
Olayın tamamiyle çığrından çıktığını, bir taşlama seansına dönüştüğünü, sebebini anlayamadığım şekilde üzerime gelindiğini görüyorum. Bundan sonra yazılanlara affınıza sığınarak cevap yazamayacağım ve şahsen takip edemeyeceğim; hayır ukala olduğum için değil, hayır kötü niyetli olduğum için değil, hayır işime gelmediği içi değil; acıtsyon yaptığımı iddia edenlerin aksine acıtasyon yapmadığım ama yapılanlar sonrası söylemek mecburiyetinde kaldığım üzere, düzenli tedavi gördüğüm ciddi bir hastalığım olduğu ve bilgisayar başında bu kadar oturmamam ve bazı tedavilere düzenli katılmam gerektiği için. Yanlış anlayanlar yanlış anlamaya, yargılayanlar yargılamaya devam edebilirler, herkesin yaptığı kendini bağlar, yukarıda Allah var.. Son kez söyleyeceğim şu ki, herşeyin üzerine yemin ederim ki yazdıklarımda asla kötü bir niyet ve aşağılama yoktu, kimin inanıp inanmadığı da kendini ilgiledirir. Hakaret edenler hariç herkese teşekkür eder, hayatlarında başarılar dilerim..SAĞLIKLA kalın, hoşçakalın...
Olayın tamamiyle çığrından çıktığını, bir taşlama seansına dönüştüğünü, sebebini anlayamadığım şekilde üzerime gelindiğini görüyorum. Bundan sonra yazılanlara affınıza sığınarak cevap yazamayacağım ve şahsen takip edemeyeceğim; hayır ukala olduğum için değil, hayır kötü niyetli olduğum için değil, hayır işime gelmediği içi değil; acıtsyon yaptığımı iddia edenlerin aksine acıtasyon yapmadığım ama yapılanlar sonrası söylemek mecburiyetinde kaldığım üzere, düzenli tedavi gördüğüm ciddi bir hastalığım olduğu ve bilgisayar başında bu kadar oturmamam ve bazı tedavilere düzenli katılmam gerektiği için. Yanlış anlayanlar yanlış anlamaya, yargılayanlar yargılamaya devam edebilirler, herkesin yaptığı kendini bağlar, yukarıda Allah var.. Son kez söyleyeceğim şu ki, herşeyin üzerine yemin ederim ki yazdıklarımda asla kötü bir niyet ve aşağılama yoktu, kimin inanıp inanmadığı da kendini ilgiledirir. Hakaret edenler hariç herkese teşekkür eder, hayatlarında başarılar dilerim..SAĞLIKLA kalın, hoşçakalın...
Aylin'cim oncelikle dunku yorumunu cok cirkin buldugumu soyleyeyim, bunu onceki konunda da belirtmistim. Kendini ifade edis tarzin cok kotuydu. Yorum yapanlarda ona gore yapti. Onlara anne baba demeyebilirsin bunu normal karsiliyorum ta ki universite mezunu olsalardi da yine anne baba demeyeceksen.
Simdi ben sana soruyorum; bu adami ne kadar seviyorsun? Ugruna olecek kadar mi, yoksa gecici bir heves mi. Once bunu iyice otur bir dusun. Bir insanin ailesi insana bu kadar batiyorsa aranizda yeteri kadar sevgi yok diye dusunuyorum. Eger ki canini verecek kadar seviyorsan o zaman hic durma evlen. Sevmiyorsan da bosver ayril.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?