Onun da hoşlandığını düşündüm, yanıldım mı?

tipik bir erkekler ne söyler kadınlar ne anlar durumu :) istiyorsa gelir, arar, bulur. anlam çıkarmayın kızlar... erkekler çok düz yaratılışta varlıklar. bence siz de biraz uzak durup kendi haline bırakın.

Yokmuş ona yakın birinden duydum, kesin bilgi

tipik bir erkekler ne söyler kadınlar ne anlar durumu :) istiyorsa gelir, arar, bulur. anlam çıkarmayın kızlar... erkekler çok düz yaratılışta varlıklar. bence siz de biraz uzak durup kendi haline bırakın.
Ben zaten uzağım yahu sadece içimde yaşadım bunları ona yazdığım aradığım falan yok

Güncelleme: işle ilgili bir mesaj attı. Whatsaptan yazdı sonra rahatsız etmiyorum inşallah falan diye kırk kez dedi. Sonra sabah 10 dan öğlen 3 e kadar aralıklı konuştuk. Ama bir türlü konuya gelemedi, gelmedi.

Eeee yazmis ya daha ne yapsin
hele dur kiz acele etme biraz

Aynen valla ben de aynı şekilde batırdım hatta daha fenası.

Flörtümüz yeni sayılır
Zatı şahaneyi kıskandırmak için 14 Şubat hediyem diye durum güncelledim. O gün spora gitmiştim spor salonunda herkese gül hediye ediyorlardı ama güzeldi yani gülün tipi Ben de akşam evde fotoğrafını çektim yazdım 14 Şubat hediyem diye. Cumartesi sabahı mesaj atmış nasılsın dün neler yaptın diye ... gerisini yazmak istemiyorum hava yapıcam kıskandırcam derken batırdım çünkü

Gelip giden çalıştığınız yerdede tanınan biri sonuçta anladığım kadarıyla, yanlış anlar herkese yayar adım sapığa çıkar diye endişe ediyor olabilir.

Hahhaha çok güldüm çok tatlısın ama bu da yapılmazmış yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…