- 24 Temmuz 2023
- 39
- 31
- 3
- 31
- Konu Sahibi villevalo93
-
Haklısınız ama mesela tanışıp evlenenler de var o yüzden bilemedim.Eğer böbreklerimi ve diğer organlarımı sevmiyor olsaydım belki denerdim,bence güvenilir değil,insanın kaç yıl tanıdığı sevgilisi, kocasının icinden bile canavar çıkabiliyor.
Ben denk gelmedim,olabilir. Kendi adıma cesaret edemezdimHaklısınız ama mesela tanışıp evlenenler de var o yüzden bilemedim.
Eğer evlenilecek adam bulmak için kullanacaksanız yanlış tercih. Dating app kullanan erkekler belki birini bulurum da evlenirim diye kullanmıyor.Haklısınız ama mesela tanışıp evlenenler de var o yüzden bilemedim.
O kadar da değil abartma.sanki ıssız bir araba garajında buluşacağizEğer böbreklerimi ve diğer organlarımı sevmiyor olsaydım belki denerdim,bence güvenilir değil,insanın kaç yıl tanıdığı sevgilisi, kocasının icinden bile canavar çıkabiliyor.
Şu an dinlediğim evlilik hikayeleri arasında hiç ciddi niyetle başlayan yok ki.ilk buluşmada seks yapan evli insan dolmuş ortalik.kime sorsan günümü gün edeyim, sevişeyim diye başladik böyle oldu diyor.eskidenmiş o.Eğer evlenilecek adam bulmak için kullanacaksanız yanlış tercih. Dating app kullanan erkekler belki birini bulurum da evlenirim diye kullanmıyor.
He milyonda bir evlenenler vardır. Ama orda da adamlar evlenmek amacıyla uygulamayı indirmemiş oluyor. Takılıyorlar, geziyolar, tozuyolar sonrasında bakıyolar birbiriyle uyuşmuşlar evlenmeye belki karar veriyorlar. Ama dediğim gibi o da milyonda bir ve başta ciddi olarak başlamayan ilişkiler
Ben de bunu anlayamıyorum ya; ciddiyetsiz olan hep ciddiyetsiz gider gibi geliyor. Ama işler bir anda değişiyor falan. Her şey gittikçe değişik bir hal aldı.Şu an dinlediğim evlilik hikayeleri arasında hiç ciddi niyetle başlayan yok ki.ilk buluşmada seks yapan evli insan dolmuş ortalik.kime sorsan günümü gün edeyim, sevişeyim diye başladik böyle oldu diyor.eskidenmiş o.
Ferhans senin çevren ve fikirlerin zerre umrumda değil. Sen tacize uğramadığın için Türkiyede taciz olaylarının da abartıldığını söyleyen, türkiyede taciz ve abazan erkek sayısının az olduğunu savunan insansın. 2 kişiden bir şeyler duyup yine ve yine saçma sapan bir genelleme yaptığından eminim. Beni alıntılamazsan sevinirim.Şu an dinlediğim evlilik hikayeleri arasında hiç ciddi niyetle başlayan yok ki.ilk buluşmada seks yapan evli insan dolmuş ortalik.kime sorsan günümü gün edeyim, sevişeyim diye başladik böyle oldu diyor.eskidenmiş o.
Güven vermiyor bana.İmkanlar kısıtlı ise online dating appler sizce güvenli midir, tanışıp düzgün bir ilişki yaşanabilir mi?
Ayy sorma ya.ben günümüzdeki tanışma hikayelere şaşıp kalıyorum valla.gece klübünden tanışan mı ararsın, bu uygulamalardan tanışan mı ararsın, bilgisayar oyunundan tanışan mı ararsın.... gece klübünden evlenecek insan nasıl bulunur yaa.neler duyuyoruz valla.eskiden en azından bir genelleme yapabiliyorduk.bir üye yazmıştı cluba takılan adamla mı tutup evleneyip diye? Bir üye de beni cluptan çıkartıp evlendiler ne var yani yazmışti.üstelik o dönem hayatımda içki içip, sevişmekten başka düşündüğüm birşey yoktu, kendimi nikah masasında buldum dedi.Ben de bunu anlayamıyorum ya; ciddiyetsiz olan hep ciddiyetsiz gider gibi geliyor. Ama işler bir anda değişiyor falan. Her şey gittikçe değişik bir hal aldı.
Mecazen demiştim zaten .O kadar da değil abartma.sanki ıssız bir araba garajında buluşacağiz
O ne arkadaşlar. Ben bu çağa neden bu kadar yabancı kaldım ? Tanışma sitesi işte. Ne şekillu şukullu dating app oluyor buİmkanlar kısıtlı ise online dating appler sizce güvenli midir, tanışıp düzgün bir ilişki yaşanabilir mi?
İlk buluşmalarda gündüz ve kalabalık yerlerde buluşmak, çevresini arkadaşlarını tanıyıp ondan sonra bir ilişkiye başlamak şeklinde kullanılabilir bence.. Yurtdışındaki arkadaşlarım bazı app'lerden bayağı memnun.İmkanlar kısıtlı ise online dating appler sizce güvenli midir, tanışıp düzgün bir ilişki yaşanabilir mi?
Bilseydim ben de seni muhattapnalmazdim zaten.çok merakliydim sana.git başimdan.adımı ağzina alma.Ferhans senin çevren ve fikirlerin zerre umrumda değil. Sen tacize uğramadığın için Türkiyede taciz olaylarının da abartıldığını söyleyen, türkiyede taciz ve abazan erkek sayısının az olduğunu savunan insansın. 2 kişiden bir şeyler duyup yine ve yine saçma sapan bir genelleme yaptığından eminim. Beni alıntılamazsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?