Benim hiç tanışmadığım tv den görüp hoşlandığım kimler kimler var oohoo yazsam
yazmayla bitmez :)) ne kadar hayalperest insanlar var. hayalperest olmak kötü bir şey değil ayrıca
cesaretin varsa hayallerini gerçekleştirebilirsin. ve bu bi başarı hikayesi olur.
ama onlar hayranlardan,beğenilerden,tanışmak için kurulmuş oyunlardan bıkmış olurlar.en popileritesi
düşük olanına kadar. esra erola cıkanın bile bi sürü hayranı oluyor.:))
aklıma bi fikir gelmiyor
ama eğer tanışırsan hemen bize anlatıyosun !! bayramdan sonra istanbula gidicem senin numara sökerse ben de denerim :))
ben de bi ünlüye hayranım, facebukta sayfasını beğendim lakin ileriye gidemedim
Gerçek bir konu mu değil mi orasını bilemeyeceğim ama şunu çok net biliyorum ki olacağı varsa en imkansız gibi görünen şeyler bile olur.
Olmayacaksa da ne kadar uğraşırsan uğraş olmaz.
Ne diyelim, hakkında hayırlısı olsun.
Unutma; her zaman somut birşey yapman gerekmez çok istemek ve inanmak da başlı başına bir eylemdir.
tabi ki anlatırım:) bn face fln hiç bişiyini beğenmedim peşnden koşuyo gbi hissedierm kendimi
cihangirde cafelere takılıyor çogu oyuncu sende devamlı öyle mekanlara takıl belki tanışırsın
Merak ettim acaba kim bu ünlü oyuncu lütfen paylasta bilelim
ben senin yerinde olsam süslenirdim en güzel sekilde havali havami takinirdim ve gittigi mekana giderdim onun önünden geçerdim hafif sürterek sonra
hic bakmadan havali bir sekilde devam ederdim! ve ona hic bakmazdim artik kulupte'mi takiliyor bilemiyorum ama nerde takiliyorsa iste, kessinikle dikkatini cekecektir emin ol..
sonrasini gel burda paylas devam ederiz fikir vermeye
bende merak ettim şimdi kim bu...belki sürekli takıldığı bi mekan vardır öğren bi ayrıntıları yaz bizde sana fikir verelim...benle tanışmak isteyen ama bi türlü yanıma gelip söylemeyi beceremeyen biri vardı dükkanımın karşısındaki cafeye garson olarak girmişti ben her öğlen orda yemek yiyodum bana her gün küçük çubuklar üzeri,ne yazılmış notlarla getiriyodu yemeği:)yani olasılıklar o kadar çokki canım..
Aynen öyle.
Ayrıca ünlü olmasına da çok takılma,ünlüye aşık olmayıp aşkı imkansız olan ne insanlar var.
Olacağı varsa zaten Rabbim bir şekilde çıkarıyor karşına.
Seni anlıyorum.
Benim de ergenken çok hoşlandığım sanatçılar vardı.
Birisi sahnedeyken çıktım yanına,beraber söyledik.
Diğeri sahneden indiğinde elimi tutmuştu,ben bırakmadan bırakmadı.
Nasıl hayran hayran baktıysam.
Hala hatırlar gülerim.
Sıkma canını.
vay vayy :)) yaratıcı bi arkadaşmış kendisitanışıyım öle sölicem kim olduğunu tatlım şmdi sır olarak kalsın:)
Bence asıl tanışınca sakla tatlım sonra gazetelere falan manşet olursunuz hiç yoktan işama özel mesaj atabilirsin tabi bize
Evet, hatta şimdi de atabilirsin özelden.
Valla ben de çok merak ettim. Gazeteci damarım kabardı bak şimdi.
twitter ile iletişime geçebilirsin hesabı varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?