- 8 Ocak 2018
- 95
- 25
- 3
- Konu Sahibi Maviherdem
-
23Allah yardımcın olsun. Umarım ailecek en az hasarla atlatirsiniz bu durumu. Senin yaşın kaç?
24Allah yardımcın olsun. Umarım ailecek en az hasarla atlatirsiniz bu durumu. Senin yaşın kaç?
bu aile seni evlensen de boşatir. Evlensen de mesafeli ol cok karisirlar hatta bu abla kocanla aranda yatmak ister soyleyeyim. Fazla yuz vermissin sen ailene. İnsanin bir durusu olur, tavri olur. Sen de fazlaca pasifsin yani. Git evlen kur yuvani. Bu aileye yaranmaya memnun etmeye calisirsan, keyiflerini beklersen, dedigim gibi evlensen de boşanacak duruma gelirsin.Keske anlatabilsem ne desem ablanin sana iyiligi cok bedduasini alma falan huzurum olmazmis dinde ablamdan helallik almam gerekmis yoksa hayrini goremezmisim falan kafayi yedirtcekler
Keske anlatabilsem ne desem ablanin sana iyiligi cok bedduasini alma falan huzurum olmazmis dinde ablamdan helallik almam gerekmis yoksa hayrini goremezmisim falan kafayi yedirtcekler
Bende buna inanamadim zaten evlendirin genceleri haramdan uzaklastirin derler ama iste. Kabul etmezDinde öyle bir şey yok, kitapta da yazmaz.
Hiç okumadım "büyük kız dururken küçüğünü vermeyin" diye bir ayet ya da "küçük kız büyüğünden önce evlenirse helallik alsın yoksa sonu cehenemdir" şeklinde bir emir.
Bunların hepsi cehalet. Ana babanızın mevzudan haberi yok.
Ablaya gelince kıskançlıktan sinir topağı olmuş.
Hep heveslenirdim bir ablam olsaydı derdim. Şimdi bu konuyu okuyunca iyi ki yokmuş diyorum.
Ablanıza bu konuda psikolojik destek aldırmayı düşünür müsünüz? İhtiyacı var gibi
Konusmuyoruz hic bu konuyu gecen gunlerde agladim sukret yine hayattinda biri var dedi bende evlenemiyoruz dedim napiyim diyo oyle bir durumAblanızla siz konuşsanız durumun sizi ve ilişkinizi yıprattığını anlatsanız zira aldığınız evlilik kararını bu sebepten beklemeye almak çok hoş değil
Benim ablamla aramda 8 yas var farkta cok olunca gücüne gidiyor sanirim hayatinda kimse yok yapisi da gecimi zor bir insan olsa bile hemen bu sene evlenir mi bilmiyorum ailemle konustum herseyi yoluna koyacaklarini soylediler fakat guvenemiyorum iste ablam aglayip zirlayiveiyor gecen gun agzini aradim evlenemiyoruz karsi taraf tarih istiyo ddm napiyom diyoEvet bazı ailelerde bu problemler var.
Eşimin ortanca kuzenın sevdiğiyle yılları geçmiş bir tanımışlığı var evlenmek ıstıyorlar okulları bıttı. Ama önünde 1,5 yaş buyuk ablası oldugu için ablası izin vermıyor. Aiileside bişey dıyemıyor yıldılar çünkü onlarda .
Bakalım bızımkı bu yaz nişanlanıyo .
Sizin ablada bır haeket yok mu?
Konusmuyoruz hic bu konuyu gecen gunlerde agladim sukret yine hayattinda biri var dedi bende evlenemiyoruz dedim napiyim diyo oyle bir durum
Hahaha ne kadar yil gecerse gecsin kafasi degismezse insanin bir is cikmaz ordan :)) oyle islere girersem cok kotu olur ama son noktaya gelirse bizim dusundugumuz tarihe yok derlerse isler degisir ablami kirmak istemiyolarsa beni neden bu kadar rahat kiriyorlar diyerekten tepki gosteririm sonucta benim karsi tarafa da bir sorumlulugum var arada kaldim ay :)Yıl olmuş 2018.
Abladaki kafaya bak
Ben olsam ailemi tehdit ederim. Evlendirmiyorsanız kaçarım diye
Öyle birsey sezmedim aslinda cabalar ugrasir aslinda ama icten ice de kiskaniyor olabilir ama annemi ufaktan doldurabiliyorSeni kıskanıyo eşinle aranı bile bozar
Bunu kendisinin idrak etmesini isterdim neyin kafasinda oldugunu anlayamiyorumAblanızın piskolojik desteğe ihtiyacı var anladığım kadarı ile.
Kısmet işi bunlar.
Ağlar ve susar ne yapacaksınız yani ola ki ufukta 5 yıl boyunca evlilik görünmezse 5 yıl boyunca ablanızı mı bekleyeceksiniz.
24 yasindayim ben tabiki nasip bu isler keske kendiside anlasaSiz kaç yaşındasınız? Yani ablanız hiç evlenmeyedebilir sonuçta sonsuza kadar onu bekleyemezsiniz ki. Hiç konuştunuz mu ablanızla?
Sen böyle onları dinlersen seni evlendirmezler kiÖyle birsey sezmedim aslinda cabalar ugrasir aslinda ama icten ice de kiskaniyor olabilir ama annemi ufaktan doldurabiliyor
Konustum ben napiyim senin hayatinda birisi var diyorablanla konuş. hadi anne babanın cahilliği neyse de ablanı arayı bulması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?