Neden karsi ciktigini bilmiyorum o da buna cevap veremiyor. Ne var bu evde yap yavas yavas diyorOna soylemeden eve yardimci tutun bence. Birseyleri yapmasanizda evdeki is yine size kalabilir bu sefer daha fazla is yapmak zorunda kalirsiniz. Yardimciya niye karsi cikiyor.
Yapmayacaksınız, evi b*k götürecek. Yıkamayın pis donunu , yıkamayın bulaşığını. Ne demek yapmıyor? Kendini çocuğu doyur geçMerhaba arkadaslar. Yeni uyeyim bu da benim ilk konum.
Evliyim ve kucuk bir bebegim var ayni zamanda calisan bir anneyim. Derdim esimin ev islerinde bana yardimci olmamasi. Sıfır yardimla her ise yetismeye calisiyorum. Yardim istedigimde ters tepiyor. Eve yardimci almama da karisiyor. Simdi ben ne yapsam da esimi ikna etsem bana yardimci olsa uzerimdeki yukun bir kismini alsa. Cunku iyilikle de soylesem yuksek sesle de soylesem beni anlamiyor. Yorumlariniz icin tesekkur ederim.
Çok zor ama imkansız değil bence. Yetişme tarzlarından kaynaklı içselleştirilmiş roller bunlar bir yandan da düşünsenize ben de erkek olsam bu konforu kaybetmek istemezdimAdamın içinde yok..
Salataliktan vişne suyu çıkmaz
"Sen bu kadar bilme, bilen adama değil yapan adama ihtiyacım var. ". Bu kadar.Neden karsi ciktigini bilmiyorum o da buna cevap veremiyor. Ne var bu evde yap yavas yavas diyor
Canim istemiyor ben bekarken annem yapiyordu diyor konuyu kapatiyor
Vicdansızmış, çok üzgünüm.Hasta oldugumda ev islerinin geri kaldigi oldu. Ev ne kadarda pislendi of cok pis bu ev dedi ve uzerime yikti tum isleri. Hastaydim kalkamadim dedigimde tamam simdi temizlersin dedi bir kenara cekildi
Maalesef temizlik konusunun ihtiyaç olduğunu hiç kimse anlamıyor.Eve yardımcı almak için neden eşinize soruyorsunuz? özellikle çalışan kadınların bu konuda eşlerinden neden izin aldığını anlamakta çok zorluk çekiyorum ben. aylık 300 liralık masraf için izne ne gerek var?
Madem birsey yok bugun sen yap isleri diyin. Karsi cikmasinda hakli hic bir sebep yok yardimciyi tutun kendi kazandiginiz paradan verin esinizede para veriyorsaniz artik vermeyin.Neden karsi ciktigini bilmiyorum o da buna cevap veremiyor. Ne var bu evde yap yavas yavas diyor
Ya çok özür dilerim çok kaba olacak ama bu artık ataerki değil direkt dümdüz tertemiz öküzlük, hödüklük ve bilumum sığırlıklar bütünü. Hasta olmanıza rağmen nasıl böyle konuşabilir? Beceriksizliği bilgisizliği anlarım ama eşiniz sizi ve annesini hatta tüm kadınları hizmetçi olarak görüyor. Ben evde çalışan abla hastayken bile iş yaptırmam bu nasıl bir zihniyet?Hasta oldugumda ev islerinin geri kaldigi oldu. Ev ne kadarda pislendi of cok pis bu ev dedi ve uzerime yikti tum isleri. Hastaydim kalkamadim dedigimde tamam simdi temizlersin dedi bir kenara cekildi
Bekardin ve ananın evindeydin, şuan evlisin ve buradasın bunlar senin sorumluluğun diyin mecbursun yapmaya, onun utusunu onu ilgilendiren doğrudan şeyleri yapmayin kalsın herşeyi paranızı da vermeyin benim param vermek zorunda değilim, benim canım senin pisliğini temizlemek zorunda değilim canım istemiyor diye bilirsiniz, ve evet gerçekten de paranızı vermek zorunda değilsiniz, eve sen bakmak zorundasın maddiyat erkekte diyip işten cikabilirsinizCanim istemiyor ben bekarken annem yapiyordu diyor konuyu kapatiyor
İşte sıkıntı burda. Siz onun anası değilsiniz. Büyüyemediyse geri gidebilir anasının memesine.Canim istemiyor ben bekarken annem yapiyordu diyor konuyu kapatiyor
Ben evli değilim. Ne kadar objektif yorum olur bilemiyorum o yüzden ama ben olsam ev işlerinden elimi çekerdim. Para muhabbetine ilk etapta girmek istemezdim. Ama evi afedersiniz şey götürsün çöp eve dönüşsün yine de toparlamazdım. Tabii bunu yaparken de bir şeyleri göze almak gerek sanırım..Hasta oldugumda ev islerinin geri kaldigi oldu. Ev ne kadarda pislendi of cok pis bu ev dedi ve uzerime yikti tum isleri. Hastaydim kalkamadim dedigimde tamam simdi temizlersin dedi bir kenara cekildi
ben onunla ilgilenmiyorum ki. anlasın anlamasın. kadının çağırır, temizletirim eşimin haberi bile olmaz. neden izin alındığını, sorulduğunu algılayamıyorum. hani eşinden para isteyecek olsa anlarım ama var maaşı. ayırsın köşeye 300-400, adamın odunluğu zaten ayrı mesela ama bunun için de izin almak garip.Maalesef temizlik konusunun ihtiyaç olduğunu hiç kimse anlamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?