Baskasiyla beraber. neyini seviyosun ki? Kendini sev daha iyi.Ne diyeceginizi az cok biliyorumama bazen beynime verdigim unut dusunme bosver zaten karakterizmis gibi emirler ise yaramio bazen ve kabim agir basio dayanamiorum.. Seviyorum iste hala seviyorum hemde cok.. Ona benzeyen insanlarla karsilasiyorum sokakta yolda izde bazen butun modum degisiveriyo kalbim oyle sizliyorki gozden kaybolana kadar ona bakiyorum... Cok ozledim... Keske her dedigini kabul etseydim bile diyorum kendime .. Keske herzaman dedigi gibi birazdaha fedakar olabilseydim kendimi sucluyorum sanki ayrildiktan sonra gercek yuzunu gosterip beni perisan eden o degilmis gibi.. Yinede Onu bu kadar cok severken anlasmali ayriligi nasil kabul ettim ben diyoum kendi kendime bazen mantigim agir basti ailemin destegi olmayinca herkez ayni seyi soyleyince ( birbirinize gore degilsiniz ) gelecegimden eminolamayinca kabul ettim .. O hic sevmemis .. Sevse iki ay sonra baska birini bulmazdi.. Seven insan iki ayda unutabilir mi .. Bana hep oynamis bu zamana kadar cok istedi evlenmeyi guya neler yapti benim icin ama hepsi yalanmis .. Bunu kabullendim herseyi kabullendim.. 3 aydir o kizla cikio onuda kabullendim hic sevmediginide.. Herseyi zor olsada kabullendim.. O gozumun icine bakan adam sahte cikti.. Ah unutabilsem kokusunu gulusunu sahtede olsa cok sevmistim onu.. Hani omrumun sonuna kadar unutamayan aci ceken kadinlar varya oyle olacagim diye korkuyorum bazen ben mutlu olmak istiyorum bu aci beni cok yordu aylardir.. Kekse hemencecik gecse.. Zaman umdugum gibi care olmazsa diye korkuyorum
Güzel söylüyorsunuz da herkesin duygu eşiği aynı değil ki.Kac yıllık kocamdan bosanirken bu kadar arabesk takılmadim. Amma abartmissin yok mu işin gücün ailen arkadaşların bu kadar da olmaz.
Tek Sen değilsin ayrilan abartma kardeşim kadinlar bu saçma aşklarına bu kadar kafayı takacagina ise güce sarsalar çağ atlarız ulkece
Severek mi bosandinKac yıllık kocamdan bosanirken bu kadar arabesk takılmadim. Amma abartmissin yok mu işin gücün ailen arkadaşların bu kadar da olmaz.
Tek Sen değilsin ayrilan abartma kardeşim kadinlar bu saçma aşklarına bu kadar kafayı takacagina ise güce sarsalar çağ atlarız ulkece
Hamileyken aldatildigimi öğrendiğim gün evi terkettim Bebeğimi de kaybettim. Hayatta tek birsey öğrendim kimse senden değerli değil. Başka kadın mi bulmuş ne yapıyormuş herseyi bosvereceksinSeverek mi bosandin
Canim benim illaki uzulmusundur benim daha 3 ay olduSeverek mi bosandin
Evet kesinlikle hemfikirim cok etkili bi yontem ama iste ah ona benzeyenle yokmutakip etme. kiminle çıktığına bakma. engelle heryerden. onun yüzünü hiç görme. göz görmeyince daha hızlı unutursun
Sen biliyor musun benim yaşadıklarımı ? Herkesten en dibini yaşadım. Üniversitede tanışıp deliler gibi aşık olduğum evlendiğim adamla bir gecede ayrılma kararı aldım. O acı eşiği nedir gel bana sor Bebeğimi kaybetmiştim hastanede o yattığım günlerde. Ama anında tüm her yerden onu engelleyip silip tlf no mu değiştirdim. Yoksa kendine çok zarar veriyorsun. Bildiğim şeyler var da yorum yazmışım bilginizeGüzel söylüyorsunuz da herkesin duygu eşiği aynı değil ki.
Bende ayrılık acısı yaşamıyorken böyle konulara öff unutursun zamana bırak abartma yazar geçerdim.
Ama durumun içinde olunca insan böyle düşünemiyor ne yazık ki.
Arkadaş çok mu konu açtı bu konuda bilmiyorum ama oda bu şekilde rahatlıyordur, mesela bende böyle konulara yorum yaparak daha iyi hissediyorum..
Bu kadar ağır şeyler yaşadığınızı bilmiyordum kusura bakmayın.Sen biliyor musun benim yaşadıklarımı ? Herkesten en dibini yaşadım. Üniversitede tanışıp deliler gibi aşık olduğum evlendiğim adamla bir gecede ayrılma kararı aldım. O acı eşiği nedir gel bana sor Bebeğimi kaybetmiştim hastanede o yattığım günlerde. Ama anında tüm her yerden onu engelleyip silip tlf no mu değiştirdim. Yoksa kendine çok zarar veriyorsun. Bildiğim şeyler var da yorum yazmışım bilginize
Bir kere de yap bir daha bakmayacagina söz ver. Ya da engelleyemiyorum diye yorma kendini öyle bir zaman geliyor ki bütün hesapları açık olsa bile sen bakmak istemiyorsun, bunun için kendimi yoramam diyorsun. Akışına bırakmak en iyisi aslında.Bu kadar ağır şeyler yaşadığınızı bilmiyordum kusura bakmayın.
Şu her yerden engelleme işini bende yapabilsem keşke..
Dogru ..Ama insan severken ayrilinca ilk zamanki duygular olarak evkilikten ayrilmis gibi hissediyor kendini Ilk duygular ayni sonrasinda evlilikten ayrilma daha kotu tabi...Yine de boyle mantiki dusunmek bizi korur.Duygusaliiga kapilmak dogru degil..Allah o duygusalligin belasini versin..Kac yıllık kocamdan bosanirken bu kadar arabesk takılmadim. Amma abartmissin yok mu işin gücün ailen arkadaşların bu kadar da olmaz.
zamanla alışırsın daha az özlemeye başlarsın ve sonra unutursunNe diyeceginizi az cok biliyorumama bazen beynime verdigim unut dusunme bosver zaten karakterizmis gibi emirler ise yaramio bazen ve kabim agir basio dayanamiorum.. Seviyorum iste hala seviyorum hemde cok.. Ona benzeyen insanlarla karsilasiyorum sokakta yolda izde bazen butun modum degisiveriyo kalbim oyle sizliyorki gozden kaybolana kadar ona bakiyorum... Cok ozledim... Keske her dedigini kabul etseydim bile diyorum kendime .. Keske herzaman dedigi gibi birazdaha fedakar olabilseydim kendimi sucluyorum sanki ayrildiktan sonra gercek yuzunu gosterip beni perisan eden o degilmis gibi.. Yinede Onu bu kadar cok severken anlasmali ayriligi nasil kabul ettim ben diyoum kendi kendime bazen mantigim agir basti ailemin destegi olmayinca herkez ayni seyi soyleyince ( birbirinize gore degilsiniz ) gelecegimden eminolamayinca kabul ettim .. O hic sevmemis .. Sevse iki ay sonra baska birini bulmazdi.. Seven insan iki ayda unutabilir mi .. Bana hep oynamis bu zamana kadar cok istedi evlenmeyi guya neler yapti benim icin ama hepsi yalanmis .. Bunu kabullendim herseyi kabullendim.. 3 aydir o kizla cikio onuda kabullendim hic sevmediginide.. Herseyi zor olsada kabullendim.. O gozumun icine bakan adam sahte cikti.. Ah unutabilsem kokusunu gulusunu sahtede olsa cok sevmistim onu.. Hani omrumun sonuna kadar unutamayan aci ceken kadinlar varya oyle olacagim diye korkuyorum bazen ben mutlu olmak istiyorum bu aci beni cok yordu aylardir.. Kekse hemencecik gecse.. Zaman umdugum gibi care olmazsa diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?