Onunla nasıl tanışabilirim?

aklıma bi fikir gelmiyor
ama eğer tanışırsan hemen bize anlatıyosun !! bayramdan sonra istanbula gidicem senin numara sökerse ben de denerim :))
ben de bi ünlüye hayranım, facebukta sayfasını beğendim lakin ileriye gidemedim

ben tanışsam bile saçma sapan şeyler yapan bi hayran gibi kesinlikle davranmam canım

tabi ki anlatırım:) bn face fln hiç bişiyini beğenmedim peşnden koşuyo gbi hissedierm kendimi

amin canm amin bu konu gerçek emin olabilirsn:)

Merak ettim acaba kim bu ünlü oyuncu lütfen paylasta bilelim
ben senin yerinde olsam süslenirdim en güzel sekilde havali havami takinirdim ve gittigi mekana giderdim onun önünden geçerdim hafif sürterek sonra
hic bakmadan havali bir sekilde devam ederdim! ve ona hic bakmazdim artik kulupte'mi takiliyor bilemiyorum ama nerde takiliyorsa iste, kessinikle dikkatini cekecektir emin ol..
sonrasini gel burda paylas devam ederiz fikir vermeye

bende merak ettim şimdi kim bu...belki sürekli takıldığı bi mekan vardır öğren bi ayrıntıları yaz bizde sana fikir verelim...benle tanışmak isteyen ama bi türlü yanıma gelip söylemeyi beceremeyen biri vardı dükkanımın karşısındaki cafeye garson olarak girmişti ben her öğlen orda yemek yiyodum bana her gün küçük çubuklar üzeri,ne yazılmış notlarla getiriyodu yemeği:)yani olasılıklar o kadar çokki canım..

sırf onun için pek te bişi yapmak istemiyorum hani bi tanışcak ortam olsa gerisi kolayda bakalım anlatmaz mıyım anlatırım tabi sağolun kızlar yaa

vay vayy :)) yaratıcı bi arkadaşmış kendisi tanışıyım öle sölicem kim olduğunu tatlım şmdi sır olarak kalsın:)

he he ilk kez oldu bende böyle canım olacağı varsa çıkar zaten ama insan kendi şansını kendi getirirmş bazen hayrlyssa olur inşallah

vay vayy :)) yaratıcı bi arkadaşmış kendisi tanışıyım öle sölicem kim olduğunu tatlım şmdi sır olarak kalsın:)

Bence asıl tanışınca sakla tatlım sonra gazetelere falan manşet olursunuz hiç yoktan iş ama özel mesaj atabilirsin tabi bize

Bence asıl tanışınca sakla tatlım sonra gazetelere falan manşet olursunuz hiç yoktan iş ama özel mesaj atabilirsin tabi bize

Evet, hatta şimdi de atabilirsin özelden.

Valla ben de çok merak ettim. Gazeteci damarım kabardı bak şimdi.

eger cok tanısmak istiyorsan oturdugu yeri ogren bu kadar ciddiyse o cevreden ev tut veya yazıldıgı gibi nerelerde takıldıgını ogrenirsen bir sekilde gözüne carparsin diye dusunuyorum heryerde karsılasmak falan tesaduf gibi gelir bu arada kim o ünlü keşke yazsaydinda belki bilgimiz varsa bilgilendirirdik seni

neden olmasın ki ünlü biri diye insan oda sonuçta
hadi bakalım işin rast gelsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…