- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
Haklısınız ama beğen butonunu kullandım. Zahmet etmek değil de onlara teşekkür mesajı ile dönersem asıl konu dağılır. Konu önemsenmemem mesajlara geri dönmemeleri sadece bir örnek.Doğum gününüzü kutlayan, iyi dileklerde bulunan üyeler olmuş. Siz neden önemseyip,teşekkür etme zahmetinde bulunmadınız?
Aminn Onay görme değer bekleme de insancıl ihtiyaçlar.Allah başka dert vermesin
Evet konumda tam anlatamadım.Bu sadece sosyal medya ile ilgili bir durum değil.Normal hayatta da bir yere çağrılmayan birşeyleri unutulan ben oluyorumböyle hikayeden düşmeyen ama.hic biseyi kutlamayan iyi dilekte bulunmayan insanları takipten çıkardım az önce tek tek ...doğum yapmışım yılan gibi hikayedesin ve asla iyi dilekte bulunmuyorsun , kim olursa olsun direkt byyy sizde öyle yapın ,onemsemiyorlar diye üzülmenize bile degmiyorlar çünkü
Ya da etrafım kıymet b,lmeyenlerle doluKarşıdaki bunu değerli görmüyor demek ki
Görse değerini bilir
Başak burcuna gecildi, maalesef aslan degilTam bir aslan burcu kadinisin
Takılmamayı bilmek lazımmAman benimkini de kimse kutlamıyor.. birtek eşim kutlar.. bende bıraktım milletin doğum gününü kutlamayı.. Paylaşm yapmalarına rağmen kutlamam bende. Önceden sıra sıra yazardmTakılma boşveerr
Demek ki tam bir Başak Burcu kadınıymışBaşak burcuna gecildi, maalesef aslan degil
Bir süre sonra bırakıon taklması zaten ister istemez alışıon çünküTakılmamayı bilmek lazımm
İşte bütün sene nasılsın diye sormamaları da br sorun.Ben önemsedikçe ters orantı oluyor bu durumBen de tam tersi sosyal medyadan dogumgunume dair tum tarihleri kaldirdim ki butun yil bir nasilsin demeyen insanlarin dogumgunum gelince iyiki digdin cinimmmmm diyen samimiyetsiz mesajlarini gormeyeyim.
Evet tam Başak burcu kadınıyım.Takıntı da yapıyor olabilirimDemek ki tam bir Başak Burcu kadınıymış
Oyle insanlari sil gitsin. Ay ben kendi akrabami bile siliyorum. Birak allaskina. Deger vermeyen insana bir gram deger vermem.İşte bütün sene nasılsın diye sormamaları da br sorun.Ben önemsedikçe ters orantı oluyor bu durum
Alışmak önemsememek ben de çok istiorum.Benim için bu bir süre ne zaman dolucakBir süre sonra bırakıon taklması zaten ister istemez alışıon çünkü
İşte bu kafa yapısında olmak çok istiyorum.Oyle insanlari sil gitsin. Ay ben kendi akrabami bile siliyorum. Birak allaskina. Deger vermeyen insana bir gram deger vermem.
Kac yasindasin?İşte bu kafa yapısında olmak çok istiyorum.
uzun değildiYazdığın şey uzun idiyse kimse okumamış olabilir zira ben bir cümleden uzun yazıları okumuyorum. Sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?