Onların hayatı mükemmel , para var guzellık var her şey var

Kendi hayatındaki problemleri iyileştirip kendi hayat kalitesini yükseltmek için çabalamak yerine başka insanlara bakıp ağlayan insanları hiç bir zaman anlamadım, anlamayacağım da. Ağlayın ağlayın. Fahriye vs kimmiş, mesela Esra Erol var, mesela bir sürüü ünlü var zengin olan. Bunları da düşünüp ağlamalı, hayıflanmalı, ama yerinizde saymalısınız. Kolay gelsin size. Zor.

Benim bi tanidigimda ebru gndesi cok kiskanmisti.zengin koca bulamadim diye üzülmüştü. kadin ne kadar zor gunler yasadi esi yuzunden.huzur parayla guzellikle satin alinmaz .Allah baska dert vermesin. Daima Allahim bugünlerimi aratmasin de.Öyle bir dert verir ki felegimizi sasariz şükretmeyi unutmayalim.Güzeli zengini çirkini yakisiklisi hepimiz Allaha emanetiz.

Esas hayat onlara zor. Güzel ve yakışıklı olmasalar esameleri okunmaz. Her daim bunu korumak zorundalar. Ağızlarından çıkacak her lafa dikkat etmek zorundalar. Yemişim parasını sırf iyi para kazanıcam diye ortada biblo gibi gezemezdim...

Ünlülerle mi kıyaslıyorsunuz kendinizi?
Yapmayın lütfen.
Yapmayin demissiniz ama yapmis bi kere. Bir de buraya baslik acacak kadar dert etmis. Ayrica akraba iliskileri ile ünlü olma arasindaki baglantiyi bir turlu kuramadim. Ünlü. Zengin ve guzel olmayanlarin akrabalari ile iliskileri kötü mü?

aile iletişimlerinin güzel olduğunu nereden biliyorsunuz yahu? al işte Tarkanın annesi ile eşi, Kıvancın annesi ile eşi arasında ne haberler çıkıyor.. siz, sadece size gösterilen tarafı görüyorsunuz..

Siz ne yasadiniz da boyle dusunuyorsunuz bilmiyorum ama dünyaya bin defa gelsem yine öyle bir hayata ozenmem

Çok geyiğe de girmeyim de o Kıvanç'ın annesi düşman başına yahu vallahi buradaki kaynana konularını tek başına 10'a katlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…