- 9 Mart 2011
- 12.536
- 11.327
- 498
- Konu Sahibi Aylinnnnnnn
-
teşekkürler gerçekten herkes ilkokul mevzusuna takmış diyenler
aşşağılama yok sadece fikrini söylemiş diyenler bir zahmet okusunlar
bu son sayfada gordum yazılanları sagolsun bırı kopyalamıs.bırıncısı anne baba demek zorunda degıl ama aynı hak karsı tarafada dogar.oda sızın annenıze babanıza sız der olur bıter.ben bu kadar elestırı almasını onaylamıyorum.ınsanlarıda assagılamak ıcın yazdıgınıda dusunmuyorum cunku ogullarını sevıyor.demek ıstedıgı sıve falan degıl aslında konusacak konum yok demeye calısıyor sadece kendını ıfade edememıs.olabılır havadan suda baska seylerden sohbet edersınız sevgınızın hatrına ıdare edersınız olur bıter.sadece cumleye yanlıs dokulmus tum hısler bukadar uzerıne gıdılmesın lutfen bu da benım fıkrım.
burasının yanlış bir forum olduğunu söylemişsiniz eğer öyleyse bu foruma niye üyeliğiniz devam etmekte çok şaşırtıcı doğrusuuu.marjinal 'in yorumlarını okudum.Kendisi kk nın genellikle eğitimsiz ve sosyal statüsü düşük çevrelerden üyeler barındırdığını savunuyordu yanlış hatırlamıyorsam.lise - ortaokul mezunu üyeler var demişti sanırım.Ve bu üyeleri bir derdim var cılar diye nitelendirmişti.Çoğunluğu bilemem fakat eğitim seviyesini kıstas görenlerden değilim. lisans mezunuyum matematik öğretmeniyim.Ailemde üniversite mezunuu.Fakat hiç bir zaman insanları eğitim seviyelerine konuşma tarzlarına göre sınıflandırmayıı öğrenmedim ailemden..sizin yanlış forum diye nitelendirdiğiniz forumunun üyesiyim bir derdim varcıyımHErgün İnsanlar nasıl sorunlar yaşıyor , nelerle mücadele ediyor diye bu bölüme girip bazen okuyorum bazen yorum yapıyorum.Bazen de kendi sorunlarımı paylaşıyorumm.
ikiniz de söylemek istediğim şeyi çok iyi biliyorsunuz
ben adam haklı mı dedim şimdi
neden illa kulp uydurulabilecek şeyleri alıyorsunuz
adam şerefsizin daniskası
hepimiz biliyoruz genç kızlar öğretmenlerine aşık olurlar
burda öğretmenin yapması gereken bellidir
ama mesele o değil
dışardan gördüğümüz gibi değil hiç bir şey
şöyle bir konu açılsaydı mesela
gençlik ne hale geldi
13-15 yaşındaki gençler ne durumda diye
o zamanki yorumları da görürdük
Seyyahalemi kıza ne demeli diye sormuşsun ya; 14 yaşındaki kıza örneğin "eş ve gelin" dememeli...çocuk demeli.ergenliğin başlarında,aklı bir karış havada,kendisine yakınlık gösterecek herhangi bir erkeğe (üstelik bu erkek öğretmeni,onun için ulaşılması zor olan kişi) bazı hisler besleyebilecek,sağlıklı kararlar alamayacak yaşta bir çocuk o..genç kız bile değil henüz.karşılıklı çarpık bir ilişki değil mesleğimizin yüz karası rezil bir öğretmen ve öğretmenine aşık olduğunu sanan zavallı bir kız çocuğu var.
konu sahibi arkadaşım,üzerine fazla gelinmiş olabilir ama birşeyi de söylemenin bir üslubu vardır.ne anlatmak istediğini yanlış cümlelerle anlatırsan tepki alman da kaçınılmaz olur.
bu son sayfada gordum yazılanları sagolsun bırı kopyalamıs.bırıncısı anne baba demek zorunda degıl ama aynı hak karsı tarafada dogar.oda sızın annenıze babanıza sız der olur bıter.ben bu kadar elestırı almasını onaylamıyorum.ınsanlarıda assagılamak ıcın yazdıgınıda dusunmuyorum cunku ogullarını sevıyor.demek ıstedıgı sıve falan degıl aslında konusacak konum yok demeye calısıyor sadece kendını ıfade edememıs.olabılır havadan suda baska seylerden sohbet edersınız sevgınızın hatrına ıdare edersınız olur bıter.sadece cumleye yanlıs dokulmus tum hısler bukadar uzerıne gıdılmesın lutfen bu da benım fıkrım.
orda da eğitimle kültür karıştırıldığı örnek olarak da o verildiği için yazdım
kadesa sen yanlış hatırlamıyorsam parkon da eğitimciydi
ne demek istediğimi en iyi siz anlarsınız
konuyla hiç alakası olmadığından uzatmak istemiyorum
zaten ne demeli de sıfat değildi ,gelin eş benzeri anlamında değildi
Bakın sizde konu sahibinin yaptığını yapıyorsunuz.
Biraz önceki mesajınızda adamla ilgili 2 satır,o kız çocuğu ile ilgili 4 satır yazı yazmıştınız.
Kaldı ki f....lik bile yapsa 14 yaşındaki bir çocuğu bununla suçlayamazsınız.Anasını ,babasını,öğretmenini suçlarsınız ama çocuğu suçlayamazsınız.
Sanırım sizde bir annesiniz ama elalemin çocuğuyla ilgili nekadar da rahat konuşuyorsunuz.Yazık,gerçekten çok yazık.
N.Ç. davasının üzerinden daha bir yıl geçmedi.Ve biz o davada karar veren hakimleri '''kızın rızası vardı''' dedikleri için yerdenyere vururken,bir kadının,dahada önemlisi bir annenin de aynı zihniyette olduğunu görmek beni hayrete düşürdü.
hayret
o kadar eğitimli bir insan
nasıl olmuş ta
kendını ifade edememiş??
bu da benım fıkrım cnm
bu kadar yanlış anlaşılabilirdi
konu sahibini eleştirebilmek adına benim yazdığımı bu kadar çarpıtmak
yazık
bana göre dün açılan konunun amacı farklıydı(gene tez konusu mu oldu acaba)
ben Allahın sevgili kullarından biri olduğuma inanıyorum.şu anda çevremde avukatlar,mali müşavirler,doktorlar,eczacılar var.ama hiçbiri ev hanımı olduğum için beni küçümsemiyor,bilakis fikirlerime değer veriyorlar ve hep birlikte zaman geçiriyoruz.
konuyla çok alakasız olmakla birlikte
o öğretmen benim okulumun eski öğretmeni
adam zaten adı çıkmış çapkın ayarsız umarsız biri
peki kıza ne demeli biliyor musunuz
o kızın da öğretmenleri çevresi biliyor işte
o olayda zorlama yok karşılıklı çarpık bir ilişki var
o yaştaki çocuğu kandırmak elbette ki suç ahlaksızlık
ama kimse de demesin kız daha çocuk aklı başında değil diye
konuyla bağlandığı çok güzel bir yer var ki demek ki hiçbir şey dışardan görüldüğü gibi değil
acaba o evde o akşam ne konuşuldu neler yaşandı da 8.5 yıldır zaten durumu bilen arkadaş böyle bir ikileme düştü
Siz bir deridm var diye yaşadığınızı yazmışsınız herkeste kendince yorumlamış... ve yüzde doksandokuz eleştirdiyse bence hata ya üslubunuzda yada düşüncelerinizde... tehdit etmek yerine neden eleştirildim diye dşünsenize?
Bakın sizde konu sahibinin yaptığını yapıyorsunuz.
Biraz önceki mesajınızda adamla ilgili 2 satır,o kız çocuğu ile ilgili 4 satır yazı yazmıştınız.
Kaldı ki f....lik bile yapsa 14 yaşındaki bir çocuğu bununla suçlayamazsınız.Anasını ,babasını,öğretmenini suçlarsınız ama çocuğu suçlayamazsınız.
Sanırım sizde bir annesiniz ama elalemin çocuğuyla ilgili nekadar da rahat konuşuyorsunuz.Yazık,gerçekten çok yazık.
N.Ç. davasının üzerinden daha bir yıl geçmedi.Ve biz o davada karar veren hakimleri '''kızın rızası vardı''' dedikleri için yerdenyere vururken,bir kadının,dahada önemlisi bir annenin de aynı zihniyette olduğunu görmek beni hayrete düşürdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?