Önümde bekar ablam olduğu için beni bekletiyorlar evlenemiyoruz

Bu işler kısmet işi..abla da dusünceli olmali..sevgilin ne kadar bekler onu bilemezsin ablanla konuş belkide ikna edersin..aslında kardeşler arası bunun konusu bile olamaz ama işte..

Eeee ablan hic evlenmezse ne olacakmis? Ablanin sevgilisi, nişanlisi falan var mi suan? Yoksa, bulmasi tanimasi evlenmesi derken sen sonsuza kadar bunlarin keyfini mi bekleyeceksin?

Acik konus ailenle, net ol. Valla boyle ailem olsa kendileri bilir... Veririm davetiyeyi ister lutfedip gelsinler ister evde oturup bencil kompleksli huysuz abla ile aglayip yas tutsunlar. Yil olmus 2018 be, bu neyin bakis açisi???

Keske anlatabilsem ne desem ablanin sana iyiligi cok bedduasini alma falan huzurum olmazmis dinde ablamdan helallik almam gerekmis yoksa hayrini goremezmisim falan kafayi yedirtcekler
bu aile seni evlensen de boşatir. Evlensen de mesafeli ol cok karisirlar hatta bu abla kocanla aranda yatmak ister soyleyeyim. Fazla yuz vermissin sen ailene. İnsanin bir durusu olur, tavri olur. Sen de fazlaca pasifsin yani. Git evlen kur yuvani. Bu aileye yaranmaya memnun etmeye calisirsan, keyiflerini beklersen, dedigim gibi evlensen de boşanacak duruma gelirsin.

Abla tavsiyesi

Ablanıza birini bulun.
Ne değişik düşünceler var. Kader bu yahu belki ablanızın kaderinde evlilik yok. Anne babanız bunun farkında değil mi?
Ben abla olsam kardeşim evlense zil takar oynarım o mutlu diye. Çok enteresan kafalar çokkk.

Keske anlatabilsem ne desem ablanin sana iyiligi cok bedduasini alma falan huzurum olmazmis dinde ablamdan helallik almam gerekmis yoksa hayrini goremezmisim falan kafayi yedirtcekler

Dinde öyle bir şey yok, kitapta da yazmaz.
Hiç okumadım "büyük kız dururken küçüğünü vermeyin" diye bir ayet ya da "küçük kız büyüğünden önce evlenirse helallik alsın yoksa sonu cehenemdir" şeklinde bir emir.
Bunların hepsi cehalet. Ana babanızın mevzudan haberi yok.
Ablaya gelince kıskançlıktan sinir topağı olmuş.
Hep heveslenirdim bir ablam olsaydı derdim. Şimdi bu konuyu okuyunca iyi ki yokmuş diyorum.
Ablanıza bu konuda psikolojik destek aldırmayı düşünür müsünüz? İhtiyacı var gibi

Bu isler sirayla olmaz ki kismet isi. Ablanizin dusuncesi cok geride kaldi.
Biz esimle evlendigimizde abisi bekardi. Ne kendisi ne esim ne aileler sorun etmedi. Nitekim bizden 1.5 yil sonra evlendi.
Sonucta hic de evlenmeyebilir. Siz de mi bekar yasayacaksiniz bu durumda. Ailenizi ikna edin. Ya da ablanizla ciddi bir konusma yapin.

Bende buna inanamadim zaten evlendirin genceleri haramdan uzaklastirin derler ama iste. Kabul etmez

Ablanızla siz konuşsanız durumun sizi ve ilişkinizi yıprattığını anlatsanız zira aldığınız evlilik kararını bu sebepten beklemeye almak çok hoş değil
Konusmuyoruz hic bu konuyu gecen gunlerde agladim sukret yine hayattinda biri var dedi bende evlenemiyoruz dedim napiyim diyo oyle bir durum

Benim ablamla aramda 8 yas var farkta cok olunca gücüne gidiyor sanirim hayatinda kimse yok yapisi da gecimi zor bir insan olsa bile hemen bu sene evlenir mi bilmiyorum ailemle konustum herseyi yoluna koyacaklarini soylediler fakat guvenemiyorum iste ablam aglayip zirlayiveiyor gecen gun agzini aradim evlenemiyoruz karsi taraf tarih istiyo ddm napiyom diyo

Yıl olmuş 2018.

Abladaki kafaya bak

Ben olsam ailemi tehdit ederim. Evlendirmiyorsanız kaçarım diye
Hahaha ne kadar yil gecerse gecsin kafasi degismezse insanin bir is cikmaz ordan :)) oyle islere girersem cok kotu olur ama son noktaya gelirse bizim dusundugumuz tarihe yok derlerse isler degisir ablami kirmak istemiyolarsa beni neden bu kadar rahat kiriyorlar diyerekten tepki gosteririm sonucta benim karsi tarafa da bir sorumlulugum var arada kaldim ay :)

Bunu kendisinin idrak etmesini isterdim neyin kafasinda oldugunu anlayamiyorum

Öyle birsey sezmedim aslinda cabalar ugrasir aslinda ama icten ice de kiskaniyor olabilir ama annemi ufaktan doldurabiliyor
Sen böyle onları dinlersen seni evlendirmezler ki
Git al nikah gününü şu gün evleniyorum de bitsin
Ablan ağlıyo üzülüyo sen üzülmüyo musun ablaya bak kıskançççççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…