- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.841
- 123
- Konu Sahibi villevalo93
-
İmkanlar kısıtlı ise online dating appler sizce güvenli midir, tanışıp düzgün bir ilişki yaşanabilir mi?
Eee böyle birinin normal hayattan bulamamış olması çok garip değil mi?benim çevremde var ama nasıl; bir arkadaşım böyle tanıştı ama kız normalde de 10 erkekten 8 inin direk evlenmek isteyeceği bir kız fiziken kariyer ve kişilik olarak. tanıştığı çocuk söyle itiraf etmiş ben bu uygulamadan biriyle tanışırım arkadaş olurum gezerim diye düşünmüştüm ama senin gibi birini tanırım diye hiç düşünmemiştim.. yani çoğu erkek aynı kafayla yaklaşıyor sanırım
Günlük hayatta yanaşan yokmuş yani.imkanlar kısıtlı o demek.Güven vermiyor bana.
İmkanlar kısıtlı ne demek onu da anlamadım ama eskiden yoktu bu tip uygulamalar,insanlar tanışıp evleniyordu yine de,daha evveli aileler vesile oluyordu falan ama en güvenlik zaafı olan bu bahsettiğiniz bence.
Beklentinizi yüksek tutmayin derim. İllaki vardır tanışıp ilişkisi evliliğe evrilen ama nadirdir bence.
Ben bir kadın olarak uygulamadan kadın bulan birine çok o kadın ben bile olsam güvenemezdim.
Ferhans bakış açın çok değişik arkadaşım.Günlük hayatta yanaşan yokmuş yani.imkanlar kısıtlı o demek.
Allah allah.ben de sana şaşırdım.Ferhans bakış açın çok değişik arkadaşım.
Hiç aklıma bu tarz birşey gelmedi yazarken.
söyle kendi dengi birini seçmek istedi yüksek lisans mezunu vs. çünkü genelde talipleri kendi aştında oluyorduEee böyle birinin normal hayattan bulamamış olması çok garip değil mi?
Neden yahu nesine şaşırdin.Allah allah.ben de sana şaşırdım.
Annemin kuzeni bundan taaa 25 sene önce gece kulubunden tanışarak evlendi adam deli zengin ve kadın kraliçe hayatı yasiyorAyy sorma ya.ben günümüzdeki tanışma hikayelere şaşıp kalıyorum valla.gece klübünden tanışan mı ararsın, bu uygulamalardan tanışan mı ararsın, bilgisayar oyunundan tanışan mı ararsın.... gece klübünden evlenecek insan nasıl bulunur yaa.neler duyuyoruz valla.eskiden en azından bir genelleme yapabiliyorduk.bir üye yazmıştı cluba takılan adamla mı tutup evleneyip diye? Bir üye de beni cluptan çıkartıp evlendiler ne var yani yazmışti.üstelik o dönem hayatımda içki içip, sevişmekten başka düşündüğüm birşey yoktu, kendimi nikah masasında buldum dedi.
Yav he he kesin öyledirŞu an dinlediğim evlilik hikayeleri arasında hiç ciddi niyetle başlayan yok ki.ilk buluşmada seks yapan evli insan dolmuş ortalik.kime sorsan günümü gün edeyim, sevişeyim diye başladik böyle oldu diyor.eskidenmiş o.
İmkanlar kısıtlı ise online dating appler sizce güvenli midir, tanışıp düzgün bir ilişki yaşanabilir mi?
Ferhans sanırım farkında değilsin ama sen beni alıntıladınBilseydim ben de seni muhattapnalmazdim zaten.çok merakliydim sana.git başimdan.adımı ağzina alma.
Çer çöp.internetten tanişılır mı be ? Çoluk çocuk kandirin bunlarla.kanacak yaşı çoktan geçtim çünkü.yoksa bu acayip tipleri hangi kadın çeker.basbaya bunlara kalınıyor işte.sanalda herkes herkese atıyor alevi gitsin.git buluş desem 1 tane buluşacak insana benzeyen birini bulamazsin.anca bomboş kendini avutma.buram buram çaresizlik kokan konular açılır durur yıllar yılı.bir siz mi farklısınız milletten ?
Jxjxjxjx benim gülmem gelir krize girerim.Ben öyle şeylerden korkarım aga
Speed Dating (hızlı flört) modası İstanbul'da... Çekilen görüntüler gündem oldu
İstanbul Cihangir'de bir kafede çekilen görüntüler şaşkına çevirdi. Son yıllarda dünyada bir trend haline gelen Speed Dating (hızlı flört) modası İstanbul'da da hızla yayılıyor.www.odatv4.com
Eşinizin sizin için doğru kişi olduğunu nasıl anladınız?Zor ama imkansız değil, ben eşimle dating uygulamasından tanıştım 7 yıl önce, 2 yıldır evliyiz.
Biz bunu kişisel gelişim ve dil eğitimlerinde yapıyorduk. Hiç aklıma bunun için kullanmak gelmemiştiBen öyle şeylerden korkarım aga
Speed Dating (hızlı flört) modası İstanbul'da... Çekilen görüntüler gündem oldu
İstanbul Cihangir'de bir kafede çekilen görüntüler şaşkına çevirdi. Son yıllarda dünyada bir trend haline gelen Speed Dating (hızlı flört) modası İstanbul'da da hızla yayılıyor.www.odatv4.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?