Önümde bekar ablam olduğu için beni bekletiyorlar evlenemiyoruz

gücenmeyin ama sizdeki abla düşman başına. çok bencil ve kötülük yani bu yaptığı. ben yerinizde olsam bütün bağlarımı koparır bir daha yüzüne bile bakmam. bu ne saçmalık ya. ben 31 yaşındayım yeni evlendim. benden çok çok küçük kız kardeşim var evleneli iki sene oldu, ondan çok ben sevindim evliliğine. yazık cidden.

Saçma kimin kısmeti ne zaman çıkar belli olmuyorki. Benim kardeşim de benden önde evlendi ben 23 yaşına geldiğimde üstüne evde kaldın demeye başladı :) 24 te evlendim. Bana kalsa 30dan önce de evlenmezdim :) ben karşı çıkmadım olabilir illa büyük evlenecek diye bi kanun yok

Ne sacma mantik. Ablan bi 10 sene daha evlenmezse ne yapican!

Ben iki ablam ve bir abimden once evlendim.

Annen ve baban bayaaa geride kalmis.

Cevremde kucuk kiz kardesin once evlendigi cok aile gordum.Sizinkisini ilk goruyorum artik kalmamistir diye dusunmustum.Ablanizin yasi gibi davranmasi ve olgunlasmasi lazim bence.

Benim ablam da 32 yaşında, hâlâ bekar. Ben ondan önce evlendim, sorun çıkmadı hiç. Ya da bana hissettirmedi bilmiyorum. Bizim aramızda sorun olmadı hiç. Şimdi bir erkek arkadaşı var, anlasirlarsa onlar da evlenir. Bu işler sıraya bakmıyor, kader kısmet...

Ablam 25 yasindayken ben 23 yasindayken evlendim. 3 yillik evliyim cocugum var ablam hala bekar. Ama benim evlenmeme en cok sevinenlerden biri. Gercekten boyle adet mi kaldi?

Bosver bekle acelen varmı yok geri kalan hayatını zaten onunla geçirceksın. Üzmeye değmez. Ben erken evlendim abimden simdi olsa asla evlenmezdim ama ozamanlar bukadar mantıklı düşünemiyosun.

Ablan niye agliyor evde kaldim diye mi ? Sen onun evlenmesini bekleyince evde kalmis olmuyor mu ?Bu ne sacmalik ya herkesin nasibi vardir bu is nasip sirasi buyukluk kucukluk degil .

Ben olsam nikah kıyar geçerim. ..milletin tribiyle yıllarımı bekleyerek geçirmem kimse kusura bakmasın

Canım ablana soyle dugun ,nikah gibi hayırlı günlerde keramet vardır.Belli mi olur, düğünde veya düğün alisverisleri sırasında birisi ile tanisicak,o da muradına ericek.Oyle evde oturup kendi kendine hayal kurarak olmuyor bu işler.

Çok saçma. Benim çok yakın arkadaşım evlendi. Üç kardeşler. En önce ortanca evlendi. Ablası da gayet destek kardeşine.

38 yaşındaki kuzenim nişanlısı ile öyle tanıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…