Bence çok uçmussun canım ya güzelce bi uyu sen :)
daha ona yakın bi yere taşıncak kadar tutulmadm canım ama teşekkür ederm fikrin için:) günü gelirse onuda düşünebilrmeger cok tanısmak istiyorsan oturdugu yeri ogren bu kadar ciddiyse o cevreden ev tut veya yazıldıgı gibi nerelerde takıldıgını ogrenirsen bir sekilde gözüne carparsin diye dusunuyorum heryerde karsılasmak falan tesaduf gibi gelir bu arada kim o ünlü keşke yazsaydinda belki bilgimiz varsa bilgilendirirdik seni
ben uçmayı severim canım gerçekçi ol imkansızı iste demişler şimdiye kadar ne istediysem elde ettim..
İstediklerini elde etme konusunda çekim yasasından mı yararlanıyorsun ? Olumlu düşünce gücü vs. ?
Ya da başka bir formül ?
neden olmasın ki ünlü biri diye insan oda sonuçta
hadi bakalım işin rast gelsin:)
kafama taktıysam olumlu düşünürm tatlım bide kendime özgüvenim çok yüksek bu ilişkiler konusunda
kafama taktıysam olumlu düşünürm tatlım bide kendime özgüvenim çok yüksek bu ilişkiler konusunda
Canım, senin özgüvenin tavan yapmış resmen.
Ben de kendime çok güvenirim ama bir sınırı var elbet.
Kusura bakma ama gerçekten kendine bu kadar çok güveniyor musun yoksa bu işte bir bit yeniği mi var anlamadım. :44:
yok kız ne bit yeniği olcakya şımarıklık derecesinde değil tabi ki ama lise üniversite zamannda kimi aklma koyduysam kesinlikle aşık olmştr bana okulun en yakışklı çocuğu bile deli gibi seviyodu bni abartmadan sölüyorum yani aman maşşallah diym kendme
ders vermek bnm haddime değil tatlım karşındakini sallamıcksın kendne güvenmen yeterli:)
Ben kendime güveniyorum da karşımdakine güvenmiyorum genelde
Hadi o zaman destekçiniz arkadaşım, düğün davetiyeni alırız inşallah.
(Dalga geçiyorum sanma sakın ciddiyim).
Senin için doğru insan karşına çıkınca direkt o güveni hissedersin.
yok kız ne bit yeniği olcakya şımarıklık derecesinde değil tabi ki ama lise üniversite zamannda kimi aklma koyduysam kesinlikle aşık olmştr bana okulun en yakışklı çocuğu bile deli gibi seviyodu bni abartmadan sölüyorum yani aman maşşallah diym kendme
Ben kendime güveniyorum da karşımdakine güvenmiyorum genelde
twitter i var tatlım ama o kadar çok peşinde hayranı var ki sıradan olmak istemiyorum
Teşekkür ederim inşallah öyle olur
Nasıl yaptın da aşık ettin ? Ekstra çaba mı harcadın yoksa sadece önünden bi yürüdün ve sana vuruldu mu okulun en yakışıklısı ?
ne çabası slm bile vermezdim çok suratsızsın derdi hep:) hatta okulun ilk günü tanışmştk sonra aşık olmuş işte benim yüzümden başına neler geldi çocuğn ey gidi günler be eskileri yad ettm şmdi:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?