Önemli açıklama-Aileler arası eğitim uçurumu

ben hiç bi öğretmenime aşık olmadım
ben anormalmiyim acep

bu tartışma nerelere gelmiş böyle..ne istiyorsa öyle hitap etsin kayınvalidesine..önemli olanın diyalog olduğunu düşünüyorum. ha ben kayınvalide olsam anne denmesini tecih ederim daha sıcak ve samimi..seviyeyi koruduktan sonra hitabın ilişkileri çok etkilemeyeceğini sanıyorum..ayrıntıya takılma aylin mutlu ve huzurlu olmaya bak derim..

Kardeşim mapus damlarında çürüyüp gideceksiniz ama hala geyik peşindesiniz yau

Benden tüm davalılar gelsin,hey gidi....

sussan olmuyor...
susmasan olmaz
dil dursa hakim bey, tende can durmaz..

yazsan olmuyor
yazmasan olmaz
kaleme tedbir koma, tek durmaz...

şikayetim var, cümle yasaktan
dillerimi hakim bey, bağlasan durmaz

gelsin candarma, polis karakoldan
fikrim firarda, mahpusa sığmaz

eyvah...

gün olur yerle yeksan olurum
gün olur şahım, dev-i devranda...
kanun üstüne kanun yazsalar...
söz uçar yazı iki cihanda

eyvah..

Ben bu sahneyi hatırlıyorum sanki... Konu açılır-konu sahibi bir iki bir şey yazar sonra ortadan kaybolur-konu geyiğe döner-konu kapanır-konu sahibi gelir yeni konu açar bizim ne kadar cahil olduğumuzu yüzümüze vurur

ebruş, mahkemede görüşürüz

Carrie, benim avukatım olursun demi? Ben korkarım öyle mahkemeden filan

Şaka bir yana, şuan da aylinin o sözleri sinir haliyle sarfettiğine inanıyorum. İlk başta tabi konuyu okuyunca bende sinirlendim ve bir atasözü yazdım konuya çok uygun olacağı için ama bakıyorum da dünkü gibi anlatsaydı en başta öyle bir söylem kullanmazdım. İfade ediş tarzı kötüydü bence, tabi ki insanın içini bilemeyiz ama kötü niyetle yazmadığını düşünüyorum. Kronikte bir rahatsızlığı varmış, üzüldüm açıkçası..

yaptıgınız acıklamada bile ailenizdeki hukukculardan ailenizin egitim seviyesinden ailenizden sizden sizden sizden bahsedip durmuşsunuz.. "Zekâ kibiri yenemez" diye bir söz vardır bilmem duydunuz mu? sizinkide kibirinizi yenemiyor.

Aylinden iyi olmasın bir de mervemiz vardı kibir konusunda eline su dökemeyeceğimiz... Merveyle sonları aynı olmaz umarım

Sayın kültürü tavan yapmış, hukukçu bir aileye sahip (tümü değil de yarısı), eğitimsiz insanları "aşağılamadan" GÖZE BATACAK KADAR DÜŞÜK BİR SEVİYEDE GÖREN konu sahibi Prof. Doc. Dr. med. Aylinnnnn, sana son sözüm "Gün gelir devran döner..............

Anlayan anladı

Tamam konu sahibi bazı noktalarda haksız bende eleştirdim fakat böyle bir yorumda aşırı seviyesiz yanii kusura bakmayınn..

döner ayliinn döner hani o dediklerin var ya tekeeer tekeer bir tokat gibi yüreğine siner

Son düzenleme:

:))))) "eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır" atasözündeki "eşek" lafına bu kadar takıldı ya, üstte de bir arkadaş bir atasözü daha yazmış. onu da görüp bana kibirli dedileerrrr diye yazmasın şimdi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…