Önerilerinize ihtiyacım var.

Ya olmamış ki böyle en heyecanlı yerinde ben merak ederim ama ya elti ile kayın arasındaki muhabeti

Gel patlatam konu ne zevkli bitti ama

Valla ben böyle yaptığı kurnazlık elinde patlayan, ağzının payını alan elti görümce kaynana konularını acayip bir keyifle okuyorum Keşke tüm konular böyle bitse

Bibibella bu arada mısır teklifin için minnettarım, seninle şöyle karşılıklı mısır yiyip çiğdem çitlerken forumumuzun sansasyonel üyelerini çekiştirmeyi çok isterim

Kaynım beni rezil etti 280 tlcik için kocamla aramı açtı ühüüüü diye
Ama o elti aynı benim elti. Her şeyi bize aldırır falan filan. Çocuklarına doğum günü yapar beni çağırmaz ama pastayı eşime aldırır ikisi de öyle/ en son otururken ben dedim ki “ pastaları kocama aldırıyorsunuz ama beni doğum gününe çağırmıyorsunuz, ilginç” diye. Bir daha pasta masta aldırmadılar :)) tek kuruşumu koklatmam. Böyle insanlar çok pistir maalesef.

Valla ben böyle yaptığı kurnazlık elinde patlayan, ağzının payını alan elti görümce kaynana konularını acayip bir keyifle okuyorum Keşke tüm konular böyle bitse
Keşke ama hemen gitmeyelerdi iyiydi ya
Ay hiç sevmem ya akıllı sanıyorlar kendilerini neyseki eltilerim iyidir şanslıyım ben hiç kimseyle sorunum yok eşimin tarafıyla hatta dün sinemaya gittik gezeriz birlikte çok ça

Senin elti benim akraba mi acaba bizde de var ayni model
Gerci bizim model ayrani yok icmeye tahtirevanla gider s.mya modunda bir model. Hem parasız hem en luks yerlerde takilir. Hesabida bi sekilde baskasina kilitler

Sonu güzel biten bir dert oldu bu.

Kaynınız nasıl bir insan bilemem ama üzüldüm ona.Yazık adama yahu,utanç verici.
İşte böyle insanın eşi vezir de eder rezil de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…