Onunla nasıl tanışabilirim?

daha ona yakın bi yere taşıncak kadar tutulmadm canım ama teşekkür ederm fikrin için:) günü gelirse onuda düşünebilrm

ben uçmayı severim canım gerçekçi ol imkansızı iste demişler şimdiye kadar ne istediysem elde ettim..

İstediklerini elde etme konusunda çekim yasasından mı yararlanıyorsun ? Olumlu düşünce gücü vs. ?
Ya da başka bir formül ?

kafama taktıysam olumlu düşünürm tatlım bide kendime özgüvenim çok yüksek bu ilişkiler konusunda

Canım, senin özgüvenin tavan yapmış resmen.

Ben de kendime çok güvenirim ama bir sınırı var elbet.

Kusura bakma ama gerçekten kendine bu kadar çok güveniyor musun yoksa bu işte bir bit yeniği mi var anlamadım. :44:

yok kız ne bit yeniği olcak ya şımarıklık derecesinde değil tabi ki ama lise üniversite zamannda kimi aklma koyduysam kesinlikle aşık olmştr bana okulun en yakışklı çocuğu bile deli gibi seviyodu bni abartmadan sölüyorum yani aman maşşallah diym kendme

Hadi o zaman destekçiniz arkadaşım, düğün davetiyeni alırız inşallah.
(Dalga geçiyorum sanma sakın ciddiyim).

Nasıl yaptın da aşık ettin ? Ekstra çaba mı harcadın yoksa sadece önünden bi yürüdün ve sana vuruldu mu okulun en yakışıklısı ?

Nasıl yaptın da aşık ettin ? Ekstra çaba mı harcadın yoksa sadece önünden bi yürüdün ve sana vuruldu mu okulun en yakışıklısı ?

ne çabası slm bile vermezdim çok suratsızsın derdi hep:) hatta okulun ilk günü tanışmştk sonra aşık olmuş işte benim yüzümden başına neler geldi çocuğn ey gidi günler be eskileri yad ettm şmdi:d

Tatlım, sen bu taktiklerini içeren bir konu açsana.

Faydalı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…