Onunla nasıl tanışabilirim?

Niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz... Çok ünlü insanların futbolcu vs karıları sıradan insanlar... Arkadaş da aşık olmayabilir zaten tanımadan olamaz da ama ben aşık mıyım diye sormamış nasıl tanışabilirim demiş kaldı ki kendisi de aklı başında olması gereken bir yaşta... Kimin kiminle olacağı belli olmaz bazen öyle imkansızzlar gerçekleşir ki kimse inanamaz... Sana gelince arkdaşım farklı bir fikrim yok ama eğer hayırlı olacaksa hakkında umarım gerçek olur dileğin.. Olacağı varsa sen istemesen de olur zaten...

beğendiğim kişi ünlü biri..nasıl olur bilmiyorum onunla tanışmak istiyorum ama öyle sıradan bir hayran gibi değil..fikirlerinizi bekliyorummm

hayır canım aynı ortamda değiliz malesef daha hiç bi tanışıklığımız yok

"Hiçbir tanışıklığınız yok"sa onunla "sıradan" bir hayranı gibi tanışmanız gerekiyor zaten...

Üstelik bu şekilde tanışıp o ünlüyle evlenenler var...

Mesela Erhan Yazıcıoğlu atv'deki "Seç Bakalım" yarışmasının sunucusuyken, en popüler olduğu zamanda devlet memuru olan bir hayranı onu kanaldan arıyor... Onu beğendiğini, tanışmak istediğini söylüyor... Aslında umutlu değil ama onu o kadar çok beğeniyor ki "şansımı denedim en azından" demek için bir ihtimal numarasını bırakıyor... Günlerce ses gelmiyor Erhan Yazıcıoğlundan... En sonunda bir gün kadının telefonu çalıyor ve öğle yemeğine çağırıyor Erhan Bey... Kadın heyecanla yemeğe gidiyor ve o gün orada ona aşık oluyor...

Sonuç, yıllardır evliler... Yani olacağı varsa oluyor zaten, filmlerdeki tanışma hikayelerini uygulamaya gerek yok...

hmm güzel bi hikayeymiş ama her hayran o kadar şanslı olmayabilir canım dimi:) gerçi kısmet herşey verdiğin örnek için teşekkürler

haklısın tatlım amin hepimizn hakkın hayırlısı olsun:))

Aklıma Yaşar'la eşinin tanışma hikayesi geldi paylaşayım ,aslında olur mu olur neden olmasın

[video=dailymotion;xno608]http://www.dailymotion.com/video/xno608_1326494613-52-kanald-january14-00-30-52-1_shortfilms[/video]

Aklıma Yaşar'la eşinin tanışma hikayesi geldi paylaşayım ,aslında olur mu olur neden olmasın

[video=dailymotion;xno608]http://www.dailymotion.com/video/xno608_1326494613-52-kanald-january14-00-30-52-1_shortfilms[/video]

Vay bea. Genelde zaten evleneceği insanı ilk görüşte anlıyor sanki insanlar. Yaşar da aynı örnekten.
Böyle bir sürü hikaye var.
Başımıza neler geleceği hiç belli olmaz. Çok umut verici bir hikaye.

vay be çok güzelmiş canım inşallah olur ne diyelim:)

Bence de çok umut verici bi hikaye bak şimdi yaaa

Benim hiç tanışmadığım tv den görüp hoşlandığım kimler kimler var oohoo yazsam
yazmayla bitmez :)) ne kadar hayalperest insanlar var. hayalperest olmak kötü bir şey değil ayrıca

cesaretin varsa hayallerini gerçekleştirebilirsin. ve bu bi başarı hikayesi olur.

ama onlar hayranlardan,beğenilerden,tanışmak için kurulmuş oyunlardan bıkmış olurlar.en popileritesi

düşük olanına kadar. esra erola cıkanın bile bi sürü hayranı oluyor.:))

Gerçek bir konu mu değil mi orasını bilemeyeceğim ama şunu çok net biliyorum ki olacağı varsa en imkansız gibi görünen şeyler bile olur.

Olmayacaksa da ne kadar uğraşırsan uğraş olmaz.

Ne diyelim, hakkında hayırlısı olsun.

Unutma; her zaman somut birşey yapman gerekmez çok istemek ve inanmak da başlı başına bir eylemdir.

Aynen öyle.

Ayrıca ünlü olmasına da çok takılma,ünlüye aşık olmayıp aşkı imkansız olan ne insanlar var.

Olacağı varsa zaten Rabbim bir şekilde çıkarıyor karşına.

Seni anlıyorum.

Benim de ergenken çok hoşlandığım sanatçılar vardı.

Birisi sahnedeyken çıktım yanına,beraber söyledik.

Diğeri sahneden indiğinde elimi tutmuştu,ben bırakmadan bırakmadı.

Nasıl hayran hayran baktıysam.

Hala hatırlar gülerim.

Sıkma canını.

Kimki bu yaa merak ettim
isim verebilirsin nasıl olsa oyuncuu

Ay çok güldüm Çok tatlısın bugu_su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…