- 3 Ekim 2010
- 11.530
- 3.932
- 448
- Konu Sahibi Aylinnnnnnn
-
Öncelikle anne ve babanıza Allah'tan rahmet, size sabırlar dilerim, mekanları cennet olsun.
İşte benim beklediğim ve umduğum cevap tarzı ve seviyesi buydu..Çok açık bir dille çok güzel bir yorum yazmışssınız, çok teşekkürler. Karşıdakini uyarmak ve/veya eleştirmek için illa küfür/hakaret/ dalga geçmek gerekmediğini keşke herkes sizin gibi bilse..
Ben de kayınvalideme X anne demeyi düşünüyorum. Sevgilim anneme babama anne-baba demese zerre alınmam, aklıma bile gelmez aynen.
Beni rahatsız edecek insanlar değiller, iyi insanlar..Sadece çok içli dışlı olmayı gerektiren ortak paydaya sahip değiliz..Çok sık görüşme durumu olmayabilir, zira sevgilim de ben de çok yoğun çalışacağız, elbette ki görüştüğümüz zamanlarda da saygımı her daim koruyacağım.
Yorumunuza tekrar teşekkür ederim, sevgiler.
Gercekten anne- baba demek istemiyordun?
Peki anne demekle, X anne demek arasında ne fark acaba?
Neyi savundugunuzu anlayamadım ben, bana batacak sekilde cahilce ve siveli konusmaları vardı diyorsun bunları dedigine göre yeterince rahatsız olmussun haksız mıyım? Ortak bir paydaya sahip olmadıgınız icin ne kayınvalideniz, ne kayınpederiniz ne de kayınbiraderiniz icin özlem duyup, sık görüsmeyecek isteyecegim insanlar degiller diyen siz degil misiniz?
Simdide beni rahatsız edecek insanlar degiller, iyi insanlar diyorsun ve cok sık görüsemeyeceginizi isinizin yogunluguna baglıyorsun?
Bu degiskenlik hızınıza yetisemiyorum..
ben şunu anlamıyorum burda konu açılıyor hadi hastaydınız başında duramadınız
sonra istediğiniz doğrultuda cevaplar gelmeyince hemen olay başka taraflara kayıyor
siz kendiniz yazdınız ilk okul mezunu kayınpederim ve kayınvalidem anne baba demek istemiyorum diye
şimdi suçlu bizmi olduk
aylin hanım size bir soru sormuştum sanırım ya 7 ya 8. sayfada cevap vermediniz hala merakla cevabınızı bekliyorum ..sonra olumsuz yorumlar geliyor demeyın cevap vermeyınce böyle oluyor işte
Böyle yazdım diye hakaret edilmesi şart mı? Çok hatalıyım size göre diyelim, güzellikle, yapma etme Aylin hatalısın demek çok mu zor? Bu yazımı altına da eleştiri yapan ama çok seviyeli davranan insanlar oldu..Hakaret etme hakkı kimsede yok, tasvip etmezsiniz, sonsuz saygı duyarım ama hatalıysam bile bu insanlara bana saydırma hakkını vermez.Ayrıca yazdım burada ve hala ısrarla ilkokul mezunular diye anne-baba demek istemiyorsun diyorsunuz!! Bununla alakası olmadığını, yanlış anlaşıldığımı hem açıklamada hem yorumlarda defalarca vurguladım..
(hakaret: bknz 'eşeklik baki kalır'---ve lütfen atasözüdür bu demeyi bariz eşek diyor bana, ...... koyup boşluğu sen doldur diyen bile vardı, daha neler vardı).İyi günler dilerim.
Yani diyorsunuz ki cevap yazmazsanız hakaret mübahtır yutacaksınız? Sonra da siz cevap yazmamı bekliyorsunuz. Hiç bir şeyi yapma mecburiyetim olmadığı gibi bu hakareti meşru kılmaz. İyi günler
Böyle yazdım diye hakaret edilmesi şart mı? Çok hatalıyım size göre diyelim, güzellikle, yapma etme Aylin hatalısın demek çok mu zor? Bu yazımı altına da eleştiri yapan ama çok seviyeli davranan insanlar oldu..Hakaret etme hakkı kimsede yok, tasvip etmezsiniz, sonsuz saygı duyarım ama hatalıysam bile bu insanlara bana saydırma hakkını vermez.Ayrıca yazdım burada ve hala ısrarla ilkokul mezunular diye anne-baba demek istemiyorsun diyorsunuz!! Bununla alakası olmadığını, yanlış anlaşıldığımı hem açıklamada hem yorumlarda defalarca vurguladım..
(hakaret: bknz 'eşeklik baki kalır'---ve lütfen atasözüdür bu demeyi bariz eşek diyor bana, ...... koyup boşluğu sen doldur diyen bile vardı, daha neler vardı).İyi günler dilerim.
Evet ben yazdım bunu ilk sayfa da. İlk açtığınız konuya daha uygun bir cümle bulamamıştım.. Az önce de dediğim gibi, şuan da yazmakta olduğumuz konunuz ilk konu olsaydı, söylemlerim, konuşma tarzım elbetteki daha farklı olurdu çünkü içinde herhangi bir aşağılama içeren cümle göremedim ama ilk açtığınız konuda sevgilinizin ailesine bariz bir şekilde cahil, kültürsüz demeniz aksi gibi de ailenizin eğitiminden bahsetmeniz oldukça aşağılayıcıydı.
Dışarıdan bir göz gibi okumaya çalışın ilk açtığınız konuyu, sanırım biraz olsun hak vereceksiniz ağır söylemlere.. Yoksa bu konu gibi daha açıklayıcı ve güzel cümlelerle yazsaydınız kimse size ağır şeyler söylemezdi, en azından ben söylemezdim..
Hakkınızda hayırlısı olsun..
genel anlamda yazıyorum bunu,
buraya konular açılır. kız tarafının aılesı hep görgülü halı vaktı yerınde kulturlu ınsanlardır,
erkek tarafının aılesı cahıl görgusuz ne dedıgını bılmeyen oturmasını kalkmasını bılmeyen ınsanlardır
öle olur hep
ay ılerde benım gelınde buraya konu acar cahıl karı dıye
Ayrıcada söylemeden geçemeyeceğim ,buraya yeni üye oluşunuz yaptıgınız yorumlardaki tarzınız her mesajın sonuna iyi günler yazmanız bana burda şuanda hesabı pasifleştirilen bir üyeyi anımsattı nedense onunda böyle dertleri vardıda bunun için özel açtıgı bir konu yoktu ama diğer acılan konularda yaptıgı yorumlara denk gelmiştim ...üslubunuz cok benzıyor bu arada o üye en son benımle bir tartısma içine girdi ve banlandı her konuda bana muhalefet yorumlar yapıyordu bu konudada benzer durum var herkes soru sruyor cevp verılıyor bana verılmıyor gercekten düşündürücü
evet ya gerçekten geçengünde çok eğitimli dişhekimi topa tutmuştu milleti
aylinin diğer konusundada yine çok çok eğitimli bir arkadaş millete dingo deyip okuduğu üniversiteyi beğenmemişti
eğitim şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?