• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu unutamıyorum ne yapmalıyım?

kelebekmenekse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
952
119
73
Kızlar üniversite çeken bir arkadaşıma aşık oldum. Arkadasligimizi kaybetme pahasına son senemizde mezun olmamıza iki ay kala itiraf ettim. O da ben o işlerle hiç ilgilenmiyorum dedi teşekkür si şaşırdığını söyledi. Sonrasında ise ben onunla konusamadim hiç utandim soğuk davrandım yüzüne bakmadım küsmüş gibi yaptım ama küsmedim. Ama o çoğu zaman slm verirdi bana. Birazda pişman gibiydi üzgündü.biz okurken annesi vefat etmistin psikolojisi bozuktu. Öyle ki bazen tüm gün uyur akşam saatlerindeki derslere bile geç gelirdi. Çoğu zaman biz uyandirirdik arkadaşlarla telefon edip. Neyse ben onunda beni sevdiğini düşündüm hep sadece böyle bisey o zamanlar hazır değildi. baska seyleri kafasina takiyordu. bundan eadim kadar eminim cunku gozleri anlatiyordu herseyi. Bu olayın üzerinden 2 yıl geçti 2 yıldır başkasıyla görmedim ilişkisi hala yok. Suna ayri sehirlerdeyiz. 2 yil oldu ben hala unutamadim onu. Okul kapanimca ben birmuddet her yerden sildim onu aramadim sormadim. Unuturum sandim olmadı. Tekrar ekledim hala eskisi gibi davrandı bana ne zmn msj atsam mutlaka cvp verir. sonra olmuyo yine sildim her yerden hatta hayatıma başkalarını sokmaya çalıştım olmadı onu unutamadığım için yapamadım şimdi yine ekledim her yere ki ben bu unutma çabalarından sonra anladığımı sadece onu istiyorum. Ömrümün geri kalanını onunla geçirmek istiyorum para pul hiç birşey umrumda değil ama o bunu bilmiyor ışte. Biliyorum o beni coktan unuttu ama ona sevdirebilir miyim kendimi böyle bir seyi basaraniniz var mi? Lütfen yardım edin bana ne yapayım ona ilgimi göstermeye devam mi edeyim yoksa yine unutmayalım cabalayayim ki olmuyor. 2 yıldır denemediği yol kalmadı. Onu sıkmaktan da korkuyorum yapışkan bir yip olmak dan rahat bırakıyorum olmuyo ışte. Yok mu jic sevdigi kisiyi kendine döndürmeye başaranınız.

Canim benim gorunuse gore tek tarafli. Sen istedigini yap cocuk adim atmadiktan sonra bosa... Bence biraz bekle, uzerine gitmek sonuc getirmez.

Adam seni sevmiyo yani bunu idrak etmem icin ne olmasi gerekiyo ki daha? Baska insanlara sans vermek istemiyosan enerjini baska seylere yonelt

Canim benim gorunuse gore tek tarafli. Sen istedigini yap cocuk adim atmadiktan sonra bosa... Bence biraz bekle, uzerine gitmek sonuc getirmez.
Hiç üstüne gitmedim ki ama aksine bi adım attım geri çekildim eski samimiyetini hiç kalmadı. Bide mesela ben onu unutayım diye numarasını sildim ama kahretsimki hafızamda ara sıra whatsapina bakardım bi gün yanlışlıkla çağrı attım gecenin bi yarısı ertesi gün mesaj attı önemli bir sey mi var diye. Hala numaramı silmemis en son 2015 temmuzda msj atmıştım. Ya ben olsam silerim gorusmuyoruz sonucta. Eminim şimdi msj atsam cvp verir o böyle cvp vererek umut verdiğinin farkında ama kirmadi beni hiç bi zaman incitmedi. Bide ben sevgi aşk olmasa bile bana karşı bi hoslantisi olduğunu hep hissettim. Aslında birazda bu bana umut veren. Onu hiç bi zaman sikmadim ustune gitmedim şimdi çok pişmanım ilk ondan olumsuz yanıt aldığımda ısrar etseydim belki böyle olmazdı gibi geliyor. Çünkü hayatıma ondan sonra 3 kişi soktum 3 ile de sevgili olmadan bitti o kadar karakteri bozuk insanlardaki onu değerini daha iyi anladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam seni sevmiyo yani bunu idrak etmem icin ne olmasi gerekiyo ki daha? Baska insanlara sans vermek istemiyosan enerjini baska seylere yonelt
Ben sevmediğini hiç dusunmedim ama seviyordu ama bahaneleri vardı onları anlatmayida erkeklik gururuna yediremedi ilgilenmiyorum dedi. Kestirip atti. 4 yıllık arkadaşım aramızdaki elektrik hep başkaydı sevmediğini bilsem unuturum belki. Ama ışte anlatamıyorum.

Bunu sana söyleyen kişi ben olmak istemezdim ama eğer gerçekten seviyorsan maddiyat veya çıkar peşinde değilsen mutsuz olacaksın, kaybetmeye mahkumsun. Bugün Acizane kul Acizane kul da aynı şeyi söyledi, ben de hak verdim. Hesapsız kitapsız seven insanlar kaybetmeye mahkum öyle ya da böyle şekilde.

Hiç üstüne gitmedim ki ama aksine bi adım attım geri çekildim eski samimiyetini hiç kalmadı. Bide mesela ben onu unutalım diye numarasını sildim ama kahretsimki hafızamda ara sıra whatsapina bakardım bi gün yanlışlıkla çağrı attım gecenin ni yarısı ertesi gün mesaj attı önemli nistmi var diye. Hala numaramı silmemis en son 2015 temmuzda msj atmıştım. Ya ben olsam silerim gorusmuyoruz sonucta. Eminim şimdi msj atsam cvp verir o böyle chp vererek umur verdiğinin farkında ama kirmadi beni hiç bi zaman incitmedi. Bide ben sevgi aşk olmasa bile bana karşı bi hoslantisi olduğunu hep hissettim. Aslında birazda bu bana umut veren. Onu hiç bi zaman sikmadim ustune gitmedim şimdi çok pişmanım ilk ondan olumsuz yanıt aldığımda ısrar etseydim belki böyle olmazdı gibi geliyor. Çünkü hayatıma ondan sonra 3 kişi soktum 3 ile de sevgili olmadan bitti no kadar karakteri bozuk insanlardaki onu değerini daha iyi anladım.
Canim haklisin. Cevap vermesi guzel birsey yine yazsan konusur ama soyle birsey var cok yorulursun. Yani belliki geri planda duran biri ve bu is surekli senin cabana bakar ve inan cok yorulursun. Ben tecrube ettim ondan biliyorum. Yoruldugumla kaldim... Bir erkek adim atmiyorsa o isin sonu yok bence unutmaya calis cunku yoruldugunla kalirsin. Tecrube edildi...

Erkekler nettir bu konularda .
Düşünmüyorum ilgilenmiyorum demesi sana karşı bişey hissetmiyorum demektir .
Bence hayatınıza başka bi yön verin mutlaka seveceğiniz birisi çıkacaktır.

Kızlar üniversiteden bir arkadaşıma aşık oldum. Arkadasligimizi kaybetme pahasına son senemizde mezun olmamıza iki ay kala itiraf ettim. O da ben o işlerle hiç ilgilenmiyorum dedi teşekkür etti şaşırdığını söyledi. Sonrasında ise ben onunla konusamadim hiç utandim soğuk davrandım yüzüne bakmadım küsmüş gibi yaptım ama küsmedim. Ama o çoğu zaman slm verirdi bana. Birazda pişman gibiydi üzgündü.biz okurken annesi vefat etmisti psikolojisi bozuktu. Öyle ki bazen tüm gün uyur akşam saatlerindeki derslere bile geç gelirdi. Çoğu zaman biz uyandirirdik arkadaşlarla telefon edip. ben onunda beni sevdiğini düşündüm hep sadece böyle biseye o zamanlar hazır değildi. baska seyleri kafasina takiyordu. bundan adim kadar eminim cunku gozleri anlatiyordu herseyi. Bu olayın üzerinden 2 yıl geçti 2 yıldır başkasıyla görmedim ilişkisi hala yok. Suna ayri sehirlerdeyiz. 2 yil oldu ben hala unutamadim onu. Okul kapanimca ben birmuddet her yerden sildim onu aramadim sormadim. Unuturum sandim olmadı. Tekrar ekledim hala eskisi gibi davrandı bana ne zmn msj atsam mutlaka cvp verir. sonra olmuyo yine sildim her yerden hatta hayatıma başkalarını sokmaya çalıştım olmadı onu unutamadığım için yapamadım şimdi yine ekledim her yere ki ben bu unutma çabalarından sonra anladım ki sadece onu istiyorum. Ömrümün geri kalanını onunla geçirmek istiyorum para pul hiç birşey umrumda değil ama o bunu bilmiyor ışte. Biliyorum o beni coktan unuttu ama ona sevdirebilir miyim kendimi böyle bir seyi basaraniniz var mi? Lütfen yardım edin bana ne yapayım ona ilgimi göstermeye devam mi edeyim yoksa yine unutmaya mı cabalayayim ki olmuyor. 2 yıldır denemediği yol kalmadı. Onu sıkmaktan da korkuyorum yapışkan biri olmamal için rahat bırakıyorum olmuyo ışte. Yok mu hic sevdigi kisiyi kendine döndürmeye başaranınız.
balık bastan kokar. hem o islerle ilgilenmiyorum ben demis de gay mi o ?

annesi vefat etmis. başı sag olsun. mekanı cennet.

Canim haklisin. Cevap vermesi guzel birsey yine yazsan konusur ama soyle birsey var cok yorulursun. Yani belliki geri planda duran biri ve bu is surekli senin cabana bakar ve inan cok yorulursun. Ben tecrube ettim ondan biliyorum. Yoruldugumla kaldim... Bir erkek adim atmiyorsa o isin sonu yok bence unutmaya calis cunku yoruldugunla kalirsin. Tecrube edildi...
iste bu konuda haklisin canım yıllardır görüyorum bunu zaten hep ben üstüne düşmek zorunda kalacağımız farkındayım ına kalsa olsada olur olmasa da. Işte belki başaran birileri vardır diye açtım konuyu bazen çıkıyor bir iki tavsiye alırım belki.

balık bastan kokar. hem o islerle ilgilenmiyorum ben demis de gay mi o ?

annesi vefat etmis. başı sag olsun. mekanı cennet.
Ya benim de aklıma gelmedi değil ama sanmam ya ben ona aşık olmadan önce bi kız arkadaşı vardı biliyorum kız baskasiula evlendi hatta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu sana söyleyen kişi ben olmak istemezdim ama eğer gerçekten seviyorsan maddiyat veya çıkar peşinde değilsen mutsuz olacaksın, kaybetmeye mahkumsun. Bugün Acizane kul Acizane kul da aynı şeyi söyledi, ben de hak verdim. Hesapsız kitapsız seven insanlar kaybetmeye mahkum öyle ya da böyle şekilde.
Işte canım ondan olmadı ya işi yok parası yok ailesinin durumunun iyi olmadigini da biliuorum üstün annesi öldü sürekli bunalimhalinde ama o beni para hoş kızlardan sanılıyor ama bunların hiçbiri umrumda değil ya günde bu msj atsa yeter bana atmasın sevdiğini bi gun benimle evleneceğim bilim o bile yeter maddi hiç bi beklentim olmadı hiç ama o beni uzak tuttu hep kendinden onunda sevdiğine eminim bana başka bakardı hatta ilk adımlar ondan gelmişti reddetti beni pişman pişman baktı her dk beni takip etti ne yaptığıma baktı mutlumuyjm mutsuzmu mutlu gorundum umursamaz gorundum içim yanarken.

Durumunuza üzüldüm ama ilk açıldığınız da bir şeyler hissetse bir umut verirdi kestirip atmış . Size hala cevap veriyor olması güzel bir davranış. Ama olmayacak gibi :KK14:

Erkekler nettir bu konularda .
Düşünmüyorum ilgilenmiyorum demesi sana karşı bişey hissetmiyorum demektir .
Bence hayatınıza başka bi yön verin mutlaka seveceğiniz birisi çıkacaktır.
Bir arkadaşım da seni reddetmemis hala oluru var diyo ama ne mantıkla soyluyo bilmiyorum ama

Bir arkadaşım da seni reddetmenin hala oluru var diyo ama
Sana karşı bişeyler hissetse sence onca yıldır bekler mi ?
Hala bi oluru olduğunu mantığın alıyor mu
Üzüldüğünü biliyorum ama bazı şeyleri kabullenmek lazım

evet size değer veriyor, msjlarınıza cevap veriyor konuşuyor
ama bu sizi sevdiği anlamına gelmiyor
siz hareketlerinden anlam çıkarmaya çalışıyorsunuz
kendinizi kaptırmayın diyecem de, kaptırmışsınız zaten,
umarım üzülen siz olmazsınız, temennim..

Bence sen adamın her hareketini kendine cekmissin.. Bence mesaj atmayı falan birakmalisin illa başkasıyla da olmama gerek yok .iki yıl boyunca unutamadığına gore içinde yasatmissin sen onu. Kalbinle değil aklında düşün

Canim bu cocuk sana direk acik acik birseyler hissetmedigini söylemedigi ve mesajlarina hala cvp verdigi icin sen umut besliyorsun. Ama böyle seylerle ilgilenmiyorum demesi zaten sana karsi birsey hissetmiyorum demek oluyor.
Sevseydi duramazdi beklemezdi iki yil boyunca. Geri kalan maddi durumu veya ailesinin durumlari vs hep senin kendi uydurdugun bahanelerin. Böylelikle kendini kandiriyorsun sadece.. ve sen böyle yaptikca umudunu diri tutuyorsun. Böyle unutamazsin tabiki. Cocuk seni sevseydi söylerdi aciklardi vs birsekilde seninle olurdu emin ol.
Böyle seylerle ilgilenmiyorum demis ama inan bana asik oldugu zaman cokta güzel ilgilenecek.. kisaca o asik oldugu insan sen degilmissin. Hic üzülme gerceklerle yüzles ve artik hayatina devam et.

Ya unutmaya çabalamadıgimimi sanıyorsunuz olmuyo ışte.
Evet bana değer veriyo ondan cvp veriyo sevmesiyle alakası yok hepsini biliyorum. Ben şimdi olmasa bile vaktiyle benden hoşlandığını düşünüyorum hoş hoslanmasa bile bunun bi önemi yok ben kafaya koydum ya o olacak hayatımda ya da hiç kimse sevmediğim biriyle uyumak istemiyorum hayatımı gecirmeknistemoyorum insan kaç kere sever ömründe. Sadece onu istiyorum. Kiminiz sen sevmiyosun aklınla unutamamissin kalbin sevmemis diyo ya nereden biliyorsun kalbim kan agliiyo param parca acimasizca elestiri yapmayi cok seviyorsunuz kulub olarak.
Farkındayım o beni benimkini sevdigim kadar sevmedi belkide sizin dediğiniz gibi hiç sevmedi.
Konuyuda bana unutma telkinleri veresiniz diye açmadım sevgisinin gücüyle bunu başaran varmı karşı tarafi ikna eden varmı diye sordum farkindaysaniz. Unut demek dile kolay sadece...

Ya unutmaya çabalamadıgimimi sanıyorsunuz olmuyo ışte.
Evet bana değer veriyo ondan cvp veriyo sevmesiyle alakası yok hepsini biliyorum. Ben şimdi olmasa bile vaktiyle benden hoşlandığını düşünüyorum hoş hoslanmasa bile bunun bi önemi yok ben kafaya koydum ya o olacak hayatımda ya da hiç kimse sevmediğim biriyle uyumak istemiyorum hayatımı gecirmeknistemoyorum insan kaç kere sever ömründe. Sadece onu istiyorum. Kiminiz sen sevmiyosun aklınla unutamamissin kalbin sevmemis diyo ya nereden biliyorsun kalbim kan agliiyo param parca acimasizca elestiri yapmayi cok seviyorsunuz kulub olarak.
Farkındayım o beni benimkini sevdigim kadar sevmedi belkide sizin dediğiniz gibi hiç sevmedi.
Konuyuda bana unutma telkinleri veresiniz diye açmadım sevgisinin gücüyle bunu başaran varmı karşı tarafi ikna eden varmı diye sordum farkindaysaniz. Unut demek dile kolay sadece...
Canım benim sana unutman için gerçekleri söylüyoruz artık uyan bu rüyadan diye.yanında bendebirini ttakmistim kafama her saçmalığı yaptım sevgilim olsun beni sevsin diye.4 5 ay ugrsmistik hergun bağlamalar isyanlar falan.en sonunda onun beni hiç sevmicegini anladim.( hoş sonra kendi geldi bana ) bu süreçte yaptığım şey onu hatırlatan ne var ne yok her şeyle yuzlestim. Beraber gittiğimiz mekanlara korkmadan gittim. Onun kötü yönlerini düşündüm hep . sonra bitti gitti zaten .

Back
X