- 10 Ağustos 2018
- 151
- 152
- 18
- Konu Sahibi Tatlidilli99
-
Rabbim yardımcısı olsun gerçekten herşey o kadar zorlaştı ki benim de çocuğum olmuyor 5 yıllık evliyim bende inşallah onların kucakları dolar tüm olmayanlara da Rabbim nasip eder.
Duaciyim o ablaniz için..devlette kaç defa denediler
Özelde. çalışıyor.neden sigortaları yok ki? adam sigortasız işte mi çalışıyor?
Hangi ünlü merak ettimTüp bebek için çekiliş ile falan yardımcı olan ünlüler var instagram da.
Çok sevdiğim ablam olmasa da ablam yerine koyduğum bir arkadaş var.
39 yaşında beş yıllık evli ama bebekleri olmuyor.
Kadın çok istiyor ama adam olmasa da olur havasında.
Esim bile konuştu adamla birazcık üzerinde durması için ama tüp bebek parası çok yüksek gücüm yok sigorta yok deyip pes ediyor.
Ama abla çok üzülüyor.
Ben onların yanında kendi bebegimi bile sevmiyorum ozenmesinler üzülmesinler diye.
Ama ben de çok istiyorum onlarında bebekleri olsun.
Keşke maddi gücüm olsa da ben yardım etsem diyorum ama bizim gelirlerimiz giderlere zor yetiyor.
Bir insan parası yoksa hayallerinden vazmi gecmeli?
Kadının tüpleri kapalı defalarca ameliyat oldu açılmadı. Tüp bebek şart devletin yaptıkları da başarısız sonuçlandı.
Yaş da geçiyor artık devlet hastanesi yapmıyor özel de olmasi şart ama onların da gücü yok.
Size bunu niye anlattım bilmiyorum . Dua edin onun da olsun
Çok sevdiğim ablam olmasa da ablam yerine koyduğum bir arkadaş var.
39 yaşında beş yıllık evli ama bebekleri olmuyor.
Kadın çok istiyor ama adam olmasa da olur havasında.
Esim bile konuştu adamla birazcık üzerinde durması için ama tüp bebek parası çok yüksek gücüm yok sigorta yok deyip pes ediyor.
Ama abla çok üzülüyor.
Ben onların yanında kendi bebegimi bile sevmiyorum ozenmesinler üzülmesinler diye.
Ama ben de çok istiyorum onlarında bebekleri olsun.
Keşke maddi gücüm olsa da ben yardım etsem diyorum ama bizim gelirlerimiz giderlere zor yetiyor.
Bir insan parası yoksa hayallerinden vazmi gecmeli?
Kadının tüpleri kapalı defalarca ameliyat oldu açılmadı. Tüp bebek şart devletin yaptıkları da başarısız sonuçlandı.
Yaş da geçiyor artık devlet hastanesi yapmıyor özel de olmasi şart ama onların da gücü yok.
Size bunu niye anlattım bilmiyorum . Dua edin onun da olsun
Başak sayan yaptı geçenlerde. Onun çocukları da tüp bebek tedavisi ile oldu ya.Hangi ünlü merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?