Onların hayatı mükemmel , para var guzellık var her şey var

Bence bundan çok sizin durumnzda olmak isteyen ne kadar insan vardr onu düşünn baskalarin hayatini kendinize örnek göstermektense

Ne diyecek ayol iğrenç bir mesleğim var nefret ediyorum diyecek hali yok. Fahriye de setteki çalışanlara terör estirdiğini anlatmayacaktır röportajlarda. Sizin probleminizin altında başka bir şey var.

Yahu illa kıskanacaksanız kocasının sahibi olduğu viski fabrikasındaki viskileri havuza döküp içinde yüzen Beyonce'yi kıskanın. Ya da gidin evli mutlu çocuklı victoria's secret mankenlerini kıskanın. Fahriye ne Burak ne ya biraz bütçenizi zorlasanız aynı düğünü de, maldivler'de balayını da yapabilirdiniz. Çok da kıskanılacak bir durum göremedim ben. Kendinizi üzdüğünüze değen tipler olaydılar bari

7 sayfa Fahriye ve Burak konusulmus...
Duysalar niye 70 değil derler.
Allah var güzel kız çocukta yakışıklı.
Allah yürü ya kulum demiş yürümüşler...
Ne denir ki Allah mutlu etsin dışında...
Kendi hayatiniza bakın...

Evet dedikleriniz doğru huzur saygı sevgi asıl olan o ekranların arkasında neler oluyor kimlikti ama bize öyle gösterıyorlar ki en harika hayat onların sanki . İnsan hele sorunları varsa iyice özenıyor

Özcanla ayrılma sebebi ise Fahriye çok zor biriymiş Özcan deniz kardeşiyle çalışıyormuş oda buna kızıyormuş seni kullanıyo kardeşin demiş Özcan da çok bunalmış ayrılmış ondan daha demin okudum kimindir buraga neler yapıyo ama nasıl evlendiler anlamadım . Neslihan da kıskandı onu . Allah herkese helal para huzur sağlık versin inşAllah Amin . Deemkki damatlarına yardım ettiği için fahrıye buna da karışır yani göründüğü gibi dehıomış

Evet dedikleriniz doğru huzur saygı sevgi asıl olan o ekranların arkasında neler oluyor kimlikti ama bize öyle gösterıyorlar ki en harika hayat onların sanki . İnsan hele sorunları varsa iyice özenıyor
valla bi milyon tane sorunum var bigun de ozenmedim. Sende problem var bakış açınız değiştir.

Onlar sanat icin soyunur opusur; sen soyunur opusur musun konu sahibi:)
Her seyin bir bedeli var

Gelinligi Neslihan Atagul le ayni degil miydi yahu?
Cok goz onundeler bunlar da bu arada.Diger unlu kesimden yani.Niye ki .

Ne biliyorsunuz insanların sorunu olup olmadığını
Şu dünyada tüm canlıların sorunu problemi vardır yaşamıştır ya da yaşayacaktır veya şuan sizin gibi yaşıyordur
Sizin şuan için görünen ilk probleminiz kendinizi başkasıyla kiyaslamaniz anneniz yapsa dünya laf edersiniz siz niye kendinize yapıyorsunuz bunu

Ayy Beyonce'nin kocasının da yediği naneler buradan Mars'a yol oldu. Sineye çekip üstüne çocuk yaptı bir de. Boynuzlandıktan sonra o viskiler boğazıma dizilir sjsjs Düşündüm de özendiğim hiç ünlü yok. Belki Yasemin Ergene ama onu takdir ediyorum galiba sosyeteye iyi sıçrama yaptı, doğuştan sosyete gibi şu an.

Muhabbete Fransiz kaldim :-D
Ilk yorumda o kadar yazdim ama benim de ozendigim bir kisi var. Farki kendimi yipratmiyorum. Bir de unlu degil.

O da estetik güzeli . Ama şöyle bıdey var zengin olup aldatmayn varmısır yoktur bence adam gittiği gezilerde hıc mi bakmıcaj kimseye oda o zaman ekranlardan göründüğü gibi değil

Gösterdikleri şaşalı hayat mı onların ki bizi özendirmekten başka ne işe yarıyo . Herkesin derdi olduğu gibi onlarında var

O da estetik güzeli . Ama şöyle bıdey var zengin olup aldatmayn varmısır yoktur bence adam gittiği gezilerde hıc mi bakmıcaj kimseye oda o zaman ekranlardan göründüğü gibi değil

Yav aldatmayan da vardır bu karakter meselesi ünlü olup olmamakla alakası yok. Burada yığınla aldatma konusu açılıyor sanki adamlar çok mu ünlü, kızlar peşlerinde sıra mı? O insanların senden haberi dahi yok, kendini paralama bu yüzden. Kendi hayatını ne kadar iyileştirebilirsin ona bak, zira bu hayatta sana sadece senden fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…