- 3 Şubat 2017
- 829
- 3.234
- 28
- Konu Sahibi Umudunukaybetme30
-
Yaaa çok kötüsünSen de haklısın :)
Ogretmenim varya sizin mizahiniza hastayim. Daha onceki capslerinizede cok gulmustum. Iyiki varsiniz.Sen de haklısın :)
Çok geyiğe de girmeyim de o Kıvanç'ın annesi düşman başına yahu vallahi buradaki kaynana konularını tek başına 10'a katlar
Ogretmenim varya sizin mizahiniza hastayim. Daha onceki capslerinizede cok gulmustum. Iyiki varsiniz.
Bu kafayla mümkün değil mutlu olamazsınız.Geçen gün de eşinizi başkalarının eşiyle kıyaslayıp hem adama hem kendinize eziyet ediyordunuz.Bardağa dolu tarafından bakın.Yoksa bu özenti sizi yer bitirironların Fahriye ve Burak ve onun gibiler . Ailelerine çok düşkünler aile iletişimleri çok güzle benumkısı zayıfabimlerle doğru düzgün bagımız yok paraları var güzellikleri var daha ne olsun . Ben ve benim gibiler türlü sıkıntılarla ugrasın dursun
Kimseyle kendini kıyaslama bence ayrıca sen onların estetiksiz halini bi arastrsnaonların Fahriye ve Burak ve onun gibiler . Ailelerine çok düşkünler aile iletişimleri çok güzle benumkısı zayıfabimlerle doğru düzgün bagımız yok paraları var güzellikleri var daha ne olsun . Ben ve benim gibiler türlü sıkıntılarla ugrasın dursun
aile iletişimlerinin güzel olduğunu nereden biliyorsunuz yahu? al işte Tarkanın annesi ile eşi, Kıvancın annesi ile eşi arasında ne haberler çıkıyor.. siz, sadece size gösterilen tarafı görüyorsunuz..
evet ama röp okudum eğer bu mesleği yapmasaydınız ne yapardınız diye sordular oda bitmesin çok üzülürüm çok seviyorum dedi. Burak ta öyle çok yorucu ama çok aşığım mesleğime dedi. Kızkardeşi çok değerli onun için . Dönerci dükkanları var damatları işletiyo. Kız evlendi diye kendilerinden ayırmadılar onu . Evet problemlerım var belki geçer zamanla bikmıyptım ama özendim özeniyorumFahriye guzel bir kadin tabii ki.
Ama ben de guzelim.
Cok para kazansam da giyecegim bir elbise yiyip doyacagim bir lokma... ben asciyim. Fena degil gelirim. Ama fahriyenin gelirinin yaninda tabii devede kulak kalir.
Calistigim mekanda sık sık çekim olur. Girerler 24 saat devam ederler. Uyku yok duzgun yemek yok. Gece yok gunduz yok. Gunde 7.5 saatlik vardiyamin olmasi kendime aileme vakit ayirabilmem duzenli bir yasamimin olmasi bence onlarin insanlik disi kosullarindan cok daha cazip. Bazi seyler parayla olculemez. Istedikleri kadar kazansinlar ne yapacaklar? 1 degil 3 tabak mi yiyecekler?
Cunku bu cekim 1 kere 2 kere olan bir sey degil. Boyle hayat mi gecer?
Davulun sesi uzaktan hos gelir. O kadar imrenilesi bir hayatlari yok.
Fahriye okuldan arkadasim bu arada
Tabiiki hayır :)Yapmayin demissiniz ama yapmis bi kere. Bir de buraya baslik acacak kadar dert etmis. Ayrica akraba iliskileri ile ünlü olma arasindaki baglantiyi bir turlu kuramadim. Ünlü. Zengin ve guzel olmayanlarin akrabalari ile iliskileri kötü mü?
Kenan Doğulu'nun annesi ve Beren Saat'i de eklemek lazım. Kaynana terörü her yerde
Ya bir de parali insan olunca sahte de olsa insan olur etrafinda.Bu icten sevildigini gostermez.Cikar iliskisi insani uzer aslinda.Yapmayin demissiniz ama yapmis bi kere. Bir de buraya baslik acacak kadar dert etmis. Ayrica akraba iliskileri ile ünlü olma arasindaki baglantiyi bir turlu kuramadim. Ünlü. Zengin ve guzel olmayanlarin akrabalari ile iliskileri kötü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?