- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi Aylinnnnnnn
-
Sevgilisinin ailesine yaklaşımı konusunda pek haklı görmüyorum Aylin i ama siz de biraz fazla üstüne gitmiyor musunuz :26: Söylediğiniz sözler gerçekten incitici ve diğer o benzettiğiniz arkadaş( diş hekimliği okuyan) gibi hakaret içerikli bir şey de yazmamış..Muhalefet olmak istemezdim ama bence de biraz ağır konuşuyorsunuz
eğitim önce ailede başlar aileniz üniversite okumuş bir meslek sahibide olabilir
ilk okul mezunu olmuş ama helal kazancını kazanıp çocuklarına iyi bir terbiye vermiş okutmuşda olabilir
ne olursanız olun ister avukat kızı ister pazarcı kızı önce insanlara insanların yaptığı işlere mesleklerine
saygı duymayı bilin ve lütfen sürekli ailenizin ne iş yaptığını ne kadar eğitimli görgülü olduğunu belirtmeyin
çok itici oluyor siz yine hakaret diyeceksiniz ama bu görgüsüzlüğün alasıdır
fazla eğitimde iyi birşey olmasa gerek allahtan lisans mezunuyum yuksek doktora falan yapmadım yoksa mazallah ne olurdu halim
Yorumunuza çok teşekkür ediyorum, inanın hayatımda çok daha ciddi konularda bile bu kadar üstüme gelimedi. Diğer arkadaş kim bilmiyorum, kimse benzetildiğimin bile bilincinde değilim ama burda da umarım hakaretvari bir ima yoktur. Teşekkürler, sevgiler
Yorumunuza çok teşekkür ediyorum, inanın hayatımda çok daha ciddi konularda bile bu kadar üstüme gelimedi. Diğer arkadaş kim bilmiyorum, kimse benzetildiğimin bile bilincinde değilim ama burda da umarım hakaretvari bir ima yoktur. Teşekkürler, sevgiler
Benden hırsınızı alamıyorsunuz, nedir bu kadar üstüme gelinmesinin sebebi anlamadım..Rica ederim, yeter artık, denilecekler en ağır şekilde söylendi zaten yüzlerce kere, nedir bu saldırganlık, bu nefret...
tabiki eğitimli olalım okuyalım çocuklarımızı özellikle kızlarımızı okutalım
ama bilmem nerenin üniversitesini bitirdi diye burnuda kaf dağına çıkmasın bir zahmet
hepimiz insanız şivesi var diye ilk okul mezunu diye kimseyi aşşalamasına izin vermeyelim
eğitimle insanlık olmuyor malesef
tvde bas bağırıyorlar 35 yaşındaki öğretmen 14 yaşındaki kızı kaçırmış
öğretmenin abisi doktor diğer bir abisi öğretmen ablalarıda eğitimli insanlar ama gelin görünki bu rezilleğe hepsi göz yummuş
14 yaşındaki biz kıza gelinim diye hitap ediyorlar 70 gündür bir anne baba kızından ayrı eriyip bitiyor
nerde şimdi eğitim nerde görgü nerde kültür nerde insanlık...
Benden hırsınızı alamıyorsunuz, nedir bu kadar üstüme gelinmesinin sebebi anlamadım..Rica ederim, yeter artık, denilecekler en ağır şekilde söylendi zaten yüzlerce kere, nedir bu saldırganlık, bu nefret...
siz her yorumun altında hakaret aramak zorundamısınız bilmiyorum ama kımseye ne acık ne kapalı hiç bir şekilde hakaret etmiyorum etmemde haa yazdıklarım hakaret gibi geliyorsa size bilemem ...
sürekli hakaret ediliyor diye ithamlarda bulunmayın ,size hak verenlere teşekkür eleştrnlerre hakaret ediyor diyorsunuz
siz her yorumun altında hakaret aramak zorundamısınız bilmiyorum ama kımseye ne acık ne kapalı hiç bir şekilde hakaret etmiyorum etmemde haa yazdıklarım hakaret gibi geliyorsa size bilemem ...
sürekli hakaret ediliyor diye ithamlarda bulunmayın ,size hak verenlere teşekkür eleştrnlerre hakaret ediyor diyorsunuz
yanlış anlıyorsun aylin
biz sadece düşüncelerimizi söylüyoruz
sana ne gibi nefretimiz olabilirki
Hayır sözlerimde ima yok.. Konu hakkında da eğer daha yakından tanımaya çalışırsanız onların da seveceğiniz birçok özelliğini görebilirsiniz mutlaka olumsuzlara değil olumlulara odaklanın lütfen, umarım hakkınızda en hayırlısı olur..
Farkındaysanız yazılanların incitici olduğunu düşünen bir tek ben değilim, hakaretten kastım illa küfür ve bela okumak değil ama gerçekten bir insanın herhangi bir konuda bu kadar üstüne gelinir, lütfen sizler de özeleştiri yapın! Artık bu kadarı da günahtır, ben de insanım! Uyardınız(şahsınıza değil genele söylüyorum), ağır konuştunuz, yüzlerce mesajda eşek bile dendi ama artık yeter, günahtır...
Farkındaysanız yazılanların incitici olduğunu düşünen bir tek ben değilim, hakaretten kastım illa küfür ve bela okumak değil ama gerçekten bir insanın herhangi bir konuda bu kadar üstüne gelinir, lütfen sizler de özeleştiri yapın! Artık bu kadarı da günahtır, ben de insanım! Uyardınız(şahsınıza değil genele söylüyorum), ağır konuştunuz, yüzlerce mesajda eşek bile dendi ama artık yeter, günahtır...
Ne kadar uzadı bu konu
herkes ilkokul mezunu mevzusuna takılmış
madem eğitim bu kadar önemsiz okutmayın o zaman çocuklarınızı
ne diye parçalıyoruz kendimizi
en iyi okullarda okusun diye çırpınıyoruz sonra biri çıkıp burda deyince en iyi okullarda okudum aaa ne ayıp
ailem beni şöle şöle okuttu şu okullara gönderdi deyince aaa görgüsüz
kim istemez çocuğu en iyi okullarda okusun en iyi meslekler yapsın hepimiz bunun için uğraşmıyor muyuz
bu neyin ikiyüzlülüğü
deseydi ki onlar da bizimkiler de üniversite mezunu ama onlar cahil bize uygun değil herkes demeyecek miydi
ayyy okumuş ama kendini yetiştirememiş insanlar cahiiil cühelaaaa uzak dur canım onlardan
kaç insanın ailesi üniversite mezunu bu ülkede neden kendi komplekslerimizi çıkaracak yer arıyoruz acaba
çok merak ediyorum
herşey bitti tek dert ilkokul mezunu olmalarına kaldı
bir de usluba takanlar var
yahu herkesin bir tarzı vardır heralde bu saatten sonra değiştiremezsiniz
o öyle ifade ediyordur kendini nedir bu kibarlık naiflik anlamadım ki
sanki herkes ingiltere kraliçesiyle konuşuyor evinde
öle yazsaydık böyle yazardık şöyle yazsaydık böyle cevap verirdik ooo
sizin tarzınız böyledir onunki böyle neden böyle kabul etmiyorsunuz
bir de buraya yazan zaten sinirle soluğu burda alıyor
kimse 10 sene önceki derdi düşünüp taşınıp yazmıyor burda (gerçi bugün o da gerçekleşti ya)
o anda allah bilir içinden neler geçiyor neler kuruyor
kibar olayım diye mi düşünecek
Ama düşüncelerin söylenme biçiminde öyle bir hırs öyle bir nefret var kiŞahsıma demiyorum bu nefret, ama bana göre bir insan evladının bu kadar üzerine gelinmesi de yazıktır günahtır belli bir noktadan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?