Önemli açıklama-Aileler arası eğitim uçurumu

ben özellıkle bi soru sormak ıstıyorum erkek arkadasınız yada nısanlınız sızın aılenız hakkında sızın yazdıklarınızı yazsaydı sız ne dusunurdunuz acaba şimdi olduğunuz kadar sakin olabılcekmıydınız???bence bunu bır duşunun sonra buradakı bırcok yoruma hak vereceksınız zaten

herkes ilk okul mevzusuna mı takmış
iyide arkadaşım konu zaten bu değilmi konu başlığı ne allah aşkına konunun özü ne

evet yani o diş hekimiz gören bu forumun dünkü konuyu çok garip karşılamaması gerekiyordu
diş hekimine hak bile veren olmuştu ki
işte o cahilin karaktersizin kendini beğenmişin önde gideniydi

İyide benım bu konuda yazdıgım hangi yorum hakaret edici aşağılayıcı ben kendı adıma konusuyorum başkası adına degıl üstünüze gelınmesınde sizinde katkınız büyük ama ayrıca dün kü konuda evet hakaretler vardı ama kendınızı yanlıs ıfade ettıgınız ıcın bu konuda hakaret göremıyorum ben siz fazla alıngansınız ...ayrıca o eşşek olan bir atasözüdür neden bu kadar takılı kaldınız onuda anlamayamadım...
her ata sözlerindeki şeyleri üstümüze alırsak ohoooo yani bir üniversite mezununun bunu anlaması gerekırdı bana göre

Son düzenleme:
herkes ilk okul mevzusuna mı takmış
Iyide arkadaşım konu zaten bu değilmi konu başlığı ne allah aşkına konunun özü ne

o aile ilkokul mezunu olmayıp yine cahil olsaydı kimse ses çıkarmayacaktı ama

Son düzenleme:

Sinirle bir şey yazınca eşeğim, sakin yazınca çok iyiyim. e ne diyeyim? Teşekkürler, sizin de hakkıızda hayırlısı olsun..Ama unutmayın hiç bir halukarda hiç birşey size kimseye alttan alta da olsa hakaret etme hakkını vermez!! Hoşçakalın..

hale daha günah diyorsun ya seni anlamıyorum. bak bir aynaya..

işlerine gelmeyen yorumlar olunca hep üstüme geliniyor işlerine gelmeyen mesajlar cevapsız kalır taa 8. sayfada sormustum sorumu ama hala cevap yok olur sizi destekleyenlere ne güzelde teşekkür ediyorsuz

o aile ilkokul mezunu olmayıp yine cahil olsaydı kimse ses çıkarmayacaktı ama

ne alaka şimdi
açık açık yazmış işte benim ailem üniversite mezunu çok kültürlü insanlardır
sevgilimin ailesi ilkokulmezunu cahil ve şiveli konuşan insanlar diye
siz bundan ne anlıyorsunuz
konu zaten eğitim hanfendi kendini bir basamak üstte görüyor
ve haklı olduğunu düşünüyor herkesinde onu haklı görmesini istiyor

evet yani o diş hekimiz gören bu forumun dünkü konuyu çok garip karşılamaması gerekiyordu
diş hekimine hak bile veren olmuştu ki
işte o cahilin karaktersizin kendini beğenmişin önde gideniydi

Kesinlikle öyle..Bana kızacak arkadaşlar belki ama reelde eminim bu şekilde yaklaşılmazdı bu olaya ve bu şekilde konuşulmazdı..Burada yüzyüze asla söylenmeyecek lafları sözleri bile rahatlıkla belki de pek fazla düşünülmeden söyleyebiliyoruz bence.Ama karşıdaki kırılabilir gerçek anlamda buna da dikkat etmemiz gerek

Konu sahibi Aylin Hanım, bir önceki konunuza da yorum yapmıştım... Gelen diğer yorumlara da sizin adınıza oldukça üzüldüm. Çünkü kimse ne demek istediğinizi anlayamadı, anlayabilen bir marjinalfaydalı isimli hanımla birkaç hanım daha oldu, onun dışındaki herkes yüklendikçe yüklendi. Zaten neden bu kadar yüklendiler marjinalfaydalı isimli hanım söyledi. Yanlış bir platforma yanlış bir konu açtınız. Şimdi yine birçok arkadaş dalgaya almaya abuk sabuk şakalar yapmaya ciddiyetten uzak saldırgan yorumlara devam edecek. Bu da onların tarzı, yapacak bir şey yok ciddiye almamaktan başka. Gerçi böyle bir yorum yazmakla hata ettim, ben de ban'lanabilirim (!) ama düştüğünüz zor durumu görünce yorum yazmadan edemedim. Hukuki işlem konusunda da haklısınız, pek bir bayılır bizim insanımız düz mantıkla bakıp alaya almaya, yüklenmeye...

işlerine gelmeyen yorumlar olunca hep üstüme geliniyor işlerine gelmeyen mesajlar cevapsız kalır taa 8. sayfada sormustum sorumu ama hala cevap yok olur sizi destekleyenlere ne güzelde teşekkür ediyorsuz

Sizin derdiniz ne benimle? Bununla ilgili 50. yorumunuz, anladık. İstediğime cevap veririm, istediğimi hakaret algılarım, istediğime teşekkür ederim! Kimseye soracak değilim, bu kadar da olmaz ki artık, nerden saldıracağınızı, neyime takacağınızı şaşırdınız!!!

dünkü ve bugünkü sizin için normal benim için saçma sapan gereksiz anlamsız sözler eleştriler (hakaret ,aşağılama demiyorum) bana yapılsaydı
ben çoktan dellenmiştim uslup muslup kalmamıştı
zorla insanı çileden çıkarıp sonra da aa sen de ne biçim konuşuyorsun demek de ayrı bir ego tatmini heralde

Son düzenleme:

Evet öyle oldu ama bende sinirle yazdım. Aslında yaptığımız aynı şeydi. Sizde sinirlendiniz ve sevgilinizin ailesine laf ettiniz, sonra sakinleşince daha iyi cümleler kurdunuz.. Bende sinirlendim ve size laf ettim fakat bu konuda ki yazınızı görünce daha yumuşak olabilirdim dedim. Sonuçta iyi iletişim-iyi iletişimi getirir. İyi akşamlar..

Yorumunuz için çok teşekkürler..Bu kadar üzerime gelinmesi gerçekten çizgiyi aşacak saldırganlık düzeyini anlayamadım! İnsanlara teşekkür ettiğim için eleştirilmeye başladım şimdi de! İşime gelene teşekkür ediyormuşum..Bundan sonra en doğrusu susmak sanırım. Sizin aracılığınızla da marjialfaydalı isimli bayana çok teşekkür ediyorum. Sevgiler.

marjinal faydalı insanlara hakaret ettiği için banlandı

Gördüğünüz gibi ne dalga geçilmediğim kaldı ne bir şey..Sözün bittiği yer..İnsanların sinirini çıkarma aracı oldum bugünlük..

genelde kayınvalide , kayınpeder , görümce konularında farklı tepkiler olurdu ilk defa bu kadar savunduk onları

marjinal faydalı insanlara hakaret ettiği için banlandı

Siz hakaret etmediniz değil mi? Eşek vb ifadelerle siz etmediniz, bu kıza bu kdr yüklenmekle siz hiçbir şey yapmadınız o ban'landı! Hey Allahım... Lütfen, rica ediyorum o kadar yüklenenler dönsün kendine baksınlar. Demediklerini bırakmadılar. Herkes de bir tutturmuş hakaret ettiği için ban'landı diyor... Siz etmediniz tabi canım...

senin derdin ne bizimle? bununla ilgili kaçıncı yorumun. madem oyle buradakiler de istediği gbi cevap verir, konuyu istediği gbi algılar, istediğini söyler! kimseye soracak değiller. bu kadar da olmaz. saygısızca cümleler kurdunuz çirkin uslubunuzla yargılandınız. siz de begenmeyince ne diyeceginizi şaşırdınız!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…