- 17 Şubat 2015
- 8.892
- 24.579
- 548
- Konu Sahibi Maviherdem
-
Aramaya devam etdemekki senin bulabileceğin birşey değil
Seni ilgilendirmiyor dimiSen pişman oldun diye herkes pişman olacak diye bir kaide mi var? Belki ablası hiç evlenmeyecek. Konu sahibi de evlenmeyiversin nolacak dimi? En az konu sahibinin ablası kadar saçmasın
Siz ne guzel ablalik yapmissiniz ama ben malesef goremiyorum suan ayni evi paylastigimiz icin baglari koparma gibi bir sansim yok cok buyuk tepki alirim islerim zorlasirgücenmeyin ama sizdeki abla düşman başına. çok bencil ve kötülük yani bu yaptığı. ben yerinizde olsam bütün bağlarımı koparır bir daha yüzüne bile bakmam. bu ne saçmalık ya. ben 31 yaşındayım yeni evlendim. benden çok çok küçük kız kardeşim var evleneli iki sene oldu, ondan çok ben sevindim evliliğine. yazık cidden.
Annem baskin karakter annem ne oluyoo oluyor babamin sagi solu belli olmaz bygun yaninizdayim deyip ertesi baska diyebiliyor guven vermiyorlarBu Işler sırayla değil ki nasipse oluyor . Annenle ve ablanla konuşsan ?
Nasip denen birsey var ben onun elindekini almadim Allah korusun bana yaptigi bu tepki niye?? Kiskanclik degilmidir bu ne alaka bozulmakNeden ki?
Ablam aglayarak isi kurtariyor karsi taraf ne zaman gelecegiz diyr beni sıkıstiriyor birsey diyemiyorum arada biraktilarNe sacma mantik. Ablan bi 10 sene daha evlenmezse ne yapican!
Ben iki ablam ve bir abimden once evlendim.
Annen ve baban bayaaa geride kalmis.
Arkadaslarima dahi benden once evlenmesini istemedigini soyledi zor durumdayim napacagimi bilmiyroum hangi yola basvurayimCevremde kucuk kiz kardesin once evlendigi cok aile gordum.Sizinkisini ilk goruyorum artik kalmamistir diye dusunmustum.Ablanizin yasi gibi davranmasi ve olgunlasmasi lazim bence.
Ablanla konulsan ablan konuşsun annenle babanla ?Annem baskin karakter annem ne oluyoo oluyor babamin sagi solu belli olmaz bygun yaninizdayim deyip ertesi baska diyebiliyor guven vermiyorlar
Annemle babam ben evlenirsem o evde yalniz kalirsa kafayi yemesinden korkuyormusBenim ablam da 32 yaşında, hâlâ bekar. Ben ondan önce evlendim, sorun çıkmadı hiç. Ya da bana hissettirmedi bilmiyorum. Bizim aramızda sorun olmadı hiç. Şimdi bir erkek arkadaşı var, anlasirlarsa onlar da evlenir. Bu işler sıraya bakmıyor, kader kısmet...
Ne saçma mantık benim de çok sevdiğim bir ablam var önünde ablası olduğu için sırasını vermemişKizlar 2 yillik iliskim aileler tanisti cok sukur guzel gidiyor hersey fakat 32 yasinda bekar ablam ondam once evlenmemi istemiyor babam ve annem hem onu hem beni anlamaya calisiyotlar fakat bizi de bekletiyorlar istemeye bile getirtmediler yuzuk bile yok es adayim üzülüyor bu sene sonu bakariz gibi konusuyorlar fakat güven vermiyorlar ablam hemen aglama boyutuna geldigi icin kiyamiyorlar ne yapmamiz gerekiyor yasayan var mi? Arada kaldim yoruldum bende hayatinda da kimse yok ki?
Agustosta istemeye gelmek istediler ablam firsat vermedi agladi falan evdemi kalcam ben demeler falan Allah kalbine gore versin kafaya takmaktan 55 kilodan 45e dustum 1 yildaablami cok miz miz liyorsunuz diye basarim tribimi. o ne ya siradaki kuzu gibi. nikahda keramet var. kismeti acilir belki...
Allah korusun vallahi zor durum Allah islah etsin diyorum belki ablalik yapsa bu konu da Allah ona en guzellerini verecek zayifladim eridim kurudum stresttenNe saçma mantık benim de çok sevdiğim bir ablam var önünde ablası olduğu için sırasını vermemiş
Şuanda 50 yaşında 3 kız bekar bence kısmeti gelen evlenmeli
çok saçma değil mi bu? Ablanın evleneceğinin garantisi var mı? 60 yaşına kadar evlenmedi diyelim ne olacakmışsın sen. sen ondan önce evlensen ne olacak ablanın bir yerimi eksilecek. yarınımızı bile bilmiyorken beklemek nedir? hayat çok kısa kimsenin göbeği birbirine bağlıda değil. ailenize aynen şunu söyleyin yarına çıkıp çıkmayacağımızın bile garantisi yok. hayat zaman ertelemek için çok kısa.Kizlar 2 yillik iliskim aileler tanisti cok sukur guzel gidiyor hersey fakat 32 yasinda bekar ablam ondam once evlenmemi istemiyor babam ve annem hem onu hem beni anlamaya calisiyotlar fakat bizi de bekletiyorlar istemeye bile getirtmediler yuzuk bile yok es adayim üzülüyor bu sene sonu bakariz gibi konusuyorlar fakat güven vermiyorlar ablam hemen aglama boyutuna geldigi icin kiyamiyorlar ne yapmamiz gerekiyor yasayan var mi? Arada kaldim yoruldum bende hayatinda da kimse yok ki?
Keske anlatabilsem ne desem ablanin sana iyiligi cok bedduasini alma falan huzurum olmazmis dinde ablamdan helallik almam gerekmis yoksa hayrini goremezmisim falan kafayi yedirtceklerçok saçma değil mi bu? Ablanın evleneceğinin garantisi var mı? 60 yaşına kadar evlenmedi diyelim ne olacakmışsın sen. sen ondan önce evlensen ne olacak ablanın bir yerimi eksilecek. yarınımızı bile bilmiyorken beklemek nedir? hayat çok kısa kimsenin göbeği birbirine bağlıda değil. ailenize aynen şunu söyleyin yarına çıkıp çıkmayacağımızın bile garantisi yok. hayat zaman ertelemek için çok kısa.
ben ilk defa duyuyorum böyle birşeyi sen ondan önce evlendin diye helal etmeyecak mi yani. senin günahına girmiş olmuyor mu? hadi Allah korusun sen yarın öldün diyelim ne olacakmış onların hali. hiçmi vicdan azabı duymayacaklar. ablan hiçmi acı çekmeyecek. o zaman senin hakkın ne olacakmış. yok sen bence onlara bunu hatırlat makul bir dille. bence anlayacaklardır hatalarını.Keske anlatabilsem ne desem ablanin sana iyiligi cok bedduasini alma falan huzurum olmazmis dinde ablamdan helallik almam gerekmis yoksa hayrini goremezmisim falan kafayi yedirtcekler
Isin bu tarafini dusunen yok sanirim yalniz hissediyorum kendimi annemde zor insam benim ikisi koalisyon kurup zorliyorlar beniben ilk defa duyuyorum böyle birşeyi sen ondan önce evlendin diye helal etmeyecak mi yani. senin günahına girmiş olmuyor mu? hadi Allah korusun sen yarın öldün diyelim ne olacakmış onların hali. hiçmi vicdan azabı duymayacaklar. ablan hiçmi acı çekmeyecek. o zaman senin hakkın ne olacakmış. yok sen bence onlara bunu hatırlat makul bir dille. bence anlayacaklardır hatalarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?