Onu cok özledim

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
Ne diyeceginizi az cok biliyorum ama bazen beynime verdigim unut dusunme bosver zaten karakterizmis gibi emirler ise yaramio bazen ve kabim agir basio dayanamiorum.. Seviyorum iste hala seviyorum hemde cok.. Ona benzeyen insanlarla karsilasiyorum sokakta yolda izde bazen butun modum degisiveriyo kalbim oyle sizliyorki gozden kaybolana kadar ona bakiyorum... Cok ozledim... Keske her dedigini kabul etseydim bile diyorum kendime .. Keske herzaman dedigi gibi birazdaha fedakar olabilseydim kendimi sucluyorum sanki ayrildiktan sonra gercek yuzunu gosterip beni perisan eden o degilmis gibi.. Yinede Onu bu kadar cok severken anlasmali ayriligi nasil kabul ettim ben diyoum kendi kendime bazen mantigim agir basti ailemin destegi olmayinca herkez ayni seyi soyleyince ( birbirinize gore degilsiniz ) gelecegimden eminolamayinca kabul ettim .. O hic sevmemis .. Sevse iki ay sonra baska birini bulmazdi.. Seven insan iki ayda unutabilir mi .. Bana hep oynamis bu zamana kadar cok istedi evlenmeyi guya neler yapti benim icin ama hepsi yalanmis .. Bunu kabullendim herseyi kabullendim.. 3 aydir o kizla cikio onuda kabullendim hic sevmediginide.. Herseyi zor olsada kabullendim.. O gozumun icine bakan adam sahte cikti.. Ah unutabilsem kokusunu gulusunu sahtede olsa cok sevmistim onu.. Hani omrumun sonuna kadar unutamayan aci ceken kadinlar varya oyle olacagim diye korkuyorum bazen ben mutlu olmak istiyorum bu aci beni cok yordu aylardir.. Kekse hemencecik gecse.. Zaman umdugum gibi care olmazsa diye korkuyorum

Canim kendine yazik.... Adamin umrundami.. Dusunme onune bak herseyin ilaci zaman kacinci konun artik dusune dusune kendini uzmekten bir adim oteye gidemiyorsun...

Baskasiyla beraber. neyini seviyosun ki? Kendini sev daha iyi.

Ben ki ona sarıldıktan sonra saçlarıma sinen kokusu gitmesin diye saçlarımı yıkamaya kıyamazdım.
Acıtıyor hemde çok, iyi şeyler aklımıza geliyor beynimiz bize oyun oynuyor ama GEÇECEK.
Acıta acıta da olsa geçecek.

Son düzenleme:
Kac yıllık kocamdan bosanirken bu kadar arabesk takılmadim. Amma abartmissin yok mu işin gücün ailen arkadaşların bu kadar da olmaz.
Tek Sen değilsin ayrilan abartma kardeşim kadinlar bu saçma aşklarına bu kadar kafayı takacagina ise güce sarsalar çağ atlarız ulkece

Güzel söylüyorsunuz da herkesin duygu eşiği aynı değil ki.
Bende ayrılık acısı yaşamıyorken böyle konulara öff unutursun zamana bırak abartma yazar geçerdim.
Ama durumun içinde olunca insan böyle düşünemiyor ne yazık ki.
Arkadaş çok mu konu açtı bu konuda bilmiyorum ama oda bu şekilde rahatlıyordur, mesela bende böyle konulara yorum yaparak daha iyi hissediyorum..

Severek mi bosandin

takip etme. kiminle çıktığına bakma. engelle heryerden. onun yüzünü hiç görme. göz görmeyince daha hızlı unutursun
Evet kesinlikle hemfikirim cok etkili bi yontem ama iste ah ona benzeyenle yokmu

Sen biliyor musun benim yaşadıklarımı ? Herkesten en dibini yaşadım. Üniversitede tanışıp deliler gibi aşık olduğum evlendiğim adamla bir gecede ayrılma kararı aldım. O acı eşiği nedir gel bana sor Bebeğimi kaybetmiştim hastanede o yattığım günlerde. Ama anında tüm her yerden onu engelleyip silip tlf no mu değiştirdim. Yoksa kendine çok zarar veriyorsun. Bildiğim şeyler var da yorum yazmışım bilginize

Bu kadar ağır şeyler yaşadığınızı bilmiyordum kusura bakmayın.
Şu her yerden engelleme işini bende yapabilsem keşke..

Bu kadar ağır şeyler yaşadığınızı bilmiyordum kusura bakmayın.
Şu her yerden engelleme işini bende yapabilsem keşke..
Bir kere de yap bir daha bakmayacagina söz ver. Ya da engelleyemiyorum diye yorma kendini öyle bir zaman geliyor ki bütün hesapları açık olsa bile sen bakmak istemiyorsun, bunun için kendimi yoramam diyorsun. Akışına bırakmak en iyisi aslında.

İlişkiniz bittikten sonra başkasıyla çıkabilen , onunla Mutlu olan ve aklına bile gelmeyen birini mi özlüyorsunuz . Biraz ağır söylemiş olabilirim kusura bakma ama kendi kendine yıpratırsın . Onun umrunda bile değilsin olsan zaten başkasıyla bir yola çıkmaz . Hayatına kimseyi almaz bence . Benimde senin gibi süren bir ilişkim var dı ve bitti . İlişkimiz biteli 1,5 - 2 sene oluyor . Hatta sözlendi seneye evleniyor. Şuan çıktığı kızla oda bu evreye gelebilir . Ne sen ona hesap sorabilirsin ne o sana hesap sorabilir. Etrafına bak bence o Nasıl etrafına bakıp yoluna devam edebiliyorsa sende hayata devam edebilirsin. İlla ki biriyle ilişki yaşa demiyorum ama kendinin farkına var. Emin ol ondan daha iyileriyle karşılaşacaksın. Ben o kişiyle ayrıldıktan sonra kimseyi hayatıma almadım almayı geçtim kimseye fırsat bile vermedim. Kendimce hedeflerim var kendi ayaklarımın üstünde sağlam bir şekilde durma gibi o yüzden ben kimseyi istemedim. . Neden sen üzülüyorsun kı özlüyorsun kı o üzülüyor ve özlüyor gibi mi sence bence hiç değil . Zaman'la alışırsın yokluğuna ama zaman lazım . Ama herşey Nasip . sana şuan zor geliyor hatta gücüne gidiyor senide anlayabiliyorum. Ama sabretmek lazım

Dogru ..Ama insan severken ayrilinca ilk zamanki duygular olarak evkilikten ayrilmis gibi hissediyor kendini Ilk duygular ayni sonrasinda evlilikten ayrilma daha kotu tabi...Yine de boyle mantiki dusunmek bizi korur.Duygusaliiga kapilmak dogru degil..Allah o duygusalligin belasini versin..

zamanla alışırsın daha az özlemeye başlarsın ve sonra unutursun

Ömür boyu unutamayan kimse yok emin olun. Siz yapilan karaktersizlikleri goz onune getirip tamamen icinizden atin illa cikacak karsiniza birileri uzmeyin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…