- 13 Ocak 2016
- 1.479
- 1.967
- 133
- 36
- Konu Sahibi Umudunukaybetme30
-
Esas hayat onlara zor. Güzel ve yakışıklı olmasalar esameleri okunmaz. Her daim bunu korumak zorundalar. Ağızlarından çıkacak her lafa dikkat etmek zorundalar. Yemişim parasını sırf iyi para kazanıcam diye ortada biblo gibi gezemezdim...onların Fahriye ve Burak ve onun gibiler . Ailelerine çok düşkünler aile iletişimleri çok güzle benumkısı zayıfabimlerle doğru düzgün bagımız yok paraları var güzellikleri var daha ne olsun . Ben ve benim gibiler türlü sıkıntılarla ugrasın dursun
Hönkonların Fahriye ve Burak ve onun gibiler . Ailelerine çok düşkünler aile iletişimleri çok güzle benumkısı zayıfabimlerle doğru düzgün bagımız yok paraları var güzellikleri var daha ne olsun . Ben ve benim gibiler türlü sıkıntılarla ugrasın dursun
Yapmayin demissiniz ama yapmis bi kere. Bir de buraya baslik acacak kadar dert etmis. Ayrica akraba iliskileri ile ünlü olma arasindaki baglantiyi bir turlu kuramadim. Ünlü. Zengin ve guzel olmayanlarin akrabalari ile iliskileri kötü mü?Ünlülerle mi kıyaslıyorsunuz kendinizi?
Yapmayın lütfen.
aile iletişimlerinin güzel olduğunu nereden biliyorsunuz yahu? al işte Tarkanın annesi ile eşi, Kıvancın annesi ile eşi arasında ne haberler çıkıyor.. siz, sadece size gösterilen tarafı görüyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?