- 3 Temmuz 2015
- 1.781
- 2.505
- 133
- 38
- Konu Sahibi Umudunukaybetme30
-
Eve
evet ama röp okudum eğer bu mesleği yapmasaydınız ne yapardınız diye sordular oda bitmesin çok üzülürüm çok seviyorum dedi. Burak ta öyle çok yorucu ama çok aşığım mesleğime dedi. Kızkardeşi çok değerli onun için . Dönerci dükkanları var damatları işletiyo. Kız evlendi diye kendilerinden ayırmadılar onu . Evet problemlerım var belki geçer zamanla bikmıyptım ama özendim özeniyorum
valla bi milyon tane sorunum var bigun de ozenmedim. Sende problem var bakış açınız değiştir.Evet dedikleriniz doğru huzur saygı sevgi asıl olan o ekranların arkasında neler oluyor kimlikti ama bize öyle gösterıyorlar ki en harika hayat onların sanki . İnsan hele sorunları varsa iyice özenıyor
Gelinligi Neslihan Atagul le ayni degil miydi yahu?Özcanla ayrılma sebebi ise Fahriye çok zor biriymiş Özcan deniz kardeşiyle çalışıyormuş oda buna kızıyormuş seni kullanıyo kardeşin demiş Özcan da çok bunalmış ayrılmış ondan daha demin okudum kimindir buraga neler yapıyo ama nasıl evlendiler anlamadım . Neslihan da kıskandı onu . Allah herkese helal para huzur sağlık versin inşAllah Amin . Deemkki damatlarına yardım ettiği için fahrıye buna da karışır yani göründüğü gibi dehıomış
Yahu illa kıskanacaksanız kocasının sahibi olduğu viski fabrikasındaki viskileri havuza döküp içinde yüzen Beyonce'yi kıskanın. Ya da gidin evli mutlu çocuklı victoria's secret mankenlerini kıskanın. Fahriye ne Burak ne yabiraz bütçenizi zorlasanız aynı düğünü de, maldivler'de balayını da yapabilirdiniz. Çok da kıskanılacak bir durum göremedim ben. Kendinizi üzdüğünüze değen tipler olaydılar bari
O da estetik güzeli . Ama şöyle bıdey var zengin olup aldatmayn varmısır yoktur bence adam gittiği gezilerde hıc mi bakmıcaj kimseye oda o zaman ekranlardan göründüğü gibi değilAyy Beyonce'nin kocasının da yediği naneler buradan Mars'a yol oldu. Sineye çekip üstüne çocuk yaptı bir de. Boynuzlandıktan sonra o viskiler boğazıma dizilir sjsjsDüşündüm de özendiğim hiç ünlü yok. Belki Yasemin Ergene ama onu takdir ediyorum galiba sosyeteye iyi sıçrama yaptı, doğuştan sosyete gibi şu an.
Gösterdikleri şaşalı hayat mı onların ki bizi özendirmekten başka ne işe yarıyo . Herkesin derdi olduğu gibi onlarında varValla burdaki arkadaşlar gibi " öyle görünüyorlar ama çok mutsuzlar valla bak" tesellisi vermeyecegim, fukara tesellisi diyoruz buna.
Mutlu da olabirler ki olsunlar zaten.
Siz kendi hayatınız ve sorunlarınız için ne yapıyorsunuz ondan haber verin.
:)))) e siz neye içerlediniz bu kadar öyleyse?Gösterdikleri şaşalı hayat mı onların ki bizi özendirmekten başka ne işe yarıyo . Herkesin derdi olduğu gibi onlarında var
O da estetik güzeli . Ama şöyle bıdey var zengin olup aldatmayn varmısır yoktur bence adam gittiği gezilerde hıc mi bakmıcaj kimseye oda o zaman ekranlardan göründüğü gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?