- Konu Sahibi Maviherdem
-
senin yasın kac 24 falan sa acele etme dicem ama bende bi ablayım evlyim ama kardesim benden önce evlenmek istese cok bozulurdum hatta belki küserdim beil
Saçma kimin kısmeti ne zaman çıkar belli olmuyorki. Benim kardeşim de benden önde evlendi ben 23 yaşına geldiğimde üstüne evde kaldın demeye başladı :) 24 te evlendim. Bana kalsa 30dan önce de evlenmezdim :) ben karşı çıkmadım olabilir illa büyük evlenecek diye bi kanun yokKizlar 2 yillik iliskim aileler tanisti cok sukur guzel gidiyor hersey fakat 32 yasinda bekar ablam ondam once evlenmemi istemiyor babam ve annem hem onu hem beni anlamaya calisiyotlar fakat bizi de bekletiyorlar istemeye bile getirtmediler yuzuk bile yok es adayim üzülüyor bu sene sonu bakariz gibi konusuyorlar fakat güven vermiyorlar ablam hemen aglama boyutuna geldigi icin kiyamiyorlar ne yapmamiz gerekiyor yasayan var mi? Arada kaldim yoruldum bende hayatinda da kimse yok ki?
Bosver bekle acelen varmı yok geri kalan hayatını zaten onunla geçirceksın. Üzmeye değmez. Ben erken evlendim abimden simdi olsa asla evlenmezdim ama ozamanlar bukadar mantıklı düşünemiyosun.
38 yaşındaki kuzenim nişanlısı ile öyle tanıştı.Canım ablana soyle dugun ,nikah gibi hayırlı günlerde keramet vardır.Belli mi olur, düğünde veya düğün alisverisleri sırasında birisi ile tanisicak,o da muradına ericek.Oyle evde oturup kendi kendine hayal kurarak olmuyor bu işler.
Aramaya devam etMantık nerde? Bulamadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?