- 4 Mayıs 2023
- 757
- 813
- 33
- Konu Sahibi villevalo93
-
Kız dün çok bişey anlamamıştım, o konuya bakınca anladım ahahahah insta dmsinde 90 mesajı olan kadını kıskanmış, klasik Ferhans.Ferhans sanırım farkında değilsin ama sen beni alıntıladınBen zaten forumda senle hiiiiç muhatap olmuyorum.
Bir de daha beni alıntılamadan 1 saat önce sanaldan tanışılır mı be hep çürük çarık var orda diye yorum yazmışsın. Şimdi ne var sanaldan da tanışılıp evlenilir diyosun. Kafalar pırıl pırıl
Ferhansın görüşleri o an neyi kıskandığına göre şekilleniyor. O yüzden 1 saat içinde fikir değişikliği çok garip değil.Kız dün çok bişey anlamamıştım, o konuya bakınca anladım ahahahah insta dmsinde 90 mesajı olan kadını kıskanmış, klasik Ferhans.
Kız dün çok bişey anlamamıştım, o konuya bakınca anladım ahahahah insta dmsinde 90 mesajı olan kadını kıskanmış, klasik Ferhans.
kızlar selamFerhansın görüşleri o an neyi kıskandığına göre şekilleniyor. O yüzden 1 saat içinde fikir değişikliği çok garip değil.
Kıskandığı şeye göre işine gelene inanıp işine gelmeyene inanmıyor. Bir kadının insta dmsinde 90 mesaj olduğuna inanmıyor. Konularda mutlu evliliği olduğunu anlatan üyeler oluyor onlara da yalan söylüyosunuz yazıyor. Ancak biri gelsin kocam 0,001 milisaniyede boşalıyor yazsın sorgusuz sualsiz hemen inanır
Ya adamların niteliği onun umurunda değil ki. Dmnizde 90 mesaj var ve bu hasetten çıldırma sebebi onun için. Ferhans 'a doğru düzgün adam gelse ne olur, onu anlayacak kapasite yok ki, hem düzgün adam da çok kalıcı olmaz onun yanında. Ona 1000 tane de gelse o yine seçen değil seçilen olacak, önemli olan ona 1000 tane gelmesi değil, o 1000 tane adamın onu beğenmiş seçmiş olması.kızlar selam
o kadın benim
onun sataştığı kişi yani gerçi nicki başka bişeydi ama sizin dediğiniz eski ismiymiş galiba, neyse
açıkçası ben onun yazdığı yorumlara çok sinir olduğum için cevap verme gereği duydum
gelmiş buraya neremiz değerli, değerli değiliz hep ayılarla muhatap oluyoruz, kırk yılda bir birini buluyoruz
onu da ittirerek götürüyoruz gibi
bence biraz kadınları aşağılayan "çoğul" konuşan bi yorum yapmıştı
bende sinirlendim sana kırk yılda bir biri çıkıyor, sadece instagram dm'imde açmadığım 90dan fazla mesaj var dedim
bu 90 küsür mesaj 2 günde olan bişey değil tabii en son 1 ay önce temizlemiştim gelen istekler kutusunu
benim orada anlatmak istediğim, biz aslında kadın olarak talep görüyoruz
seçilen değil seçen taraf olmalıyız idi
çünkü konuyu açan kişiye de insanlar kendine değer ver kendi değerini bil vs diyordu
ha bu 90 mesajı toplasanız tabii ki hepsi düzgün değildir
ki ben instagram dmden yazanlarla çok muhatap olmuyorum eğer tanımıyorsam
ben de ruh hastası biriyle muhatap oldum geçenlerde
yani herkesi kendi gibi sanmasın diye cevap verdim ona
ki buradaki kadınların da bu konuda benden farklı olduğunu sanmıyorum
hepimize yürüyorlar aslında kırk yılda bir birini bulmak ve onunda çıka çıka ayı çıkması söz konusu o hanımla alakalı.
Ahahahah ya lütfen ferhans sabit fikirli diil diye kiskandiniz dimiFerhansın görüşleri o an neyi kıskandığına göre şekilleniyor. O yüzden 1 saat içinde fikir değişikliği çok garip değil.
Kıskandığı şeye göre işine gelene inanıp işine gelmeyene inanmıyor. Bir kadının insta dmsinde 90 mesaj olduğuna inanmıyor. Konularda mutlu evliliği olduğunu anlatan üyeler oluyor onlara da yalan söylüyosunuz yazıyor. Ancak biri gelsin kocam 0,001 milisaniyede boşalıyor yazsın sorgusuz sualsiz hemen inanır
Bilemiyorum ki öyle birden evet bu doğru insan diye bi aydınlanma gelmedi. Biz tanıştığımızda ben 21 o 23 yaşındaydık, uzak mesafe ilişkisi yaşadık, o zamanlar farklıydı ilişkimiz inişli çıkışlı diyeyim, zamanla ikimiz de olgunlaştık. Evlenmeden önce yanıma taşındı, bir yıl birlikte yaşadık, isteklerimiz, beklentilerimiz aynıydı, aile kurmak istiyorduk, uyumluyduk ve evlenmeye karar verdik. Bu şekilde geliştiEşinizin sizin için doğru kişi olduğunu nasıl anladınız?
Çok güzel,inşallah hep mutlu,huzurlu olursunuz.Bilemiyorum ki öyle birden evet bu doğru insan diye bi aydınlanma gelmedi. Biz tanıştığımızda ben 21 o 23 yaşındaydık, uzak mesafe ilişkisi yaşadık, o zamanlar farklıydı ilişkimiz inişli çıkışlı diyeyim, zamanla ikimiz de olgunlaştık. Evlenmeden önce yanıma taşındı, bir yıl birlikte yaşadık, isteklerimiz, beklentilerimiz aynıydı, aile kurmak istiyorduk, uyumluyduk ve evlenmeye karar verdik. Bu şekilde gelişti
Zaman çok değişti. Önceden biriyle tanışıp çıkıyordu o uygulamadan insanlar. Şimdi elinden telefon düşmüyor kimsenin.Haklısınız ama mesela tanışıp evlenenler de var o yüzden bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?