Onunda olsun

Tatlidilli99

O bir mayıs annesi istanbulun güzeli
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
151
152
18
Çok sevdiğim ablam olmasa da ablam yerine koyduğum bir arkadaş var.

39 yaşında beş yıllık evli ama bebekleri olmuyor.
Kadın çok istiyor ama adam olmasa da olur havasında.
Esim bile konuştu adamla birazcık üzerinde durması için ama tüp bebek parası çok yüksek gücüm yok sigorta yok deyip pes ediyor.
Ama abla çok üzülüyor.
Ben onların yanında kendi bebegimi bile sevmiyorum ozenmesinler üzülmesinler diye.
Ama ben de çok istiyorum onlarında bebekleri olsun.

Keşke maddi gücüm olsa da ben yardım etsem diyorum ama bizim gelirlerimiz giderlere zor yetiyor.

Bir insan parası yoksa hayallerinden vazmi gecmeli?
Kadının tüpleri kapalı defalarca ameliyat oldu açılmadı. Tüp bebek şart devletin yaptıkları da başarısız sonuçlandı.
Yaş da geçiyor artık devlet hastanesi yapmıyor özel de olmasi şart ama onların da gücü yok.

Size bunu niye anlattım bilmiyorum . Dua edin onun da olsun

Rabbim yardımcısı olsun gerçekten herşey o kadar zorlaştı ki benim de çocuğum olmuyor 5 yıllık evliyim bende inşallah onların kucakları dolar tüm olmayanlara da Rabbim nasip eder.

Hele de kalbi temiz olan kimseye kötülüğü olmayan kişileri görüyorum ya evlat isteyen onlar için çok dua ediyorum özellikle .

Size en hayırlı ve en tatlisindan evlat diliyorum inşallah olur.

Eklentiler

• 7629B374-82E8-45F0-B813-DFA0C95C0414.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 63

Bismillahirrahmanirrahim Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne

Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

Festecebnâ lehu, ve vehebnâ lehu yahyâ ve aslahnâ lehu zevcehu, innehum kânû yusâriûne fîl hayrâti ve yed’ûnenâ ragaben ve reheben, ve kânû lenâ hâşiîn(hâşiîne).

Velletî ahsanet fercehâ fe nefahnâ fîhâ min rûhinâ ve cealnâhâ vebnehâ âyeten lil âlemîn(âlemîne).

Rabbim cümle dileyenlere nasip etsin ablaniz ile, 6 bin tl. falan bildigim son duydugumda öyleydi.

Arkadaşınız için bi banka hesabı açın ve nette bir kampanya başlatın.

Burada da guncelleme yapın biz de destek olalım.

Biz yardim konusunda güzel ulkeyiz ve inşallah mutlu olur arkadaşınız.

Şuan sigortaları bile yok Allah bilir herşeyi ama bu kadar sefaletin içine çocuk olsun diye dua etmek doğru mu ki adam gerçekten istemiyor bile,kadın girsin bi yerde asgari ücretle işe başlasın hem stresi dağılsın hem para kazansın bence. Allah bakabilecek durumda olanlara çocuk versin inş

Benim halamın 30 seneden sonra, evlatliginin düğününü yapacakken hamile olduğunu öğrendi. Torunlariyla ile beraber kendi çocuğunu da büyüttü. O umudunu kesmedi. Hala ne yaptın diye sorduğumuzda 'kızım sadece denize girdim .. Başka bişey yapmadım ' demişti. İlginç geldi bize de.
Şimdi tabii hamile olmasi imkansız gozu ile bakarken birden sacmasapan seyler istemeye başladı. Sabah kalkıyor erik üzüm neymiş rüyasında görmüş. Böyle böyle haller işte ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…