- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
Kızlar üniversite çeken bir arkadaşıma aşık oldum. Arkadasligimizi kaybetme pahasına son senemizde mezun olmamıza iki ay kala itiraf ettim. O da ben o işlerle hiç ilgilenmiyorum dedi teşekkür si şaşırdığını söyledi. Sonrasında ise ben onunla konusamadim hiç utandim soğuk davrandım yüzüne bakmadım küsmüş gibi yaptım ama küsmedim. Ama o çoğu zaman slm verirdi bana. Birazda pişman gibiydi üzgündü.biz okurken annesi vefat etmistin psikolojisi bozuktu. Öyle ki bazen tüm gün uyur akşam saatlerindeki derslere bile geç gelirdi. Çoğu zaman biz uyandirirdik arkadaşlarla telefon edip. Neyse ben onunda beni sevdiğini düşündüm hep sadece böyle bisey o zamanlar hazır değildi. baska seyleri kafasina takiyordu. bundan eadim kadar eminim cunku gozleri anlatiyordu herseyi. Bu olayın üzerinden 2 yıl geçti 2 yıldır başkasıyla görmedim ilişkisi hala yok. Suna ayri sehirlerdeyiz. 2 yil oldu ben hala unutamadim onu. Okul kapanimca ben birmuddet her yerden sildim onu aramadim sormadim. Unuturum sandim olmadı. Tekrar ekledim hala eskisi gibi davrandı bana ne zmn msj atsam mutlaka cvp verir. sonra olmuyo yine sildim her yerden hatta hayatıma başkalarını sokmaya çalıştım olmadı onu unutamadığım için yapamadım şimdi yine ekledim her yere ki ben bu unutma çabalarından sonra anladığımı sadece onu istiyorum. Ömrümün geri kalanını onunla geçirmek istiyorum para pul hiç birşey umrumda değil ama o bunu bilmiyor ışte. Biliyorum o beni coktan unuttu ama ona sevdirebilir miyim kendimi böyle bir seyi basaraniniz var mi? Lütfen yardım edin bana ne yapayım ona ilgimi göstermeye devam mi edeyim yoksa yine unutmayalım cabalayayim ki olmuyor. 2 yıldır denemediği yol kalmadı. Onu sıkmaktan da korkuyorum yapışkan bir yip olmak dan rahat bırakıyorum olmuyo ışte. Yok mu jic sevdigi kisiyi kendine döndürmeye başaranınız.