- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi Aylinnnnnnn
-
Benden hırsınızı alamıyorsunuz, nedir bu kadar üstüme gelinmesinin sebebi anlamadım..Rica ederim, yeter artık, denilecekler en ağır şekilde söylendi zaten yüzlerce kere, nedir bu saldırganlık, bu nefret...
Ne kadar uzadı bu konu
herkes ilkokul mezunu mevzusuna takılmış
madem eğitim bu kadar önemsiz okutmayın o zaman çocuklarınızı
ne diye parçalıyoruz kendimizi
en iyi okullarda okusun diye çırpınıyoruz sonra biri çıkıp burda deyince en iyi okullarda okudum aaa ne ayıp
ailem beni şöle şöle okuttu şu okullara gönderdi deyince aaa görgüsüz
kim istemez çocuğu en iyi okullarda okusun en iyi meslekler yapsın hepimiz bunun için uğraşmıyor muyuz
bu neyin ikiyüzlülüğü
deseydi ki onlar da bizimkiler de üniversite mezunu ama onlar cahil bize uygun değil herkes demeyecek miydi
ayyy okumuş ama kendini yetiştirememiş insanlar cahiiil cühelaaaa uzak dur canım onlardan
kaç insanın ailesi üniversite mezunu bu ülkede neden kendi komplekslerimizi çıkaracak yer arıyoruz acaba
çok merak ediyorum
herşey bitti tek dert ilkokul mezunu olmalarına kaldı
bir de usluba takanlar var
yahu herkesin bir tarzı vardır heralde bu saatten sonra değiştiremezsiniz
o öyle ifade ediyordur kendini nedir bu kibarlık naiflik anlamadım ki
sanki herkes ingiltere kraliçesiyle konuşuyor evinde
öle yazsaydık böyle yazardık şöyle yazsaydık böyle cevap verirdik ooo
sizin tarzınız böyledir onunki böyle neden böyle kabul etmiyorsunuz
bir de buraya yazan zaten sinirle soluğu burda alıyor
kimse 10 sene önceki derdi düşünüp taşınıp yazmıyor burda (gerçi bugün o da gerçekleşti ya)
o anda allah bilir içinden neler geçiyor neler kuruyor
kibar olayım diye mi düşünecek
sevgilisinin ailesine yaklaşımı konusunda pek haklı görmüyorum aylin i ama siz de biraz fazla üstüne gitmiyor musunuz :26: Söylediğiniz sözler gerçekten incitici ve diğer o benzettiğiniz arkadaş( diş hekimliği okuyan) gibi hakaret içerikli bir şey de yazmamış..muhalefet olmak istemezdim ama bence de biraz ağır konuşuyorsunuz
Farkındaysanız yazılanların incitici olduğunu düşünen bir tek ben değilim, hakaretten kastım illa küfür ve bela okumak değil ama gerçekten bir insanın herhangi bir konuda bu kadar üstüne gelinir, lütfen sizler de özeleştiri yapın! Artık bu kadarı da günahtır, ben de insanım! Uyardınız(şahsınıza değil genele söylüyorum), ağır konuştunuz, yüzlerce mesajda eşek bile dendi ama artık yeter, günahtır...
herkes ilk okul mevzusuna mı takmış
Iyide arkadaşım konu zaten bu değilmi konu başlığı ne allah aşkına konunun özü ne
Evet ben yazdım bunu ilk sayfa da. İlk açtığınız konuya daha uygun bir cümle bulamamıştım.. Az önce de dediğim gibi, şuan da yazmakta olduğumuz konunuz ilk konu olsaydı, söylemlerim, konuşma tarzım elbetteki daha farklı olurdu çünkü içinde herhangi bir aşağılama içeren cümle göremedim ama ilk açtığınız konuda sevgilinizin ailesine bariz bir şekilde cahil, kültürsüz demeniz aksi gibi de ailenizin eğitiminden bahsetmeniz oldukça aşağılayıcıydı.
Dışarıdan bir göz gibi okumaya çalışın ilk açtığınız konuyu, sanırım biraz olsun hak vereceksiniz ağır söylemlere.. Yoksa bu konu gibi daha açıklayıcı ve güzel cümlelerle yazsaydınız kimse size ağır şeyler söylemezdi, en azından ben söylemezdim..
Hakkınızda hayırlısı olsun..
Aylin, 10.sayfa da yaptığım yoruma kısa da olsa bir cevap verir misin?
Ben kendi adıma şuan da üzülüyorum ve açıklamamı yaptım. Fakat gözünden kaçmasın diye özellikle okumanı istiyorum.
Gördüğün gibi yanlış üslup kullanımı beraberinde tekrar yanlış üslup kullanımına dönüyor.
hale daha günah diyorsun ya seni anlamıyorum. bak bir aynaya..
ben özellıkle bi soru sormak ıstıyorum erkek arkadasınız yada nısanlınız sızın aılenız hakkında sızın yazdıklarınızı yazsaydı sız ne dusunurdunuz acaba şimdi olduğunuz kadar sakin olabılcekmıydınız???bence bunu bır duşunun sonra buradakı bırcok yoruma hak vereceksınız zaten
o aile ilkokul mezunu olmayıp yine cahil olsaydı kimse ses çıkarmayacaktı ama
evet yani o diş hekimiz gören bu forumun dünkü konuyu çok garip karşılamaması gerekiyordu
diş hekimine hak bile veren olmuştu ki
işte o cahilin karaktersizin kendini beğenmişin önde gideniydi
işlerine gelmeyen yorumlar olunca hep üstüme geliniyor işlerine gelmeyen mesajlar cevapsız kalır taa 8. sayfada sormustum sorumu ama hala cevap yok olur sizi destekleyenlere ne güzelde teşekkür ediyorsuz
Sinirle bir şey yazınca eşeğim, sakin yazınca çok iyiyim. e ne diyeyim? Teşekkürler, sizin de hakkıızda hayırlısı olsun..Ama unutmayın hiç bir halukarda hiç birşey size kimseye alttan alta da olsa hakaret etme hakkını vermez!! Hoşçakalın..
Konu sahibi Aylin Hanım, bir önceki konunuza da yorum yapmıştım... Gelen diğer yorumlara da sizin adınıza oldukça üzüldüm. Çünkü kimse ne demek istediğinizi anlayamadı, anlayabilen bir marjinalfaydalı isimli hanımla birkaç hanım daha oldu, onun dışındaki herkes yüklendikçe yüklendi. Zaten neden bu kadar yüklendiler marjinalfaydalı isimli hanım söyledi. Yanlış bir platforma yanlış bir konu açtınız. Şimdi yine birçok arkadaş dalgaya almaya abuk sabuk şakalar yapmaya ciddiyetten uzak saldırgan yorumlara devam edecek. Bu da onların tarzı, yapacak bir şey yok ciddiye almamaktan başka. Gerçi böyle bir yorum yazmakla hata ettim, ben de ban'lanabilirim (!) ama düştüğünüz zor durumu görünce yorum yazmadan edemedim. Hukuki işlem konusunda da haklısınız, pek bir bayılır bizim insanımız düz mantıkla bakıp alaya almaya, yüklenmeye...
Konu sahibi Aylin Hanım, bir önceki konunuza da yorum yapmıştım... Gelen diğer yorumlara da sizin adınıza oldukça üzüldüm. Çünkü kimse ne demek istediğinizi anlayamadı, anlayabilen bir marjinalfaydalı isimli hanımla birkaç hanım daha oldu, onun dışındaki herkes yüklendikçe yüklendi. Zaten neden bu kadar yüklendiler marjinalfaydalı isimli hanım söyledi. Yanlış bir platforma yanlış bir konu açtınız. Şimdi yine birçok arkadaş dalgaya almaya abuk sabuk şakalar yapmaya ciddiyetten uzak saldırgan yorumlara devam edecek. Bu da onların tarzı, yapacak bir şey yok ciddiye almamaktan başka. Gerçi böyle bir yorum yazmakla hata ettim, ben de ban'lanabilirim (!) ama düştüğünüz zor durumu görünce yorum yazmadan edemedim. Hukuki işlem konusunda da haklısınız, pek bir bayılır bizim insanımız düz mantıkla bakıp alaya almaya, yüklenmeye...
Kesinlikle öyle..Bana kızacak arkadaşlar belki ama reelde eminim bu şekilde yaklaşılmazdı bu olaya ve bu şekilde konuşulmazdı..Burada yüzyüze asla söylenmeyecek lafları sözleri bile rahatlıkla belki de pek fazla düşünülmeden söyleyebiliyoruz bence.Ama karşıdaki kırılabilir gerçek anlamda buna da dikkat etmemiz gerek
marjinal faydalı insanlara hakaret ettiği için banlandı
marjinal faydalı insanlara hakaret ettiği için banlandı
Sizin derdiniz ne benimle? Bununla ilgili 50. yorumunuz, anladık. İstediğime cevap veririm, istediğimi hakaret algılarım, istediğime teşekkür ederim! Kimseye soracak değilim, bu kadar da olmaz ki artık, nerden saldıracağınızı, neyime takacağınızı şaşırdınız!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?