Onların hayatı mükemmel , para var guzellık var her şey var

Çok geyiğe de girmeyim de o Kıvanç'ın annesi düşman başına yahu vallahi buradaki kaynana konularını tek başına 10'a katlar

gerçi insanın Kıvanç gibi bir üretimi olursa sapıtadabilir emin olamıyorum Astoria düşünsene o dönemin en iyi mahsülü senin

Bu kafayla mümkün değil mutlu olamazsınız.Geçen gün de eşinizi başkalarının eşiyle kıyaslayıp hem adama hem kendinize eziyet ediyordunuz.Bardağa dolu tarafından bakın.Yoksa bu özenti sizi yer bitirir

Ailen senin için nasıl cabaliyodur Allah bilir. Şimdi ki nesil tep tıp güzellik dayatması yüzünden gümbür gümbür yetişiyor. 9 yaşında yigenim var yemek yemiyor yerse fiziği güzel olmazmış saçları az diye hüngür hüngür agliyor, daha 9 yaşında yere batsın onların ozendirdigi hayat. Şimdi bu kizimizi ailesi mutlu edebilsin de görelim herşeyi olsada o Fahriye ye bakıp bakıp ama onun kadar güzel değilim diye agliyacak babasi kim bilir nasıl çalışıyor.

Fahriye guzel bir kadin tabii ki.
Ama ben de guzelim.

Cok para kazansam da giyecegim bir elbise yiyip doyacagim bir lokma... ben asciyim. Fena degil gelirim. Ama fahriyenin gelirinin yaninda tabii devede kulak kalir.
Calistigim mekanda sık sık çekim olur. Girerler 24 saat devam ederler. Uyku yok duzgun yemek yok. Gece yok gunduz yok. Gunde 7.5 saatlik vardiyamin olmasi kendime aileme vakit ayirabilmem duzenli bir yasamimin olmasi bence onlarin insanlik disi kosullarindan cok daha cazip. Bazi seyler parayla olculemez. Istedikleri kadar kazansinlar ne yapacaklar? 1 degil 3 tabak mi yiyecekler?

Cunku bu cekim 1 kere 2 kere olan bir sey degil. Boyle hayat mi gecer?

Davulun sesi uzaktan hos gelir. O kadar imrenilesi bir hayatlari yok.

Fahriye okuldan arkadasim bu arada

Kimseyle kendini kıyaslama bence ayrıca sen onların estetiksiz halini bi arastrsna

Eve
evet ama röp okudum eğer bu mesleği yapmasaydınız ne yapardınız diye sordular oda bitmesin çok üzülürüm çok seviyorum dedi. Burak ta öyle çok yorucu ama çok aşığım mesleğime dedi. Kızkardeşi çok değerli onun için . Dönerci dükkanları var damatları işletiyo. Kız evlendi diye kendilerinden ayırmadılar onu . Evet problemlerım var belki geçer zamanla bikmıyptım ama özendim özeniyorum

İkinizi rahatlatacaksa fahriyeyi geçenlerde babasıyla suadiyede bir restoranda gördüm. Baya depresif ve mutsuz gözüküyordu. TV'de sosyal medyada gördüğünüz görsel ve duygusal filtreli hikayelere prim vermeyin. Bu sistem birilerini önce göklere çıkarıp sonra dibe indirmek üzerine kurulu. Dışı seni içi onları yakıyor yani...

Ya bir de parali insan olunca sahte de olsa insan olur etrafinda.Bu icten sevildigini gostermez.Cikar iliskisi insani uzer aslinda.

Hayatimda para mülke,insanlarin yasam tarzlarin ozenmedim hic sukur cok zenginde olmak istemem aman onun derdide ayri bence tek ozencem sey huzurdur sevgi saygidir onlar olmasi gerekenler herzman parada yeterince olsun fazlasini istemem yeter yetmez oda kendimizin tutumuna bagli,ha bir evimiz olsun isterim oda gelecekte cocouklarimiza kalsin diye olmasada olur allahim bizleri yikacak sinavlar vermesin en onemlisi aile ve evlatlarimiz birde.. farzlarimi yerine getirmek bunlar bizi asas mutluluga getiren. ama malesef nefis bizim enbüyük düsmanimız ya onunla savasip kazanirsin yada kaybedersin hayatin mücadeleleri bitmez o bir gercek eee kacilmaz tek gercekte ölümdür onuda temiz versin rappim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…