Online dating appler hakkında?

bir arkadaşım gerçekten evlilik nitetiyle açan bir erkek buldu ve 2 yıldır çok güzel ilişkileri var. Onun dışında hep kötü şeyler duydum. Evlenen arkdaşım da oldu ama adam manyak çıktı sonra, evliyken de uygulamadan birilerini bulup devam ediyormuş hep, boşandılar. Ama şöyle ki iyi olanlar çölde vaha gibi, yani öyle birini bulana kadar onlarca uçkur delisi, evli erkek, uyuşamadığın adam vs. ile muhattap olmanız gerek. Düzgün adam o ortamda kadın aramıyor zaten, arkadaşımınkinde sosyal fobisi olduğundan uzaktan konuşmak kolay diye uygulama tercih etmişti, çok ender yani düzgün birine denk gelmek.Uğraşacak enerjiniz, sabrınız varsa ve duygularınızı kontrol edebilecekseniz buyrun deneyin, kendinizi kaptırmazsanız bir zararı olmaz. Ben 1 gün deneyebildim sadece, bir daha asla diyorum

yani denemekten zarar gelmez bence. Kolay kapılan, bağlanan bir tip değilseniz ve ilk bulusmaları insanların çok oldugu cafe vs gibi yerlerde yaparsanız neden olmasın ki?

Niyetim eğlenmekse olabilir, evlenmekse kesinlik no diyorum... görücü usulü bile kat kat daha mantıklı benim gözümde.

Kız dün çok bişey anlamamıştım, o konuya bakınca anladım ahahahah insta dmsinde 90 mesajı olan kadını kıskanmış, klasik Ferhans.

Kız dün çok bişey anlamamıştım, o konuya bakınca anladım ahahahah insta dmsinde 90 mesajı olan kadını kıskanmış, klasik Ferhans.
Ferhansın görüşleri o an neyi kıskandığına göre şekilleniyor. O yüzden 1 saat içinde fikir değişikliği çok garip değil.

Kıskandığı şeye göre işine gelene inanıp işine gelmeyene inanmıyor. Bir kadının insta dmsinde 90 mesaj olduğuna inanmıyor. Konularda mutlu evliliği olduğunu anlatan üyeler oluyor onlara da yalan söylüyosunuz yazıyor. Ancak biri gelsin kocam 0,001 milisaniyede boşalıyor yazsın sorgusuz sualsiz hemen inanır

kızlar selam
o kadın benim
onun sataştığı kişi yani gerçi nicki başka bişeydi ama sizin dediğiniz eski ismiymiş galiba, neyse
açıkçası ben onun yazdığı yorumlara çok sinir olduğum için cevap verme gereği duydum
gelmiş buraya neremiz değerli, değerli değiliz hep ayılarla muhatap oluyoruz, kırk yılda bir birini buluyoruz
onu da ittirerek götürüyoruz gibi
bence biraz kadınları aşağılayan "çoğul" konuşan bi yorum yapmıştı
bende sinirlendim sana kırk yılda bir biri çıkıyor, sadece instagram dm'imde açmadığım 90dan fazla mesaj var dedim
bu 90 küsür mesaj 2 günde olan bişey değil tabii en son 1 ay önce temizlemiştim gelen istekler kutusunu
benim orada anlatmak istediğim, biz aslında kadın olarak talep görüyoruz
seçilen değil seçen taraf olmalıyız idi
çünkü konuyu açan kişiye de insanlar kendine değer ver kendi değerini bil vs diyordu
ha bu 90 mesajı toplasanız tabii ki hepsi düzgün değildir
ki ben instagram dmden yazanlarla çok muhatap olmuyorum eğer tanımıyorsam
ben de ruh hastası biriyle muhatap oldum geçenlerde
yani herkesi kendi gibi sanmasın diye cevap verdim ona
ki buradaki kadınların da bu konuda benden farklı olduğunu sanmıyorum
hepimize yürüyorlar aslında kırk yılda bir birini bulmak ve onunda çıka çıka ayı çıkması söz konusu o hanımla alakalı

Ben denerdim ya.
10 senelik evliyim piyasa bozulmuş duyuyorum milletten. Bide biz de zamanında online falan tanışırdık burada daha amaca uygun bir durum var. Millet yargılamasın hiç bu ülkede yonja gerçeği vardı ben çocukken.
Tanışırsın olmadı yoluna bakarsın. İlk buluşma evde olmasın vs dikkat et yeterli.

Ya adamların niteliği onun umurunda değil ki. Dmnizde 90 mesaj var ve bu hasetten çıldırma sebebi onun için. Ferhans 'a doğru düzgün adam gelse ne olur, onu anlayacak kapasite yok ki, hem düzgün adam da çok kalıcı olmaz onun yanında. Ona 1000 tane de gelse o yine seçen değil seçilen olacak, önemli olan ona 1000 tane gelmesi değil, o 1000 tane adamın onu beğenmiş seçmiş olması.

Ahahahah ya lütfen ferhans sabit fikirli diil diye kiskandiniz dimi

Eşinizin sizin için doğru kişi olduğunu nasıl anladınız?
Bilemiyorum ki öyle birden evet bu doğru insan diye bi aydınlanma gelmedi. Biz tanıştığımızda ben 21 o 23 yaşındaydık, uzak mesafe ilişkisi yaşadık, o zamanlar farklıydı ilişkimiz inişli çıkışlı diyeyim, zamanla ikimiz de olgunlaştık. Evlenmeden önce yanıma taşındı, bir yıl birlikte yaşadık, isteklerimiz, beklentilerimiz aynıydı, aile kurmak istiyorduk, uyumluyduk ve evlenmeye karar verdik. Bu şekilde gelişti

Çok güzel,inşallah hep mutlu,huzurlu olursunuz.

Bu uygulamaya çok önyaargılıydım kullananlara özellikle.
Okcupidten tanıştım eşimle yeni evliyim. Hala uygulamadan nasıl tanıştık nasıl oldu inanamıyorum çünkü çok kötü gözle bakıyordum açıkçası. Hayat işte tükürdüğünü yalatıyor insana

Çok çok yakın tanıdığım birinin telefonunda bu uygulamalardan birini gördüm.
Allah için öyle fena da hatta hiç fena bir adam değil ama.
Huyu bokum gibi…
Normal hayatta partner bulamayan yada tiniyeti bozuk insanların %90 olduğu sanal ortamlar…

Şansına %10 luk kesime de denk gelebilirsin ama…

Konudaki yorumlar beni benden aldı. Sağdan soldan görüp duyup görücü usulü tanışıp 1 ayda evlenenler teknolojiye b.k atıyor.

Benim 4 arkadaşım bu app’lerden tanıştıkları adam/kadınlarla evli çiçek gibi mutlular. Eşleri de gayet entelektüel birikimleri yüksek, en az 2 dil bilen (hatta biri ingiliz) insanlar.

Nerede tanıştığınızın hiçbir önemi yok. Önemli olan birbirinize saygınız, uyumunuz. Ha sırf evlenmek için takılırsanız aradığınızı bulamayabilirsiniz. Önce arkadaşlık/sevgililik isteyin uyumu yakaladığınızda zaten evlenirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…